-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Η σκεψη ηταν μαλλον να παμε σε 12-92 μιας και πλησιαζει περισσοτερο, απαραιτητα με προστασια γραναζιου, για να εχουμε! Στο θεμα αλυσιδα, θα μετρησω την ηδη υπαρχουσα και βλεπουμε τι γινεται! Ανταλλακτικα βρηκα αυτα που ηθελα απο αγγλια και πιθανοτατα θα παραγγελθουν αυριο!
Για τους ροταξακιδες (σορρυ, γιαννη!)
12-ρι γραναζι
το περιεργο ρουλεμαν που παιρνει το 12αρι γραναζι
92 γραναζι πισω
παξιμαδια μεσα - εξω
εργαλειο στοπ για το πιστονι
προστασια για το γραναζι
καπακι power valve
μονωση για την εξατμιση...αυτα.. δεν ειναι οριστικη η παραγγελια, ισως βγαλω κατι και προσθεσω κατι αλλο.. Μπορει, ας πουμε, να βγαλω το καπακι power valve και το μονωτικο και να προσθεσω την αλυσιδα... Ειδωμεν!
Παιδες, ειμαστε σε καλο δρομο!
Αυτα που χρειαζομαι να βρω ειναι:
αλυσιδα
seat stay (πρεπει να μετρησω αυτη που μου κοπηκε και να παρω μια ιδια)
λεφτα!Σχετικα με προκλησεις - προσκλησεις, αν πρεπει να κατεβω μονο μισο δευτερο, αυτο ειναι απολυτως εφικτο... Μολις ξεπερασω τη στροφη που εχω προβλημα τον χρονο τον εχω ανετα!
Αντε και μιλαω εγω at the pista... Ο αντιλογος απο την πλευρα του κυριου με τα χαλικια, που ειναι ??:??!?!?!Μακροσκελες, σχετικα το post μου, αλλα οταν παω για ψωνια το .... ξεψιρίζω!
Από ότι ξέρω,'καδένα' δεν υπάρχει σε διάφορα μεγέθη(μπορεί και να κάνω λάθος).Ομώς ακόμα και να είναι μεγαλύτερη,μπορείς να την φέρεις εκεί που θέλεις βγάζοντας κομμάτια....
Για το 92 διαφωνώ,θα βρίσκει κάτω με το παραμικρό..... -
Στάθη μη φοβάσαι,οτι θα βρίσκει κάτω, γιατί εμείς οταν κάνουμε καρτ
ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ γενικώς(παρέα-διάθεση-κεφι-πλάκα-βενζινοποσία)
Αυτά για τον χαλικάκια Αντε να δούμε πότε θα σε δούμε κιόλας,εν δράση.....
Με τις σχέσεις τι γίνεται παίδες ???????
Φίλε μου είπαμε μην κολλάς στα λεφτά,ξεπέρασε το............
Πολύ το ψιρίιιιιιιιιιιιιιιιιζειςςςςςςςςςςςςςςςς
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Από ότι ξέρω,'καδένα' δεν υπάρχει σε διάφορα μεγέθη(μπορεί και να κάνω λάθος).Ομώς ακόμα και να είναι μεγαλύτερη,μπορείς να την φέρεις εκεί που θέλεις βγάζοντας κομμάτια....
Για το 92 διαφωνώ,θα βρίσκει κάτω με το παραμικρό.....Μηκος αλυσιδας μετριεται σε links.. Αυτη που εχω τωρα επανω ειναι 104.. Η μεγαλυτερη ειναι με 114 (που εχω βρει.. ισως να υπαρχουν και πιο μεγαλες...)
Το χαλασμενο γραναζι που μαζεψαμε για 'προστασια' ειναι 92, τελικα! ΑΡΑ! καποιος κανει με 12/92 στα σπατα!
Το εβαλα επανω και δοκιμασα την υπαρχουσα αλυσιδα και δεν εμπαινε ουτε για πλακα (βεβαιως!) Αρα, μεγαλυτερη αλυσιδα... Μεγεθος εκανα βλακεια που δεν μετρησα το μηκος του καθε 'κομματιου' για να δω ποσο μεγαλυτερη περιπου τη θελω και να ψωνισω...
Σταθη δεν εχεις αδικο να διαφωνεις, αλλα η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να ξεφυγω απο τον βραχνα του 11αριου..
Αγγελε, με τις σχεσεις σου απαντησα, πιστευω! Καποιος γυριζει με 92-αρι πισω!
Ο.Κ. Αυτο με τα λεφτα το ξεπερναω ...
Ρε παιδια, ριχτε καμμια τιμη αν εχετε απο γραναζια, να παρουμε μια ιδεα τι τιμες παιζουν στην ελλαδα!
Α! και εβγαλα και το τακακι για να εχω δειγμα! -
Παιδιά, με κρύα καρδιά πουλάω το καρτ ...
Άν έχετε κάποιον υπόψη σας, πείτε του. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αντε και μιλαω εγω at the pista... Ο αντιλογος απο την πλευρα του κυριου με τα χαλικια, που ειναι ??:??!?!?!τι να σε κάνω τι να σε κάνω... θα έρθει και η απάντηση αλλά προς το παρόν θα κάνω 'μούγκα' γιατί αν και μαρέσει να ανάβω τα αίματα δεν μου αρέσουν τα λόγια...
το site που πρότεινες παραπάνω είναι πολύ καλό. Το mychron stantard που έχει γύρω στις 200 λίρες ??, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι και τόσο ακριβό να σας πω την αλήθεια το σκέφτομαι...
Σχετικά με την μεταλική 'γραμμή' που πρέπει να μπει στην πίστα για να μετράει χρόνους δεν νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Οταν είχα κάνει σχετική ερώτηση για αντίστοιχο χρονομετρο απο εκει που πηρα το καρτ, μου είπαν α δεν είναι τίποτα θα έρθουμε εμείς και θα την βάλουμε... τόσο απλό είναι τελικά?? -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Κωστή μήπως θέλεις να πάρουμε το κάρτ να δοκιμάσουμε τι θέλει και να το περιποιηθούμε ?????? Το νιώθω πως μαζί με σένα έχει 'σκουριάσει' και εκείνο.Αγγελε μ΄ακουυςςς????? Δεν είπα ότι θέλω να λίωσω το πιστόνι, να το αλλάξω θέλω... από λιώσημο ξέρω καλά και εγώ
και μην φοβάσε δεν σκουριάζει, το αποθηκεύω πάντα γυαλισμένο .Χθες μάλιστα κατέβηκα στην αποθήκη, που το έχω, για να ....μυρίσω λίγο βενζίνα
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Γιάννη πας πολύ καλά,καλά αποτελέσματα.Το δεύτερο καρτ για ποιόν είναι ?????
Επειδή είναι παραπονιάρης και ντροπαλός,υπάρχει κάποιος 'τύπος' υπολογισμού του μήκους της αλυσίδας σε σχέση με τα γρανάζια ????????
Πόση διαφορά έχει στην αίσθηση αν κοντίνει η σχέση τους.π.χ. απο 11-84 (7.63) σε 12-91(7.58) ???? Μήπως ψάχνουμε ψύλλους στ'άχυρα.?????καλημερα σε ολους.
Φιλε Αγγελε,θα με βοηθουσε εαν μου ελεγες ποσες στροφες εβγαζες με το 11-84 για να σου πω ακριβως τι θα βγαλει.Ετσι οπως τα βλεπω θα μακρυνεις ελαχιστα αλλα μικρη η διαφορα.Το μοτερακι που βρηκα ειναι και αυτο FOX,εκανε λιγο παραπανω αλλα αξιζει.Το καρτ το πουλησα σε εναν φιλο για να ξεκινησει και αυτος το καρτ με κατι απλο.Το μαγαζι στο Μαρκοπουλο Μεσογαιας ειναι.
Το προγραμμα σας τι λεει τελικα?
tm η ολοι συζητηση περι alfano με εκανε να μπω σε βαθιες σκεψεις αλλα και στην τσεπη μου μολις το ειδα.το βρηκα 310€ στο μαγαζι που πηρα το μοτερ και βλεπω να το χαζευω πανω στο τιμονι μου(μακαρι)
καλη μερα και παλι σε ολους. -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
και μην φοβάσε δεν σκουριάζει, το αποθηκεύω πάντα γυαλισμένο .Χθες μάλιστα κατέβηκα στην αποθήκη, που το έχω, για να ....μυρίσω λίγο βενζίνα
Καλημερααα!
Την επομενη φορα που θα το κανεις, να μας φωναξεις, να κανουμε παρτυ! Να μοιραστουμε τη χαρα σου, να το δουμε κι εμεις απο κοντα το 'οπλο'..Ρε σεις..! Μου φαινεται οτι μονο εγω ψαχνω για ολους!!
Παμε παλι, λοιπον... Το MyChron 3 Basic εχει γυρω στις 200 - 220 λιρες αγγλιας (χωρις VAT 17,5%) με ΟΠΤΙΚΟ Σενσορα, στο site που σας ειπα! (αυτο το kkcπωςλεγεται!).- Τι σημαινει οπτικος σενσορας?
- Οπτικος σενσορας σημαινει οτι μπορεις να παρεις το mycron πακετακι, να βαλεις τον πομπο στην πιστα, ο δεκτης ειναι επανω στο καρτ σου και δεν χρειαζεται ταινιες μαγνητικες και ιστοριες τετοιες! Αν ειναι φαρδια η πιστα, ισως χρειαζεται να τροφοδοτηθει ο πομπος που βαζεις στην ακρη της πιστας, με εξωτερικη μπαταρια 12V, αλλιως αν θυμαμαι καλα, παιρνει μεσα μπαταριες!
- Γιατι αυτο ειναι καλο ?
- Αυτο ειναι καλο, γιατι μπορεις να πας σε οποια πιστα θες και να εχεις χρονομετρηση, χωρις να σε νοιαζει αν το υποστηριζει η πιστα ή οχι!
- Τι καθομαι ??? Τρεχω να το παρω!
Η επισημη τιμη της ACE Kart που ειναι ο επισημος αντιπροσωπος στην ελλαδα της AIM με
- Οπτικο σενσορα
- CHT σενσορα
- Καλωδιο για μεταφορα δεδομενων μεσω usb στον υπολογιστη
450 εουρος τελικη!
Για οσους εχουν εξαταχυτα που θελουν αλλαγη πιστονι και ενδεχομενως δεν ξερουν τι ειναι CHT (ονοματα δε λεμε - υποληψεις δεν θιγουμε)
ειναι τα αρχικα Cylinder Head Thermocouple μπαινει στην κεφαλη του μοτερ και μετραει τη θερμοκρασια νερου σε εκεινο το σημειο...
Εξηγουμε, οτι ΔΕΝ γνωριζω αν το Mychron που δινει σε αυτη τη τιμη το kkc, ερχεται με το καλωδιο USB και δεν ξερω κατα ποσον μπορεις να το βρεις σε μαγαζι με Η/Υ..Γιαννη συγγνωμη.. Οταν λες να ξεκινησει ο φιλος σου με κατι απλο, εννοεις 100αρι ?!!?
ξερω μια ιστορια απο καποιον που εκει που εσπρωχνε να βαλει μπροστα, πηρε, δεν προλαβε να πηδηξει και το καρτ πηγαινε μονο... Ευτυχως σταματησε στα καγκελα, αλλιως θα γινοταν υποβρυχιο!!
Alfano, σκεφτεσαι, ε ??
Δε μου αρεσει το αλφανο ρε γαμωτο....
Οι στροφες που ειδε ο αγγελος στην ευθεια ηταν 13800Υ.Γ. ρε σεις, δεν ειμαι ειδικος... Απ' οτι εχω διαβασει απο τα διαφορα βιβλιαρακια! Οτι αναφερεται ειναι προσωπικη αποψη και δεν τα 'παιρνω' απο κανεναν! (προς το παρον! ). Φυσικα και μπορει να κανω λαθος!!
(Μαγκες τιμες δε βλεπω να γραφετε και εσεις αν ξερετε και με ανησυχειτε!!!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Η επισημη τιμη της ACE Kart που ειναι ο επισημος αντιπροσωπος στην ελλαδα της AIM με
- Οπτικο σενσορα
- CHT σενσορα
- Καλωδιο για μεταφορα δεδομενων μεσω usb στον υπολογιστη
450 εουρος τελικη!
Για οσους εχουν εξαταχυτα που θελουν αλλαγη πιστονι και ενδεχομενως δεν ξερουν τι ειναι CHT (ονοματα δε λεμε - υποληψεις δεν θιγουμε)
ειναι τα αρχικα Cylinder Head Thermocouple μπαινει στην κεφαλη του μοτερ και μετραει τη θερμοκρασια νερου σε εκεινο το σημειο...
Εξηγουμε, οτι ΔΕΝ γνωριζω αν το Mychron που δινει σε αυτη τη τιμη το kkc, ερχεται με το καλωδιο USB και δεν ξερω κατα ποσον μπορεις να το βρεις σε μαγαζι με Η/Υ..
τα σχόλια τα προσπερνώ......με έκτες
Ερώτηση. Λύνεις κύλινδρο ή στο μπουζί βάζεις το CHT?
στο site δεν λεει απλός για usb καλωδιο αλλά και για software.. !!
δεν μας λες πληροφορίες για την εδω αντιπροσωπία να ρωτήσουμε??για να μην γκρινιάζεις ότι τα κάνεις ΟΛΑ εσύ εδω μέσα!! Αμαν!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
τα σχόλια τα προσπερνώ......με έκτες
Ερώτηση. Λύνεις κύλινδρο ή στο μπουζί βάζεις το CHT?
στο site δεν λεει απλός για usb καλωδιο αλλά και για software.. !!
δεν μας λες πληροφορίες για την εδω αντιπροσωπία να ρωτήσουμε??για να μην γκρινιάζεις ότι τα κάνεις ΟΛΑ εσύ εδω μέσα!! Αμαν!!
Πςςςςςς! Γουσταρω τρελλες! Ν' αλλαξεις λαδι, ομως, γιατι αυτο που μου 'πετας', δε μ' αρεσει οπως μυριζει!
Η εδω αντιπροσωπεια ειναι η Ace Karting Team.
Το site της εταιρειας που φτιαχνει το MyChron μαζι με πολλα αλλα ειναι το http://www.aim-sportline.com
Μπειτε να χαζεψετε... Ειδικα για τους εξαταχυτους, υπαρχει η επομενη σειρα MyChron, που σου δεχνει τι ταχυτητα εχεις μεσα!
Η ελληνικη τιμη του Basic ΞΑΝΑΛΕΩ ειναι 450 (πηρα τηλεφωνο και ρωτησα, αλλα μπορειτε να κανετε και εσεις το ιδιο!). Το τηλεφωνο, μπορειτε να το βρειτε απο το site της ΑΙΜ στους διανομεις στην Ελλαδα!
(Μα... τα εχω κανει ΗΔΗ πριν απο σας, για σας...!)CHT.. Βγαζεις το μπουζι, βαζεις τον αισθητηρα και ξαναβαζεις το μπουζι!
Παιδες, το MyChron, δεχεται αισθητηρα θερμοκρασιας νερου, θερμοκρασιας κεφαλης ή καυσαεριων! Εκανα λαθος οταν ειπα οτι ερχεται standard με CHT! Μπορειτε να ζητησετε οτι σας βολευει!
Εμενα το RPT που εχω τωρα επανω εχει αισθητηρα νερου.. -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Αγγελε μ΄ακουυςςς????? Δεν είπα ότι θέλω να λίωσω το πιστόνι, να το αλλάξω θέλω... από λιώσημο ξέρω καλά και εγώκαι μην φοβάσε δεν σκουριάζει, το αποθηκεύω πάντα γυαλισμένο .Χθες μάλιστα κατέβηκα στην αποθήκη, που το έχω, για να ....μυρίσω λίγο βενζίνα
O κουμπάρος σου άλλα μας είπε,κάτι για γρήγορη κόπωση,κάτι για πολύ καφέ κάτι τέτοιες φήμες.
Που θα μου πάς θα σε κουρδίσουμε..............
Α!!!!!!!!!!!!!! και ότι όχι μόνο δεν το γυαλίζεις αλλά έχει και παπάδες επάνω του. Θέλουμε φωτό φρέσκια,με ημερομήνια, για να δούμε τι γίνεται.Όπως όταν κάνουν τις απαγωγές και κρατάνε μια εφημερίδα,??? έτσι
-
Σαββατοκύριακο έχουμε κάποια δραστηριότητα??????????
-
Λοιπον φιλοι μου.Εχθες πηγαμε το μεσημερι και στρωσαμε το ενα το μοτερ του φιλου και με την ευκαιρια καναμε και καποιους γυρους.Μεχρι εχθες ολα καλα.Γυρισαμε στις 9 πισω και μεχρι της 1 το βραδυ ετοιμασαμε 3 καρτ για να κανουμε σημερα.Ελατε που δεν υπολογισαμε τον ΒΕΝΖΙΝΑ.
Απο τα 4 καρτ που ειμασταν (100αρια ολα) το ενα δεν δουλεψε καθολου,το δικο μου καλα οσο ειχε την παλια βενζινη απο χθες αλλα μετα σκατα 2 μπουζι λαδοσε και ενα βραχυκυκλοσε,το 3 καρτ οπως και το δικο μου χωρις ομως να εχει τα ιδια με τα μπουζι.το καλο το αφησα για το τελος.το 4 κολλησε στον 6 γυρο,το φτιαξαμε επι τοπου και ξανακολλησε στον 10 γυρο.Παιδια ειμαι 1 χρονο σε πιστες με απιστευτες ωρες αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.Σαν ντιζελ κανανε.Μακαρι να μην το παθετε και εσεις.Α,ξεχασα να σας πω οτι το ενα αυτοκινητο που εβαλε βενζινη απο το ιδιο βενζιναδικο χτυπαγε πυρακια.ΗΜΑΡΤΟΝ.
Ευτηχως που ηταν κλειστος στον γυρισμο γιατι ειμασταν 6 ατομα ασχημα νευριασμενοι μετα απο τετοια ταλαιπωρια και δεν ξερω που θα φταναμε.Ειναι πολυ αδικο να καθομαστε να ετοιμασουμε τα καρτ 3 μερες τωρα μεχρι της 12 το βραδυ το λιγοτερο και επειδη ο τυπος θελει να βγαλει 2 δεκαρες να την νοθευει.
Ειναι πολυ αδικο να μπαινουμε ολοι μας σε τετοια ταλαιπωρια και εξοδα εξαιτιας του.Δεν πιστευω να μην ηταν απο βενζινη γιατι ο ενας απο την παρεα ειναι αγωνιζομενος στις αναβασεις και αρκετα εμπειρος στο καρτ οποτε δεν το αμφισβητουμε.Απο της 11 το πρωι μεχρι της 5 που φυγαμε μονο το δικο μου εκανε καμια 40 γυρους.ολα τα αλλα τιποτα.
Τα 2 παιδια τωρα ξεκινησανε και ειναι πολυ μαλακια να τα παρατησουν απο τετοια σκηνικα.Ευχαριστω τον Νικο για την πολυτιμη βοηθεια του και για ολα.
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα τωρα.Θα ανεχθουμε την μαγκια αυτου του ΕΛΛΗΝΑ που τα οικονομησε απο 50 λιτρα βενζινη σημερα που πηραμε.
Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα επρεπε να το πω.Ευτηχως δεν βαζεται απο τα μερη μου οποτε την γλυτωνετε.
Σας ευχομαι τα καλυτερα. -
ΑΛΗΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!
Κατ'αρχήν να γράψεις ποιός είεναι αυτός ο 'κύριος',διεύθυνση και πρατήριο.Και όταν περνάμε απο εκεί να του λέμε οτι δεν βάζουμε βενζίνη απο εκεί γιατί έτσι +έτσι.Μάλιστα σε τέτοιους τύπους που μας κοροιδεύουν τους λέω ότι θα το πω και σε 5000 ακόμη γιαυτό που έκανες.Θα το γράψω και σε θέμα,τώρα αμέσως.
Μεγάλο σπάσιμο να ετοιμάζεσαι τόσο καιρό και να υπάρχει τόση απογοήτευση.ΚΡΙΜΑ ..................
Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση με τα καρτ ?????Ελπίζω να τα έχεται έτοιμα έγκαιρα για την επόμενη συνάντηση.
Στις ανακοινώσεις-εκδηλώσεις του forum ανοίξαμε θέμα για το πότε θα πηγαίνουμε για καρτ,σε αγώνα και ότι άλλο τέτοιου είδους θέμα που έχει ενδιαφέρον και θέλουμε παρέα.
Διαβίβασε στον φίλο σου ότι αυτά και άλλα παρόμοια δεν είναι αρκετά να μας χαλάσουν τον βασικό σκοπό με τον οποίο ασχολούμαστε με το καρτ...............διασκέδαση-αδρεναλλίνη-ξεμπούκωμα-καλή παρέα-γνωριμίες.
Φιλικά Άγγελος.Θα το πούμε.
-
!!!!
Τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε σεις!!!!
Λιγο ελειψα και τα ... κολλησατε ολα ?!?!?!Ρε τον απατεωνα!! Εγω βαζω στανταρ βενζινη απο το βενζιναδικο που βαζω και στο τουτου! Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης...
Λοιπον, τα νεωτερα και επειδη ο καιρος περνα και χανετε, που λεει και το τραγουδι, εχουν ως εξης:
Σε μια συντομη ερευνα αγορας, τα πραγματα αγγλια εχουν μιση τιμη (πανω κατω) απ' οτι εχουν εδω! Αναφερομαι σε γραναζια πισω και ανταλλακτικα για Ροταξ! Θα τα παραγγειλω απ' εξω, απλα οχι ακομα.. Περιμενω να γεμισει λιγο ο κουμπαρας και να αδειασουμε!
Πρακτικα τι σημαινει?!?!?!?
Τα μονταρω ολα, ως εχουν, κολλαω καθισμα και ειμαι ετοιμος! (Σαν να ακουω τον Αγγελο 'Αντε, αμαν αυτο το καθισμα' !!)
Συμπερασμα: Φεξε μου και γλυστρισα!!Αγγεεελεεεεεε! Ποτε θα γινει μαζωξη για καρτ ???!?!
-
.. Ξεχαστηκα με τα πολλα!!
Καθαρισμος εμβολων φρενων....
Εχει να πει κανεις σχετικα ??? -
Καλημερα σε ολους.
Η ζημιες απο αυτη την αξεχαστη εμπειρια που αποκτησαμε εγω και οι φιλοι μου ειναι για την ωρα μεμβρανες στο καρμπυρατερ γιατι δειχνει οτι θελει.Αυτα για το δικο μου,λεπτομερειες για τα αλλα σε 2 μερες.Απο την απογοητευση μου το ελυσα ολο γιατι βρηκα ενα κοψιμο πισω απο την βαση του ρουλεμαν αλλα δεν ειναι τιποτα τρομερο,θα ανοιξουμε το μοτερ προληπτικα μηπως εχει κολλησει κανα ελατηριο με την κολοβενζινη που βαλαμε και να ισισουμε τον αξονα γιατι μου φαινεται λιγο στραβος.Απ'οτι βλεπω μαζεψα αρκετη δουλιτσα αλλα χαλαλι του(αντε να του πιω το αιμα λιγο ).
Το προγραμμα εχει καρτ για το αλλο σαββατοκυριακο και Αφιδνες ετσι για να αλλαξουμε λιγο.
Λεμε να παμε να δουμε τον αγωνα την κυριακη στις Αφιδνες,ετσι να παρουμε μια γευση.Τι λετε?Ο χρήστης tm έγραψε:
Καθαρισμος εμβολων φρενων....
Εχει να πει κανεις σχετικα ???tm σε τρωει ο ..... σου μου φαινεται
Πως και πηρες την αποφαση να το κανεις?
Δεν ειναι τιποτα,καθαρη βενζινη,1000 γυαλοχαρτο και καθαρισμα με προσοχη μην την φτασεις στον Θεο την διαμετρο και δεν κανει μετα.Ισα ισα να φυγουν τα πολλα.προσεξε μονο τα λαστιχακια που εχει μεσα η δαγκανα μην ειναι τιποτα κομμενα πουθενα.Οταν θα την κουμπωσεις βαλε λιγη βαζελινη στο εμβολακι
Την τρομπα δεν θα την πειραξεις?
Εδω ειμαστε.καλη επιτυχια.
Καλα να περνατε. -
Τελικα γιαννη, δεν μας ειπες απο που εβαλες βενζινη ??
Κυριακη για αγωνα και μαλιστα για να παρακολουθησουμε ??
Θα μας φανε ζωντανουςΚυριακη, εχουμε να παμε στα μεγαρα, να κερδισουμε ενα αυτοκινητακι και υστερα να φυγουμε... Μπορει να προλαβουμε!
-
Αν κάποιος γνωρίζει το πρόγραμμα των αγώνων,επίσημους-φιλικούς, ας τους ανεβάσει στο σχετικό θέμα που έχουμε ανοίξει στις ανακοινώσεις-εκδηλώσεις.
Να κανονίζουμε και το πρόγραμμά μας.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΤΟΣ . ΓΕΝΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Προταση..
Μιας και θα οργανωθούμε καλά, από οτι βλέπω, φέτος το καλοκαίρι, μήπως να δούμε το φετινό πρόγραμμα των αγώνων και να κανονίσουμε να κατέβουμε σε κανένα 2 φιλικούς? Τι λέτε? Θα είμαστε σε άλλες κατηγορίες αλλά σαν παρέα θα είμαστε όλοι μαζί.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ