-
Ωραια τα γραφεις φιλε και συννονοματε Δημητρη. Κι εγω χρησιμοποιω το mychron 4 της aim αν και αρχικα σκεφτομουν να παρω alfano κυριως λογω τιμης αφου ετσι κι αλλιως μου εδιναν και τα δυο αυτο που χρειαζομουν (lap times, rpm's, water temp). Τελικα κατεληξα στο mychron γιατι μου το προτεινε ο μιστερ Αλεκος (απο το kart club thessaloniki) και απ'οτι εψαξα λιγο και απο το ιντερνετ καταλαβα οτι με αυτην την συσκευη θα σκασω λιγα ευρα παραπανω με το σκεπτικο οτι θα εχω περισσοτερες επιλογες στην τηλεμετρια πραγμα που θα με βοηθησει στο μελλον να γινω καλυτερος. Ο λογος που με εκανε να το παρω πιο πολυ ηταν οτι μου δινει την δυνατοτητα μεσω ενος λογισμικου στον υπολογιστη/laptop να κανω συγκρισεις χρονων και των αλλων παραμετρων (θερμοκρασιες, στροφες) αναλυση γραφικων παραστασεων και αποθηκευση των δεδομενων σε αρχεια για επομενες συγκρισεις και αναλυσεις. Αυτο ηταν κατι που δεν θα μπορουσα να το κανω πχ με το alfano. Οχι οτι το κανω αυτην την στιγμη αλλα οταν θα ψαχνω να ριξω μισο δεκατο παρακατω το γυρο τοτε αναγκαστικα θα διατρεξω στην τηλεμετρια για να δω σε ποια σημεια ειμαι δυνατος και σε ποια εχω αδυναμια για να προσπαθησω να αλλαξω ας πουμε το οδηγικο μου στυλ στα συγκεκριμενα σημεια-στροφες της πιστας η το στησιμο του σασι στο τελος. Η αναλυση της τηλεμετριας μπορει πραγματικα να φαινεται κουραστικη για τον αρχαριο (βλ εμενα) αλλα ειναι σιγουρο οτι μετα απο λιγο καιρο κρινεται απαραιτητο εργαλειο. Σε βοηθαει να δεις στην ουσια που υστερεις και μετα εσυ (η ο μηχανικος σου-tuner) πρεπει να βρειτε λυσεις. Αρχικα προσπαθεις να αλλαξεις το οδηγικο σου στυλ προσπαθωντας να χαλαρωσεις και να νοιωσεις την προσφυση απο τα λαστιχα σου. Αν ας πουμε νομιζεις οτι σε μια-δυο στροφες δεν μπορεις να βρεις προσφυση τοτε πρεπει να δεις συνολικα το προβλημα. Γλιστρας μονο σε αυτες τις 2 η γενικα παντου? Αν εισαι στην δευτερη περιπτωση τοτε προσπαθεις να χαλαρωσεις και πρεπει να αλλαξεις το οδηγικο σου στυλ γιατι προφανως εισαι αρκετα νευρικος οδηγος και γλιστρας παντου απλα σε αυτες τις 2 στροφες το προβλημα εντεινεται. Αν εισαι στην πρωτη περιπτωση, οπου το προβλημα ειναι μεμονομενο, τοτε ενδεχομενως να φταιει το στησιμο του καρτ οποτε ανοιγεις το χρυσο βιβλιαρακι και πραττεις αναλογως η αν δεν εχεις τετοιο απλα χτυπα τηλ τον μιστερ hatman και θα σου πει τι να κανεις Η επομενη λυση (και πιο ακριβη) ειναι τα Unipro, για εμενα η κορυφαια τηλεμετρια στον κοσμο. Δεν ξερω, ισως επειδη χρησιμοποιουνται κατακορον στα Superkart, SCUSA και γενικα διαφημιζονται αρκετα. Αλλα για εναν χομπιστα δεν το συζηταω καθολου, ειναι απλα πανακριβα. Καλυτερα αυτα τα λεφτα να τα κρατησει για τα αναλωσιμα εξοδα (οπως τα λαστιχα οπως ειπε ο Δημητρης παραπανω).
Γενικα πιστευω οτι αν παρεις alfano θα το εξαντλησεις σχετικα γρηγορα. Καλυτερα για εμενα παρε μια τηλεμετρια η οποια θα ειναι πραγματικη τηλεμετρια και θα σε βοηθησει αργοτερα να γινεις καλυτερος. Για εμενα go aim. Ειναι μια πολυ καλη τηλεμετρια για τα λεφτα της. -
Οσοι σκεφτεστε για Mychron και μπορειτε να περιμενετε μην παρετε το 4 γιατι σε λιγο καιρο βγαινει καινουριο.
-
Ο χρήστης HatmanMotorsport έγραψε:
Ωραια τα γραφεις φιλε και συννονοματε Δημητρη. Κι εγω χρησιμοποιω το mychron 4 της aim αν και αρχικα σκεφτομουν να παρω alfano κυριως λογω τιμης αφου ετσι κι αλλιως μου εδιναν και τα δυο αυτο που χρειαζομουν (lap times, rpm's, water temp). Τελικα κατεληξα στο mychron γιατι μου το προτεινε ο μιστερ Αλεκος (απο το kart club thessaloniki) και απ'οτι εψαξα λιγο και απο το ιντερνετ καταλαβα οτι με αυτην την συσκευη θα σκασω λιγα ευρα παραπανω με το σκεπτικο οτι θα εχω περισσοτερες επιλογες στην τηλεμετρια πραγμα που θα με βοηθησει στο μελλον να γινω καλυτερος. Ο λογος που με εκανε να το παρω πιο πολυ ηταν οτι μου δινει την δυνατοτητα μεσω ενος λογισμικου στον υπολογιστη/laptop να κανω συγκρισεις χρονων και των αλλων παραμετρων (θερμοκρασιες, στροφες) αναλυση γραφικων παραστασεων και αποθηκευση των δεδομενων σε αρχεια για επομενες συγκρισεις και αναλυσεις. Αυτο ηταν κατι που δεν θα μπορουσα να το κανω πχ με το alfano. Οχι οτι το κανω αυτην την στιγμη αλλα οταν θα ψαχνω να ριξω μισο δεκατο παρακατω το γυρο τοτε αναγκαστικα θα διατρεξω στην τηλεμετρια για να δω σε ποια σημεια ειμαι δυνατος και σε ποια εχω αδυναμια για να προσπαθησω να αλλαξω ας πουμε το οδηγικο μου στυλ στα συγκεκριμενα σημεια-στροφες της πιστας η το στησιμο του σασι στο τελος. Η αναλυση της τηλεμετριας μπορει πραγματικα να φαινεται κουραστικη για τον αρχαριο (βλ εμενα) αλλα ειναι σιγουρο οτι μετα απο λιγο καιρο κρινεται απαραιτητο εργαλειο. Σε βοηθαει να δεις στην ουσια που υστερεις και μετα εσυ (η ο μηχανικος σου-tuner) πρεπει να βρειτε λυσεις. Αρχικα προσπαθεις να αλλαξεις το οδηγικο σου στυλ προσπαθωντας να χαλαρωσεις και να νοιωσεις την προσφυση απο τα λαστιχα σου. Αν ας πουμε νομιζεις οτι σε μια-δυο στροφες δεν μπορεις να βρεις προσφυση τοτε πρεπει να δεις συνολικα το προβλημα. Γλιστρας μονο σε αυτες τις 2 η γενικα παντου? Αν εισαι στην δευτερη περιπτωση τοτε προσπαθεις να χαλαρωσεις και πρεπει να αλλαξεις το οδηγικο σου στυλ γιατι προφανως εισαι αρκετα νευρικος οδηγος και γλιστρας παντου απλα σε αυτες τις 2 στροφες το προβλημα εντεινεται. Αν εισαι στην πρωτη περιπτωση, οπου το προβλημα ειναι μεμονομενο, τοτε ενδεχομενως να φταιει το στησιμο του καρτ οποτε ανοιγεις το χρυσο βιβλιαρακι και πραττεις αναλογως η αν δεν εχεις τετοιο απλα χτυπα τηλ τον μιστερ hatman και θα σου πει τι να κανεις Η επομενη λυση (και πιο ακριβη) ειναι τα Unipro, για εμενα η κορυφαια τηλεμετρια στον κοσμο. Δεν ξερω, ισως επειδη χρησιμοποιουνται κατακορον στα Superkart, SCUSA και γενικα διαφημιζονται αρκετα. Αλλα για εναν χομπιστα δεν το συζηταω καθολου, ειναι απλα πανακριβα. Καλυτερα αυτα τα λεφτα να τα κρατησει για τα αναλωσιμα εξοδα (οπως τα λαστιχα οπως ειπε ο Δημητρης παραπανω).
Γενικα πιστευω οτι αν παρεις alfano θα το εξαντλησεις σχετικα γρηγορα. Καλυτερα για εμενα παρε μια τηλεμετρια η οποια θα ειναι πραγματικη τηλεμετρια και θα σε βοηθησει αργοτερα να γινεις καλυτερος. Για εμενα go aim. Ειναι μια πολυ καλη τηλεμετρια για τα λεφτα της.Αυτο που ισχυε και παλαιοτερα εχει και καποια ισχυ και σημερα.Οτι πληρωνεις περνεις.Ολα χρονομετρα ειναι . Και ολα μετρανε θερμοκρασιες , και ολα μετρανε ταχυτητα...και και και...Περα απο αυτο ομως , ειναι και τι σκοπο εχει ο καθενας.Αν θελεις απλα να βλεπεις τον χρονο σου υπαρχουν κατι πολυ ωραια συστηματακια με 40 ευρω με υπερυθρο σενσορα που κανουν την δουλεια στο αψε σβησε. Και πραγματικα για καθαρα χομπιστικη χρηση ενα στροφομετρο , χρονομετρο και η θερμοκρασια εξόδου των καυσαεριων εξατμισης ειναι υπεραρκετα για 2χρονους κινητηρες.
Εαν θελει καποιος να βελτιωθει στην οδηγηση του και κυριως στους χρονους τους , τοτε ναι , πρεπει να μεταφερει τα δεδομενα σε ενα υπολογιστη και να κανει αναλυση ολων αυτων.Ειδικα με την χαρτογραφηση της πιστας ειναι οτι καλυτερο!(αλλα κοστιζει κιολας ) . Το 1996 περιπου αν δεν κανω λαθος που βγηκε το mychron 1 και το χρησιμοποιησαν καποιοι..τοτε θεωρηθηκαν εξωγηινοι Υπαρχουν ακομη καρτιστες που εχουν στο τιμονι τους mychron 1 ή σε καποιο συρταρι ! Αυτοι που το χρησιμοποιουν ακομη το χρησιμοποιουν για τον απλο λογο οτι κανει βασικα πραγματα πολυ καλα. Διαχρονικη αξια θα ελεγα.Με το mychron 2 προστεθηκαν και αλλες λειτουργιες οπως καλωδιο μεταφορας δεδομενων με υπερυθρες..και γενικοτερα μεγαλυτερη οθονη. Η συνεχεια ειναι γνωστη ...mychron 3 ...mychron 4.. Επειδη γενικοτερα εχουμε την ταση και σαν λαος ..οτι γνωριζουμε..και οτι χρησιμοποιουμε να πιστευουμε οτι μονο αυτο ειναι το σωστο..ποτε δεν υπηρξε συμφωνια για ποιο ειναι το καλυτερο οργανο..διοτι παντα στις συζητησεις οταν προχωρουσε η αναλυση κατεληγε ο ενας λεγοντας στον αλλο ... ' ελα μωρε δεν βαριεσαι τωρα..τα ιδια ειναι' ή 'σιγα μην ασχολουμαι τοσο με το οργανο εγω' .
Παντως το λογισμικο της AIM ειναι χρονια μπροστα απο της Alfano .Βεβαια οσο περνανε τα χρονια λογω ανταγωνισμου βελτιωνεται και αυτο και οι οποιες αδυναμιες εχει το ενα ή το αλλο τις εκμεταλλευονται για την βελτιωση του.
Χαιρομαι φιλε Δημητρη , που εχει καποιος ακομη την αποψη αυτη για τα UNIPRO. Εαν δεν κανω λαθος χρησιμοποιειται και ως επισημη τηλεμετρια και απο τις μεγαλες ομαδες καρτ , δεν θυμαμαι ποια ειναι αλλα τουλαχιστον μια απο τις κορυφαιες το χρησιμοποιει.Αυτο που μου αρεσει και με προβληματιζει ειναι το εξης.Εχουν βγει 4 εκδοσεις mychron περιπου ( και αρκετες ακομη υποκατηγοριες αυτων)τα τελευταια 20 χρονια περιπου . Ο λογος που βγαινουν καινουρια μοντελα ειναι διοτι ειναι τοσο χαλια τα προηγουμενα ? Η μηπως οι απαιτησεις των πελατων(και του αριθμου των πελατων) ολο και αυξανονται ?
Και πραγματικα ο χωρος του καρτ ειναι ισως το μικροτερο κομματι της AIM ...(Βλεποντας την ωρα μου πηρε 40 λεπτα να γραψω το κειμενο) !
-
Πολύ ωραία μέρα η χθεσινή γιατί στρώνοντας τελικά βελτιώνεις τις γραμμές σου ΠΑΡΑ πολύ καθώς έχεις χρόνο να δεις πολλά πράγματα μέσα στη πίστα όταν κινείσαι με πιο αργή ταχύτητα και ο εγκέφαλός σου προλαβαίνει να επεξεργαστεί τις πληροφορίες.
Βγάλαμε ένα χάλια πιστόνι την εβδομάδα που μας πέρασε:
Τα χτυπήματα που βλέπετε είναι από ένα reed που πέρασε μέσα στο κύλινδρο, στο τσακ το προλάβαμε.
Οπότε χθες στρώσαμε:
Ολόφρεσκο το μοτεράκι και πυροβολάει
Και τέλος γκαζώσαμε:
-
δεν ξέρω αν σε κάποια από τις 500++ σελιδες έχει αναφερθεί κάτι αλλά θα ήθελα να το συζητήσουμε. Έιμαι νέος στον χώρο του καρτ (ειμαι ο τυπος με την στουκα στον αγιο κοσμα) και θα ήθελα να μάθω αν ξερει κάποιος για τις ζάντες freeline. Ειναι όντως τόσο καλύτερες και αν ναι μπορούν να μπούν σε όλα τα καρτ ή μονο σε Birel?.
-
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βρώ κάπως μεταχειρισμένα ελαστικά απο καρτ για μια
ιδιοκατασκευή μου άσχετη με καρτ.Τα πετάνε ? Τα ανακυκλώνουν ?
Αν τα πουλάνε, σε τι τιμή ?
-
Ο χρήστης achinic έγραψε:
Καλησπέρα σας,Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βρώ κάπως μεταχειρισμένα ελαστικά απο καρτ για μια
ιδιοκατασκευή μου άσχετη με καρτ.Τα πετάνε ? Τα ανακυκλώνουν ?
Αν τα πουλάνε, σε τι τιμή ?
Αν πας στη πίστα θα βρεις πεταμενα μεσα σε βαρελια.
Sent from a mobile device
-
Nikos! σε ευχαριστώ για την απάντηση.
-
(ξανά)δεν ξέρω αν σε κάποια από τις 500++ σελιδες έχει αναφερθεί κάτι αλλά θα ήθελα να το συζητήσουμε. Έιμαι νέος στον χώρο του καρτ (ειμαι ο τυπος με την στουκα στον αγιο κοσμα) και θα ήθελα να μάθω αν ξερει κάποιος για τις ζάντες freeline. Ειναι όντως τόσο καλύτερες και αν ναι μπορούν να μπούν σε όλα τα καρτ ή μονο σε Birel?.
-
Ο χρήστης apostoleas έγραψε:
(ξανά)δεν ξέρω αν σε κάποια από τις 500++ σελιδες έχει αναφερθεί κάτι αλλά θα ήθελα να το συζητήσουμε. Έιμαι νέος στον χώρο του καρτ (ειμαι ο τυπος με την στουκα στον αγιο κοσμα) και θα ήθελα να μάθω αν ξερει κάποιος για τις ζάντες freeline. Ειναι όντως τόσο καλύτερες και αν ναι μπορούν να μπούν σε όλα τα καρτ ή μονο σε Birel?.Ειχα την εντυπωση παντως apostoleas οτι ειχα απαντησει στην ερωτηση σου , αλλα τελικα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει πουθενα.Μαλλον κατι δεν πατησα σωστα ή εκανα κατι λαθος .
Η αποψη μου για τις ζαντες freeline ειναι οτι ειναι σιγουρα καλες και ισως ειναι πολυ καλυτερες απο αλλες στην αγορα.Π.χ douglas. Στην ερωτηση σου εαν μπαινουν και σε αλλα καρτ η απαντηση ειναι ναι . Μπορει να φτιαχνονται για τα BIREL αλλα μπαινουν σε ολα τα καρτ και αν οχι σε ολα στα περισσοτερα μοντελα μπαινουν. Παντως μην αγορασεις ακριβες ζαντες για να δεις διαφορα στο καρτ σου.Δεν υπαρχει λογος. Εαν δεν σε πειραζει η τιμη τους τοτε ναι αγορασε τες , διοτι η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι αριστη. Δεν νομιζω σε επιπεδο χομπιστα να καταλαβεις καποια διαφορα με ζαντες freeline ή ζαντες made by mitsos. Και πραγματικα δεν πιστευω να υπαρχει καποιος αγωνιστικος που να λεει οτι ειναι πιο γρηγορος με τις freeline. Αν θεωρησουμε οτι η μια ζαντα ειναι καλυτερη απο την αλλη αυτο αφορα στην διαχειριση της θερμοκρασιας , ποσο γρηγορα ζεσταινεται και ποσο γρηγορα κρυωνει και αυτο επηρεαζει την θερμοκρασια των ελαστικων. Πραγματικα ομως το επαναλαμβανω ( και αν υπαρχει καποιος που αγωνιζεται εδω μεσα να με διορθωσει) μια ακριβη ζαντα με μια φθηνοτερη η διαφορα που θα εχουν να ειναι καποια χιλιοστα του δευτερολεπτου, το θεωρω αδιανοτητο να εχουν διαφορα δευτερολεπτου. Εαν ηταν τοσο καλυτερες αυτες οι ζαντες (freeline) δεν θα αγωνιζοταν κανεις με αλλου ειδους ζαντες σε πρωταθληματα παρα μονο με FREELINE. Δεν συμβαινει αυτο ομως.
Φιλικα
Δημητρης -
Κατι αλλο που θυμηθηκα για τις ζαντες ειναι το εξης apostoleas :
Υπαρχουν Freeline αλουμινιου και Freeline μαγνησιου. Εαν εννοεις να αγορασεις Freeline μαγνησιου ή να αγορασεις αλλη μαρκα αλουμινιου υπαρχουν καποιες διαφορες σε αυτα.Οχι για τις freeline αλλα γενικοτερα αλουμινιο με μαγνησιο.α)Οι ζαντες μαγνησιου ειναι κατα 30% πιο ελαφριές απο τις αλουμινιου
β)Το μαγνησιο απορροφα πιο ευκολα την θερμοτητα απο οτι το αλουμινιο.Δηλαδη οταν τρεχεις σε μια πιστα και φορας μαγνησιου ζαντες , οταν ζεσταινεται το λαστιχο σου , το μαγνησιο θα απορροφησει την θερμοτητα και θα 'κρυωσει' το ελαστικο σου με αποτελεσμα να μην εχει τοσο φθορα.Το αλουμινιο δεν απορροφαει την θερμοτητα του ελαστικου τοσο γρηγορα με αποτελεσμα να 'φθειρονται' τα ελαστικα γρηγοροτερα.Βεβαια πιο ζεστο λαστιχο(ζαντα αλουμινιου) σημαινει και καλυτερο κρατημα.ΟΛΑ αυτα που σου ανεφερα ειναι για ηλιολουστη ημερα.Σε μερα που δεν εχει ζεστη ή σε περιπτωση που βρεχει τοτε προτιμοτερο ειναι οι ζαντες αλουμινιου που κρατανε το λαστιχο σε μεγαλυτερη θερμοκρασια , κατι που το χρειαζεσαι.
γ)Απο χημικης αποψεως το μαγνησιο φθειρεται πιο γρηγορα απο το αλουμινιο.Οποτε σε μερες πολυ ζεστες θα εχει φθορα η ζαντα σου. Ισως και σε πολυ ζεστη να παραμορφωθει απο την πιεση του καρτ+ελαστικων.
δ)Το θεμα της φωτιας παντως με της ζαντες μαγνησιου που εχω ακουσει οτι περνουν φωτια ευκολα, δεν ειναι και τοσο ευκολο.Το μαγνησιο ειναι πολυ ακριβο , και οι ζαντες μαγνησιου που κυκλοφορουν στο εμποριο δεν ειναι φυσικα 100% μαγνησιο.Παντως αν παρει φωτια μεταλλο απο μαγνησιο, σβηνει με πολυ δυσκολια.Και επισης για να μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα..εγω ποτε δεν εβαλα ζαντες μαγνησιου, παντα αλουμινιου ειχα. Μια περιοδο που θελαμε να βρουμε τα χιλιοστα στο χρονομετρο δοκιμασα μαγνησιου, και πραγματικα προσωπικα δεν θυμαμαι σημαντικη διαφορα.Χωρια που βγηκα εκτος της πιστας , την χτυπησα την μια και την στραβωσα.Και κοστιζαν αρκετα
Φιλικα
-Δημητρης -
Χθες ανεβηκαμε Καρτοδρομο σε μια μερα με πολυ κρυο, και την πιστα να μην κραταει καθολου, με το KOSMIC-TM KZ και το CRG-MAXTER KZ.
Το extreme στησιμο του KOSMIC δουλεψε και το καρτ ηταν ''βιδωμενο'' παρολο που φοραγε κοκκινα VEGA(ξυλα) για τον χειμωνα στο Καρτοδρομο που γλιστραει.
Μερικες φωτο ΕΔΩ -
Ωραία ήταν και σήμερα...ΛΙΩΣΑΜΕ!
Πρέπει να έκανα πάνω από 5-6 σκέλη
Το επόμενο Σάββατο Μέγαρα όπου έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με το 41,9
-
'Κατεβάζοντας' για τη φουρκέτα, φώτο από το kartinfo.gr
-
Άντε, άλλη μια που μου έστειλαν τα παιδιά από το kartinfo.gr
Τέρμα γκάζι
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τις ζάντες freeline. Θα ήθελα να κάνω μία ερωτηση ακόμα. Είμαι πρό των πυλών να αγοράσω ένα Maranello RS9.Ο σωλίνας είναι σχεδόν καινούριος (20 ώρες) .Ποιά η άποψή σας για το συγκεκρίμένο μοντέλο πία είναι τα + και τα - του. Πρόφανώς και ο καθένας λέει την άποψή του.
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τις ζάντες freeline. Θα ήθελα να κάνω μία ερωτηση ακόμα. Είμαι πρό των πυλών να αγοράσω ένα Maranello RS9.Ο σωλίνας είναι σχεδόν καινούριος (20 ώρες) .Ποιά η άποψή σας για το συγκεκρίμένο μοντέλο πία είναι τα + και τα - του. Πρόφανώς και ο καθένας λέει την άποψή του.Προσωπικά θα επέλεγα κάτι μεταξύ Birel, Tony, Gillard και CRG λόγω αντιπροσώπων.
Για τον Maranello ακούγονται τα χειρότερα.
-
^^^^^
+100000000 -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τις ζάντες freeline. Θα ήθελα να κάνω μία ερωτηση ακόμα. Είμαι πρό των πυλών να αγοράσω ένα Maranello RS9.Ο σωλίνας είναι σχεδόν καινούριος (20 ώρες) .Ποιά η άποψή σας για το συγκεκρίμένο μοντέλο πία είναι τα + και τα - του. Πρόφανώς και ο καθένας λέει την άποψή του.
Προσωπικά θα επέλεγα κάτι μεταξύ Birel, Tony, Gillard και CRG λόγω αντιπροσώπων.
Ti ακριβώς εννοείς για τον maranello? Τον αντιπροσωπό? Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες? Για το σασί υπάρχεί κάποια πληροφορία?
-
Προσωπικά θα επέλεγα κάτι μεταξύ Birel, Tony, Gillard και CRG λόγω αντιπροσώπων.
Ti ακριβώς εννοείς για τον maranello? Τον αντιπροσωπό? Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες? Για το σασί υπάρχεί κάποια πληροφορία?
Τον αντιπρόσωπο, ναι. Έχω ακούσει τα χειρότερα και τα σασί είναι πιο παλιά CRG.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ