-
Ο χρήστης tm έγραψε:
-> λοιπον, ερωτηση προς τους εχοντες mychron στο καρτακι τους...εχετε patch cord για τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου?? Απ' οτι ειδα και μπορεσα να καταλαβω, μαλλον προκειται για προεκταση του καλωδιου... Χρειαζεται ή οχι?? Φτανει το στανταρ καλωδιο που ερχεται μαζι με το οργανακι για να περαστει απο την αλλη πλευρα του σασσι για να φτασει στον κινητηρα ???
(για να μετρησω απαντησεις.. )δεν έχω ιδέα για τι μιλάς.Το καλώδιο που έρχεται με την συσκευασία φτάνει και περισσεύει......
-
Ο χρήστης Angel13 έγραψε:
'Μάστορα'πολλά χρόνια θα ζήσεις..... Σήμερα,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, σε σκεπτόμουνα και είπα πως για να μην γράφει έπεσε δουλειά και μαζεύει χρήματα......
Πολύ κουβαρντάς είσαι......πω,πω χρήμα που πέφτει.....!!!!!!!!!
Εγώ πάντως την βγάζω όσο γίνεται πιο οικονομικά.Πέφτει πολύ τράκα(λάστιχα δεύτερο - τρίτο χέρι),αρκετή αυτονομία με εργαλέια,για να μην ζητάμε,γνωριμία με πιστάρχες και φίλους που κάνουμε παρέα,λόγω θράσους μου,και πολλά σκόρδα, μάτια,χάντρες κλπ για να μην παθαίνει κάτι το εργαλείο. Δεν έχω βάλει ποτέ καινούργια λάστιχα,τα πλαστικά δεν ήταν ποτέ άψογα(βάψιμο απο μένα και διακόσμηση),κάθισμα περιποίηση,υαλοβάμβακα(οχι ανθρακονήματα,είδικές κόλλες,θερμοκρασίες και τέτοια ) και βουρ στη διασκέδαση.Η καλύτερη προπόνηση.........ΜΕ ΤΑ ΛΙΝΑ...... Πάντες με μηδενικές ταχύτητες,οριακός έλεγχος,χειρουργικό πάτημα του γκαζιού και του φρένου και άλλα τέτοια όμορφα.
Η πιο όμορφη εμπειρία,χειμώνας..... στεγνός καιρός με το Comerάκι μου,μόνος στην πίστα,ούτε νοικιάρικα ούτε πουλί πετούμενο και να βγαίνω μόνο για να βάζω μπενζίνα Πρέπι να γύρναγα ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ......Ούτε που θυμάμαι.........ΟΝΕΙΡΟ....Τελικά,για μένα,καρτ νάναι και....ότι νάναι και όπως νάναι......προσπαθώ να διασκεδάζω με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...
Είμαι τόσο ερωτευμένος με το αντικείμενο που λατρεύω κάθε γωνιά του.
Εκείνος ο κ..... ποπός του με τα φαρδιά λάστιχα και το φάρδος του με τρελλαίνει......
Ξέρω πως κάποιοι με νοιώθουν πολύ πάρα πολύ......Ευχαριστώ για την παρέα σας.Άγγελος.
Αύριο θα προσπαθήσω να έρθω.....
Που λες Άγγελε,αυτό που έγραψες**(αρκετή αυτονομία με εργαλέια,για να μην ζητάμε)**,τα λέει όλα.Όσο για τα λάστιχα,τα μετ/να είναι καλή λύση αλλά από ένα σημείο και μετά...δεν γίνεται δουλεία.Το έχω γράψει και παλιότερα,πως τα λάστιχα πονάνε οικονόμικα,αλλά δεν γίνεται αλλιώς....Μην φανταστείς πως τα χρήματα τρέχουν από τα μπατζάκια,έκανα δύο χρόνια να αγοράσω όλα τα παραπάνω,και μετά από έξι μήνες αποχής από τις πίστες πήρα το tillet και τα ανταλλακτικά... [/quote]
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κυριε kkot, θα μας τιμησετε με την παρουσια και τα οπλα σας ???
Για να μαζευομαστε...!Καλησπέρα,
Θυμάσαι που έλεγες πως το πιστόνι το έχω στο χυτιριο γιαυτό αργώ να το φτιάξω?.. κάπως έτσι ειναι τα πραγματα τωρα..
Το δικό μου είναι οκ ετοιμο μονταρισμενο, γυαλισμένο και αστροτο ,αλλα το ετερο καρτακι (είπαμε παμε πακετο) έχει φαγωμενα 2 γραναζια απο το σασμαν και περιμένουμε από Ιταλία (SGM) ανταλακτικούλια.. Κατα πάσα πιθανότητα θα είμαστε οκ και μονταρισμένοι μέχρι την παρασκευή.. Αλλα (2ο αλλα) παλι δεν ειναι σιγουρο για το ΣΚ γιατι το τριτο μελος της παρεας έχει Μέγαρα αυτο το ΣΚ οπότε με βλέπω να το παιζω μηχανικός όλο το σαββατοκυριακο ....παλι.. .Με βλέπω να στρωνω το καρτακι μου νύχτα
μηπως καποια ψυχη που ενδιαφερεται για bikes (Αγγελε ακουυυυςςςς ) ενδιαφέρεται για να ακολουθησει?? γιατι εγω και στην τριπολι μαυρισα τα χερακια μου και στα μεγαρα για δοκιμες...
Παντος χαιρομαι που μαζευομαστε.. που θα παει θα τα πουμε και ....μεσα απο τα κρανη...
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
μηπως καποια ψυχη που ενδιαφερεται για bikes (Αγγελε ακουυυυςςςς ) ενδιαφέρεται για να ακολουθησει?? γιατι εγω και στην τριπολι μαυρισα τα χερακια μου και στα μεγαρα για δοκιμες...Παίδες αυτό το Σ/Κ χρειάζομαι ΔΡΑΣΗ ............ Κάτι θα κάνω πάσι θυσία.....
Έχει και πρωτάθλημα καρτ ή κάνω λάθος.....
Κωστή ακούω πρόγραμμα για να δω πόσα κομμάτια θα γίνω....
tm Το δικό σου πρόγραμμα.....
sjx τι έχουμε.......ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...................................
-
λοιπον, το προγραμμα ειναι οτι δεν εχω προγραμμα συγκεκριμενο!
μονος μου ειμαι και προβλεπεται να ειμαι μονος μου και το σ/κ, πραγμα που σημαινει πως δεν εχω τρεϊλερ! Αγγελε, ηρθε η ωρα να δανειστεις το φορτηγακι και να περασεις μια βολτα απο το σπιτι!
Επισης ενα θεμα ειναι που εχει βαλει ο πατερας τα ανταλλακτικα και τα εργαλεια που ηταν στο subaru, οταν το πηρε για να φυγει ναυπακτο!
Αν λειπει, π.χ. η αλλη μπαταρια, μας βλεπω να ξεμενουμε κανονικα και με το νομο....
Επισης το καρτακι ειναι μπλοκαρισμενο για λογους.. αντικλεπτικους με μια μηχανη και δεν ξερουμε αν υπαρχουν τα κλειδια....
Αυτα εμποδιζουν να γινουν εργασιες καθαρισμου στο γκαραζ του σπιτιου!
Αν προσπερασουμε το θεμα το αντικλεπτικο, τοτε μπορουμε τις εργασιες να τις κανουμε και στην πιστα!
Κωστη, πολυ αινιγματικο ηταν το μηνυμα σου! δεν καταλαβα τιποτα!
Παντως και νυχτα ερχομαστε για παρεα και για σβουρες, μεχρι να το στρωσεις!!
Συμπερασμα: Να βρω τα εργαλεια πρωτα και μετα βουρ, εφ' οσον βρουμε μεταφορικο για να παμε το οπλο στην πιστα!
Στην ημερα ειμαι βολικος, οποτε μπορουμε οι περισσοτεροι! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
τελικα δεν μας ειπες, τι σκεφτεσαι ν' αγορασεις ???
δωσε ινφο !Σκεφτομαι για καινουριο μοτερ + μεταχειρισμενο καρτ. Για μοτερ ειμαι μεταξυ Rotax + Iame. Καμια προταση κανεις;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
τελικα δεν μας ειπες, τι σκεφτεσαι ν' αγορασεις ???
δωσε ινφο !Σκεφτομαι για καινουριο μοτερ + μεταχειρισμενο καρτ. Για μοτερ ειμαι μεταξυ Rotax + Iame. Καμια προταση κανεις;
Είπαμε rotax δαγκωτό....Πάλι θα τα λέμε?
-
Επειδη εχω 1 τρελη ιδεα στο μυαλο μου,μηπως ξερει κανενας τι γραναζια θελει το 100αρι στην πιστα της Αγιας Μαρινας?
Μια και ξεκινας τωρα παρε Ροταξ με ενα σασι γυρω στη 3ετια για να μην φοβασαι να το πας τερμα μηπως και το γδαρεις απο κατω.
-
γιαννη θα σε απογοητευσω.. δυστυχως εγω δεν γνωριζω!
a-viper, εχει δικιο ο σταθης!
εδω τοσες σελιδες φωναζουμε για ροταξ και εσυ εχεις ακομα απορια ??Ο γιαννης τα λεει καλα. Παρε ενα σασσ δυο - τριων ετων να εχεις να γδερνεις και μετα το σπρωχνεις, αγοραζεις αλλο και κρατας το μοτερακι σου... (δεν ειναι υποχρεωτικο να το πουλησεις, δηλαδη... Απλα αν εχεις καψα να παρεις πιο καινουργιο σασσι!)
-
λοιπον, πανω στη φουρια μου να σχολιασω, ξεχασα να πω τα εξης:
Λαδακι εχουμε καργα για καυσιμο
Το μπετονακι για τη βενζινη το εχουμε...
Τα λαδια για τις αλυσιδες τα εχουμε
Εργαλεια εχουμε
Δεν μπορεσα να εντοπισω το δευτερο σετ τακακια και ελπιζω να μην πεταχτηκαν κατα λαθος απο το πορτ μπαγκαζ!Πραγμα που σημαινει οτι περιμενω πρασινο φως απο αγγελο για να παμε!
Γιαννη, αγγελε, κωστη, για πειτε ποια μερα βολευει για να οργανωθουμε!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εδω τοσες σελιδες φωναζουμε για ροταξ και εσυ εχεις ακομα απορια ??Ενα-δυο επιχειρηματα θα βοηθουσαν... Μεγαλο ρολο παιζει και η αποσταση σπιτιου-αντιπροσωπιας...
-
Γιάννη-Κωστή αν μπορείτε να γράφετε μέρα για εξόρμηση.Τι θα λέγατε για Σάββατο μεσημεροαπογευματοβράδυ ????????Η μέρα είναι μεγάλη πια και προβλέπεται πολύ ζεστός καιρός,οπότε με την δροσιά θα αποδίδουμε καλύτερα.....
Την Κυριακή πάμε να δούμε τον πρωταθληματικό αγώνα στα Κιούρκα?????
Έχουμε ξεχάσει να τονίσουμε την συχνή αναφορά που γίνεται στο περιοδικό 'μας' FORMULA 1,στο αγαπημένο μας θέμα.Ευχαριστούμε και μακάρι να γίνουν περισσότερες αυτές οι σελίδες.
-
Ενα-δυο επιχειρηματα θα βοηθουσαν... Μεγαλο ρολο παιζει και η αποσταση σπιτιου-αντιπροσωπιας...
καποιες σελιδες πιο πισω αναφερω τους λογους που με οδηγησαν στην αγορα ροταξ.. ο κυριωτερος ειναι οτι θελει μονο 2% λαδι, ενω οι υπολοιποι θελουν 6%. Καταλαβαινεις, λοιπον, οτι ειναι θεμα κοστους χρησης... Επισης εσυ που θα παρεις καινουργιο μοτερ (και πολυ καλα θα κανεις) εχεις μπροστα σου τουλαχιστον 50 ωρες μεχρι να χρειαστει ελεγχο το μοτερακι, αν του συμπεριφερεσαι οπως πρεπει - και δεν εννοω τιποτα ιδιαιτερο....
50 ωρες ειναι πολλες!
Δυστυχως το οργανακι που εχω δεν μετρα ωρες λειτουργιας του κινητηρα, για να μπορεσω να σου δωσω στο περιπου ποσα λιτρα καυσιμου καιει στην ωρα, να κανεις τους υπολογισμους σου... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δυστυχως το οργανακι που εχω δεν μετρα ωρες λειτουργιας του κινητηρα, για να μπορεσω να σου δωσω στο περιπου ποσα λιτρα καυσιμου καιει στην ωρα, να κανεις τους υπολογισμους σου...Μα καλά ένα όργανο της προκοπής δεν μπορείς να πάρεις ............να φτιάχνει και καφέ διάολε, που πίνεις και πολύ......
-
χμ... καλαααααα!
Μηπως μπορεις να βοηθησεις, ποσες ωρες 'καθαρες' γυρναμε και καιει το δεκαλιτρο ?? τωρα που το σκεφτομαι, θα βοηθησει και μενα να βγαλω ενα κοστος απλα ενημερωτικο! γιατι ποτε δε μετραω αυτα που ξοδευω εκει...
Θα βοηθουσε δηλαδη, να κανουμε μια μελετη για να δουμε στις 50 ωρες που θελει ελεγχο ο ροταξ και αν χρειαστει να αλλαχει πιστονι ή κατι αλλο, εχουν βγει τα χρηματα απο την οικονομια λαδιου που κανεις ???χμ...
-
7 λίτρα το 30λεπτο σε ρυθμούς αγώνα.
-
εδω τοσες σελιδες φωναζουμε για ροταξ και εσυ εχεις ακομα απορια ??Ενα-δυο επιχειρηματα θα βοηθουσαν... Μεγαλο ρολο παιζει και η αποσταση σπιτιου-αντιπροσωπιας...
30 σελίδες έχει το θέμα,εκτός και αν βαριέσαι να ψάξεις.........(ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!!!!-εγώ που είμαι στην Έδεσσα τι πρέπει να πω )
-
Λοιπον, τεχνικη ερωτηση, γιατι δε γνωριζω και θελω τα φωτα σας! Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα εργαλειο για να με βοηθαει στην αλλαγη των υγρων των φρενων μου και βρηκα το εργαλειο που θελω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει για την τρομπα μου.. Η βιδα ξεβιδωνει με 5αρι αλεν και το εργαλειο σαν περιγραφη εχει brake bleeding tool M6/M10 ...
Αυτο το M6/M10, μπορει να μου πει κανεις τι σημαινει ???
Καλημεριζω, χαιρετω και ευχαριστω! (για τα ψαρια! ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Λοιπον, τεχνικη ερωτηση, γιατι δε γνωριζω και θελω τα φωτα σας! Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα εργαλειο για να με βοηθαει στην αλλαγη των υγρων των φρενων μου και βρηκα το εργαλειο που θελω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει για την τρομπα μου.. Η βιδα ξεβιδωνει με 5αρι αλεν και το εργαλειο σαν περιγραφη εχει brake bleeding tool M6/M10 ...
Αυτο το M6/M10, μπορει να μου πει κανεις τι σημαινει ???
Καλημεριζω, χαιρετω και ευχαριστω! (για τα ψαρια! )Καλημερα σε ολους,νεους και μη.
Πρωτα,αφου σε χαλαει να παρεις 1 συριγγα μεγαλη και να κανεις την δουλεια σου εσυ θες τετοιο εργαλειο τοτε ενταξει Εγω με 1 συριγγα δουλευω και δεν εχω προβλημα απλα ειναι λιγακι δυσκολο για ενα ατομο.Λογικα καθε τρομπα εχει το ιδιο σπειρωμα,το Μ6 που λες, αλλα με επιφυλαξη το λεω.Αλλα και να μην σου κανει αλλαζεις το ρακορ που εχει και εισαι μια χαρα.
Λοιπον,το ραντεβου συμφωνω να γινει αυριο λογο δουλειας γιατι κυριακη ειναι πολυ δυσκολο.Μην ακουσω τιποτα δικαιολογιες περι μου χανουν υγρα τα φρενα και τετοια.
Να πουμε κατα της 10-11 στα σπατα? -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Λοιπον,το ραντεβου συμφωνω να γινει αυριο λογο δουλειας γιατι κυριακη ειναι πολυ δυσκολο.Μην ακουσω τιποτα δικαιολογιες περι μου χανουν υγρα τα φρενα και τετοια.
Να πουμε κατα της 10-11 στα σπατα?Δικαιολογιες υγρών και κυρίως καιρού,που έχω κανονίσει να είναι ζεστός με ολίγη απο συννεφιά δεν ισχύουν.......
Θα κάνουμε ότι περνάει απο το δικό μας χέρι να είμαστε και εμείς αυτή την ώρα εκεί....Πολύ χαίρομαι που θα τα πούμε απο κοντά και ........
**in ........the pista... **
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ