-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να πω οτι εχει ξαναμπει ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να πω οτι εχει ξαναμπει ;E καλά αυτό έχει πάρα πολύ καιρό και κάτι τέτοιες επαναλήψεις αξίζουν.
-
-
-
υπερδιόρθωση....
αν είχε δοκιμάσει ανάποδα τιμόνια σε αλάνα θα ήξερε πότε να σταματησει το ανάποδο και να επαναφέρει να το αποφύγει -
περίπου.
τι αμάξι ειναι;
-
το λενε συμμετοχικοτητα
-
Ε ενταξει, το polo ειναι κι αυτοκινηταρα, τι να λεμε τωρα.
Στριβει ωραια και καλα ο τυπος και ξαφνικα βαζει την μουρη κι αλλο μεσα! Να υποθεσω αφησε και γκαζακι; Σ'ωραιοοοοοος!
Παντως για πολυ ζεστα ελαστικα, δεεεεν το πιστευω... -
Σε πειραζω γιατι εισαι μεγαλο ψαρι συνηθως
Εγω βλεπω μια τιμονια προς τα μεσα που νομιζω πως δεν χρειαζεται, δεν ξερω αν το συνοδευει και απο αφημα γκαζιου και εντεινει την υπερστροφη.
-
Δεν εβαλε την μουρη κι αλλο μεσα, δεν εκανε καμια εξτρα τιμονια απ' ο,τι βλεπω εγω... Ισως κρατησε παραπανω ωρα στριμενο το τιμονι επειδη δε του εδωσε οση εμπιστοσυνη θα ηθελε το μπροστα μερος? (αυτο που κανω εγω για να παιξω Bill )
Δεν εχω ιδεα γιατι πεταξε κωλο εκει παντως.
Μολις παω να στριψω εκει με 90 θα σας πω.Γκαζι παντως αφησε σιγουρα μολις ξεκινησε το αναποδο, γι αυτο αντεδρασε τοσο ξερα μετα. Το οτι εχει υπερδιορθωσει επειδη χεστικε πανω του μολις ειδε τα χορτα, ειναι το μονο σιγουρο επισης...
Καλα για τα πολυ ζεστα λαστιχα γελαει ο κοσμος, πολυ F1 βλεπει αυτος, εκτος κι αν εκανε περα δωθε στα λιμανακια για κανα 2ωρο με τον ιδιο ρυθμο.
-
1.Άφησε απότομα γκάζι
2. Κάτι έπαιζε και με το δρόμο κάτω
3.Άργησε πολύ για τη 2η διόρθωση και για αυτό μπήκε στο αντίθετο.
Αυτή η 'σφαλιάρα' του πίσω μέρους ήταν το κάτι άλλο...
4.Γκάζι δεν ξαναέδωσε όταν έπρεπε, για να συνεχίσει.Συμπερασματικά :Το Fiesta δεν ξεκολλά με 90 σε μια ανηφορική δεξιά, εκτός αν το προγκάρεις.
Για να το προγκάρεις κάνεις ότι κάνεις και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα, nothing special. -
Eπίσης μπορεί να είχε φθαρμένα λάστιχα από χειροφρενιές και να νόμιζε ότι λόγω θερμοκρασίας έγινε αυτό που έγινε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:lipsealed:
Youtube VideoΤελικά τα φυλακτά αντικαθιστούν τα ηλεκτρονικά?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eπίσης μπορεί να είχε φθαρμένα λάστιχα από χειροφρενιές και να νόμιζε ότι λόγω θερμοκρασίας έγινε αυτό που έγινε.ναι ναι...
'μπορει'
στοιχημα οτι έκανε τα καθιερωμένα 30.000 χλμ εμπρός και ειπε να τα βάλει πισω
-
-
-
-
-
-
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)