καλημερα!
Βρεθηκαμε, λοιπον, χθες το απογευμα στη γνωριμη - γνωστη πιστα των σπατων. Εγω πηγα εκει κατα τις 5 το απογευμα και ο jean de xif ηρθε λιγο αργοτερα. Τουριστας - κανονικα - με τα πορτοκαλι μπλουζακια για να κανει ΜΠΑΜ οταν σκαει στην παραλια (να φαινεται!)..
Μετα απο λιγο ηρθε και ο Αγγελος κι αυτος 'αοπλος' για κουβεντα και χαζολοι.
Ζεστη, τελικα, αλλα τελικα ηταν 3 - 4 καρτακια στην πιστα και γυροφερνανε... Κανα δυο ροταξ μαξ (πλην του δικου μου), ενω ηταν και 1 κατοσταρι (αν μου ξεφευγει κανενα, ειμαι σιγουρος οτι ο jean de xif και ο Αγγελος θα συμπληρωσουν!)
Το καρτακι, παρ' ολο που το ζιγκλερ του ηταν για περισσοτερο κρυο, εδειχνε να δουλευει πολυ καλα και οι στροφες που ειδα ηταν 13,659 'η καπου εκει!! Οντως στην ευθεια που εχει, καθαριζε ωραια. Τα λαστιχα μαλακα, με χαμηλη πιεση, στις πρωτες βολτες ζεσταινοντουσαν πολυ χωρις να προβληματιζον (ειχα καλο τιμονι), ενω αισθανοντουσαν σαφως καλυτερα οσο περνουσε η ωρα κι επεφτε ο ηλιος και η θερμοκρασια. Οι χρονοι μου ηταν στο 27 σταθερα, ενω ο καλυτερος της ημερας 26.95.. Αρκετα πιο πανω απο το απολυτο ρεκορ μου. Το καλο ειναι οτι γυριζω σταθερα. Το κακο ειναι οτι ο σβερκος μου κουραζεται πολυ πιο γρηγορα απο τα χερια μου.... Προβλημα...
Κουβεντουλα με τον Γιαννη και τον Αγγελο (εχω να δω τον Γιαννη απο τον Μαρτη), τα νεα γενικως και τα σχεδια για το μελλον!! Εχουμε να κανουμε εκδρομες (σπατα - καρτοδρομο - αγια μαριννα), ενω ανανεωθηκε το ραντεβου μας για ΠΕΜΠΤΗ απογευμα - βραδυ στην πιστα των σπατων.
Θα δωσουμε το παρον εγω κι ο Αγγελος, ενω μπορει να μας κανει την εκπληξη ο Γιαννης, αν το οπλο του ειναι ετοιμο!
Αντε παιδια βαλτε κανα χερακι να βαλουμε καμμια ωρα στο μοτερ, γιατι ακομα ειναι στις 2.5 ωρες κι ειναι κριμα!!
Αυτααααα!