-
-
Μια μα....... είναι αυτή κάν’ την κι ας πέσει χάμω.
-
WoW!!
Σύμφωνα με τα κείμενα αυτά μερικοί δεν πρέπει να ξαναπατήσουν σε Εκκλησία εις τον αιώνα τον άπαντα...
-
Vrike o scullone horafi ke sperni.
Diavaste tin imerominia tou fylladiou ke meta kitaxte ke tin taftotita sas.
Kani se tetia ilikia na sas pianoun koroida ? -
Το 'Πηδάλιον' κυκλοφορεί αυτούσιο, κανονικότατα, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή εδώ και πολλά χρόνια. Αν με αμφισβητείς, πήγαινε κι αγόρασέ το από τα εκκληcιαcτικά βιβλιοπωλεία. Και εξακολουθεί να βρίσκεται εν ισχύι.
Το έχω δει να το βγάζει από την τσάντα της η θεολόγος που είχαμε στο Λύκειο, μας το είχε αναφέρει κι ένας πολύ περιδεής θεολόγος στο Γυμνάσιο (που γι'αυτόν ΟΛΑ ήταν αμαρτία και κόντεψε μια τάξη να μας κάνει κομπλεξικούς) ως 'έξοχο βιβλίο ιερών κανόνων'...
Και για τις ημερομηνίες τώρα θα πω το εξής:
Αν είναι, τότε και οι μισελληνικές αναφορές της Βίβλου και των τριών Ιεραρχών γράφτηκαν πολύ πριν γεννηθούμε, άρα θα έπρεπε να λέμε ότι δεν ισχύουν. Αλλά αυτά τα πράγματα, που κάτω από άλλες συνθήκες θα τα θεωρούσαμε κακόγουστα αστεία, είναι επίσημα έγγραφα, διδάσκονται και παραμένουν αναλλοίωτα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και για τις ημερομηνίες τώρα θα πω το εξής:Αν είναι, τότε και οι μισελληνικές αναφορές της Βίβλου και των τριών Ιεραρχών γράφτηκαν πολύ πριν γεννηθούμε, άρα θα έπρεπε να λέμε ότι δεν ισχύουν. Αλλά αυτά τα πράγματα, που κάτω από άλλες συνθήκες θα τα θεωρούσαμε κακόγουστα αστεία, είναι επίσημα έγγραφα, διδάσκονται και παραμένουν αναλλοίωτα.
Τα κείμενα αυτά είναι 'θεόπνευστα'. Είναι 'ο λόγος του θεού' Κανονικά δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Το πρόβλημα όμως είναι οτι οι άνθρωποι έφτιαξαν τον θεό 'κατ'εικόναν και καθ'ομοίοσιν' και όχι το αντίστροφο. Ο θεός 'λέει' αυτά που οι άνθρωποι (ανάλογα με την χρονική περίοδο) θέλουν να ακούσουν, γιαυτό τα λόγια του 'θεού' γίνονται παρωχημένα με το πέρας του χρόνου.
-
Και δεν τ'αλλάζουν ή δεν καταργούν ό,τι είναι πια παρωχημένο και αντιδραστικό, παρόλο που ο κόσμος εξελίσσεται! Αντίθετα, επιμένουν εκεί! Αυτό τώρα πώς το χαρακτηρίζεις;
-
Έπ το σοβαρέψατε και το χοντρύνατε παιδιά. Πλάκα κάνουμε σε αυτό το θέμα δεν θα το φιλοσοφήσουμε και εδώ αυτήν την ιστορία. Νομίζω έχει αναλυθεί εκτενέστατα στο ντοκιμαντέρ του πολιτισμού μας, δεν νομίζετε; Φίλε DAP ειλικρινά δεν νιώθω καθόλου κορόιδο.
-
Έχεις απόλυτο δίκιο Μανώλη!
Επανέρχομαι με ανέκδοτο.
-
Πάει κάποιος σε ένα φαρμακείο. Περιμένει ντροπαλά-ντροπαλά να φύγει όλος ο κόσμος, κι όταν μένει μόνος με τη σχετικά νεαρή φαρμακοποιό, τη ρωτάει:
-
Για τον πριαπισμό τι μπορείτε να μου δώσετε;
-
Το φαρμακείο που βλέπετε και ένα διαμέρισμα στην Κηφισιά!
-
-
Μια πελάτισσα καλεί το κέντρο εξυπηρέτησης μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και λέει στον υπάλληλο:
- Έχει έρθει ο λογαριασμός μου 66.000 δραχμές και δεν θέλω να τον δει ο άντρας μου, γιατί θα με σκοτώσει. Θέλω να βγάλετε έναν άλλο με τα νούμερα που θα σας πω εγώ.
-
Πάλι από κινητή τηλεφωνία... Συνομιλία πελάτη με υπάλληλο στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Με έντονο, τα λόγια του πελάτη.
- Έχετε προσωπικό τηλεφωνητή, κύριε;
- Οχι, έχω όμως γραμματέα!
-
Τα παλαβά του 131...
Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ωρα φευγει το τρενο;
Προσπαθω να παρω ενα τηλεφωνο και βγαινετε συνεχεια εσεις. Μηπως θα μπορουσατε να το αφησετε λιγο ανοιχτο;
Γιατι ο ΣΚΑΙ εκοψε την Εσμεραλντα;
Αληθινο περιστατικο. Παιρνει καποιος πελατης και ο τηλεφωνητης του βαζει το MUTE ετσι ωστε να ψαξει με την ησυχια του τον αριθμο που θελει ο πελατης ο οποιος νομιζει οτι ο τηλεφωνητης δεν τον ακουει και αρχιζει και σχολιαζει: -Ο αχρηστος, τιποτα δεν ξερει. Εχουν πιασει ολοι μια θεση και καθονται. Κανονικα επρεπε να ξερει ολα τα τηλεφωνα απ'εξω. Ε ρε Παπαδοπουλο που θελουνε!
Ναι... γεια σας. Στο τηλεφωνο μου εχω φραγμο και θελω να τον βγαλω
Δωστε μου το τηλεφωνο του διαιτητη Φλωτσιου. Ακους εκει ο κερατας τι δεν εδωσε. Αλλα δεν θα τον πετυχω και θα δεις τι θα παθει. Καταλαβες κοπελια; Ο τσατσος του Μητροπουλου επνιξε 2 πεναλτι... θα τον φτιαξω εγω
Σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε ποια περιοχη της Ελλαδας εχει αυτοματο 0932;
-
Και τώρα κάτι για να τρελαθείτε...
Μερικοί προτείνουν για το καθάρισμα των αυτιών την ωτοκέρωση (ear candling). Από το skepdic.gr παραθέτω:
Ωτοκέρωση
Η ωτοκέρωση είναι μια μέθοδος καθαρισμού των αυτιών και του νου, που υποτιθέμενα απαλύνει διάφορους φυσικούς, συναισθηματικούς και πνευματικούς πόνους και παθήσεις. Ένα αναμμένο κούφιο κερί χώνεται μέσα στο αυτί και υποτίθεται ότι τραβάει έξω τον κερί των αυτιών και την αρνητική ενέργεια. Η μέθοδος είναι αναποτελεσματική για την αφαίρεση του κεριού των αυτιών. Δεν ξέρω πως μπορεί να γνωρίζει κανένας αν όντως τραβάει έξω ενέργεια, αρνητική ή θετική.
Ότι κερί εμφανίζεται στον κώνο του κούφιου αυτού κεριού, είναι από το ίδιο το κερί που έχει λιώσει και όχι από το αυτί. Η αναρρόφηση που δημιουργείται από την φλόγα, είναι πολύ μικρή ώστε να τραβήξει το κερί των αυτιών, που παρεμπιπτόντως κάνει καλό στο αυτί γιατί παγιδεύει τη σκόνη και τη βρωμιά και βοηθάει στην καταπολέμηση μολύνσεων.
Αν και κάποιοι άνθρωποι φοβούνται ότι η ωτοκέρωση θα τους αφήσει χωρίς μυαλό, οι μόνοι πραγματικοί κίνδυνοι προέρχονται από καψίματα, μολύνσεις, έμφραξη του ακουστικού πόρου και ρήξη τυμπάνου.
Η καταγωγή αυτής της περίεργης πρακτικής έρχεται από το αρχαίο Θιβέτ, την Ινδία, την Κίνα, την Αίγυπτο και την προ-Κολομβιανή Αμερική. Ακόμα και η Ατλαντίδα έχει αναφερθεί σαν μια πιθανή πηγή. Με άλλα λόγια, δεν έχουμε ιδέα για το πως ξεκίνησε όλο αυτό.
Πρόσφατα, εμφανίστηκε μια χρήση της τεχνικής αυτής για άλλη σωματική κοιλότητα...
http://buttcandle.com/ (πρόκειται για σάτιρα σχετική με την ωτοκέρωση) Μην ξεχάσετε να δείτε τις γνώμες των πελατών (voice of the customer).
-
Ερώτηση απελπισμένης γυναίκας :
Αγαπητό pc Tech
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν άψογα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος ν.9.9 και εγκατέστησε άλλα, ανεπιθύμητα, όπως το ChampionLegue 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρούρα 5.3, αλλά μάταια.
Μια απελπισμένη γυναίκα.Απάντηση περιοδικού :
Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα',
Να έχεις υπ'όψην πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστηµα. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:Nomiza pws me agapoyses και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2.
Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των Κατσούφικη Μουγκμάρα 2,5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6,1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό') Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε, καν, να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής και Γκόμενος (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος)
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοσή του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0, Καυτά Εσώρουχα 5,3 και το Τρομερή Κορμάρα 10.1Με εκτίμηση, The Pc Tech
(Από το http://www.remalia.com)
-
-
Ενας φουκαρας αποκοιμηθηκε μερα μεσημερι στην πλαζ και ο ηλιος τού κατακαψε τα μπουτια. Τον πανε στο νοσοκομειο σε κακα χαλια.
Το δερμα του ηταν κατακοκκινο,γεματο φουσκαλες και ο,τιδηποτε αγγιζαν τα μπουτια του τού προκαλουσε φοβερο πονο.Ο γιατρος τού εγραψε
ενδοφλεβιες ενεσεις με νερο και ηλεκρολυτες, ενα ηπιο ηρεμιστικο και Βιαγκρα.Ξαφνιασμενη η νοσοκομα ρωτησε:
-Tί καλο θα τού κανει το Βιαγκρα σ`αυτη την κατασταση;Και ο γιατρος:
-Θα κραταει το σεντονι μακρια απο τα μπουτια του. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Έπ το σοβαρέψατε και το χοντρύνατε παιδιά. Πλάκα κάνουμε σε αυτό το θέμα δεν θα το φιλοσοφήσουμε και εδώ αυτήν την ιστορία. Νομίζω έχει αναλυθεί εκτενέστατα στο ντοκιμαντέρ του πολιτισμού μας, δεν νομίζετε; Φίλε DAP ειλικρινά δεν νιώθω καθόλου κορόιδο.File Manoli nomizo oti plaka se tetia themata ine poli ma poli efkolo ke erikindino sinama na strafi se alla monopatia.Kai epidi o filos scullone ine epirrepis stin antieklisastiki ke antithriskeftiki sizitisi ( ),aplos ithela na tin stamatiso.
File scullone afou xeris toso orea anekdota ta ta thelis ta fanatilikia edo afou se alles stiles mporis ke xalafronis ? -
Δεν είναι θέμα φανατισμού, απλά βρήκα μερικά αστεία (γιατί μόνον ως αστεία πρέπει πια να τα παίρνουμε...) πράγματα και είπα να σας τα δείξω!
Άλλωστε, αν παίρνουμε ό,τι γίνεται γύρω μας στα σοβαρά (και πρώτα απ'όλα, το διαδίκτυο), την ΚΑΤΣΑΜΕ.
Όσο για τα ανέκδοτα, ας είναι καλά το jokes.gr κι όλοι όσοι μας τροφοδοτούν με μαργαριτάρια...
-
Αυτό απ'το IRC... Ένα από τα Rompa logs...
eisai monh twra?
eisai monh twra?
eisai monh twra?
eisai monh twra?
oxi exo kai enan malaka parea
kai ti kanete?
me rotaei sinexeia an eimai moni kai den tou apantao
ti malakas !!!
Aνέκδοτα [#1]