-
Θα γίνει ΧΑΜΟΣ το ΣΚ !!
-
το θεμα ειναι να τρεχατε κιολας...
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
το θεμα ειναι να τρεχατε κιολας...Δε καταφέραμε να τρέξουμε, αλλά πάμε από το Σάββατο κάτω που σημαίνει ότι θα βγούμε το βράδυ κλπ με όλα τα τρελοκομεία, μένω με Τόλη στο δωμάτιο οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.
-
χαχαχαχαχα. τρομος !!!!
-
Πανηγυρι το PICK!
και του χρονου! -
Απίστευτα ήταν στο PICK!!
Μοναδικές στιγμές που σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην ομάδα.
-
καλησπέρα φίλοι..
είμαι απο τη κύπρο και είμαι ασχετος σχετικα με το καρτ... αν και ειμαι φανατικος οπαδος Φορμουλα 1 κ αυτοκινητων..
εδω κ λιγο καιρο μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα για να αγορασω το δικο μου καρτ.. εδω στην κυπρο δεν εχουμε αρκετους προμηθευτες για καρτ κ σχετικα δεν μπορεισ να αποταθεις σε καποιο για να σε βοηθησει..εχω βρει ενα τυπο απο το ιντερνετ κ πηγα εκει κ του ειπα οτι το θελω μονο για χομπυ.. κ μου εχει πει οτι το καταλληλο ειναι το rotax rm1... η τιμη που εχει ειναι 2500 ευρω μεταχειρισμενο με 8 ωρες λειτουργιας...
επισης θα ηθελα αρκετες συμβουλες κ για τους κινητηρες κ για ολα, βαση απο τις εμπηρειες σας...
περιμενω συμβουλες σχεδον απο το μηδεν
Γιώργος -
Ο χρήστης GeorgeShi έγραψε:
καλησπέρα φίλοι..είμαι απο τη κύπρο και είμαι ασχετος σχετικα με το καρτ... αν και ειμαι φανατικος οπαδος Φορμουλα 1 κ αυτοκινητων..
εδω κ λιγο καιρο μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα για να αγορασω το δικο μου καρτ.. εδω στην κυπρο δεν εχουμε αρκετους προμηθευτες για καρτ κ σχετικα δεν μπορεισ να αποταθεις σε καποιο για να σε βοηθησει..εχω βρει ενα τυπο απο το ιντερνετ κ πηγα εκει κ του ειπα οτι το θελω μονο για χομπυ.. κ μου εχει πει οτι το καταλληλο ειναι το rotax rm1... η τιμη που εχει ειναι 2500 ευρω μεταχειρισμενο με 8 ωρες λειτουργιας...
επισης θα ηθελα αρκετες συμβουλες κ για τους κινητηρες κ για ολα, βαση απο τις εμπηρειες σας...
ΓιώργοςΓιωργο καλημερα και απο μένα.
Μιας και το θεμα εχει μεχρι τώρα 500 σελίδες είπα να γραψω και κατι....
Ειναι δυσκολο να διαβασεις οοοοοοοοοολες τις σελίδες για να σου λυθούν απορίες. Ομως αν ξεκινήσεις αναποδα θα βρεις γρήγορα πολλές απαντήσεις. Θυμάμαι οτι εκει εχετε κατι απίθανες πίστες. Οπότε χρειάζεσαι εργαλείο ΄γρήγορα. Μακαρι να βρεις κατι και να απολαμβανεις καρτάκι, οπως οι φανατικοί εδω μέσα. Οι πιο συγχρονοι οταν εχουν χρονο σιγουρα θα σου πουν την αποψή τους.
Ευχες να ειστε καλα,οοοοοοοολοι η παρεα, και να καρταρετε οσο μπορείτε περισσοτερο. Για να ζηλευουν και αυτοι που για την ωρα δεν καρτάρουν.
-
καλησπέρα φίλοι..είμαι απο τη κύπρο και είμαι ασχετος σχετικα με το καρτ... αν και ειμαι φανατικος οπαδος Φορμουλα 1 κ αυτοκινητων..
ΓιώργοςΓειά σου Γιώργο!!
Προτείνω να μείνεις μακριά από το RM1. Αν ψάξεις τις προηγούμενες σελίδες, θα δεις γιατί.
-
ευχαριστω για τις συμβουλες σας Νικο κ αϊντζελ13 κ χαρηκα!!!!
δηλαδη απο 'τι καταλαβα εχω αρκετο διαβασμα...!!!
εσεις τι θα μου προτεινατε?? αν κ θελω να εχει ταχυτητες κ να ειναι δυνατο..
ειμαι λιγο απαιτητικος αλλα τι να κανω? αφου θελω την αδρεναλινη στα υψη
για οτιδηποτε θα σας ρωταω συχνα ελπιζω να μην καταντησω σπαστικος..! -
ευχαριστω για τις συμβουλες σας Νικο κ αϊντζελ13 κ χαρηκα!!!!δηλαδη απο 'τι καταλαβα εχω αρκετο διαβασμα...!!!
εσεις τι θα μου προτεινατε?? αν κ θελω να εχει ταχυτητες κ να ειναι δυνατο..
ειμαι λιγο απαιτητικος αλλα τι να κανω? αφου θελω την αδρεναλινη στα υψη
για οτιδηποτε θα σας ρωταω συχνα ελπιζω να μην καταντησω σπαστικος..!Αν θέλεις ταχύτητες, να πάρεις με ταχύτητες...αλλά αν είναι το πρώτο σου καρτ μην πάρεις εξατάχυτο.
Σου το λέω εγώ που πήρα εξατάχυτο μετά από 3 αυτόματα και δυο χρόνια καρτ.
Μπορείς να πάρεις DD2 (διτάχυτο δηλαδή) απλά όχι σε σασί RM1.
Στη Κύπρο δε γνωρίζω κάποιο site με αγγελίες, αλλά στην Ελλάδα μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: http://www.kartinfo.gr/used.html
Και αν θέλεις DD2, εδώ: http://www.kartinfo.gr/used/arrow.html
Σε άριστη κατάσταση, σχεδόν καινούριο.
-
να σε καλα...!!! φιλε νικο..
οχι δεν θελω εξαταχυτο.. ξερω οτι καλυτερα να παρω DD2
αλλα κ να ειναι αξιοπιστο.. εχω διαβασει απο προηγουμενες σελιδες κ διαβαζω οτι ειναι πιο αξιοπιστα τα ροταξ..
επισης μου εχει προτεινει αυτος ο τυπος να παρω χωρις καδενα αφου ειναι για χομπυ
εχω μπερδευτει..αλλα αυτος να πωλησει θελεικ θα μου τα καλυτερα για εκεινο που εχει, κ για αυτο το λογο μπηκα στη παρεα σας εσεις που εχετε εμπειρια σε αυτα κ εχετε δοκιμασει αρκετα καρτ...αρα σαφως μετρα καλυτερα η γνωμη σας...
ευχαριστω!!!
-
να σε καλα...!!! φιλε νικο..οχι δεν θελω εξαταχυτο.. ξερω οτι καλυτερα να παρω DD2
αλλα κ να ειναι αξιοπιστο.. εχω διαβασει απο προηγουμενες σελιδες κ διαβαζω οτι ειναι πιο αξιοπιστα τα ροταξ..
επισης μου εχει προτεινει αυτος ο τυπος να παρω χωρις καδενα αφου ειναι για χομπυ
εχω μπερδευτει..αλλα αυτος να πωλησει θελεικ θα μου τα καλυτερα για εκεινο που εχει, κ για αυτο το λογο μπηκα στη παρεα σας εσεις που εχετε εμπειρια σε αυτα κ εχετε δοκιμασει αρκετα καρτ...αρα σαφως μετρα καλυτερα η γνωμη σας...
ευχαριστω!!!
Άσε τι λέει αυτός, μην πάρεις RM1.
-
Παιδιά περιμένουμε αναλυτικές ανταποκρίσεις από το PICK !!
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Παιδιά περιμένουμε αναλυτικές ανταποκρίσεις από το PICK !!ΕΔΩθα βρεις τα παντα !!!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Παιδιά περιμένουμε αναλυτικές ανταποκρίσεις από το PICK !!
ΕΔΩθα βρεις τα παντα !!!
Ευγε εξαιρετικο... Ευχαριστιες, αν υπαρχει κουσ-κουσ θα μου αρεσε να μαθω.
-
http://www.youtube.com/watch?v=CGDdsVS5bZA&feature=share&list=ULCGDdsVS5bZA
ο τελικος Master onboard -
καλησπερα σε ολους!!
οπως εχω προαναφερει οτι στα αρχικα μου σχεδεια,εχω βαλει στο ματι το ροταξ ρμ1.. οπως μου εχουν πει οι φιλοι νικος κ αϊντζελ13 να μην το παρω κ να κοιταξω κατι αλλο...(εχω διαβασει τις πρωτεσ 20 σελιδες κ καπου εχουν αναφερει για το ρμ1)
οσο διαβαζα αυτες τις σελιδες ακουγα συνεχωσ για καδενα κ για γραναζια...απο οτι καταλαβα χαλανε πολυ ευκολα (αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος)
κ οσο διαβαζα για αυτα η γνωμη μου πηγαινε συνεχως σε καρτ χωρις καδενες κ τετοια... μπορει να μου δωσει καποιος μια κατευθηνση..
επισης ειναι πιο πολυ το κοστοσ συντηρησης απο ενα καρτ με καδενα σε σχεση με καπιο χωρις καδενα???
καθε ποσο πρεπει να γινετε η αλλαγη αυτων των 2??? (καδενας κ γραναζια)
κ επειδη εγω ειμαι πιο πολυ της οδηγησης κ του στυσηματος,στα μηχανικα δεν καταλαβω Θεό..
αλλα εχω το μικροβιο μεσα μου για να μαθω δεν θα τα παρατησω ετσι ευκολα.. ας μου δωσει καποιος μια κατευθηνση..
η μαλακια ομως εδω στη Κυπρο δεν εχουμε αρκετα καταστηματα κ προμηθευτες... μακαρι να ειναι 3-4 ετσι δεν μπορω να κανω ερευνα για να παρω απαντησεις, μοναχα απο το διαδικτυο γι' αυτο ειμαι σε αυτη την σελιδα...αρκετα σας επριξα... απολογουμαι!!!!
-
Καλημέρα Γιώργο!
Δεν είμαι σίγουρος τι μετάδοση έχει το DD2, αλλά νομίζω ότι δεν έχει ιμάντα. Ή γρανάζι κατευθείαν στον άξονα ή αλυσίδα.
Όλα τα υπόλοιπα καρτ έχουν αλυσίδα/γρανάζι ακόμα και τα εξατάχυτα.
Οπότε η συντήρησή τους είναι απλή. Σπρέι στην αλυσίδα μετά από κάθε σκέλος και τσεκάρισμα μην έχει χαλαρώσει.
Για το RM1 έχω γράψει παλαιότερα ότι έχει τα εξής θέματα:
-Δύσκολη έως αδύνατη μεταπώληση γιατί η αγορά γνωρίζει τα προβλήματά του
-Δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης και στησίματος
-Υπερβολικά βαρύ
-Το σασί απλά ΔΕΝ στρίβειΠάρε καλύτερα DD2.
-
καλο μεσημερι Νικο!!
ευχαριστω κ παλι... ετοιμο το θελω να ειναι, μπορω να βρω καινουργιο??
αν παρω για παραδειγμα ενα σασι τονι τι θα εχει πανω που να μην αγορασω ξερω οτι υα χρειαστω μηχανη καθησμα σιγουρα... επιπλεον τι θα χρειαστω επιπλεον?? θα ειναι πιο φθηνο αν το παρω ξεχωριστα κινητηρα,σασι κ οτι αλλο χρειαζεται??
βροχες πεφτουν οι ερωτησεις μου...!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ