-
1213.8!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
1213.8!!!1212.9!!!
Ρε γαμωτο εμενα τις περισσοτερες φορες μου καρφωνεται με την μυτη!!
Δε γινεται να του σκασο μια με το ροπαλο να διαλυσω το ραμφος!!! -
1213.9 m ....
Με βελτιωμένη αεροδυναμική , ευνοικό άνεμο....& αρκετή τύχη -
1214,8
-
Κρατήστε μου μία θέση στό βιβλίο Γκίνες παρακαλώ!!!
1216.2!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κρατήστε μου μία θέση στό βιβλίο Γκίνες παρακαλώ!!!
1216.2!!!Φιλε μου δεν εχει τελειωσει η μαχη!! Εγω σκοπευω να τον τσακισω τον πιγκουινο!!!!!!!!!!
-
ερχομουνα να σας την πω και ειχα 1215,9!!!!!! ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ!!!!
-
1215,8
-
1224.1
Ο πιγκουϊνος πηγε στο νοσοκομειο μετα απ αυτο!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
1224.1Ο πιγκουϊνος πηγε στο νοσοκομειο μετα απ αυτο!!
Iσοβαθμουμε φιλε μου! ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ σαν τον πιγουινο απο το βαθρο!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
1224.1Ο πιγκουϊνος πηγε στο νοσοκομειο μετα απ αυτο!!
Μολις εκανα το ιδιο 1224.1!!! και ειδα το σημαιακι των 1250!! Μηπως το παραχε...με με το παιχνιδακι!! ΠΟλυ κολλημα
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
ερχομουνα να σας την πω και ειχα 1215,9!!!!!! ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ!!!!Πολύ καλό και το ρεκόρ μου?1224.1!!
-
Η καλυτερη επιδοση που ξερω ειναι το 1242.κατι , που δεν την εχω κανει εγω.
Σε λιγο βλεπω τον πιγκουϊνο να βγαινει εκτος οθονης με το ροπαλο να μου το περασει φιογκο!!!!
-
Τώρα την πατήσατε. Πάρτε την πλήρη λίστα!
pinguin 1
pinguin 2
pinguin 3
pinguin 23
pinguin arcadeΥΓ Κάποιος έχει μεγάλο άχτι με τους πιγκουίνους, απ'ό,τι φαίνεται!!!
-
Θα καστραφουμε εμεις κ θα αφανιστουν κ οι πιγκουϊνοι!!!!!
Ξανα 1224.1!!!!
-
Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές
τον
Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.
Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα
του
μέλιτος.
Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και
η
γυναίκα Πέμπτη.
Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως
πλέον
υπάρχει laptop με σύνδεση στο internet. Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail
στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα από το e-mail και το
στέλνει
χωρίς να καταλάβει τι έκανε
Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και
τσεκάρει για mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο
,λιποθυμάει . Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο
πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστήΤο mail έγραφε:
Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ
και
μπορείς να στείλεις όπου θέλεις.
Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις
αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μέναΥ.Γ : ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
θα ηθελα να συγχαρω τον ανθρωπο που εσβησε το κειμενο που δημοσιευσα πριν λιγες μερες γιατι κατα την κριση του το οτι θεωρω αστεια την ευρωπαικη πορεια μιας ποδοσφαιρικης ομαδας πιστευει οτι το forum κινδυνευει απο κρουσματα χουλιγκανισμου, στο εν λογω κειμενο δεν υπηρχε και δεν ηταν σκοπος μου η βωμολοχια αλλα ο εν λογω κυριος θεωρησε οτι προσβαλετε καποιο ειδος ανθρωπων παραβλεποντας βεβαια παραπανω ρατσιστικα ανεκδοτα (σας φαινεται πολυ αστειος κυριε ενας μαυρος) που μιλουν προσβλητικα και μειονεκτικα για ανθρωπους με διαφορετικο απο τον κυριο χρωμα δερματος ή κόμμωσης ή ακομα και φυλλου. Οσο για το οτι το forum ασχολειται μονο με αυτοκινητιστκα θεματα ας το κρινουν οι υπολοιποι που διαβαζουν ολες τις ενοτητες και οχι οτι θελουν και φασιστικα μπορουν να διαγραψουν οτι τους πειραζει και να γελουν με αστεια κατωτερων οπως νομιζει ανθρωπων!Οι λόγοι που έσβησα το κείμενο είναι οι εξής:
-
Δεν ήταν ανέκδοτο, τουλάχιστον με την αυστηρή έννοια της λέξης, οπότε δεν είχε θέση σε αυτό το θέμα.
-
Δεν έχει σχέση με το αντικείμενο αυτού του φόρουμ (την αυτοκίνηση)
-
Κατά την άποψή μου, έτσι όπως γράφτηκε προσέβαλλε μεγάλη μερίδα των χρηστών του φόρουμ (στην οποία εγώ πάντως δεν ανήκω ).
Για την ακρίβεια θεώρησα ότι το post σου παραβιάζει τον κανονισμό στα εξής σημεία:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η δημοσίευση θεμάτων και μηνυμάτων άσχετων με την ευρύτερη θεματική στόχευση του 4T-Forum, όπως ορίστηκε παραπάνω
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum
Φυσικά και υπάρχει ανοχή σε posts εκτός θεματολογίας του forum αλλά αυτή δεν περιλαμβάνει την πολιτική και το ποδόσφαιρο, καθώς και πολλά άλλα θέματα.
Όσο για τα ρατσιστικά ανέκδοτα, όλοι ξέρουμε ότι όσοι τα λένε δεν τα εννοούν κιόλας, αλλιώς θα έπρεπε όλοι οι Πόντιοι να πλακώνονται μονίμως με ανθρώπους που λένε τα αντίστοιχα ανέκδοτα, για να μην πούμε τίποτα για τις ξανθιές! Αντίθετα εσύ εννοούσες πλήρως αυτό που έλεγες με ειρωνική διάθεση και το άνω post σου το αποδεικνύει ξεκάθαρα.
Από εμένα τέλος εδώ. Τώρα που ξέρεις ποιος είμαι, σε παρακαλώ αν θέλεις να το συνεχίσουμε χρησιμοποίησε pm.
Το κειμενο που διαβασατε ειναι συλλεκτικο γιατι πιθανοτατα θα διαγραφει!
Μόλις έχασε τη συλλεκτική του αξία!
-
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα καστραφουμε εμεις κ θα αφανιστουν κ οι πιγκουϊνοι!!!!!Ξανα 1224.1!!!!
7394.93!!!
http://crass.on.ru/flash/games/
με το Pinguin4 -
στο 1224.1 πρεπει να τερματιζει το παιχνιδι γιατι εχω πετυχει 3 (ΤΡΕΙΣ) φορες αυτη την επιδοση και καμια φορα παραπανω....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
θα ηθελα να συγχαρω τον ανθρωπο που εσβησε το κειμενο που δημοσιευσα πριν λιγες μερες γιατι κατα την κριση του το οτι θεωρω αστεια την ευρωπαικη πορεια μιας ποδοσφαιρικης ομαδας πιστευει οτι το forum κινδυνευει απο κρουσματα χουλιγκανισμου, στο εν λογω κειμενο δεν υπηρχε και δεν ηταν σκοπος μου η βωμολοχια αλλα ο εν λογω κυριος θεωρησε οτι προσβαλετε καποιο ειδος ανθρωπων παραβλεποντας βεβαια παραπανω ρατσιστικα ανεκδοτα (σας φαινεται πολυ αστειος κυριε ενας μαυρος) που μιλουν προσβλητικα και μειονεκτικα για ανθρωπους με διαφορετικο απο τον κυριο χρωμα δερματος ή κόμμωσης ή ακομα και φυλλου. Οσο για το οτι το forum ασχολειται μονο με αυτοκινητιστκα θεματα ας το κρινουν οι υπολοιποι που διαβαζουν ολες τις ενοτητες και οχι οτι θελουν και φασιστικα μπορουν να διαγραψουν οτι τους πειραζει και να γελουν με αστεια κατωτερων οπως νομιζει ανθρωπων!
Υ.Γ
Το κειμενο που διαβασατε ειναι συλλεκτικο γιατι πιθανοτατα θα διαγραφει!
Παλι το γυρνας στο ιδιο θεμα.
Ειπαμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ** ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΩΝΤΑΙ** σε αυτο το φορουμ.Τελεια και παυλα.
Αν σ'αρεσουν αυτα τα δυο με γεια σου με χαρα σου αλλα αλλου.ηρεμα ρε περιεργε
Aνέκδοτα [#1]