-
Αλλοίμονο αν του λείπει του Πάνου πλέον η εμπειρία!
Δηλαδή για να πούμε στην Ελλάδα κάποιον έμπειρο τι πρέπει να γίνει; Να 45αρίσει, ή 'απλά' να κάνει 20 σεζόν; Μην ξεχνάμε την 'Σεϊτσέντο εποχή' όπου ήδη είχε δείξει άριστα δείγματα! Μην ξεχνάμε πως ήταν πρώτος γενικής στο Παλλάδιο του 1999. Δεν ξεκίνησε χθες, εμπειρία έχει.Ο Στεφανής λείπει!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν ξεκίνησε χθες, εμπειρία έχει.Ο Στεφανής λείπει!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ. ΕΛΕΙΠΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ? ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
-
Σόρι, αλλά υπογραμμίζω για μένα σημαίνει δίνω έμφαση...
Επιμένω πως στον τελευταίο αγώνα του 2002 δεν μπορούμε να πούμε πως του έλειπε η εμπειρία, την στιγμή που το 2001 με το Impreza Gr.N είχε μόνο νίκες (στο Gr.N) με μόλις μία εγκατάλειψη την 2η μέρα του ΕΛΠΑ (πρώτος Έλληνας Ν, πίσω από τον Φεγκάλι αν βάλουμε και ξένους),
Μάλιστα αν το σύστημα για την ανάδειξη πρωταθλητή που ισχύει 2 χρόνια τώρα ίσχυε ένα χρόνο νωρίτερα, ο Πάνος θα ήταν ήδη Πρωταθλητής Ελλάδος 2001. Άπειρος;
-
Γεια και χαρά!
Εκτιμω τον Κώστα Στεφανή απεριόριστα και βέβαια σέβομαι την ιστορία του για χίλιους διαφορετικούς λόγους!
Ομως πιστεύω πως το παρακάνετε! Και το χειρότερο με τα γραφόμενά σας θίγετε και προσβάλετε το Νίκο Κοσμά έναν αθλητή που μοιράζεται με τον Πάνο το ίδιο αυτοκίνητο εδώ και πολύ καιρό.
Πιστεύω ότι εσύ τουλάχιστον Γιώργο θα έπρεπε να είσαι πιό προσεχτικός. Φαντάζεσαι να γράφαμε κάθε λίγο και λιγάκι τι θα έκανε ο Δημήτρης αν έτρεχε με κάποιον άλλο ή αν τώρα που δεν τρέχεται να γράφαμε πως κερδίζει επειδή γλύτωσε από σένα ή κάπως έτσι...???
Ψυχραιμία και μείνετε με το θέαμα και το συναγωνισμό που μπορούν να προσφέρουν οι δύο συνδυασμοί προσθέτοντας και σχόλια για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Βασίλης Νασούλας με το συνοδηγό του...
Ας κρατήσουμε τα θετικά μιάς τέτοιας καταπληκτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε δύο νέα παιδιά με ταλέντο χωρίς να υποτιμούμε τον τρίτο και ιδιαίτερα έμπειρο όπως είναι ο ΒΝ και ας αποφεύγοντας τα προσωπικά σχόλια.
Δεν σας δασκαλεύω, μεγάλα παιδιά είσαστε. Απλά στεναχωριέμαι όταν στο φόρουμ των 4Τροχών ξεφεύγουμε και σχολιάζουμε επι προσωπικού. Αν βέβαια ήταν φιλαράκι μας ο Νι΄κολάκης δεν θα μίλαγε κανείς. Τώρα όντας από μακριά έχουμε κάνει ρόμπα ένα νέο παιδί χαμηλών τόνων γιατί έτσι. Χωρίς να έχουμε πάει μαζί του ούτε μέχρι τη γωνία.
Για κάποιους λόγους ο Πάνος επέλεξε Νικόλα και ο Κωστής, Κωσταντίνο... Τα υπόλοιπα περιτεύουν. Αλλωστε αυτός ο αγώνας έχει τόσα πολλά που αξίζουν σχολιασμού...
Είπαμε όμως... Μετά τον αγώνα, περί αποφάσεων και επιλογών.
Μέχρι΄τότε καλή επιτυχία σε όλους και μακάρι να μείνουν όλοι ψύχραιμοι και να απολαύσουμε αγώνα.Στρατισίνο
ΥΓ.... Το τοπίο ξεκαθάρισε. Ο Σωκράτης θα οδηγήσει το Ιμπρέζα που είχα στο Ακρόπολις και ο Πάνος σίγουρα καλό Ν... Ουδείς ενδιαφέρεται να αναλύσει-σχολιάσει τα υπερ και τα κατά κάθε επιλογής, σε σχέση με τον τύπο του αυτοκινήτου? Πέρα από τον Νασούλα ποιός άλλος μπορεί να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή? Πως σχολιάζουμε την πιθανότητα συμμετοχής του Λεωνίδα Κύρκου με γκρουπ Ν? Ο Κ¨΄ωστας Αποστόλου είναι πιθανόν να δηλώσει γκρουπ Α ώστε να μην εμπλακεί στην τριπλέτα που διεκδικεί τίτλο. Ο Λέας? Το έκανε στο Στερεάς πριν 10 μήνες! Τώρα?
ΟΙ απόψεις σας..... -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γεια και χαρά!
Εκτιμω τον Κώστα Στεφανή απεριόριστα και βέβαια σέβομαι την ιστορία του για χίλιους διαφορετικούς λόγους!
Ομως πιστεύω πως το παρακάνετε! Και το χειρότερο με τα γραφόμενά σας θίγετε και προσβάλετε το Νίκο Κοσμά έναν αθλητή που μοιράζεται με τον Πάνο το ίδιο αυτοκίνητο εδώ και πολύ καιρό.
Πιστεύω ότι εσύ τουλάχιστον Γιώργο θα έπρεπε να είσαι πιό προσεχτικός. Φαντάζεσαι να γράφαμε κάθε λίγο και λιγάκι τι θα έκανε ο Δημήτρης αν έτρεχε με κάποιον άλλο ή αν τώρα που δεν τρέχεται να γράφαμε πως κερδίζει επειδή γλύτωσε από σένα ή κάπως έτσι...???
Ψυχραιμία και μείνετε με το θέαμα και το συναγωνισμό που μπορούν να προσφέρουν οι δύο συνδυασμοί προσθέτοντας και σχόλια για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Βασίλης Νασούλας με το συνοδηγό του...
Ας κρατήσουμε τα θετικά μιάς τέτοιας καταπληκτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε δύο νέα παιδιά με ταλέντο χωρίς να υποτιμούμε τον τρίτο και ιδιαίτερα έμπειρο όπως είναι ο ΒΝ και ας αποφεύγοντας τα προσωπικά σχόλια.
Δεν σας δασκαλεύω, μεγάλα παιδιά είσαστε. Απλά στεναχωριέμαι όταν στο φόρουμ των 4Τροχών ξεφεύγουμε και σχολιάζουμε επι προσωπικού. Αν βέβαια ήταν φιλαράκι μας ο Νι΄κολάκης δεν θα μίλαγε κανείς. Τώρα όντας από μακριά έχουμε κάνει ρόμπα ένα νέο παιδί χαμηλών τόνων γιατί έτσι. Χωρίς να έχουμε πάει μαζί του ούτε μέχρι τη γωνία.
Για κάποιους λόγους ο Πάνος επέλεξε Νικόλα και ο Κωστής, Κωσταντίνο... Τα υπόλοιπα περιτεύουν. Αλλωστε αυτός ο αγώνας έχει τόσα πολλά που αξίζουν σχολιασμού...
Είπαμε όμως... Μετά τον αγώνα, περί αποφάσεων και επιλογών.
Μέχρι΄τότε καλή επιτυχία σε όλους και μακάρι να μείνουν όλοι ψύχραιμοι και να απολαύσουμε αγώνα.Στρατισίνο
ΥΓ.... Το τοπίο ξεκαθάρισε. Ο Σωκράτης θα οδηγήσει το Ιμπρέζα που είχα στο Ακρόπολις και ο Πάνος σίγουρα καλό Ν... Ουδείς ενδιαφέρεται να αναλύσει-σχολιάσει τα υπερ και τα κατά κάθε επιλογής, σε σχέση με τον τύπο του αυτοκινήτου? Πέρα από τον Νασούλα ποιός άλλος μπορεί να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή? Πως σχολιάζουμε την πιθανότητα συμμετοχής του Λεωνίδα Κύρκου με γκρουπ Ν? Ο Κ¨΄ωστας Αποστόλου είναι πιθανόν να δηλώσει γκρουπ Α ώστε να μην εμπλακεί στην τριπλέτα που διεκδικεί τίτλο. Ο Λέας? Το έκανε στο Στερεάς πριν 10 μήνες! Τώρα?
ΟΙ απόψεις σας.....ο Νικόλας είναι όχι απλά φίλος μου αλλά κάτι παραπάνω αφου έχει φιλοξενηθεί σπίτι μου παρα πολλές φορές και ξέρω πολύ καλά πως όλα αυτά που γράφονται δεν τον αγγίζουν λόγω του σπάνιου ήθους του
καλώς ή κακώς όμως ήθελα να αποφύγω να γράψω γι΄ αυτόν αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα με έτρωγαν όλοι
πάντως είναι σίγουρο ότι είναι σοβαρότατος και με ακρως επαγγελματική προσέγγιση σ΄αυτό που κάνει και ο Πάνος τον εμπιστεύεται πιο πολύ από όλους τους άλλους μπορεί κι από τον πατέρα του και το δέσιμό τους είναι απίστευτο κάτι που είναι και το ζητούμενο
στα πλην του η μεγάλη του αγάπη προς τον οδηγό που δεν του χαλάει ποτέ χατήρι
ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
για τους Νασσούλα-Μαχαίρα τα είπα πριν και τους ξαναζητάω συγγνωμη
ισα ισα που όλη αυτή η κόντρα τους δίνει περισσότερες ελπίδες από ποτέ αφου και σοβαροί είναι και σταθεροί μπορεί να μην είναι τα σούπερ ταλέντα αλλά ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα
για το ποιός μπορεί να μπει στο παιχνίδι μην υποτιμούμε τον Μάκη Θεργιάκη με το 6αρι του δεν μπορεί να ξέχασε να οδηγεί σε 1 χρόνο απλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ή κάτι με το αυτοκίνητο δεν ξέρω
ο Πάνος θα τρέξει με 8αρι αυτό είναι 100% στάνταρ
τώρα το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Κύρκος όποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει
το σίγουρο λοιπόν είναι ότι το θέαμα θα είναι στο μάξιμουμ και ότι είναι ένας αγώνας που θέλω να δω -
Βρέξη χιονίση οΜΑΚΕΔΟΝΑΣ δεν σταματάη με τίποτα αν δεν εχει καποια ατυχία δε μπορεί να τον νικήση κανείς οτι και να καβαλήσουν.
Ετσι λοιπόν μη δικαιολογήται με προφάσης μια ενδεχόμενη ήττα.
Καλή επιτυχία σε όλους και καλό τερματησμό. -
sx, μου βάζεις λόγια που δεν είπα, και δεν το βρίσκω σωστό. ΠΟΤΕ δεν αναφέρθηκα στον Νίκο, ή σε οποιονδήποτε άλλο συνοδηγό του Πάνου, πλην του Στεφανή. Και ΝΑΙ, πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πως ο Στεφανής είναι ο καλύτερος συνοδηγός ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Άρα και από όσους κάθισαν δεξιά του Πάνου, και από όλους τους υπόλοιπους, εμού συμπεριλαμβανομένου φυσικά!
Και ο Δημήτρης που λες αν άφηνε εμένα και έπαιρνε κάποιον καλύτερο από εμένα (και εδώ φυσικά συμπεριλαμβάνω και τον Νίκο Κοσμά) θα τα πήγαινε ακόμη καλύτερα. Πόσο μάλλον αν έτρεχε με το Στεφανή! (όνειρο φθινοπωρινής νυκτός).
Πάντως με το να μου χρεώνεις πως κάνω κάποιον ρόμπα είσαι 100% άδικος μαζί μου, αφού σε 2500 δημοσιεύσεις ποτέ δεν μείωσα συναθλητή μου. Όμως ο Στεφανής είναι ο Σουμάχερ των Ελλήνων (και όχι μόνο) συνοδηγών, πώς να το κάνουμε;
-
Γιώργο δεν θα το συνεχίσω.
Κρίμα που δεν θέλεις να καταλάβεις...
Το ρόμπα για τον Ν.Κ. δεν είχε να κάνει προσωπικά με σένα αλλά με όποιον-οποιους γράφουν και ξαναγράφουν ότι ο οποιος θα έκανε τη διαφορά αν συμμετείχε με τον Πάνο.
Και η θεοποίηση συνοδηγών με τους οποίους δεν έχουμε πάει μέχρι τη γωνία δεν είναι το πιό σοβαρό. Ναι στην ιστορία και στην προσωπικότητα κάθε έμπ[ειρου ανθρώπου του χώρου, αλλά σε επίπεδο κορυφής ας αφήσουμε τον οδηγό κάθε συνοδηγού να έχει την άποψη του και να αποφασίζει-επιλέγει συνυπολογίζοντας και άλλα και χωρίς να ξεχνάμε πως και οι συνοδηγοί κάνουν τις επιλογές τους.
Ας το αφήσουμε όμως μέχρι εδώ. Εχουμε τόσα ωραία να πούμε για τον αγώνα. Φτάνει όλη αυτή η κουβέντα.Ασχετο... Στράτη με λένε όπως ξέρεις. Οταν ζοριζόμαστε κάτι αλλάζει και αρχίζουμε με τα ψευδώνυμα. Την τύφλα μας.
Καλό αγώνα σε όλουςΣτρ
Κώστα, κάποια στιγμή, μετά τον αγώνα, αν θες βάζουμε στη κουβέντα και την ταμπακέρα, άμεσα συνδεδεμένη με επιλογές του καθενός μας. Το ξέρεις (με βάση το επιπεδό σου) ότι παντού οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Στην ιστορία μένουν τα αποτελέσματα, αλλά παίζει ρόλο και το πως γράφεται.... τα λέμε!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ας το αφήσουμε όμως μέχρι εδώ. Εχουμε τόσα ωραία να πούμε για τον αγώνα. Φτάνει όλη αυτή η κουβέντα.στα καθαρά αγωνιστικά λοιπόν κε Στρατή περιμένουμε να μας πείτε κάτι παραπάνω για τις συμμετοχές δώστε και σε μας λίγη τροφή για συζήτηση
όσο για τις ειδικές καρούτες κατήφορος όλα τα λεφτά αν και προσωπικά νομίζω ότι οι διαφορές θα γίνουν στην πονηρή Στρώμη -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως!!!!!!!!!!!!
Απο εκεί και πέρα κατα την γνώμη μου ο Χ'Τσοπάνης θα νικήσει.......
Δεν ξέρω με τι θα τρέξει αλλά ο αγώνας ειναι 'ανοικτός'(εκτός της στρόμης) και θεωρώ οτι θα κερδίσει και με το megane!!!!!!!που υστερεί σημαντικά σε κλειστά κομμάτια(βλέπε μαυρο ρόδο).
Οποιος αλλος τρέξει με καλό Ν,σίγουρα μπορεί να ρυθμίσει το αποτέλεσμα.
Ο αγώνας πάντως ειναι πολύ καλός γιατι εχει τις καλύτερες ειδικές στην Ελλάδα(Καρούτες-Γραβιά)και η μάχη θα ειναι πολύ καλή.
Ευχομαι να μην εχουμε εγκαταλήψεις και 'προβλήματα' ωστε να μην μείνουμε με απορίες!!!!!!
Στημένοι στις Καρούτες αναμένουμε!!!!!!!!!!!!!!! -
Aς ευχηθούμε να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που θα κάνει τις ενδεδειγμένες κινήσεις όσον αφορά τη συμμετοχή του.
Nα KPAΞOYME όμως και όποιον πάει να εμπλακεί μέσα στην κόντρα των τριών γιατί ένας χώρος, σαφώς μη επαγγελματικός, όπως είναι οι αγώνες αυτοκινήτου στη χώρα μας καλό είναι να διέπεται -πάνω από όλα- από άγραφους κανόνες δεοντολογίας...
Eλπίζω να νοήσουν όσοι ετοιμάζονται να αποδείξουν ή να «βοηθήσουν»... -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Aς ευχηθούμε να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που θα κάνει τις ενδεδειγμένες κινήσεις όσον αφορά τη συμμετοχή του.
Nα KPAΞOYME όμως και όποιον πάει να εμπλακεί μέσα στην κόντρα των τριών γιατί ένας χώρος, σαφώς μη επαγγελματικός, όπως είναι οι αγώνες αυτοκινήτου στη χώρα μας καλό είναι να διέπεται -πάνω από όλα- από άγραφους κανόνες δεοντολογίας...
Eλπίζω να νοήσουν όσοι ετοιμάζονται να αποδείξουν ή να «βοηθήσουν»...Καθε χρονο τετοιο καιρο, συζηταμε τα ιδια και τα ιδια... 'Να μην εμπλακουν αλλοι οδηγοι εκτος απο αυτους που διεκδηκουν το Πρωταθλημα, στον τελευταιο αγωνα'. Καθε χρονο η ιδια καραμελα.
Αφου ρε Νικο ο καθε οδηγος συμμετεχει σε οσους και οποιους αγωνες γουσταρει, γιατι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ γινεται θεμα για αυτους που θα τρεξουν στον τελευταιο αγωνα? Οταν κατεβενει ο Βωβος με Ν στο Ολυμπιακο (π.χ.)δεν διαμορφωνει αποτελεσμα?Ε, λοιπον οχι! Εγω δε θα κραξω κανεναν. Οποιος γουσταρει ας κατεβει. Αυτοι ειναι οι (γραμμενοι) νομοι του πρωταθληματος.
-
Ο καθε ένας που θέλει να συμμετάσχει στον αγώνα είναι ελεύθερος να το κάνει με ότι αυτοκίνητο θέλει και με όποιες προυποθέσεις του επιτρεπουν οι κανονισμοί! Το θέμα είναι καθαρα ηθικό! Ο κάθε οδηγός γράφει την δικιά του ιστορία! Ο Κύρκος πέρσι στο Στερεας ήθελε να τρέξει και για να μην αλλιώσει το αποτέλεσμα το δήλωσε Α ενώ ήταν Ν. Το ίδιο θα κάνει και ο Αποστόλου αν τελικά τρεξει στο Ολύμπιο. Ανεξαρτητα λοιπόν απο το ποιος και με τι, όλοι κρίνονται πανω από όλα στην συνείδηση του έλληνα θεατη απο τις επιλογές τους στην κρίσιμη στιγμή.
-
Ελα όμως που υπάρχουν και οι άγραφοι... Αυτοί που διαμορφώνουν την ιστορία και βέβαια οριοθετούν και τις μεταξύ των αγωνιζομένων σχέσεις. Τουλάχιστον στα Ράλι έπαιζαν και θέλω να πιστεύω παίζουν ακόμα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση κλίματος και περιβάλοντως.
Δικαιωμα του καθενός να κρίνει μόνο περάσματα, άλλου και χρόνους και βέβαια δικαίωμα του καθενός να αλλάζει αυτοκίνητα και άλλου να παρατάει ομάδες για να κερδίσει το οποιο κάστρο.
Αντίστοιχα είναι λογικό να υπάρχει διαφορά απόψεων ανάμεσα σε όσους έχουν βάλει κράνος και έχουν σφίξει τις ζώνες τους και σε όσους πάνε βλέπουν κρίνουν και σχολιάζουν. Μακάρι κάποια μέρα να τρέξτε όλοι ώστε να μιλάμε αντίστοιχη γλώσσα....
Ψυχραιμία όμως. Να ολοκληρωθούν-επισημοποιηθούν οι συμμετοχές με τα γνωστά θέατρα του άλλο δηλώνω Τετάρτη, άλλο Παρασκευή, να γίνει ο αγώνας, να ολοκληρωθεί εν ηρεμία και πάλι εδώ είμαστε.
Συμφωνώ με Κώστα Κούλή. Πάμε Καρρούτες!
και εσυ κουμπάρε, επειγόντως δοκιμές!
Η φιλολογία μετά...ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ
ΥΓ... Οι κανονισμοί μήπως είναι πολύ λάσκα γενικώς? για να είμαι ακριβής ποιοί είναι οι κανονισμοί και οι διαδικασίες που τηρούνται σε όλα τα επ΄'ιπεδα ώστε να περιορίζονται τα παιχνίδια, τα τερτίπια και η όποια στρατηγική εκτός ειδικών διαδρομών... ??? Ετσι για να μαθαίνω!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Eλπίζω να νοήσουν όσοι ετοιμάζονται να αποδείξουν ή να «βοηθήσουν»...Καθε χρονο τετοιο καιρο, συζηταμε τα ιδια και τα ιδια... 'Να μην εμπλακουν αλλοι οδηγοι εκτος απο αυτους που διεκδικουν το Πρωταθλημα, στον τελευταιο αγωνα'. Καθε χρονο η ιδια καραμελα.
Αφου ρε Νικο ο καθε οδηγος συμμετεχει σε οσους και οποιους αγωνες γουσταρει, γιατι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ γινεται θεμα για αυτους που θα τρεξουν στον τελευταιο αγωνα? Οταν κατεβενει ο Βωβος με Ν στο Ολυμπιακο (π.χ.)δεν διαμορφωνει αποτελεσμα?Ε, λοιπον οχι! Εγω δε θα κραξω κανεναν. Οποιος γουσταρει ας κατεβει. Αυτοι ειναι οι (γραμμενοι) νομοι του πρωταθληματος.
Κε Τσάδαρη με όλο τον σεβασμό που σας έχω πιστεύω ότι ήταν ατυχής η τοποθέτησή σας και ειδικά το ''κράξουμε''
Πρέπει να ξεφύγουμε από το σύμπλεγμα του τελευταίου αγώνα και να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά
Οι Ελληνικοί αγώνες χρειάζονται τον ανταγωνισμό την ένταση και όλα αυτά τα φαινόμενα που βλέπουμε να διαδραματίζονται καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος
ο Θεατής δεν ενδιαφέρεται αν το πρωτάθλημα το πάρει ο α ή ο β ούτε θα κάτσει να κράξει αυτόν που θα του προσφέρει θέαμα γιατί γι΄αυτό γέμισε το βουνό για να δει την κόντρα των 20 κι όχι των 5
αν κράξουμε αυτούς που συμμετέχουν τι θα κερδίσουμε? οι συνδυασμοί θα φύγουν και ο κόσμος θα σταματήσει να ασχολείται
προσωπικά ξέρετε ότι παρ' όλη τη φιλία μου με συγκεκριμένους αγωνιζόμενους στο Ολύμπιακό έδινα την μικρή μου βοήθεια σε όποιον την είχε ανάγκη όχι γαι να κερδίσω κάτι προσωπικά αλλά για να βοηθήσω αυτούς που έχουν ξοδέψει περιουσίες να τις προστατέψουν και για να δούμε παραπάνω θέαμα
Ακόμα δεν βλέπω γιατί να μην κράξω την αρχή του σπορ που έδωσε τους μισούς βαθμούς στο ΕΛΠΑ σε συνδυασμούς που τυπικα είχαν εγκαταλείψει
αυτό δεν είναι διαμόρφωση αποτελέσματος και μάλιστα της χειρότερης μορφής αφού γίνεται σε βάρος του σεβασμού της μνήμης του Φίλου μας?
γιατί να κράξω αυτόν που πάει να κάνει το κέφι του χαλώντας 7 και 10 εκατομμύρια αφού άλλωστε ούτε ότι θα επηρρεάσει κάτι είναι σίγουρο ούτε ότι το κάνει για να κόψει κάποιον άλλο
με την λογική σας θα έπρεπε να τρέξουν μόνο οι διεκδικητές των κλάσεων κι όλοι οι άλλοι να τους βλέπουν και να τους χειροκροτούν
δεν είναι έτσι όμως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε είναι ανοιχτό και τους χρειάζεται όλους και δεν έχουμε μπαράζ των 3 ή 10 ή 15Υ.Γ. Ελπίζω να μην σας κούρασα μιας και είναι η τελευταία μου δημοσίευση
Στο χωμάτινο σπριντ της Σμέρνας μέλος του Φόρουμ είπε σε φίλο μου ότι θέλει να με δείρει γα΄αυτά που γράφω λυπάμαι που τον (σας) ενόχλησα αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να δέχομαι και να ζητάω την κριτική αλλά να μην ανέχομαι την αλητεία και τον τραμπουκισμό
Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους και θα παρακολουθώ πάντα με ενδιαφέρον τις απόψεις σας
Οποιος θέλει να τον κεράσω καφέ ή να με δείρει θα με βρει στον Πύργο στην αντ/πεία της BMW-RENAULT είστε όλοι ευπρόσδεκτοι εχθροι και φίλοι
καλούς αγώνες και ελπίζω να απολαύσουμε όλοι στο Ολύμπιο ένα καταπληκτικό τέλος ενός τργικού πρωταθλήματος
ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
φιλικά
Κ. Δανίδης -
Κώστα, φάουλ!
Πυροβολάς και φεύγεις... Δεν λέει!
αλοίμονο αν δεν μπορούμε να έχουμε τις απόψεις μας μετά από 30 χρόνια στο χώρο. Διάλογο κάνουμε...
Δεν ήξερα, απλά ένοιωθα τι σχέσεις έχεις με τον έναν ή με τον άλλο. Καμία σημασία. Ωραία τα λες... Μείνε να συνεχίσουμε την κουβέντα και άλλωστε υποσχέθηκες διάλογο μετά τον αγώνα. Απ[όλαυση και μετά κουβέντα και σχόλια...
Ξανασκέψουτο και για το θεό μην πέσεις στο λούκι της κουρτίνας... Θα θυμίζεις γραφικούς αγωνιζόμεους που ζουν με το φόρουμ αλλά δεν έχουν τα κότσια να μπουν και να τοποθετηθούν.. Οι ίδιοι όταν τους γίνεται κριτική από τα περιοδικά... σχολιάζουν με το στιλ δεν ξέρω δεν διαβάζω αλλά μου είπαν πως... Μπλιαχ-1. Δεν σου ταιριάζει. Εδω μαζί μας... Τα λέμε με αγάπη και τα αναλύουμε. Αλοίμονο αν δεν διαφωνούσαμε...
Δηλαδή τι θες να κάνουμε ο ΝΤ, ο ΣΧ και όποιοι άλλοι να επικροτήσουμε την προσπάθεια του οποιουδήποτε θα πάει να υποστηρίξει τον άλλον επειδή είναι από τη μέσο-χώρα και κινδυνεύει από το βορρά. Ο Νϊκος έγραψε για κράξιμο. Απλά σημειώνων μπλιάχ-2 ειδικώς αλλά και γενικώς. Εχασα τίτλους φιλαράκο αλλά ποτέ δεν πρόδωσα όσους μου επέτρεψαν να τους διεκδικώ. Ο νοών νοείτω!
Και βέβαια δεν πιστεύω πως ο φίλος μου ο τζέκος θα παίξει το παιχνίδι κανενός. Η καρδιά του πρωταθλητή δεν μιζεριάζει. Τον περασμένο χρόνο πήγε γκρουπ Α δηλαδή επειδή τα μπινελίκια του μπαμπά έκαναν αντίλαλο, ή επειδή πίστετευε πως δεν επρεπε να εμπλακεί στο όποιο παιχνίδι. Θεωρητική η κουβέντα. Ο Τζέκος είναι παλικάρι και μακάρι να πάει όπως αυτός ξέρει πως πρέπει να το κάνει ώστε και θεάμα να προσφέρει και με βαθμούς να μην συνδεθεί...Στις Καρρούτες λοιπόν...
(αντε πρόεδρε οργανώσου)
Στρ
ΥΓ... Δεν μιλάω σαν οικοδεσπότης, ούτε άλλη φορά σε αντίστοιχες περιπτώσεις πικρίας έχω επέμβει και σχολιάσει... Απλά δεν ε΄χεις λόγους ώστε να μη μείνεις Κώστα. Εχουμε ακόμα πολλά να πούμε. Και αν έπρεπε να το κάνεις ή να επέμβεις ήταν όταν από ενθουσιασμό, πέρασαν κάμποσοι γενιές δεκατέσσερις το Νικόλα άδικα. Κατάλαβες!
-
Φίλε Κώστα ,
Το γεγονός που αναφέρεις , είναι λυπηρό .
Αναρωτιέμαι , ποιός ήταν ο 'κύριος' ...
Πιστεύω πως πρέπει να τον μάθουμε , και να του ζητηθεί απο τους mod's,
να πεί την άποψή του.
Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στο forum , πρέπει να ξεκαθαρίζουν
άμεσα .Αποστόλης Κ. Νούσιας.
Γιάννενα. -
Κώστα,αν κάθε φορά που κάποιος έγραφε/έλεγε κάτι αποχωρούσαμε,οι μισοί απο εμάς δεν θα είχαν ξαναγράψει στο Φόρουμ!
Προσωπική παράκληση (απο κάποιον που μοιράστηκε μαζί σου μια πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή) να παραμείνεις και να συνεχίσεις να γράφεις!Αυτό το Φόρουμ έχει αυτήν ακριβώς την δύναμη!Πολυφωνία!
Θα ακούσεις και αυτό που συμφωνείς και αυτό που διαφωνείς και αυτό που θεωρείς εντελώς λάθος!
Αν σταματήσεις όμως να γράφεις τότε θα ακούγεται μόνο αυτό με το οποίο διαφωνείς!Σε παρακαλώ ξανά....ΜΕΙΝΕ!
ΥΓ...Το κονβόι για Καρούτες αναχωρεί στις 3 τα ξημερώματα!Αναμένονται ανακοινώσεις!!
-
αμα ανοίγεις εσυ δρόμο πρόεδρα θα πρέπει να ξεκινήσουμε από παρασκευή
Σ -
Περα απο το ηθικο του θεματος (που απο την πλευρα του θεατη δεν ειναι δυνατο να συμεριζομαι, αλλα βεβαια μπορω να καταλαβω γιατι το λενε οι απο μεσα) υπαρχει και μια αλλη παραμετρος. Δε θυμαμαι σε ποιο ακριβως ραλι ηταν που ειχα γραψει για τον Κυρκο οτι ειναι κακο που αποφευγει τον ανταγωνισμο. Τοτε καποιοι ειχαν αντιταξει οτι ισως δεν ειχε το budget. Ε, φαινεται οι δουλειες στο τελος καθε χρονιας πηγαινουν καλα.
Κωστα απο καποιον επαρχιωτη, εγκλωβισμενο στην Αθηνα: Περα απο τους λογους που εχουν ηδη γραφει, σου λεω μεινε και για να μεταφερνεις τον παλμο της επαρχιας. Χρειαζεται γιατι οι ανθρωποι της πρωτευουσας εχουν την ταση να χανουν το δεντρο συχνα. Πρεπει να τους θυμιζουμε οτι η επαρχια αξιζει και ας τους στοιχιζει κατι παραπανω. Ασε που μερικες φορες τους βαζει τα γυαλια και μαλιστα στην πρωτη προσπαθεια (Πυργος, Κυμη)
Ποιος θα παρει το Πρωταθλημα φετος?