-
Audi R8 vs Veyron vs 911GT3RS vs Gallardo vs AM DB9
http://uk.youtube.com/watch?v=e5_IoA96pG0
Supercars σε όμορφες γωνίες....
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Youtube Videopolice chase 911
Γατονια οι ολλανδοι μπατσοι επαθα πλακα με την στρατηγικη τους!
Κ στην ελλαδα το ιδιο θα εκαναν οι δικοι μας -
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Youtube Videopolice chase 911
γραφει απο κατω στα Comments & Responses οτι ο οδηγος της 911 αλλαξε αυτοκινητο με το Golf.
EXPLANATION
hey! you guys don't understand this video because its dutch, BUT I DO!!:P the porsche 911 tries to escape the police, but when he drives into the parking he exchanges the 911 with a vw golf, but the police know that so they follow the driver in the golf!:P go netherlands:P -
Ο χρήστης tayri έγραψε:
police chase 911
γραφει απο κατω στα Comments & Responses οτι ο οδηγος της 911 αλλαξε αυτοκινητο με το Golf.
EXPLANATION
hey! you guys don't understand this video because its dutch, BUT I DO!!:P the porsche 911 tries to escape the police, but when he drives into the parking he exchanges the 911 with a vw golf, but the police know that so they follow the driver in the golf!:P go netherlands:PTo παμε βρε!!
-
Ουπς sorry!!!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Δε γνωρίζω αν έχει ξαναμπεί αλλά...
youtube.com > Audi RS4 e Subaru Impreza WRX
_
Συμφωνώ. Ορισμένες φορές έκαναν χοντρές πατάτες και μάλιστα χωρίς λόγο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στιγμή που το WRX άρχισε τις προσπεράσεις από την ΛΕΑ και τελικά έμεινε πολύ πίσω από το Audi που παρέμεινε στην αριστερή.
BTW, τι καταπληκτική δρομάρα είναι αυτός ο αυτοκινητόδρομος; Αναρωτιέμαι που βρίσκεται...
-
Νομίζω Βραζιλία! Στην αρχή είναι για πολλά χιλιόμετρα κατηφορικός ή μου φαίνεται?
-
τούνελ στη Ρωσσία
Youtube Video -
Καλά οι τυπάδες είναι ποζέρια του κερατά πηγαίνωντας απλά σβέλτα στην κίνηση και γράφοντας με την καμερα το κατορθωμά τους νομίζοντας πως είναι κλώνοι του Μπαρικέλο και του Πικέ (άσχετο τον βάλαν να ξαναδώσει για δίπλωμα οδήγησης επειδή έτρεχε http://www.autoblog.com/2007/08/02/f1-c ... s-license/)
Εγώ δεν μπορώ να καταλάω δύο πράγματα: α) πως υπάρχουν εξόδοι και αριστερά και δεξιά της οδού μιας και έχει χαρακτηριστικά αυτοκινητόδρομου (ΛΕΑ, μη αστική περιοχή) και β) που είναι το άλλο ρεύμα! Έχω ξαναδεί δρόμους με διαφορετικές χαράξεις ανα ρεύμα αλλά όχι τόσο απομακρυνσμένες η μία από την άλλη!
-
-
devil inside smart
Youtube Video -
Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με 0-100 σε λιγότερο από 1 sec. Τράκαρε σε burn out
-
ένας αμερικάνος στο Ιρακ....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με 0-100 σε λιγότερο από 1 sec. Τράκαρε σε burn outκαι ηταν τοσο ΗΛΙΘΙΟΣ που δε φοραγε καν το σκατο κρανος...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ένας αμερικάνος στο Ιρακ.... -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ένας αμερικάνος στο Ιρακ....
Σαν τα συγκρουομενα στο λουνα παρκ
-
Μη δείχνετε τέτοια βιντεάκια γιατί βλέπω αρκετούς συμπολίτες μας να κατατάσσονται εθελοντικά στον Αμερικανικό Στρατό.
-
Δεν ξέρω σε τι είδους emergency έτρεχαν, ή αν φοβόντουσαν για την ζωή τους και προσπαθούσαν να βγουν από την κίνηση που τους κρατούσε εκτεθειμένους σε πυρά. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι απαράδεκτο να τρομοκρατούν έτσι όλους τους άλλους οδηγούς.
Πραγματικός στρατός κατοχής και δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία να το θυμίζει στον κατακτημένο.
-
-
Ας κόψει κάποιος τα χόρτα στην πίστα για να μη μοιάζει με χωράφι...
Edit: ο 'γρήγορος γύρος' που είναι, οεο;
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)