-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ιωάννη κάτι δεν πάει καλά 14000 και κάτι έχει κόφτη απο την μαμά του.
Τόσο πολύ γαργάλημα του έχεται κάνει.Για αύριο το πρόγραμμα τι λέει ?????
χμ....
δευτερη φορα που δεν προσεχεις στην παραδοση...
Biese σασσι με κατοσταρι μοτερακι εχει!! Μας εχει δωσει την ταυτοτητα οταν πεσαν τα πολλα τα χιονια!!!Μου φαινεται να μην ξανακανω παραδοση γιατι μολις εκανα εριξε 50 ποντους χιονι.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(ακομα περιμενουμε κατι οδηγιες, ψησιματος )Ενοχος ..
Δυστυχώς .. έχω άδεια και θα γυρίσω στη δουλειά τέλος του μήνα για να μπορέσω να πάρω τα στοιχεία... -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ενοχος ..
Δυστυχώς .. έχω άδεια και θα γυρίσω στη δουλειά τέλος του μήνα για να μπορέσω να πάρω τα στοιχεία...εχμ.... ας το προσπερασουμε το θεμα αδειας... δεν θα το σχολιασω!!
καλα να περνας και ...ας τους τρελλους στην τρελλα τους!Γιαννη προς θεου!! Μη δωσεις παλι στοιχεια, γιατι μας βλεπω στο 1 μετρο χιονι! Και οχι οτι χαλαει, αλλα δεν θα μπορεσω να δουλεψω το καθισμα ...
Το κατω απο 27 για μενα προς το παρον ειναι μακρυα... -
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Οποτε Rotax ή Iame???????????????????????????????Ψήφος.Αγγελος ROTAX MAX
(Aφου εδω μέσα γίνεται διατριβή για το θέμα,που θα βρείς μεγαλύτερη συμπαράσταση. )Εδω βέβαια λέμε τον πόνο μας έτσι ή αλλιώς.Πάρε καρτ και εδω είμαστε
(Το διόρθωσα γιατί θα με καρφώναναι πάλι στη δασκάλα.)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ιωάννη κάτι δεν πάει καλά 14000 και κάτι έχει κόφτη απο την μαμά του.
Τόσο πολύ γαργάλημα του έχεται κάνει.Για αύριο το πρόγραμμα τι λέει ?????
χμ....
δευτερη φορα που δεν προσεχεις στην παραδοση...
Biese σασσι με κατοσταρι μοτερακι εχει!! Μας εχει δωσει την ταυτοτητα οταν πεσαν τα πολλα τα χιονια!!!ΚΑΡΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εντάξει πάρε εσυ τον καλό βαθμό και εγω ξαναδίνω τον Σεπτέμβριο .Εγω όμως θα τα μάθω καλύτερα απο σένα.
-
Tο θέμα άνοιξε σαν'καρτing για όλους'.
Τι θα λέγατε σαν άλλη μικρή 'τρελλή ιδέα' και βέβαια όσοι έχουν παιδιά, να πάρουμε ενα τετράχρονο καρτάκι ?????
Αν βρούμε κάτι μεταχειρισμένο που με προσωπική δουλειά,για να μαθαίνουν και τα παιδιά στο μαστόρεμα και στο λύνω-δένω ,περιποίηση και ρύθμισεις(πεταλιών,καθίσματος) στα μέτρα των παιδιών,νομίζω πως θα μας έκανε την δουλειά.
Μπορούμε να αρχίσουμε απο ex νοικιάρικό ή κάποιο comerάκι δίχρονο ή αν έχεται κάτι άλλο στο νού σας.Ακούμε ιδέες.Κάτι ανάλογο δούλεψε πολύ στην Αγγλία και μπήκαν πολλά παιδιά στο sport,ιδιαίτερα απο σχολεία.Υπάρχει και αρχείο απο άρθρα για το θέμα,αν θέλει κάποιος λεπτομέρειες.
Το έχω πολύ καιρό στο μυαλό μου και μιάς και νοιώθω οτι εδώ μέσα υπάρχουν φίλοι που θα ακούσουν θετικά την ιδέα,γιαυτό πηρα το θάρρος να το γράψω την ιδέα.
Πιστεύω οτι θα κάνουμε χαρούμενα αρκετά παιδιά,μικρά σε ηλικία. Μπορούμε βέβαια να το επεκτύνουμε και για μεγάλα παιδιά αλλά αργότερα,ίδωμεν.......
Για να δούμε,τι θα δούμε..........
-
Καλημερα σε ολους.Η ιδεα του Αγγελου ειναι καλη αλλα για μπαμπαδες.Προς το παρον ισα που βγαζω τα δικα μου εξοδα,ποσο μαλλον να βαλω και αλλο 1.Στην προσωπικη εργασια ειμαι μεσα σε οτι μπορω να κανω.Ειναι παρα πολυ καλο να βαλεις τους μικρους απο νωρις στο νοημα της οδηγησης.Μακαρι να το υλοποιησουμε.
Υπαρχει κανενας που θα παει για καρτ αυριο και αν ναι τοτε που.
Αντε μπας και κανουμε κανενα γυρο. -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πιστεύω οτι θα κάνουμε χαρούμενα αρκετά παιδιά,μικρά σε ηλικία.ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!!
Να χαρούμε λίγο κι εμείς τα παιδιά!!!
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Υπαρχει κανενας που θα παει για καρτ αυριο και αν ναι τοτε που.
Αντε μπας και κανουμε κανενα γυρο.Υπομονη... υπομονη...! Ευελπιστω (θα πεσει ΠΟΛΥ τρεξιμο, δηλαδη) αυτη τη βδομαδα το καρτ απο μηχανικα θεματα, να ειναι Ο.Κ.! Αυριο - μεθαυριο, θα παω να παρω τα ανταλλακτικα που μου χρειαζονται, θα μπουν επανω και θα κλεισουμε το θεμα 'συμπλεκτης'... μετα μενει το θεμα 'Καθισμα' το οποιο θελω κι αυτο να το ξεκινησω αυτη τη βδομαδα.. Εν ολιγοις, πιστευω οτι το σ/κ μετα τις εκλογες, θα ειμαστε στην πιστα και θα στροφαρουμε μεχρι να βγαλουμε λινα (συνηθες φαινομενο!)
-
το ειχε γραψει ο γιαννης σαν Link, αλλα ειχε κανει λαθος.. αγγλικο site που εχει διαφορα για καρτ! Αν κανετε παραγγελια ανω των 80 λιρων (αν θυμαμαι καλα) σας ερχονται σπιτι ΔΩΡΕΑΝ (τσεκαρισμενο!)
Για ροταξ που ενδιαφερει, εχει διαφορα ανταλλακτικα, απο τα οποια πιστευω πως καποια ειναι αυθεντικα και καποια αλλα ειναι μαϊμουδένια.. Το συμπερασμα αυτο ειναι δικο μου, απο τον τροπο με τον οποιο λειτουργει το site..
Παραδειγμα: Ψαχνω για μια ροδελα που μπαινει αναμεσα στο γραναζι και στο παξιμαδι.. Ξερω τον κωδικο της ροταξ γι' αυτο και το κανω search στο site... Το βρισκει και πραγματι εχει την περιγραφη την σωστη καθως και τον ΙΔΙΟ κωδικο προϊοντως. Ψαχνεις κατι αλλο, μπορει να το βρεις, αλλα ο κωδικος του θα ειναι διαφορετικος και η περιγραφη ΕΛΑΦΡΩΣ αλλαγμενη. Συγκεκριμενα, ενα προϊον που ειναι αυθεντικο, στην περιγραφη του γραφει rotax max... ενα προϊον μαϊμου, η περιγραφη του γραφει FOR rotax max...
... κανεις καμμια ιδεα?? Μαϊμου ή αυθεντικα ??? -
Καλό μήνα στην παρέα μας.
Εχουμε κάποιο πρόγραμμα δράσης για το Σαββατοκύριακο ?????
Γιαννηηηηηηηηηηηηη πως πάει το διάβασμα ????
Δηλαδή αν η ροδέλλα δεν είναι της μαμάς της θα υπάρξει πρόβλημα.Μα νομίζω οτι αρκετά εξαρτήματα τα φτιάχνουν άλλοι.Αν κάνει τη δουλειά του το εξάρτημα και δεν είναι βέβαια ζωτικό,γιατί όχι ...FOR rotax max !!!!!!!
-
σαββατο δε θα γινει τιποτα, διοτι θα παμε στη ναυπακτο!!
Δυστυχως σημερα ειχα μια οχι και τοσο ευχαριστη εμπειρια με τον Mr. Rotax οταν πηγα να παρω ανταλλακτικα, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να ψαξω απο το εξωτερικο! Τελικα ο KKC εχει πολλα πραγματα τα οποια ειναι Rotax (ψαχνεις με τον κωδικο) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Οσα δεν βρισκουμε, θα τα περνουμε απο δω!
Τελικα... οποιος ψαχνει, βρισκει! (σωωωωωπα!)Γιαννη βρηκες κανενα μοτερακι 100αρι ?? Πρεπει να βγω λιγο στη γυρα, γιατι ενα φιλαρακι ψαχνει 100αρι (σασι - μοτερ) ....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καλό μήνα στην παρέα μας.Εχουμε κάποιο πρόγραμμα δράσης για το Σαββατοκύριακο ?????
Γιαννηηηηηηηηηηηηη πως πάει το διάβασμα ????
Καλα μου παιδια επιτελους τελειωσα με την εξεταστικη και ετρεχα να ετοιμασω το αλλο σασι και γι'αυτο η απουσια μου.Βρηκα και καθισμα που εψαχνα ντυμενο και με καλη τιμη.το καρτ ειναι πανετοιμο και το προγραμμα λεει Κυριακη σιγουρα και αν το κανονισουμε και Σαββατο.Μην πω και για Δευτερα!!!
tm κανε οτι μπορεις μπας και γυρισουμε ολοι παρεα.
ANGEL πως παει η ιδεα που εθεσες???Περιμενω απαντησεις.Καλα να περνατε.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σαββατο δε θα γινει τιποτα, διοτι θα παμε στη ναυπακτο!!
Δυστυχως σημερα ειχα μια οχι και τοσο ευχαριστη εμπειρια με τον Mr. Rotax οταν πηγα να παρω ανταλλακτικα, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να ψαξω απο το εξωτερικο! Τελικα ο KKC εχει πολλα πραγματα τα οποια ειναι Rotax (ψαχνεις με τον κωδικο) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος! Οσα δεν βρισκουμε, θα τα περνουμε απο δω!
Τελικα... οποιος ψαχνει, βρισκει! (σωωωωωπα!)Γιαννη βρηκες κανενα μοτερακι 100αρι ?? Πρεπει να βγω λιγο στη γυρα, γιατι ενα φιλαρακι ψαχνει 100αρι (σασι - μοτερ) ....
Τελικα μοτερακι βρηκα απο μαγαζι με καρτ στο Μαρκοπουλο σε καλη τιμη.θα το δειτε και θα μου πειτε.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Τελικα μοτερακι βρηκα απο μαγαζι με καρτ στο Μαρκοπουλο σε καλη τιμη.θα το δειτε και θα μου πειτε.Εχει μαγαζί με καρτ στο Μαρκόπουλο? Κι εγώ γιατί δεν το έχω δει?
(Λεμε για το Μαρκόπουλο Μεσογαίας ή Ορωπού? )
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Καλα μου παιδια επιτελους τελειωσα με την εξεταστικη και ετρεχα να ετοιμασω το αλλο σασι και γι'αυτο η απουσια μου.Βρηκα και καθισμα που εψαχνα ντυμενο και με καλη τιμη.το καρτ ειναι πανετοιμο και το προγραμμα λεει Κυριακη σιγουρα και αν το κανονισουμε και Σαββατο.Μην πω και για Δευτερα!!!
tm κανε οτι μπορεις μπας και γυρισουμε ολοι παρεα.
ANGEL πως παει η ιδεα που εθεσες???Περιμενω απαντησεις.Καλα να περνατε.
σωστος ο νεος! Εγω, οπως εχω πει δεν θα ειμαι εδω, αλλα μπορει ξημερωματα δευτερας να σηκωθω να την κανω απο ναυπακτο, για να μη πετυχω κινηση... Για να ειμαι ετοιμος, ουτε συζητηση.... Ακομα δεν εχω παραγγειλει τα ανταλλακτικα... Θελω να σιγουρευτω τι χρειαζομαι ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχει μαγαζί με καρτ στο Μαρκόπουλο? Κι εγώ γιατί δεν το έχω δει?
(Λεμε για το Μαρκόπουλο Μεσογαίας ή Ορωπού? )
... τι να δεις εσυ ρε μεγαλε αφου εχεις δυνατα το ... cd !
(παντως να εισαι σιγουρος οτι στο επομενο αυτοκινητο θα σε ρωτησω τι να βαλω.. Αν και ξερω σε γενικες γραμμες audax aerogel και καμμια πηγη alpine! (ασχετο, αλλα λεμε!) -
καλημέρα,καλημέρα,
βλέπω τα όπλα για τον πόλεμο ετοιμάζονται...
το δικό μου να δω τι θα το κάνω. Το άσχημο (για το hobby μου) είναι ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αυξάνονται σημαντίκα από αυτό τον μήνα οπότε τα πράγματα δυσκολευουν. Τουλάχιστον θα σας παρακολουθώ για να έρχομαι παρέα να ....σπρώχνω,λαδώνω,τσεκάρω,χρονομετρώ και ότι άλλο..
Αγγελεεεεεεεε έστειλες ένα mail και από εκεί και πέρα ΤΙΙΙΙ?????
για πάρε κανένα τηλέφωνο... έχεις αγώνα σύντομαα
ΤΜ : μιας και όπως κατάλαβες θα παει λίγο ακόμα πίσω η μάχη μας στην πίστα,κοίτα να βάλεις επάνω ότι τελευταίο και καλύτερο μπορείς και να κατεβάσεις και 'μισο δευτερό' γιατί σε περιμένει δύσκολο καλοκαίρι. όχι τίποτε άλλο τα πετραδάκια που θα 'σου πετάω' όταν θα με ακολουθείς θα σου κάνουν σημαδάκια στο καινούργιο σου κράνος!!
ΠΑΜΕΕΕΕΕ
-
Μου αρέσουν που ανάβουν τα αίματα
ΤΜ περιμένουμε την απάντηση σου,μας at the pista.........και οχι στα λόγια.
Γιάννη πας πολύ καλά,καλά αποτελέσματα.Το δεύτερο καρτ για ποιόν είναι ?????
Κωστή μήπως θέλεις να πάρουμε το κάρτ να δοκιμάσουμε τι θέλει και να το περιποιηθούμε ?????? Το νιώθω πως μαζί με σένα έχει 'σκουριάσει' και εκείνο.
Επειδή είναι παραπονιάρης και ντροπαλός,υπάρχει κάποιος 'τύπος' υπολογισμού του μήκους της αλυσίδας σε σχέση με τα γρανάζια ????????
Πόση διαφορά έχει στην αίσθηση αν κοντίνει η σχέση τους.π.χ. απο 11-84 (7.63) σε 12-91(7.58) ???? Μήπως ψάχνουμε ψύλλους στ'άχυρα.????? -
Η σκεψη ηταν μαλλον να παμε σε 12-92 μιας και πλησιαζει περισσοτερο, απαραιτητα με προστασια γραναζιου, για να εχουμε! Στο θεμα αλυσιδα, θα μετρησω την ηδη υπαρχουσα και βλεπουμε τι γινεται! Ανταλλακτικα βρηκα αυτα που ηθελα απο αγγλια και πιθανοτατα θα παραγγελθουν αυριο!
Για τους ροταξακιδες (σορρυ, γιαννη!)
12-ρι γραναζι
το περιεργο ρουλεμαν που παιρνει το 12αρι γραναζι
92 γραναζι πισω
παξιμαδια μεσα - εξω
εργαλειο στοπ για το πιστονι
προστασια για το γραναζι
καπακι power valve
μονωση για την εξατμιση...αυτα.. δεν ειναι οριστικη η παραγγελια, ισως βγαλω κατι και προσθεσω κατι αλλο.. Μπορει, ας πουμε, να βγαλω το καπακι power valve και το μονωτικο και να προσθεσω την αλυσιδα... Ειδωμεν!
Παιδες, ειμαστε σε καλο δρομο!
Αυτα που χρειαζομαι να βρω ειναι:
αλυσιδα
seat stay (πρεπει να μετρησω αυτη που μου κοπηκε και να παρω μια ιδια)
λεφτα!Σχετικα με προκλησεις - προσκλησεις, αν πρεπει να κατεβω μονο μισο δευτερο, αυτο ειναι απολυτως εφικτο... Μολις ξεπερασω τη στροφη που εχω προβλημα τον χρονο τον εχω ανετα!
Αντε και μιλαω εγω at the pista... Ο αντιλογος απο την πλευρα του κυριου με τα χαλικια, που ειναι ??:??!?!?!Μακροσκελες, σχετικα το post μου, αλλα οταν παω για ψωνια το .... ξεψιρίζω!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ