-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
-
πες το ψέματα!
-
Διαφήμιση της δεκαετίας του '50, όταν ο όμιλος Rootes έβγαζε στην αγορά το Hillman Minx:
GO GAY WITH HILLMAN
Αυτό ήταν πραγματική διαφήμιση!
-
Μου το εστειλε με mail ενας ξαδερφος μου. Οποιος θελει το κανει.
Ανοιξε ενα νεο εγγραφο Word και γραψε:
= rand (200,99)
Πατα enter
Το αποτελεσμα, λεει, δεν μπορει να το εξηγησει ουτε η ιδια η Microsoft.
Εγω παντως το εκανα...
Οποιος καταλαβαινει γιατι γινεται ας εξηγησει. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το αποτελεσμα, λεει, δεν μπορει να το εξηγησει ουτε η ιδια η Microsoft.Εγω παντως το εκανα...
Οποιος καταλαβαινει γιατι γινεται ας εξηγησει.Είναι μια συνάρτηση για να βάζεις τυχαίο κείμενο μέσα σε ένα έγγραφο. Φυσικά και ξέρει η Microsoft: http://support.microsoft.com/?kbid=157373
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το αποτελεσμα, λεει, δεν μπορει να το εξηγησει ουτε η ιδια η Microsoft.
Εγω παντως το εκανα...
Οποιος καταλαβαινει γιατι γινεται ας εξηγησει.Είναι μια συνάρτηση για να βάζεις τυχαίο κείμενο μέσα σε ένα έγγραφο. Φυσικά και ξέρει η Microsoft: http://support.microsoft.com/?kbid=157373
Ακριβώς!!!Εμένα για παράδειγμα μου έβγαλε:
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία(Ανδρέας Κάλβος) -
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Εμένα για παράδειγμα μου έβγαλε:
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία(Ανδρέας Κάλβος)Κι εμένα το ίδιο, αλλά συνεχόμενα για 103 σελίδες!
-
Ε?
Εμένα μου βγάζει αυτό με την αλεπού και το σκύλο!
Τί έκδοση Word έχετε? Εγώ έχω 2003 αγγλικό.
-
Είναι ένα δείγμα της αξιοπιστίας της Microsoft.....
-
Όχι, είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Οι ελληνικές εκδόσεις βγάζουν το
'Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία(Ανδρέας Κάλβος)'
και οι αγγλικές αυτό για την αλεπού και στο σκύλο. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
και οι αγγλικές αυτό για την αλεπού και στο σκύλο.Αυτή η 'αντιπαράθεση' μου άρεσε ιδιαίτερα!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
και οι αγγλικές αυτό για την αλεπού και στο σκύλο.Αυτή η 'αντιπαράθεση' μου άρεσε ιδιαίτερα!
Η φράση με την αλεπού και το σκύλο (The quick brown fox jumps over the lazy dog) έχει την ιδιαιτερότητα οτι περιέχει όλα τα γράμματα του αγγλικού αλφάβητου.
-
ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
Η γυναίκα που κλείνει τα μάτια της όταν φιλάει έναν άντρα, συνήθως προσπαθεί να θυμηθεί το όνομα του.
Evan EsarΟι γυναίκες όταν είναι καλές είναι πολύ καλές, αλλά όταν είναι κακές είναι πολύ δημοφιλείς.
Max MillerΟι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.
Charles Maurice de TalleyrandΤο μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι γυναίκα, είναι ότι μπορείς να δείχνεις περισσότερο ηλίθια από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσσεται.
Freya StarkΠροτιμώ ένα σκύλο από μια γυναίκα. Δεν μιλάει και έχει ήδη γούνα.
ΑνώνυμοςΤο κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου. Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Mark TwainΠοτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα.
Oscar WildeΕίχαμε μία υπέροχη στοματική επαφή. Εγώ της ζήτησα να κάνουμε έρωτα κι αυτή μου απάντησε όχι.
Woody AllenΤα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.
Alexander WoollcottΠιστεύω ότι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό.
Woody AllenΠιστεύω πολύ στο γάμο. Έχω παντρευτεί ήδη τρεις φορές.
Joan CollinsΔεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης γυναίκας. Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει.
Oscar WildeΞέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις σπίτι το βράδυ σε μία γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα; Σημαίνει ότι είσαι σε λάθος σπίτι.
Henny YoungmanΤο μυστικό της επιτυχίας του γάμου μας είναι ότι βγαίνουμε και γλεντάμε δυο φορές την εβδομάδα. Η γυναίκα μου κάθε Τρίτη κι εγώ κάθε Παρασκευή.
Henny YoungmanΟι τρεις ηλικίες του γάμου: Στα είκοσι βλέπεις τηλεόραση μετά. Στα σαράντα βλέπεις τηλεόραση κατά την διάρκεια. Στα εξήντα βλέπεις μόνο τηλεόραση.
Betram ToyΟ γάμος είναι το κόστος που πληρώνουν οι άνδρες για το σεξ και το σεξ είναι το κόστος που πληρώνουν οι γυναίκες για το γάμο.
ΑνώνυμοςΟι καλύτεροι εραστές είναι οι σύζυγοι που απατούν τις γυναίκες τους.
Marilyn MonroeΈχασα 120 κιλά σε μία μέρα. Με άφησε η γυναίκα μου.
Ανώνυμος -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Πιστεύω ότι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό.
Woody AllenΌπως και το άλλο: 'Ο έρωτας είναι κάτι το τρυφερό, το αισθησιακό, η ουσία της ύπαρξης του ανθρώπου, αρκεί να συμφωνούν και οι 5.'
-
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Ο σουβλατζής με την απόχη στο χέρι...
-
Διαφορές μεταξύ εσένα και του αφεντικού σου
Όταν σου παίρνει πολύ ώρα, είσαι αργός.
Όταν παίρνει πολλή ώρα στο αφεντικό σου, είναι προσεχτικός.Όταν δεν κάνεις κάτι, είσαι τεμπέλης.
Όταν δεν κάνει κάτι, είναι απασχολημένος.Όταν κάνεις λάθος, είσαι ηλίθιος.
Όταν κάνει λάθος, είναι άνθρωπος.Όταν το κάνεις όπως θες εσύ, δεν κάνεις ό,τι σου είπαν.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, είναι δημιουργικός.Όταν το κάνεις μόνος σου, δεν είσαι συνεργάσιμος.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, παίρνει πρωτοβουλία.Όταν παίρνεις θέση, είσαι ξεροκέφαλος.
Όταν παίρνει θέση, είναι αποφασιστικός.Όταν παραβιάζεις έναν κανόνα, είσαι εγωκεντρικός.
Όταν το αφεντικό σου ξεχνά μερικούς κανόνες, είναι πρωτοπόρος.Όταν βοηθάς ένα συνάδελφο, 'παρατάς τη δουλεία'.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, 'παίζει ομαδικά'.Όταν κάποιος άλλος κάνει τη δουλειά σου, βυσματώνεις κόσμο.
Όταν κάποιος άλλος κάνει τη δουλειά του, κατανέμει ευθύνες.Όταν είσαι εκτός γραφείου, 'περιφέρεσαι ασκόπως' ή 'κοπροσκυλιάζεις'.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου,'είναι σε δουλειά' ή 'έχει μίτινγκ'.Όταν τηλεφωνείς και λες ότι είσαι άρρωστος. έκανες το Σαββατοκύριακο τριήμερο.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, πρέπει να είναι πολύ άρρωστος.Όταν ζητάς να φύγεις νωρίτερα, έχεις ραντεβού με τη γκόμενα.
Όταν το αφεντικό σου φεύγει νωρίτερα, εχει πάθει υπερκόπωση.Όταν παίρνεις αύξηση, είσαι τυχερός ή έγλυψες κώλους.
Όταν παίρνει εκείνος, πραγματικά την άξιζε.Όταν κάνεις καλή δουλειά, σου χτυπούν την πλάτη.
Όταν το αφεντικό σου κάνει καλή δουλειά, το μπόνους χτυπάει ταβάνι.Όταν δεν κάνεις κάτι, όλα πρέπει να στα λένε;;;
Όταν δεν κάνει το αφεντικό σου, ε όλα αυτός θα τα κάνει εκεί μέσα;; -
Παιδια οσον αφορα το WORD θα αναφερω και ενα αλλο το οποιο ισως μερικοι να το ξερετε.
Γραψτε Q33NY, μαρκαρετε το και διαλεξτε γραμματοσειρα Wingdings. To Q33 ηταν το ονομα της πτησης που επεσε στους πυργους της Νεας Υορκης(NY).
-
Ήταν όντως ο κωδικός της πτήσης ή κάποιος έστησε το κόλπο με τα windings και μετά ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο; Αν πάντως όντως είναι έτσι, μιλάμε για φοβερό πράγμα.
....................
Μπα, το έψαξα και βρήκα ότι η πτήση είχε κωδικό '11' και η δεύτερη κωδικό '175'. Πάντως καλό κολπάκι.
http://www.aviewoncities.com/nyc/wtc.htm προς το τέλος της σελίδας. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Παιδια οσον αφορα το WORD θα αναφερω και ενα αλλο το οποιο ισως μερικοι να το ξερετε.Γραψτε Q33NY, μαρκαρετε το και διαλεξτε γραμματοσειρα Wingdings. To Q33 ηταν το ονομα της πτησης που επεσε στους πυργους της Νεας Υορκης(NY).
Το ξέρουμε, το ξέρουμε! http://www.snopes.com/rumors/wingding.htm
there was no flight 'Q33NY' involved in the terrorist attack on New York City (the two flights who planes were crashed into the building were American Airlines Flight 11 and United Airlines Flight 175),
-
Ειναι ενας παππας που διοριζεται στη Κρητη, αλλα εχει ενα προβλημα. Δεν γουσταρει καθολου τους Κρητικους.
Την πρωτη Κυριακη στο πρωτο του κυριγμα λεει στους πιστους:
'θα σας μιλησω σημερα για την Μαρια Μαγδαληνη η οποια ηταν μια πορνη απο τα Χανια'
Αμεσως οι πιστοι αντεδρασαν
'Απο τα Χανια Πατερ...τι ειναι αυτα που λες... κτλ'. Ο παππας ομως επεμενε.
Την επομενη Κυριακη παλι τα ιδια ο παππας.
'Σημερα θα σας μιλησω για την παραβολη τοθ 'Ασωτου Υιου' ο οποιος ηταν ο γιος ενος βοσκου απο το Ηρακλειο'
Αγανακτουν οι πιστοι και κανουν παραπονα στον Μητροπολιτη. Φωναζει αυτος τον παππα και του λεει:
'Ξερω οτι δεν γουσταρεις τους Κρητικους, ουτε εγω τους γουσταρω, προσπαθησε ομωε να εισαι πιο διακριτικος και να μην τους τη λες χυμα.
Οποτα την επομενη Κυριακη, λεει ο παππας στους πιστους:
'Σημερα θα μιλησουμε για τον μυστικο δειπνο...' και συνεχιζει...
'Μαζευει ο Χριστος τους μαθητες του και τους λεει 'αποψε καποιος απο εσας θα με προδωσει', και αμεσως του απαντα ο Ιουδας : 'Ηντα πες μωρε συντεκνε!!!'
Aνέκδοτα [#1]