-
ρε παιδια δεν πιστευω να γινεται αυριο αγωνας στο kartodromo ? θελω να παω με κατι φιλους να ξεδοσουμε
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ρε παιδια δεν πιστευω να γινεται αυριο αγωνας στο kartodromo ? θελω να παω με κατι φιλους να ξεδοσουμενα πατε φιλε, δεν εχει αγωνα.
Σπατα αυριο μονο ο Γιαννης θα ειναι??
εγω και ο αδερφος μου ή Σπατα ή Μεγαρα.
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ρε παιδια δεν πιστευω να γινεται αυριο αγωνας στο kartodromo ? θελω να παω με κατι φιλους να ξεδοσουμε
να πατε φιλε, δεν εχει αγωνα.
Σπατα αυριο μονο ο Γιαννης θα ειναι??
εγω και ο αδερφος μου ή Σπατα ή Μεγαρα.
thanks . ολο λεω να παω και διπλα , στην χωματινη πιστα , αλλα τελικα κανονιζεται για καρτοδρομο. θα ειμαστε 5 ατομα θα γινει μακελιο
.ελπιζω να μην βρεχει αυριο -
Ευχαριστώ Angel και xfleo. Το ψάχνω. Περιμένετε νέο κύκλο ερωτήσεων γραπτά ή από κοντά!
-
thanks . ολο λεω να παω και διπλα , στην χωματινη πιστα , αλλα τελικα κανονιζεται για καρτοδρομο. θα ειμαστε 5 ατομα θα γινει μακελιο
.ελπιζω να μην βρεχει αυριοΔεν πιστεύω να είστε εκείνη η παρέα που μόλις βγήκε από την πίστα έκανε σβούρες με τα νοικιάρικα στο parking...
Μόλις γύρισα και ΠΟΝΑΩ! Περιγραφή πιο μετά...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
.ελπιζω να μην βρεχει αυριοΔεν πιστεύω να είστε εκείνη η παρέα που μόλις βγήκε από την πίστα έκανε σβούρες με τα νοικιάρικα στο parking...
επειδη δεν μ αρεσει να λεω ψεματα , εμεις ημασταν
, εσυ που εισουν? την δευτερη φορα που καναμε , δεν καναμε τετοιες μαλακιες γενικα , γιατι την πρωτη φορα μας την ειπε ο υπευθηνος και με το δικιο του. περα απο αυτα , τρακαρα καταλαθος με τον φιλο μου πανω στην προσπεραση , λιγο τον ακουμπησα , και μετα πιο κατω στην ευθεια εκκινησης μετα τη στροφη , για να μην πεσω στον μπροστινο που εκανε αταξιες , πατησα αποτομα φρενο και το καρτ γυρισε και βγηκα στα χωματα , με αρκετα μεγαλη ταχυτητα . μετα μολις βγηκα με ποναγε και ποναει ακομα ο αυχενας μου , δηλαδη οταν παω να γυρησω το καφαλι μου δεξια ποναει , αλλα γυριζει .τι πιστευετε εσεις οι καρταδες , οφειλετε στα παραπανω γεγονοτα ?
-
oups ,μας πιασανε , εμεις ημασταν . εσυ που ησουν ?
Κύριοι είστε απαράδεκτοι...
Εγώ ήμουν το θύμα που έβαλε τα καρτ στη θέση τους, γιατί είχα το καρτ για αλλαγή ελαστικών και βιαζόμουν και έπρεπε ο άνθρωπος της πίστας να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσει...
-
oups ,μας πιασανε , εμεις ημασταν . εσυ που ησουν ?
Κύριοι είστε απαράδεκτοι...
Εγώ ήμουν το θύμα που έβαλε τα καρτ στη θέση τους, γιατί είχα το καρτ για αλλαγή ελαστικών και βιαζόμουν και έπρεπε ο άνθρωπος της πίστας να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσει...
εγω προσωπικα μια σβουρα εκανα , στο παρκιν . αυτος πιο πολυ μας την ειπε για τις μαλακιες που καναμε στην πιστα . αναποδα , τετ-ακε , 2σβουρες ,και μια φορα εκοψα δρομο απ την κοπανα . ολα αυτα επιτηδες , σε καμια περιπτωσει , δεν τα καναμε απο αμαθια , εμεις ημασταν στην πιστα απο τις 10,30 εως 12και κατι .
-
εγω προσωπικα μια σβουρα εκανα , στο παρκιν . αυτος πιο πολυ μας την ειπε για τις μαλακιες που καναμε στην πιστα . αναποδα , τετ-ακε , 2σβουρες ,και μια φορα εκοψα δρομο απ την κοπανα . ολα αυτα επιτηδες , σε καμια περιπτωσει , δεν τα καναμε απο αμαθια , εμεις ημασταν στην πιστα απο τις 10,30 εως 12και κατι .Το γεγονός ότι τα κάνατε επίτηδες, το λες στα υπέρ σου; Το να γίνει ένα τετακέ κατά λάθος είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Αλλά το να το κάνεις επίτηδες είναι κάπως ...
Εγώ ήμουν από τις 10.30 εώς τις 2.30. Ήμουν αυτός που έβγαλε ένα κόκκινο καρτ πάνω σε στάντ, αν θυμάσαι.
-
εγω προσωπικα μια σβουρα εκανα , στο παρκιν . αυτος πιο πολυ μας την ειπε για τις μαλακιες που καναμε στην πιστα . αναποδα , τετ-ακε , 2σβουρες ,και μια φορα εκοψα δρομο απ την κοπανα . ολα αυτα επιτηδες , σε καμια περιπτωσει , δεν τα καναμε απο αμαθια , εμεις ημασταν στην πιστα απο τις 10,30 εως 12και κατι .
Το γεγονός ότι τα κάνατε επίτηδες, το λες στα υπέρ σου; Το να γίνει ένα τετακέ κατά λάθος είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Αλλά το να το κάνεις επίτηδες είναι κάπως ...
Εγώ ήμουν από τις 10.30 εώς τις 2.30. Ήμουν αυτός που έβγαλε ένα κόκκινο καρτ πάνω σε στάντ, αν θυμάσαι.
οχι δεν τα λεω στα υπερ μου , απλως τα αναφερω, ηταν τρελες , πως μερικοι driftaroun στο δρομο με αμαξια , εμεις παιζαμε στην πιστα με τα καρτ . φορας σκουλαρικι, και εχεις ξανθιες ανταυγιες ? ειχα καιρο να κανω καρτ και γι αυτο εκανα ετσι . το παραδεχομαι οτι φταιω τι να κανω , οπως αναφαιρω παραπανω πηγαμε και για να ξεδοσουμε .
ποναει ακομα ο αυχενας μου , δηλαδη οταν παω να γυρησω το καφαλι μου δεξια ποναει , αλλα γυριζει .
τι πιστευετε εσεις οι καρταδες .σας εχει τυχη τιποτα παρομοιο ?
-
οχι δεν τα λεω στα υπερ μου , απλως τα αναφερω, ηταν τρελες , πως μερικοι driftaroun στο δρομο με αμαξια , εμεις παιζαμε στην πιστα με τα καρτ . φορας σκουλαρικι, και εχεις ξανθιες ανταυγιες ? ειχα καιρο να κανω καρτ και γι αυτο εκανα ετσι . το παραδεχομαι οτι φταιω τι να κανω , οπως αναφαιρω παραπανω πηγαμε και για να ξεδοσουμε .ποναει ακομα ο αυχενας μου , δηλαδη οταν παω να γυρησω το καφαλι μου δεξια ποναει , αλλα γυριζει .
Σκουλαρίκι και ξανθές ανταύγες; Μάλλον άλλον είδες. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα γεγονότα μέσα στην πίστα γιατί δεν τα είδα. Γενικά, μόνο για το παρκινγκ μίλησα...
Εγώ ΠΟΝΑΩ!!! Στην αρχή με πονούσε ο αυχένας αλλά πλέον δεν καταλαβαίνει τίποτα!
-
οχι δεν τα λεω στα υπερ μου , απλως τα αναφερω, ηταν τρελες , πως μερικοι driftaroun στο δρομο με αμαξια , εμεις παιζαμε στην πιστα με τα καρτ . φορας σκουλαρικι, και εχεις ξανθιες ανταυγιες ? ειχα καιρο να κανω καρτ και γι αυτο εκανα ετσι . το παραδεχομαι οτι φταιω τι να κανω , οπως αναφαιρω παραπανω πηγαμε και για να ξεδοσουμε .
ποναει ακομα ο αυχενας μου , δηλαδη οταν παω να γυρησω το καφαλι μου δεξια ποναει , αλλα γυριζει .
Σκουλαρίκι και ξανθές ανταύγες; Μάλλον άλλον είδες. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα γεγονότα μέσα στην πίστα γιατί δεν τα είδα. Γενικά, μόνο για το παρκινγκ μίλησα...
Εγώ ΠΟΝΑΩ!!! Στην αρχή με πονούσε ο αυχένας αλλά πλέον δεν καταλαβαίνει τίποτα!
εχεις πιαστει ε ? εσυ τρεχεις για τη κ@@λα σου η ακολουθεις καποιο προγραμμα ? ειναι ωραια να χεις δικο σου καρτ .
-
εχεις πιαστει ε ? εσυ τρεχεις για τη κ@@λα σου η ακολουθεις καποιο προγραμμα ? ειναι ωραια να χεις δικο σου καρτ .Ακολουθώ ένα πρόγραμμα πολύ αυστηρά. Να ικανοποιώ την κ@@λα μου όσο πιο συχνά μπορώ!
-
εχεις πιαστει ε ? εσυ τρεχεις για τη κ@@λα σου η ακολουθεις καποιο προγραμμα ? ειναι ωραια να χεις δικο σου καρτ .
Ακολουθώ ένα πρόγραμμα πολύ αυστηρά. Να ικανοποιώ την κ@@λα μου όσο πιο συχνά μπορώ!
Σωστος ο παιχτης
-
Ε δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις οτι ειναι απο αυτο! αν εφυγες με πολλας και σβουρησες κιολλας με την υπεροχη θεση οδηγησης που εχουν τα νοικιαρικα θα τραβηξε κανα νευρο(κλασικος ελληνας- γιατρος τα ξερω ολα ).
Οχια κανανε αλητειες?φτου τους και αισχος!!
με αυτα τα νοικιαρικα τι να κανεις!!(οχι οτι αλλου εχουν καλητερα)!!! και οποτε κανω με νοικιαρικο το ριχνω στον χαβαλε!!!
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Ε δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις οτι ειναι απο αυτο! αν εφυγες με πολλας και σβουρησες κιολλας με την υπεροχη θεση οδηγησης που εχουν τα νοικιαρικα θα τραβηξε κανα νευρο(κλασικος ελληνας- γιατρος τα ξερω ολα ).
Οχια κανανε αλητειες?φτου τους και αισχος!!
με αυτα τα νοικιαρικα τι να κανεις!!(οχι οτι αλλου εχουν καλητερα)!!! και οποτε κανω με νοικιαρικο το ριχνω στον χαβαλε!!!
και εγω αυτο πιστευω , σιγα σιγα αρχιζει να μην με ποναει και πολυ . μεχρι το πρωι πιστευω οτι θα μαι νταξει .
γιατι εμεις τι καναμε , ολο χαβαλε ημασταν , αλλα driftαροντας .
-
Ακολουθώ ένα πρόγραμμα πολύ αυστηρά. Να ικανοποιώ την κ@@λα μου όσο πιο συχνά μπορώ!
μ'αρεσει πολυ η ατακα αυτη!!!
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
μ'αρεσει πολυ η ατακα αυτη!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ...... 'ΦΤΑΙΕΙ' Ο 'ΠΟΙΗΤΗΣ'!!!!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.....
-
σκουλαρικι - ξανθες ανταυγειες εδω!
αλλα ενα θεμα ... δεν ημουν καρτοδρομο σημερα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σκουλαρικι - ξανθες ανταυγειες εδω!αλλα ενα θεμα ... δεν ημουν καρτοδρομο σημερα!
Aγόρι μου ή σε αντιγράφουν ή είσαι διάσημος και θυμούνται τα χαρακτηριστικά σου.
Δεν ξέρω απο που ν'αρχίσω και τι να μην σχολιάσω απο αυτά που διάβαζω.....
Πάντως υπάρχει μια τεράστια κινητικότητα και νέο αίμα να ρέει...............άντε να δούμε πότε θα κάνουμε.............. 'παν....μάζοξη'
ADDICTED TO .....................................KARTING TEAM
Πως σας ακούγεται ????????????
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ