-
-
ωραιο και αυτο , εδω η οδηγηση απο εναν τριτον φαινεται πιο προσεγμενη σε σχεση με το προηγουμενο video σου.
Στο πρωτο video υπηρχε μια ταση 'drive it like you stole it'-Φιλικά
Δημητρης -
Ο χρήστης creep έγραψε:
ωραιο και αυτο , εδω η οδηγηση απο εναν τριτον φαινεται πιο προσεγμενη σε σχεση με το προηγουμενο video σου.
Στο πρωτο video υπηρχε μια ταση 'drive it like you stole it'-Φιλικά
ΔημητρηςΠάντως στο πρώτο είμαι κατά μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος.
-
Ο χρήστης creep έγραψε:
Lapcom κομπλε πακετο μεταχειρισμενο
1)Στροφες
2)1 Θερμοκρασια
3)Χρονομετρο
4)Ταχυτητα
5) GPS ( για χαρτογραφηση πιστας)
6)Λογισμικο για υπολογιστη300€ , εχει και φυσικα φθηνοτερες εκδοσεις και με 250€ χωρις το GPS . Τα 300€ ειναι πραγματικα λιγα σε σχεση με τα ιδια πραγματα που κανει αν σκεφτεις οτι μονο το GPS σε mychron και alfano κοστιζει 200€ minimum μεταχειρισμενο.
Alfano με θερμοκρασια κεφαλης , στροφες,χρονομετρο 250€ περιπου.Οι τιμες ειναι παντα σε συναρτηση με την κατασταση της τηλεμετριαςΜπορω να σου στειλω σε μηνυμα αν σε ενδιαφερει τι υπαρχει σε μεταχειρισμενο.
-Δημητρης
Ναι αμέ στείλε μου
-
Ποιός έχει την υποστήριξη του lapcom στην Ελλάδα?
Δεν το έχω δει πάντως σε κάποιο καρτ.
Προσωπικά έχω αλλάξει 3 alfano δεν έχει πάθει ποτέ κανένα το παραμικρό. Όπως κι επίσης έχω δει τόσα alfano κι αυτά δεν έχουν πάθει κάτι.
Γιαυτό τα προτείνω ανεπιφύλακτα.
-
Πουλαω καπακια απο mychron οποιος θελει και προσοψεις αν σας λεει κατι αυτο !!!! χαχαχαχαχαχα
αλφανο κ παλι αλφανο(για ελλαδα τουλαχιστον )
-
(κάτσε να πεταχτώ ωσάν 'ψαγμένος')
Κι εγώ Alfano...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποιός έχει την υποστήριξη του lapcom στην Ελλάδα?Δεν το έχω δει πάντως σε κάποιο καρτ.
Προσωπικά έχω αλλάξει 3 alfano δεν έχει πάθει ποτέ κανένα το παραμικρό. Όπως κι επίσης έχω δει τόσα alfano κι αυτά δεν έχουν πάθει κάτι.
Γιαυτό τα προτείνω ανεπιφύλακτα.
Κανενας δεν εχει την υποστηριξη για τα lapcom στην Ελλαδα.
Πολυ πιθανον να το ειχα μονο εγω το lapcom
Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει τεχνικη υποστηριξη για την τηλεμετρια που χρησιμοποιει ο καθενας μας.
Εγω εχω αυτη την στιγμη 3 mychron 1 lapcom και 1 alfano.Σε κανενα απο αυτα δεν χρειαστηκα ποτε τεχνικη υποστηριξη.Ισως και να ειμουν τυχερος.
Για κανενα απο αυτα δεν εχω να πω κακα λογια , το καθενα κανει την δουλεια του.
Ισως επειδη πηρα την πρωτη τηλεμετρια πριν απο 15 χρονια και ηταν mychron γι αυτο και εμεινα με εκεινο.Μετα ηρθε το mychron 2 , το 3 , το 4...Σε ενα αλλο post θα γραψω τα θετικα και τα αρνητικα του καθενος
-
Είχα στην αρχή το Mychron3, αλλά δε δούλευε ο φωτισμός και για έναν περίεργο λόγο δε μετρούσε γύρους. Υποπτεύομαι όμως ότι είχε πάρει νερά από τον καιρό του.. προηγούμενου κάτοχου (μάλλον κατά τη διάρκεια πλυσίματος του καρτ..) Εδώ και αρκετό καιρό έχω Alfano Pro και δεν έχω πρόβλημα. Βέβαια, ομολογώ ότι το Mychron ήταν πιο εύχρηστο στο μενού και πιο ευανάγνωστο κατά τη διάρκεια της - οριακής πάντα - οδήγησης στην πίστα.
-
Παρακολουθηστε τα βιντεο απο δυο μικρους τις κατηγοριας μινι στην προπονηση που εγινε το Σαββατο στο καρτοδρομο, δειτε τι μαχες δινουν αυτοι οι δεκαχρονοι μπομπιρες τι πεισμα εχουν και πως πανε ΤΑΠΑ το μινι(60cc 10hp) και εχουν φτασει καποιοι να γυριζουν στο 46,80 περιπου.
ΕΔΩ. http://www.kartinfo.gr/home/videomini.html -
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Είχα στην αρχή το Mychron3, αλλά δε δούλευε ο φωτισμός και για έναν περίεργο λόγο δε μετρούσε γύρους. Υποπτεύομαι όμως ότι είχε πάρει νερά από τον καιρό του.. προηγούμενου κάτοχου (μάλλον κατά τη διάρκεια πλυσίματος του καρτ..) Εδώ και αρκετό καιρό έχω Alfano Pro και δεν έχω πρόβλημα. Βέβαια, ομολογώ ότι το Mychron ήταν πιο εύχρηστο στο μενού και πιο ευανάγνωστο κατά τη διάρκεια της - οριακής πάντα - οδήγησης στην πίστα.Ναι ειναι αδιαβροχο ...αλλα οχι και κατω απο το πιεστικο!
Παντως υπαρχουν πολυ καλοι ηλεκτρολογοι - τεχνιτες κυριως θα ελεγα που κατι τετοια μικροπροβληματα τα εχουν για πρωινο. Βεβαια συνηθως αυτοι δεν πολυασχολουνται με μικροπραγματα αλλα αν εισαι καλος μαστορας μπορεις να τα φτιαξεις ολα.
Εγω ειχα ενα mychron 2 που επειδη εκει που το ετρεχα ηταν κοντα σε θαλασσα , μαζεψε υγρασια και κυριως αλατι.Δεν ανοιγε με τιποτα, με ενα καθαρισμο της πλακετας απο εναν μαστορι της γειτονιας εγινε καινουριο. 20€ πληρωσα θυμαμαι.Ολα θελουν προσοχη, και κυριως ολα αυτες οι τηλεμετριες οταν δεν χρησιμοποιουνται δεν πρεπει να εχουν την μπαταρια επανω, ειδικα το καλοκαιρι διοτι φουσκωνουν με την πολυ ζεστη.
-Δημητρης
-
Η υποστήριξη σε τέτοια όργανα τηλεμετρίας είναι πολύ σημαντική.
Προτείνω την ασφαλή επιλογή alfano.
-
Γεια χαρα,σκοπευω να ασχοληθω με το καρτ κατι που ηθελα εδω και χρονια αλλα εχω καποιες αποριες που πρεπει να λυθουν πριν κανω την αγορα.
Πρωτα απο ολα θελω να ροτισω τι ομολογκασιον σασι-κινιτηρα χριαζεται να εχεις για να τρεξεις στου Ελληνικους αγωνες και αν σου επιτρεπουν να τρεξεις μετα την ληξη της τετραετιας της ομολογκασιον.
Ποιες εταιριες σασι εχουν αντιπροσωπο στην Ελλαδα?
Αν για παραδηγμα αγορασω CRG υπαρχει περιπτωση να βρω υποστοιριξη σε καποιον αντοιπροσοπο-μηχανικο της CRG σε καποιον αγωνα?
Για να τρεξει κανεις στην KF1 τωρα που καταργιθηκε η KF2 τι πρεπει να κανει?Μιας και επρεπε να εχεις τρεξει στην KF2 για να πας στην KF1.
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Ο χρήστης Pavlos Votzakis έγραψε:
Γεια χαρα,σκοπευω να ασχοληθω με το καρτ κατι που ηθελα εδω και χρονια αλλα εχω καποιες αποριες που πρεπει να λυθουν πριν κανω την αγορα.
Πρωτα απο ολα θελω να ροτισω τι ομολογκασιον σασι-κινιτηρα χριαζεται να εχεις για να τρεξεις στου Ελληνικους αγωνες και αν σου επιτρεπουν να τρεξεις μετα την ληξη της τετραετιας της ομολογκασιον.
Ποιες εταιριες σασι εχουν αντιπροσωπο στην Ελλαδα?
Αν για παραδηγμα αγορασω CRG υπαρχει περιπτωση να βρω υποστοιριξη σε καποιον αντοιπροσοπο-μηχανικο της CRG σε καποιον αγωνα?
Για να τρεξει κανεις στην KF1 τωρα που καταργιθηκε η KF2 τι πρεπει να κανει?Μιας και επρεπε να εχεις τρεξει στην KF2 για να πας στην KF1.
Ευχαριστω εκ των προτερων.Σε γενικές γραμμές πρέπει να είναι εντός ομολογκασιόν, δηλαδή τουλάχιστον σασί 3-4ετίας αν και σπάνια τα τσεκάρουν τα σε αγώνα.
Τώρα που λέω αγώνα, με το μπάχαλο που επικρατεί στην ΕΛΠΑ άγνωστο αν θα γίνει φέτος το Πανελλήνιο.
Όμως προτείνω να μείνεις ΜΑΚΡΙΑ από τα KF γιατί είναι πολύ πιεσμένα μοτέρ, θέλει εμπειρία το δύσκολο καρμπυρατέρ, πανάκριβα στη συντήρηση, κάθε 3-5 ώρες πιστόνι και δεν πρόκειται να τρέξεις πουθενά στην Ελλάδα.
Προτείνω να πάρεις iame X30, rotax max ή Vortex ROK που τρέχουν παντού.
Μπορείς να αγοράσεις ό,τι σασί θες και να έχεις την υποστήριξη του αντιπροσώπου τόσο σε προπονήσεις όσο και στον αγώνα.
Ό,τι άλλο θες ρώτα εδώ ή με ΡΜ.
-
Ευχαριστω πολυ,ναι ξερω την κατασταση με την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ με την ασφαλιστικη που ξαφνικα δεν υπαρχει μιας και ασχολουμε με τις Ελληνικες αναβασεις.Σκευτομαι να παω κατευθειαν στην KZ μιας και οι ζημιες ειναι λιγοτερες και οπως και να το κανεις ειναι KZ .Θα μπορεσω να προσαρμοστω ευκολα στο KZ η θα μου φανει βουνο?Μηπος μπορειτε να μου πητε που εχει καποια αντιπροσοποια-μηχανικο στην Θεσσαλονικη ή στην Κρητη?
-
Ο χρήστης Pavlos Votzakis έγραψε:
Ευχαριστω πολυ,ναι ξερω την κατασταση με την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ με την ασφαλιστικη που ξαφνικα δεν υπαρχει μιας και ασχολουμε με τις Ελληνικες αναβασεις.Σκευτομαι να παω κατευθειαν στην KZ μιας και οι ζημιες ειναι λιγοτερες και οπως και να το κανεις ειναι KZ .Θα μπορεσω να προσαρμοστω ευκολα στο KZ η θα μου φανει βουνο?Μηπος μπορειτε να μου πητε που εχει καποια αντιπροσοποια-μηχανικο στην Θεσσαλονικη ή στην Κρητη?Προτείνω πρώτα να κάνεις αυτόματο καρτ πριν πας κατευθείαν στα βαθιά, στο εξατάχυτο δηλαδή. Αν έχεις προηγούμενη εμπειρία από αγωνιστικό καρτ, τότε πάσο.
Θα σου φανεί ΠΟΛΥ δύσκολο γιατί είναι πολύ δύσκολο.
-
Το http://www.kartinfo.gr/home/aggelies.html σας δινει την ευκαιρια να δημοσιευσετε την αγγελια του καρτ μονοι σας.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Το http://www.kartinfo.gr/home/aggelies.html σας δινει την ευκαιρια να δημοσιευσετε την αγγελια του καρτ μονοι σας.Α , ωραια
-
Σήμερα γίναμε διάσημοι...
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης creep έγραψε:
Εγω χρησιμοποιω τα μοντελα της mychronαπο τα πρωτα Mychron MCT , μετα το mychron 2 και πλεον το mychron 3.
Επισης υπαρχουν και αλλα πολλα διαφορα , τυπου UNIPRO.Εξισου καλα ειναι και τα Lapcom τα οποια ειναι japan made και χρησιμοποιουνται δεοντως απο εκεινη την πλευρα του κοσμου σε διαφορες αγωνες. Αναλογως την χωρα που βρισκεται καποιος τις αναλογες τηλεμετριες χρησιμοποιει.
Σε ποσοστιαια αναλογια:
Στην ελλαδα οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν Alfano .
Στην αγγλια mychron .
Αμερικη Μychron.
Ιταλια MychronΑποφασισε πρωτα τι θελεις να βλεπεις στο οργανο σου και μετα δες τιμες . Εαν ασχολεισαι καθαρα ως χομπιστας νομιζω οτι
1)στροφες
2)θερμοκρασια νερου
3)χρονομετρηση γυρου ειναι αρκετα.Προσωπικη μου αποψη οτι ολα αυτα τα οργανακια για τις ενδειξεις θερμοκρασιας και τα λαμπακια και και και, καπου εχει χαθει η μπαλα και το νοημα.Φτανεις να ασχολεισαι περισσοτερο με το οργανο παρα με το καρτ σου. Και ο λογος ειναι απλος :
1)Αγοραζεις μια απλη μοναδα με στροφες , θερμοκρασια,χρονομετρο.
2)Μετα θελεις να βαλεις και ταχυτητα για να δεις ποσο πιανεις στην ευθεια και με ποσα μπηκες στην ταδε στροφη
3)Μετα αφου εχεις αναλωθει με ολα αυτα λες τι ωραια που ειναι τα σχηματακια και τα γραφηματα και θελεις να τα μεταφερεις στον υπολογιστη σου και να κανεις replay των χρονων σου και ετσι αγοραζεις και ενα usb key.
4)προσθετεις στη συνεχεια και αλλους σενσορες στην μοναδα τηλεμετριας σου και εχεις και μια θερμοκρασια εξατμισης ή ποτεσιομετρο για γκαζι και φρενο για να βλεπεις ποσο της εκατο φρεναρες και ποσο οχι ....
5)Αφου δεν εχεις κουραστει με ολα αυτα και σου κινει ακομη το ενδιαφερον , σκεφτεσαι μηπως να προσθεσω και ενα gps για να κανεις χαρτογραφηση της πιστας.θα μπορουσα να γραφω για πολυ ωρα, αλλα σε αυτες τις γραμμες σου ανελυσα 10 χρονια τηλεμετριας.
ΑΓΟΡΑΣΕ μονο την απλη εκδοση! μην χανεις τα χρηματα σου σε τηλεμετριες
Παρε ειτε alfano ειτε mychron και ξοδεψε ολα τα υπολοιπα σε λαστιχα!Φιλικα
-ΔημητρηςΜια παρενθεση για διαφορες τηλεμετριες και για την χρηση τους που ηθελα να προσθεσω ειναι οτι..επειδη δεν χρησιμοποιει κανεις στην Ελλαδα καποιες τηλεμετριες δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλες..απλα δεν βρεθηκε καποιος να παρει την αντιπροσωπεια..Η τηλεμετρια της Unipro..ισως μεσα στις 3 καλυτερες του κοσμου επειδη δεν χρησιμοποιουνται στην ελλαδα δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλες...ή οτι χαλανε και γι αυτο δεν κυκλοφορει στο εμποριο..Ειναι σαν την διαφημιση με την FERRARI..που συναντιουνται 2 αμαξια στο φαναρι και λεει ο ενας οδηγος στον οδηγο της FERRARI ' εχουν βγει καλα αυτα τα αμαξια?διοτι δεν βλεπω να κυκλοφορουν πολλα τετοια' .Παρεπιπτοντως υπαρχει και αντιπροσωπος στην ελλαδα για τα Unipro..Μακαρι να ερθουν και τα Lapcom ελλαδα..
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ