-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Κωστή αυτά και για σένα και άλλα που θέλω να ρωτήσεις τον Τσερανίδη γιατί σε νοιώθω να ζεστένεσαι για ανταλλαγή ή κάνω λάθος.
μπα, δε νομιζω... Οπως ειχε δηλωσει στο παρελθον, του περνανε απλα καποιες σκεψεις, αλλα δε νομιζω να αποχωριστει το οπλο του!
(Αν ηταν θα επαιρνε ... rm1 !! ) -
ΑΝΑΖΗΤΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤ.ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ.....
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ψιλοΣΤΕΡΕΙΤΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
Άγγελος. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κωστή αυτά και για σένα και άλλα που θέλω να ρωτήσεις τον Τσερανίδη γιατί σε νοιώθω να ζεστένεσαι για ανταλλαγή ή κάνω λάθος.
μπα, δε νομιζω... Οπως ειχε δηλωσει στο παρελθον, του περνανε απλα καποιες σκεψεις, αλλα δε νομιζω να αποχωριστει το οπλο του!
(Αν ηταν θα επαιρνε ... rm1 !! )Μπορεί νάχει βαρεθεί το γουδοχέρι..........
χώρια που βλέπει να κατεβαίνουν οι χρόνοι και θέλει να τους προλάβει πριν πάνε πάρα ........πάρα......πολύ κάτω. -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Μιας και διάβασα για vankel εντός των προσεχών επισκέψευων ,στην πίστα, θα έχουμε ένα vankel για δοκιμή!! . Επειδή το σασσι του 125 παίρνει το μοτεράκι πολύ εύκολα κανονίσαμε να έχουμε ενα τέτοιο καρτάκι για test drive (χωρις των πωλητή στο δίπλα κάθισμα ) για ένα σ/κ. Θα ενημερώσω....Aυτο τώρα τι το γραψες,θέλεις να με κάνεις να σηκωθώ και να έρθω άρον άρον Αθήνα?????
-
Μπράβο,μπράβο παληκάρια μου,έτσι σας θέλω!!!!! Ρε σεις,μην μου λέτε τέτοια για το βάνκελ και έχουμε στα καλά καθούμενα έξοδα....
Υ.Γ
Είχε και δισκόφρενα μπροστά το βάνκελ?
Μάστορα,όπως λέει και ο Κωστής πιο κάτω,το σασσι είναι αναγκαστικά απο εξατάχυτο γιατί αλλιώς δεν σταματάει με τίποτε. Έχει φοβερή δύναμη,κάτι λένε για 45-50 ίππους και έχει τεράστιο πρόβλημα με τα λάστιχα..........ΤΑ ΤΡΩΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Πιστευω πως για τις Ελληνικές πίστες δεν κάνει,πνίγεται.Αυτό θέλει άπλα και κότσια να στρίβεις με πολλά.Για τα μέγαρα θα ήταν ότι πρέπει.......Χώρια που θέλει εξωτερική μίζα γιατί αν δεν πάρει εγκαιρα την δική του την ξεζουμίζει......Κωστή αυτά και για σένα και άλλα που θέλω να ρωτήσεις τον Τσερανίδη γιατί σε νοιώθω να ζεστένεσαι για ανταλλαγή ή κάνω λάθος.
Τα ξέρω τα ξέρω ,στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται μεγάλη πίστα και το βάνκελ θα κάτσει 'κουτί' εκεί πέρα.....τα δισκόφρενα σε τελική ανάλυση τα κάνω 'πατέντα'...Όσο για τα κότσια,είσαι λάθος,η κατάλληλη λέξη είναι 'τρέλα' και δόξα το Θεό,έχουμε μπόλικη...
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Μιας και διάβασα για vankel εντός των προσεχών επισκέψευων ,στην πίστα, θα έχουμε ένα vankel για δοκιμή!! . Επειδή το σασσι του 125 παίρνει το μοτεράκι πολύ εύκολα κανονίσαμε να έχουμε ενα τέτοιο καρτάκι για test drive (χωρις των πωλητή στο δίπλα κάθισμα ) για ένα σ/κ. Θα ενημερώσω....
Aυτο τώρα τι το γραψες,θέλεις να με κάνεις να σηκωθώ και να έρθω άρον άρον Αθήνα?????
Μάστορα ακου το σενάριο.........
Τηλεφωνείς στον Τσερανίδη που φέρνει τα 'θηρία' και το συζητάτε για λεπτομέρειες και συνάντηση at a pista για αληθινό test drive....prive......(μόνο οι καλοί...εμείς).
Του συζητάς το θέμα της ανταλλαγής με το max.Το κατεβάζεις κάτω και αυτό κάνουμε παιγνίδι,το αφήνεις, παίρνεις το θηρίο και φεύγεις.
Εγώ εν τω μεταξύ ψήνω χρηματοδότες για να πάρω το δικό σου ή το παίρνω με 1000 δόσεις απο τον Τσερανίδη, που θα το έχεις αφήσει.........ΠΩΣ ?????????Νέα πίστα ??????????? Που,για ανέφερε να ξέρουμε που θα πηγαίνουμε όταν ανεβαίνουμε,προς τα πάνω ???????
Απο τρέλλα πάμε καλά,δεν αμφιβάλω...
Δεν φαντάζομαι να έχεις φάει την προίκα ..................?????????
Έχουμε αγορές να κάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,χε,χε.....έχει να γίνει....
'Τhese are the things, these are the things,the things that dreams are made of....... 'Human leaque....... -
Τι να κάνω παίδες........ψάχνω λύσεις......... Η ώρα που κάθομαι και βλέπω τους άλλους, και μου τρέχουνε τα σάλια,δεν περνάει
Κάτι κάνω βέβαια,κρατάω χρόνους,φωτογραφίζω,τραβάω με την κάμερα....αλλά άμα συναγωνίζεσαι είναι άλλο κόλπο...... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Για ρωτα τον takkinen πως του φανηκε, να σου πει,
Δεν φανταζόμουν οτί υπήρχε όχημα που να πηγαίνει τόσο γρήγορα....
Στην πρώτη γκαζιά που του έσκασα αμέσως μετά την 'Κ1' κρατήθηκα από το τιμόνι γιατί νόμιζα πως θα φύγω πίσω.....απίστευτο...
Θέλει προσπάθεια, υπομονή και καλή φυσική κατάσταση αν και θα το προτιμούσα μπροστοκίνητο...Τριαντάφυλλε-Άγγελε ένα τεράστιο ευχαριστώ.
Ήταν ένα από τα όνειρά μου να οδηγήσω ένα τέτοιο τέρας. Νά στε καλά και να το χαίρεστε. Αντε και στις Αφίδνες με το Wankel!!! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Για ρωτα τον takkinen πως του φανηκε, να σου πει,
Δεν φανταζόμουν οτί υπήρχε όχημα που να πηγαίνει τόσο γρήγορα....
Στην πρώτη γκαζιά που του έσκασα αμέσως μετά την 'Κ1' κρατήθηκα από το τιμόνι γιατί νόμιζα πως θα φύγω πίσω.....απίστευτο...
Θέλει προσπάθεια, υπομονή και καλή φυσική κατάσταση αν και θα το προτιμούσα μπροστοκίνητο...Τριαντάφυλλε-Άγγελε ένα τεράστιο ευχαριστώ.
Ήταν ένα από τα όνειρά μου να οδηγήσω ένα τέτοιο τέρας. Νά στε καλά και να το χαίρεστε. Αντε και στις Αφίδνες με το Wankel!!!Εμείς δεν κάναμε τίποτε.Οι ευχαριστίες στον tm...... Δηλαδή τι εκεί θα μείνεις??????? Εγώ περίμενα να ακούσω απο που θα πάρεις το δικό σου...
-
αφήστε με να δουλέψω με ξεμυαλίζετε λοιπόν,
Το 'γουδοχέρι' ΔΕΝ το αλλάζω!! . Μπορεί να πονάνε τα πλευρά μου περισσότερο μπορεί να πρέπει να στριβω με το ένα χερι πολλές φορές μπορεί να αντέχω τους μισούς γύρους από ότι θα άντεχα με ένα αυτοματό ,αλλά επειδή έχω περάσει και από κατοστάρια και έχω πάρει και 'μυρωδιά' από 125 αυτόματα η αίσθηση του σασμανάτου είναι αλλού!
Κατά την γνώμη μου (και το τονίζω για να μην με 'φάει' ο φίλος μου ο ΤΜ) το σασμανάτο είναι πιo racing αν και πολυ πιο κουραστικο. Π.χ. Πρέπει να κάνεις εκκίνηση με σασμανάτο για να δεις ΤΟ ξέσπασμα!!!.Και κάτι ακόμα από τότε που το πείρα σταμάτησα να πληρώνω ,το 100cc το έβγαζα off συχνότατα ενώ το 125 με βγάζει off αυτό πάντα
βέβαια το θεμα αξιοπιστίας ισχύει για όλα τα 125 και όχι μονο τα σασμανατα.Το vankel θα είναι σύντομα 'φορτωμένο' για δοκιμές. θα σας ενημερωσω... και τελος σχετικα με το σασσι μπαινει ,από όσο γνωρίζω, μονο σε 125αρι για να μπορεί να σταματαει κίολας
-
χώρια που βλέπει να κατεβαίνουν οι χρόνοι και θέλει να τους προλάβει πριν πάνε πάρα ........πάρα......πολύ κάτω.χρόνοι τι είναι αυτό?? άσε να δουλέψει σωστα πρώτα ,και να αποδόσουν και τα γυμναστήρια και βλέπουμε
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Aυτο τώρα τι το γραψες,θέλεις να με κάνεις να σηκωθώ και να έρθω άρον άρον Αθήνα?????
μήπως ανέβουμε εμείς Σέρρες δεν ξέρω τέτοιο γκάζι θέλει δρόμο....
-
Ρε παλαβοί θα ανεβείτε στη Θεσσαλονίκη με τα kart?
-
Μιας και διάβασα για vankel εντός των προσεχών επισκέψευων ,στην πίστα, θα έχουμε ένα vankel για δοκιμή!! . Επειδή το σασσι του 125 παίρνει το μοτεράκι πολύ εύκολα κανονίσαμε να έχουμε ενα τέτοιο καρτάκι για test drive (χωρις των πωλητή στο δίπλα κάθισμα ) για ένα σ/κ. Θα ενημερώσω....
Μάστορα ακου το σενάριο.........
Τηλεφωνείς στον Τσερανίδη που φέρνει τα 'θηρία' και το συζητάτε για λεπτομέρειες και συνάντηση at a pista για αληθινό test drive....prive......(μόνο οι καλοί...εμείς).
Του συζητάς το θέμα της ανταλλαγής με το max.Το κατεβάζεις κάτω και αυτό κάνουμε παιγνίδι,το αφήνεις, παίρνεις το θηρίο και φεύγεις.
Εγώ εν τω μεταξύ ψήνω χρηματοδότες για να πάρω το δικό σου ή το παίρνω με 1000 δόσεις απο τον Τσερανίδη, που θα το έχεις αφήσει.........ΠΩΣ ?????????Νέα πίστα ??????????? Που,για ανέφερε να ξέρουμε που θα πηγαίνουμε όταν ανεβαίνουμε,προς τα πάνω ???????
Απο τρέλλα πάμε καλά,δεν αμφιβάλω...
Δεν φαντάζομαι να έχεις φάει την προίκα ..................?????????
Έχουμε αγορές να κάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,χε,χε.....έχει να γίνει....
'Τhese are the things, these are the things,the things that dreams are made of....... 'Human leaque.......Λοιπόν,μίλησα με τον Τσερανίδη,και οι τιμές ακούγονται 'ψιλοαστρονόμικες' ,βλέπουμε όμως,μίλησα και για ανταλλαγή κ.τ.λ θα δούμε,θα δούμε.....
Η πίστα γίνεται δίπλα στην παλία στο αεροδρόμιο,τώρα για το πότε θα είναι έτοιμη....πολλά κεράσια -μεγάλο καλάθι που λέμε..αν και οι μπουλντόζες δουλεύουν..Εγώ τον είχα πει τον τριαντάφυλλο,δεν θα αντέξετε για πολύ έτσι..από ένα σημείο και μετά ο καθένας το δικό του καρτ..... -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
μήπως ανέβουμε εμείς Σέρρες δεν ξέρω τέτοιο γκάζι θέλει δρόμο....
Σέρρες χλωμό να σας αφήσουν στην μεγάλη πίστα,υπάρχει όμως και η πίστα στο Αιγίνιο για τέτοιες περιπτώσεις(3.5κμ μήκος 12 μέτρα πλάτος ).Δείτε ένα βιντεάκι να καταλάβετε γιατί μιλάω και τα ξαναλέμε (4.7mb) : http://homepages.pathfinder.gr/StAz/diafora/100-0001_MVI.AVI
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Λοιπόν,μίλησα με τον Τσερανίδη,και οι τιμές ακούγονται 'ψιλοαστρονόμικες' ,βλέπουμε όμως,μίλησα και για ανταλλαγή κ.τ.λ θα δούμε,θα δούμε.....
Η πίστα γίνεται δίπλα στην παλία στο αεροδρόμιο,τώρα για το πότε θα είναι έτοιμη....πολλά κεράσια -μεγάλο καλάθι που λέμε..αν και οι μπουλντόζες δουλεύουν..Εγώ τον είχα πει τον τριαντάφυλλο,δεν θα αντέξετε για πολύ έτσι..από ένα σημείο και μετά ο καθένας το δικό του καρτ.....ρε σεις! Αυτος το σκεφτεται σοβαρα!!!
Μ' αρεσει που ξεσηκωνομαστε, μεταξυ μας! Ειμαστε πολυ κακες συναναστροφες τελικα
Γουσταρω! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε παλαβοί θα ανεβείτε στη Θεσσαλονίκη με τα kart?ναι τωρα περιμένω να βγουν οι πινακίδες!!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Ρε παλαβοί θα ανεβείτε στη Θεσσαλονίκη με τα kart?
ναι τωρα περιμένω να βγουν οι πινακίδες!!!
Παίδες εγω θα έρθω χωρίς πινακίδες και βράδυ.........
Ο έρωτας,το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται αγαπητοί......
Νικολααααααααααααααααααααααα...........
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Σέρρες χλωμό να σας αφήσουν στην μεγάλη πίστα,υπάρχει όμως και η πίστα στο Αιγίνιο για τέτοιες περιπτώσεις(3.5κμ μήκος 12 μέτρα πλάτος ).Δείτε ένα βιντεάκι να καταλάβετε γιατί μιλάω και τα ξαναλέμε (4.7mb) : http://homepages.pathfinder.gr/StAz/diafora/100-0001_MVI.AVIΧμμμμμ... Στο Αιγίνιο, ε? Εκεί έχω μια καλή φίλη που με φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι για μία εβδομάδα... Σε σκέψεις μπαίνω...
Το βιντεάκι δεν υπάρχει!
-
Ο κυβος επεσε. Μολις τελειωσουν οι εξετασεις (5/6) παω για αγορα καρτ...
Ο καλυτερος μηνας της ζωης μου!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ