-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα δεν πειραζει,παμε για υποστηριξη εσυ στον φορε κι εγω στον ζερβο...Κυριακή πρωί-πρωί ξεκινάω
-
Καλησπέρα σε όλους...!!!
Στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι για να διατηρήσουμε, να βοηθήσουμε αλλά & να ανανεώσουμε το αγωνιστικό καρτ και τους κατόχους τους η πίστα καρτ Speedpark στον Ασπρόπυργο βγαίνει μπροστά με μία πρόταση για να κάνουμε το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΤ ΕΦΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Αναβαθμίζουμε το υπάρχον Member's club & προσφέρουμε στο ετήσιο πακέτο:- Φύλαξη του καρτ σας πάντα σκεπασμένο με κουκούλα δικιά μας σε χώρο απόλυτα ελεγχόμενο & με πυρασφάλεια.
- Ελεύθερη είσοδο στην πίστα για όλο τον χρόνο, εκτός των ημερών που η πίστα έχει εκδηλώσεις.
- Παροχή βοήθειας από το προσωπικό της πίστας - τεχνικές συμβουλές.
- Δυνατότητα ετοιμασίας του καρτ (καύσιμα-αέρα-γενικός ελεγχος) για την προπόνηση του οδηγού με πολύ μικρό κόστος.
- Τρία γενικά πλυσίματα του καρτ ετησίως.
- Δυνατότητα παροχής έτοιμου μίγματος λάδι/καύσιμο σε ανταγωνιστικότατη τιμή.
- Εκπτώσεις της τάξεως του 5%-10% σε ανταλλακτικά & αξεσουάρ της πίστας.
- Δυνατότητα συμμετοχής κατά καιρούς σε εκδρομές σε άλλες πίστες με την ομάδα της Ray Motorsport.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 600ευρώ σε 3 άτοκες δόσεις.
Ένα παράδειγμα για το φθηνό & εφικτό καρτ που λέμε είναι το εξής:
Ένας οδηγός που θα επιλέξει το συγκεκριμένο πακέτο και θα κάνει ετήσια 30φορές καρτ με μέσο όρο 10λιτρά καύσιμο θα έχει κατά μέσο όρο κόστος προπόνησης 45ευρώ & η φύλαξη δώρο...!!!Περισσότερες πληροφορίες στο 210-5570839, στο http://www.speedpark.gr και στο http://www.facebook.com/SpeedparkGR
-
Ο χρήστης Lazer έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους...!!!Γειά σου ρε Γιωργάρα!!
-
Τέλεια προπόνηση χθες, έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ και γύρισα 41,9
Απολαύστε το πρώτο βιντεάκι, έρχεται κι άλλο με συννεφιασμένο καιρό, έτοιμο να βρέξει, κεραυνούς κλπ
110km/hr έβγαλα στην ευθεία των κοντέινερ.
-
Και το επόμενο βιντεάκι που σας έλεγα.
Τέλειο σκηνικό, συννεφιασμένο τοπίο, κεραυνοί στο βάθος και είναι τόσο σκοτεινά όσο χρειάζεται για να φαίνονται και τα LED του στροφομέτρου. Ένα από τα πιο ωραία σκέλη που έχω κάνει.
-
Κυριακη ΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ στο ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ.
Περιμενω συμμετοχες -
καλη φαση, δεδομενου οτι θα υπαρχει πολυ ησυχια! ο περισσοτερος κοσμος θα ειναι στην Αχαϊκη πρωτευουσα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλη φαση, δεδομενου οτι θα υπαρχει πολυ ησυχια! ο περισσοτερος κοσμος θα ειναι στην Αχαϊκη πρωτευουσα!την άλλη εβδομαδα είναι το Pick ρε συ
λοιπόν ρίξε δυο συσκευασίες wd 40 στο ιστορικό που έχεις κ έλα να κάνεις κανά καρτ ρε!!! προσφέρω κ τρειλερ δωρεαν για να το πάμε στη πίστα
εγώ δεν θα κάνω αυτή τη κυριακή, λόγω οικονομικής κρίσης κ αγοράς πλυντηρίου πιάτων για το σπίτι -
πω ρε πστ μου, δικιο εχεις!
-
Εμείς κλασσικά Μέγαρα το Σάββατο.
Στόχος να κατέβω από το 41,9 που έκανα.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
την Κυριακη παλι αναποδα θα ειναι η πιστα ? αν ναι δεν το ψηνω και πολυ. και μεχει πιασει κ λαστιχο στο καρτ και θαμαι στο φουσκωνε ολη την ωρα παλι
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
την Κυριακη παλι αναποδα θα ειναι η πιστα ? αν ναι δεν το ψηνω και πολυ. και μεχει πιασει κ λαστιχο στο καρτ και θαμαι στο φουσκωνε ολη την ωρα παλιΝαι ρε. Τελος η δεξιοστροφη φορα.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
πωω... με εξαταχυτο παντω εμενα δεν μαρεσει καθολου. με αυτοιματο ισως ναναι και καλυτερα
-
ερωτηση προς τους φιλους καρτιστες...
aim mychorn4 Η' alfano plus lv (or astro)???
αν εχω καταλαβει σωστα κανενα alfano δεν κανει καταγραφη της πιστας αλλα απλως κατεβαζεις του χαρτες,σωστα??
στο θεμα της αναλυσης των οδηγικων γραμμων, το Lv Και το astro εχουν τις ιδιες δυνατοτητες?? ή για μια τετοια δουλεια ειναι απαραιτητο οι αισθητηρες g-force που δεχεται μονο το astro?ευχαριστω!
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
ερωτηση προς τους φιλους καρτιστες...aim mychorn4 Η' alfano plus lv (or astro)???
αν εχω καταλαβει σωστα κανενα alfano δεν κανει καταγραφη της πιστας αλλα απλως κατεβαζεις του χαρτες,σωστα??
στο θεμα της αναλυσης των οδηγικων γραμμων, το Lv Και το astro εχουν τις ιδιες δυνατοτητες?? ή για μια τετοια δουλεια ειναι απαραιτητο οι αισθητηρες g-force που δεχεται μονο το astro?ευχαριστω!
Alfano εχω, και αν θα το αλλαζα θα δοκιμαζα Unipro (που ισως το κανω)
Αν το παμε αυτοκινιστικα Alfano= Toyota Corolla μεχρι το 2002, Mychorn= Alfa-Romeo 33. -
καπως περιεργη βρισκω την παρομοιωση σου!
απλως η aim εχει πιο ωραιο και ευκολο display.
με ποιο ομως μπορεις να κανεις πιο ευκολα αναλυσεις στο Pc χωρις ο 'εξοπλισμος' να σου κοστισει οσο ενα μοτερ??
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
πωω... με εξαταχυτο παντω εμενα δεν μαρεσει καθολου. με αυτοιματο ισως ναναι και καλυτεραΆστα...ούτε κι εμένα.
Γιατί νομίζεις πάμε συνεχώς Μέγαρα?
καπως περιεργη βρισκω την παρομοιωση σου!
απλως η aim εχει πιο ωραιο και ευκολο display.
με ποιο ομως μπορεις να κανεις πιο ευκολα αναλυσεις στο Pc χωρις ο 'εξοπλισμος' να σου κοστισει οσο ενα μοτερ??
Δεν έχω δει ΑΙΜ που να μην έχει χαλάσει.
Μιλάμε είναι ΤΡΟΜΕΡΑ αναξιόπιστα!
Πάρε Alfano που είναι σκυλί.
Αναλύσεις κάνεις και στο alfano, αλλά θα τις χρειαστείς όταν πλέον έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που το γυρολόγιό σου είναι σταθερό από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αναλύσεις κάνεις και στο alfano, αλλά θα τις χρειαστείς όταν πλέον έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που το γυρολόγιό σου είναι σταθερό από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο.
λογικο...απλως ρωταω τωρα στην αρχη για να μην κανω κανω διπλες αγορες στο μελλον.
-
λογικο...απλως ρωταω τωρα στην αρχη για να μην κανω κανω διπλες αγορες στο μελλον.
Η καινούρια σειρά Alfano απλά τα σπάει. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ΑΙΜ.
Απλά είναι ακριβούτσικο.
Στη θέση σου θα αγόραζα ένα μεταχειρισμένο alfano pro LV+. Νομίζω υπάρχει ένα προς πώληση στο car.gr
-
καπως περιεργη βρισκω την παρομοιωση σου!απλως η aim εχει πιο ωραιο και ευκολο display.
καλησπερα και απο μενα . ενα εχω να σου πω. εχω μια κουτα με ανταλακτικα για mychron . alfano 2 χρονια ουτε μπαταρια δεν εχω πειραξει !!!
δυστηχως ο ιταλος στα ηλεκτρονικα δεν την παλευει μια. ειναι πολυ καλος στις μηχανες αλλα θα βλεπεις alfa romeo να αναβει alarm και να δουλευουν τα stop. για μενα μακρια απο AIM. οσο αφορα το χειρισμο που λες το αλφανο ειναι μακραν πιο ευκολο αφου τα κανεις ολα με ενα κουμπι στην ουσια. και αξιοπιστο χωρις παιδικες ασθενειες. το θεωρω πολυ πιο επαγγελματικο μιας και τα εχω δοκιμασει ολα.
to unipro που λεει ο φιλος Θοδωρης ειναι κορυφαιο αλλα θα βαλεις καλα το χερι στην τσεπη.......
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ