-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτο θα πει ενημερωση και κουτσομπολιο...Το καινουργιο μοτερακι, λεει, ειναι ξουραφι ψηλα, πραγμα που θα του επιτρεψει να γυριζει ακομα πιο γρηγορα, καθως καποιοι μαθητευομενοι πλησιαζαν σε χρονους...
Παλι ασυντονιστοι θα ειμαστε το σαββατο, οποτε κατεβαζω ανοιχτη προσκληση στον αγγελο να παμε για καρτακι καμμια καθημερινη απογευματο - βραδυ, μιας και οι θερμοκρασιες εχουν ανεβει, πλεον.. Για λιγοτερη ταλαιπωρια αψυχου αλλα κει εμψυχου υλικου...
MEΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βραδάκι με..................... καρτάκι και μυρωδιές εξοχής και ....................διχρονίλας
-
α, χαιρομαι για την απαντηση!
Δε φιξαρουμε και καμμια μερα - ωρα για να ειδοποιησουμε και τους υπολοιπους ενδιαφερομενους??
Παντως δεν το αποκλειω να χτυπησω και καμμια κυριακη απογευματο - βραδυ, γιατι μιλαμε για πολυ χαρμανι!!!
μονο να μην εχουμε κανενα προγραμμα απροοπτο και μας τα χαλασει ο καιρος!
Απο ζιγκλερ, πως ειμαστε ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Απο ζιγκλερ, πως ειμαστε ??Πάντα παντώς καιρού.................. δεν κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες...............
ΚΑΡΤ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.................
-
καλημερα!
Βρεθηκαμε, λοιπον, χθες το απογευμα στη γνωριμη - γνωστη πιστα των σπατων. Εγω πηγα εκει κατα τις 5 το απογευμα και ο jean de xif ηρθε λιγο αργοτερα. Τουριστας - κανονικα - με τα πορτοκαλι μπλουζακια για να κανει ΜΠΑΜ οταν σκαει στην παραλια (να φαινεται!)..
Μετα απο λιγο ηρθε και ο Αγγελος κι αυτος 'αοπλος' για κουβεντα και χαζολοι.Ζεστη, τελικα, αλλα τελικα ηταν 3 - 4 καρτακια στην πιστα και γυροφερνανε... Κανα δυο ροταξ μαξ (πλην του δικου μου), ενω ηταν και 1 κατοσταρι (αν μου ξεφευγει κανενα, ειμαι σιγουρος οτι ο jean de xif και ο Αγγελος θα συμπληρωσουν!)
Το καρτακι, παρ' ολο που το ζιγκλερ του ηταν για περισσοτερο κρυο, εδειχνε να δουλευει πολυ καλα και οι στροφες που ειδα ηταν 13,659 'η καπου εκει!! Οντως στην ευθεια που εχει, καθαριζε ωραια. Τα λαστιχα μαλακα, με χαμηλη πιεση, στις πρωτες βολτες ζεσταινοντουσαν πολυ χωρις να προβληματιζον (ειχα καλο τιμονι), ενω αισθανοντουσαν σαφως καλυτερα οσο περνουσε η ωρα κι επεφτε ο ηλιος και η θερμοκρασια. Οι χρονοι μου ηταν στο 27 σταθερα, ενω ο καλυτερος της ημερας 26.95.. Αρκετα πιο πανω απο το απολυτο ρεκορ μου. Το καλο ειναι οτι γυριζω σταθερα. Το κακο ειναι οτι ο σβερκος μου κουραζεται πολυ πιο γρηγορα απο τα χερια μου.... Προβλημα...
Κουβεντουλα με τον Γιαννη και τον Αγγελο (εχω να δω τον Γιαννη απο τον Μαρτη), τα νεα γενικως και τα σχεδια για το μελλον!! Εχουμε να κανουμε εκδρομες (σπατα - καρτοδρομο - αγια μαριννα), ενω ανανεωθηκε το ραντεβου μας για ΠΕΜΠΤΗ απογευμα - βραδυ στην πιστα των σπατων.
Θα δωσουμε το παρον εγω κι ο Αγγελος, ενω μπορει να μας κανει την εκπληξη ο Γιαννης, αν το οπλο του ειναι ετοιμο!
Αντε παιδια βαλτε κανα χερακι να βαλουμε καμμια ωρα στο μοτερ, γιατι ακομα ειναι στις 2.5 ωρες κι ειναι κριμα!!
Αυτααααα!
-
... ξηραϊλα επεσε... να γραφε και κανεις αλλος, λεει....
Οπως δειχνουν τα πραγματα, την πεμπτη κατα τις 6 με 6 και κατι ψιλα θα γινει μαζωξη στα σπατα... Εχει ενημερωθει και ο Τασος (Tony/Rotax), ο οποιος εξεδηλωσε ενδιαφερον. Αυριο θα βγει επισημο ανακοινωθεν, αν και θεωρειται σιγουρο, εκτος κι αν συμβει κατι εκτακτο...
σιγη μεχρι νεωτερας
-
tsa
who is back in the net?
Επιτελους καταφερα και ελυσα τα προβληματα με το ιντερνετ και να'μαι
παλι στην παρεα μας.
Τα νεοτερα απο την πρωτη γραμμη.Το καρτακι καθαριστηκε χθες και αυριο το βραδυ κατα μεγαλο ποσοστο θα παρουμε το μοτερ(FOX) στα χερια μας.Δηλαδη για πεμπτη ειμαι μεσα εφοσον τη μοτερουκλα .Αντε γιατι προχθες τρελεθηκα που τα εβλεπα.μεχρι και με νοικιαρικο πηγα και εκανα την προηγουμενη βδομαδα .Την πεμπτη εαν δεν φαμε κανα 10λιτρο βενζινη και καμια 100 γυρους δεν φευγουμε.Ακους Τριανταφυλλε?
Οντως κανεις δεν γραφει πια .
Που ειναι ο ανθρωπος μου, ο Αγγελος μου που λεει και η Πρωτοψαλτη?
Οι υπολοιποι?
Ποιος εχει το απουσιολογιο? -
Παρώνννννννννννννννννννν και πανέτοιμος εδω και πάρα πολύ καιρό.........................και πρακτικά και ψυχολογικά
Έχουμε να κάνουμε πολλούς γύρους και θα φάμε και θα πιούμε καλά με καλή παρέα.
Εμένα πάντως δεν με πειράζει που δεν γράφει ο κόσμος.....ίσως διαβάζει....πάντως παρουσίες και δράση δεν υπάρχει.Αν και νοιώθω οτι το άθλημα είναι ομαδικό εντούτοις και ατομικό με βοηθάει να ξεμπουκώνω οπότε ................όσοι φανατικοί καλώς να ορίσετε.....
Άντε να δούμε και καινούργια πραγματάκια..... να ενημερωθούν και οι φίλοι φίλαθλοι....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
.....ίσως διαβάζει....4 Ιουλίου έρχεται η λύτρωση!
-
Γειαααα Να 'μαι κι εγω...
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Σημερα ημουν στην πιστα στα Σπατα απο τις 4.30 μεχρι 9.20 με εναν φιλο μου και το καρτακι του.Εκανα και εγω λιγακι ετσι για προπονησουλα γυρισα καπου στο 26.9-27
Ηταν και ενα παιδι με ενα εξαταχυτο και κανα δυο μηχανες. Καλα ηταν.
ΜΗΝ(το τονιζω, ΜΗΝ) καταβασετε ολη την βενζινη την Πεμπτη για να εχετε την Κυριακη. Δεν το σηζυτω θα ερθετε ολοι.Εγω με τον Γιαννη κατα 99.9%(προσοχη υπαρχει και το 0.1% ) θα ειμαστε εκει.Εγω κανονισα και για λαστιχα και για κατι δουλιτσες στο καρτ κανονισε ο αδερφος μου, οποτε θα ειμαι ετοιμος.
Την επομενη εβδομαδα θα ερθει ο αδερφος οποτε θα ξανα-εχει καρτακιτην Κυριακη θα εχω απουσιολογιο μαζι.
Τριανταφυλλε για θυμισε μου σε παρακαλω το απολυτο ρεκορ σου στα Σπατα. -
δε θυμαμαι το απολυτο που εχω κανει.... θα το τσεκαρω το απογευμα και θα το γραψω...
Τελικα ο γιαννης θα ειναι ετοιμος για την πεμπτη ? και να τα αφησει τα κυριακατικα... Για τους εργαζομενους - πες του - εχει τριημερο και θα ειμαστε εκτος, συνεπως, οτι κανουμε αυριο - πες του!
-
λοιπον, επανερχομαι... Χθες κατεβασα τα δεδομενα απο το οργανακι στον υπολογιστη... Το απολυτο που εχω κανει στα Σπατα ειναι 26.32 με προηγουμενο 26.60 περιπου...
Το καρτακι ειναι ηδη στον Αγγελο και με το που σχολαω, παω απο εκει, αλλαζουμε, φορτωνουμε και την κανουμε για πιστα!
Οσοι πιστοι προσελθετε!!
Θα πεσει, βεβαια και τηλεφωνικη ενημερωση και κρατηση θεσεων! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Οσοι πιστοι προσελθετε!!Δίνω αύριο μαθηματικά, οπότε δεν προβλέπεται έξοδος.
Ελπίζω κάποια στιγμη να μπορέσω να ανέβω, να τα πούμε από κοντά...
-
Καλημερα!!
Πραγματοποιηθηκε, λοιπον, η προγραμματισμενη - εκτακτη συναντηση για καρτακι, απογευμα καθημερινης!
Αν εξαιρεσουμε οτι λογω ενος μικρου προβληματος αργησα να φυγω απο τη δουλεια, ολα πηγαν κατ' ευχην! Τα οπλα φορτωμενα στα τρεϊλερ και βουρ για την πιστα... Κατα τις 7 το απογευμα φτασαμε στην πιστα.. Καποιες μικρες ρυθμισεις, φουσκωμα τα λαστιχα, βενζινη και βουρ στην πιστα!! Ημασταν μονοι μας, ενω το παρον εδωσε και ο Γιαννης. Αρκετη διασκεδαση, πολυ καλο κλιμα (οπως παντα), ενω το παιχνιδι μεσα στην πιστα ηταν το κατι αλλο! (οσο κρατουσε, λογω προβληματος στο λαιμο, μη ξεχνιομαστε!!)
Ο Γιαννης σε ρολο μηχανικου - βελτιωτη του καρτ του Αγγελου, ενω ανταλλασσαμε και πληροφοριες για το ποιες ειναι οι ιδανικες γραμμες και το τι θα πρεπει να κανεις για να ανακαλυψεις τα κρυμμενα δεκατα και να βελτιωθεις! Οι χαλαροι χρονοι ειναι πλεον στο 27.1 περιπου ενω οι πιο γρηγοροι 26,6.. Ισως να κατεβηκε και λιγο πιο κατω απ' αυτο, δεν κατεβασα τα στοιχεια στον υπολογιστη και 10,30 που εφτασα σπιτι, το κουραγιο μου εφτανε μονο να βαλω το τρεϊλερ με το καρτ στη θεση του, να το σκεπασω, να βαλω την εξαρτηση στη θεση της και να ανεβω να αλλαξω, να φαω, να κανω ενα χαλαρωτικο ντους και να πεσω για υπνο...Ο Αγγελος ακουραστος συνεχισε και αφ' οτου φυγαμε, εγω κι ο Γιαννης και πραγματικα τον ζηλευω!! Αν αντεχα κι εγω, θα γυρνουσα συνεχεια.. Η πιστα ηταν μαγεια με τα φωτα τη νυχτα.. Ελπιζω να φτιαξει το θεμα, γιατι οπως ειπα χαρακτηριστικα 'θα πεταξω τα λαστιχα επειδη ξεραθηκαν και οχι επειδη φαγωθηκαν!'
Εκανε και ο Γιαννης τις σχετικες βολτες με το καρτακι του Αγγελου, ενω ανανεωσαμε το ραντεβου μας για Δευτερα (μαλλον) για να εκδραμουμε σε καμμια αλλη πιστα, με επικρατεστερη επιλογη αυτη της Αγιας Μαριννας!
Ειδωμεν
-
-
Αυτο για την Σπαρτη θα εχει και συνεχεια....αληθεια ηταν κανενας απο τους φιλους μας στον αγωνα Ροταξ στην Αθηνα το Σαββατο.
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Αυτο για την Σπαρτη θα εχει και συνεχεια....αληθεια ηταν κανενας απο τους φιλους μας στον αγωνα Ροταξ στην Αθηνα το Σαββατο.Καλημερα και καλη εβδομαδα.
Δυστηχως τρωγονται σαν τα κοκορια με αποτελεσμα να χανει και το αθλημα αλλα και αυτοι.Ας δουμε που θα φτασει αυτη η ιστορια.Δυστηχως για το Σαββατο δεν μπορεσα να ανεβω αφου εκανα επισκευη στο μοτερ μου.Αν εχεις χρονο δωσε καμια περιγραφη η καμια καλη φαση να παρουμε μια γευση.
-
Εχθες το πρωι ειπαμε μετα απο 3 μηνες αποχης , επιτελους να παμε να στρωσουμε το μοτερ και να αρχισουμε το καλοκαιρινο αγωνιστηκο προγραμμα .Ελα ομως που δεν πηγαν ολα καλα. Αφου καναμε τα 40 λεπτα στρωσιματος καιρος να το τα σκασουμε με προσοχη.Που λετε, ειναι ο Κωστακης μεσα και γυρναει εχοντας παρει εντολη απο τον team manager(ολε ολε) να το εχει αρκετα πλουσιο λογο ζεστης και φρεσκου πιστονιου, φτανει ο αθεοφοβος κανα μετρο πριν την πρωτη δεξια μετα την ευθεια και του ερχεται μια φαεινη ιδεα να κοιταξει?!!!! το καρμπυρατερ για να το ρυθμισει.Τωρα δεν ξερω αν το ρυθμισε παντως το καρτ κατεληξε εξω με αποτελεσμα να στραβωσει ο αξονας και εγω .Τελος παντων,στο προγραμμα ειναι αλλα αμα συνεχισει το προγραμμα ετσι την γ@@@@@@ε.Τωρα πρεπει να παρουμε αξονα να περαστει και φυγαμε.
Ο Κωστακης δηλωνε περιλυπος(και ηταν) μετα την εξοδο και θα επανακαμψει δυναμικα.Σε αυτους τους λιγους γυρους γυρισε στο 26,8-9.
Το μοτερακι γενικα εδειξε τα κλασικα χαρακτηριστηκα του αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι στις μεσαιες πηγαινε πολυ καλα.Θα δουμε.Στο μυαλο μου εχω Σαββατο για Κιουρκα η Αγια Μαρινα.Το υπολοιπο team τι λεει?Κατι ακουσα για μεσοβδομαδα απο μελος της παρεας.παλι σαν παρατηρητρης θα ερθω?
-
καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Κωστας, οι περισσοτεροι ξερετε ποιος ειμαι .
την κυριακη ειχαμε μια ατυχη στιγμη με αποτελεσμα εναν κατεστραμενο 50αρι αξονα. Το λαθος οφειλεται σε μενα και οχι στο απολυτο μηχανημα οδηγησης.
επομενη εξορμηση καρτοδρομο ,σας περιμενω την κυριακη
-
βρε καλως τα παιδιααααα!!
Κωστα, εμπειρο το ονοματακι που διαλεξες, αλλα το 'σιδεροφαγος' θα σου πηγαινε καλυτερα!!
(κι εγω καπως ετσι στραβωσα γραναζι και τσοκ γραναζιου... ηθελα πριν τη στροφη να κοιταξω το rpt για να δω τι στροφες μου δινει στο τερμα της ευθειας.... η συνεχεια λυπηρη!)Λοιπον, εξαρταται - τωρα - πως εχει το προγραμμα... Αν δε μπορει η ομαδα καθημερινη για καμμια απογευματινη - βραδυνη εξορμηση, τοτε να κανονισουμε κανενα σαββατιατικο για Αγια Μαριννα.. Καρτοδρομο κυριακη το βλεπω πολυ χλωμο ρε σεις... Με τετοιες θερμοκρασιες που ανεβαζει τωρα ο καιρος δεν ειμαστε να καθομαστε στο λιοπυρι και να περιμενουμε κανα διωρο για να κανουμε ενα τεταρτακι.....
Γενικα να κανονισουμε να πηγαινουμε απογευματινες...
Αληθεια, τι κακο ειναι αυτο να μην υπαρχει τεντα στα pits σε καμμια πιστα καρτ ?!?!?
-
Ο χρήστης kklms έγραψε:
καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Κωστας, οι περισσοτεροι ξερετε ποιος ειμαι .την κυριακη ειχαμε μια ατυχη στιγμη με αποτελεσμα εναν κατεστραμενο 50αρι αξονα. Το λαθος οφειλεται σε μενα και οχι στο απολυτο μηχανημα οδηγησης.
επομενη εξορμηση καρτοδρομο ,σας περιμενω την κυριακη
Καλώστονα και ας άργησε.................... αγόρι μου καλά έκανες και χώθηκες,να σε βλέπω όμως να γράφεις ............να ζωντανέψουμε λιγάκι με φρέσκο αίμα...
Πολύ όμορφο το ονοματάκι σου και .................ζουμερό τα λέει όλα με λίγα γράμματα......
Στα της δράσης τώρα..................εγώ λέω να πάρετε άλλο ένα καρτάκι μιάς και έχετε μοτεράκια τώρα.Αλλά είσαι και πολύ ζωηρούλης αγόρι μου και γιαυτό σε χαίρομαι...............και μαζί και τον κολλητό σου.Όποτε σας βλέπω πέρνω απο σας ενέργεια και νοιώθω 15 χρόνια νεότερος Το μυαλό μου πάντως ήταν μαζί σας και μάλιστα μου φάνηκε οτι σας είδα,κατά τις 4 την Κυριακή να διασχίζετε την Μαραθώνος στο ύψος της Ν.Μάκρης....ναι ???????????
Την Πέμπτη το βραδάκι πέρασα πάρα πολύ όμορφα και με την παρέα σας αλλά και μετά μόνος,συνηθισμένος άλλωστε-παλιά μου τέχνη κόσκινο.... Χάρηκα τις συμβουλές των φίλων και κάνοντας εφαρμογή αμέσως το χρονόμετρο σταμάτησε στα **26:80 **:D που είναι νέο ατομικό ρεκόρ και έπεται συνέχεια να ξεπεράσω τον εαυτό μου πρώτα και όσους μπορώ μετά.
Καμάρωνα το καρτάκι μου όταν το οδηγούσε ο Γιάννης και ένοιωθα πολύ όμορφα που κατάφερα, με την βοήθεια του φίλου μου.... ,να έχω ένα καρτάκι και να κάνω αυτό που λατρεύω.Να οδηγάω,στο όριο μου,με ασφάλεια, να το μαστορεύω και να το βλέπω κάθε πρωί στο σπίτι να μου φτιάχνει την διάθεση και να είναι πάντα καθαρό και έτοιμο. Να μην αναφέρω και τους νέους ανθρώπους που γνώρισα και που απολαμβάνω την παρέα τους....Ονειρεύομαι την μέρα που θα μαζευτούμαι όλοι να κάνουμε τους γύρους μας σε κάποια πίστα, για όσο αντέξει ο καθένας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.........Άγγελος
Υ.Γ. Με 'φτιάχνετε' γενικώς............... και μ'αρέσει.Μακάρι νάμαστε καλά και να κάνουμε όσο μπορούμε αυτά που μας γεμίζουν.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ