-
μακάρι να είχα τέτοιο τρίλημα,..
το mx-5 ή το mr2 μάλλον... -
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Ασε που ορισμένοι πιτσιρικάδες πανε παίρνουνε mx-5, του πίνουν κυριολεκτικά το αίμα και θέλουν και να το πουλήσουν μετά, σου λέει ιαπωνικό είναι, ναι αλλα δεν είναι έτσι.
και ομως ετσι ακριβως ειναι: πηρα πιτσιρικας το mx-5, του ηπια κυριολεκτικα το αιμα με καθε δυνατο τροπο και δεν εβγαλε κιχ, εφτασα τα 130.000 χλμ και το πουλησα χωρις να προβληματιστω καθολου ουτε να προβληματισω τον ανθρωπο που το αγορασε.
-
Δεν μου λεει κάτι απαραίτητα αυτό φίλε μου. Έτυχε να μην βγάλει πρόβλημα.
Σίγουρα είναι σκυλιά! Αλλα πάλι αυτο που μου περιγραφεις το λες σαν πωλητής ...όχι σαν αγοραστης!
Δεν σας κρύβω οτι έιχα βρει ενα Miata που μου άρεζε σχετικά.... και ταιριαζαν και τα χρήματα, το οποίο το είχε ένας 19 χρονος και ήθελε να το δώσει για να πάρει rally
και ήταν καλούτσικο ,μάυρο-σπανιο,μπεζ εσωτερικό -που μαρέσει ρυθμιζόμενα koni, καργα χαμηλωμένο ωραία ζαντούλα, του βαζε πολυ λεπτο λάδι μου είπε ενώ ακούγονταν κάτι στην μηχανή ...κλακ,κλακ αποσο ξέρω βγάζουν ζημιά στα ωστήρια τα miata....και επίσης δεν είχε a/c ... αλλα πως να το εμπιστευτείς όταν βλέπεις πως το χειρίζεται, το κάνεις το ρίσκο? Ηθελε σινιαρίσματα το αυτοκίνητο.Συνολικά δεν θεωρούνται ζημιές αυτα που βγάζει το mx-5 το παραδέχομαι, και το ξέρω αλλα πάιζει ρόλο ο πρώην.
-
πάιζει ρόλο ο πρώην.σοφή κουβέντα
-
Εμενα το mx5 που ειχα με ειχε ταλαιπωρησει πολυ απο προβληματα!!! Σασμαν, ανεβαζε θερμοκρασια, τσιμπαγε πολυ λαδι, σβησιματα, αντλια υδραυλικου, abs. θελετε και αλλα???? Τελικα του εκανα ρεκτιφιε και το πουλησα (πολυ ευκολα ειναι αληθεια) ΑΛΛΑ ειχε ατρακαριστο σασι και αυτο ηταν το σημαντικοτερο
Το mr2 που πηρα μετα και εχω ακομα δεν μου εχει βγαλει ΤΙΠΟΤΑ, εκτος απο μια επισκευη σασμαν που του εκανα περυσι. Βενζινουλα και τιποτα αλλο 2 χρονια τωρα (μοντ 00)...και οδηγικα το απολαμβανω περισσοτερο απ το mx5. Μακαρι να ξαναβγει νεο μοντελο...
@Krusestern
Γιατι να το κλειδωσεις το τοπικ??? Μπορει να υπαρχουν καποιοι που να ενδιαφερονται να αγορασουν καποιο απ αυτα μεταχειρισμενο. Προκειται για ανοθευτα αυτοκινητα φτιαγμενα για να χαριζουν χαμογελα...Και οσο ζουμε μαζι τους θα εχουμε να ανταλλασουμε και αλλες αποψεις -
Επισκευή σασμάν (διάφορο) του τίποτα.
Στα πόσα χιλιόμετρα; -
Απόλαυση ειναι αυτο το θρεντ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα πόσα χιλιόμετρα;Ειναι ιαπωνικο και οι επισκευες τους δεν μετρανε οπως στα αλλα αμαξια.Οπως και οι αλλαγες κινητηρων που δεν εγιναν ποτε...
-
Με ΜΟΝΟ επισκευή σασμάν, είναι...αξιόπιστο!
Δηλαδή, μετά το δικό μου , είναι ισάξιο με Land Cruiser τσε βάλε! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα πόσα χιλιόμετρα;Τα mr2 μέχρι και το 2002 παρουσίαζαν πρόβλημα στο κινητήρα. Έχω ακούσε και για σασμάν αλλά πολύ πιο σπάνια. Αν ψάξετε σε αγγελίες θα δείτε ότι πολλές αναφέρουν: 'αλλαγή κινητήρα', 'χλμ κινήτηρα χ- αμαξώματος ψ' κ.λ.π.
Για το πoιο αυτοκίνητο προτιμώ εγώ, έχω απαντήσει ήδη, σε αυτό το topic.......πριν από 5 χρόνια...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στα πόσα χιλιόμετρα;Τα mr2 μέχρι και το 2002 παρουσίαζαν πρόβλημα στο κινητήρα. Έχω ακούσε και για σασμάν αλλά πολύ πιο σπάνια. Αν ψάξετε σε αγγελίες θα δείτε ότι πολλές αναφέρουν: 'αλλαγή κινητήρα', 'χλμ κινήτηρα χ- αμαξώματος ψ' κ.λ.π.
Για το πoιο αυτοκίνητο προτιμώ εγώ, έχω απαντήσει ήδη, σε αυτό το topic.......πριν από 5 χρόνια...
οντως ειχαν τη φημη οτι σπανε τα μοτερ τους τα προ 2002. το ειχαν αναφερει και κατοχοι πιο παλια και παιδια απο το mr2 club...
-
Κιμπαριλίκι.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κιμπαριλίκι.Eγκαθετίλα.
-
Κιμπαριλίκι.
Eγκαθετίλα.
Ημιμάθεια
-
Ημιμάθεια
dimgster Πως το εννοεις αυτό?
Opterios κόλλησε η βελόνα έτσι?
Ας μην καταφευγουμε καλύτερα σε τέτοια παιδια
Το τοπικ εχει ενδιαφερον όπως φαίνεται, αν εχετε να πειτε κατι πεστε το τεκμηριωμενα και συγκεκριμενα
.....Και στο κατω κατω της γραφής υπάρχει και η elise
ποιος ο λόγος για mx-5 αν είσαστε εσεις πια τοσο σπορτσμαν τοσο πισταδόροι που δεν κρατιέστε τοσο καταρτισμένοι σε σχεση με εμας τους ημιμαθεις
Τωρα αν δεν μπορειτε να κρατηθείτε το κακομοιρο το roadster τι σας φταει?
Που χτυπα ξύλο θα ρίξεις καμμια τούμπα και ....αντε γεια!!
Πάρτε ενα κλειστό αυτοκίνητο
Γιατι και τα λεφτα που θα ρίξετε συνολικα δεν αξίζει, η δωστε κατι παραπανω και πάρτε κατευθειαν
ενα s2000 ή μια elise ή ενα caterham που λέει ο λόγος.
Το mx-5 είναι μαζα ....η σίγουρη και επιβεβαιωμένη επιλογηπως λεμε coca cola, levis
Υπάρχει και αυτή η άποψη
Επειδη το παίρνουν όλοι αντε ας το πάρουμε και εμεις εε
Αλλος θέλει ναι είναι exclusive
το καλο με το mr-2 είναι οτι και αυτο είναι σπάνιο!!Και αυτό έχει μια αξια και μια ιδιαιτερότητα!
-
.....Και στο κατω κατω της γραφής υπάρχει και η elise
ποιος ο λόγος για mx-5 αν είσαστε εσεις πια τοσο σπορτσμαν τοσο πισταδόροι που δεν κρατιέστε τοσο καταρτισμένοι σε σχεση με εμας τους ημιμαθεις
...
δωσε κατι παραπανω και πανε παρε κατευθειαν
ενα s2000 ή μια elise ή ενα caterham και τελείωσε!!
Η elise κοστιζει καινουργια κοντα στα 60000 ευρω στην ελλαδα (συμφωνα με τους καταλογους τιμων τουλαχιστον).... τα μεταχειρισμενα παιζουν αναλογως το μοντελο. για ενα ανθρωπινο mk2 παντως, με a/c, θα πρεπει να σπαταλησεις λιγο πανω απο τα 30 χιλιαρικα.
Οσον αφορα το caterham, δεν υπαρχει καν επισημος αντιπροσωπος στην ελλαδα (!). Επισης, δεν θελω καν να με φανταστω να κατεβαινω την πηγμενη αθηνων ενα καλοκαιρινο μεσημερι με το εν λογω αυτοκινητο.. κοινως το caterham στην αθηνα ειναι κατι (λιγο) παραπανω απο ενα πολυ ακριβο παιχνιδι..
προσωπικα δεν με ενδιαφερει πια καθολου η πιστα, τη θεωρω βαρετη.. αλλα επειδη τα ανεφερες, ειπα να... βοηθησω -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Κιμπαριλίκι.
Eγκαθετίλα.
Ημιμάθεια
-
Οταν λεω ημιμαθεια αναφερομαι σε οσους μιλανε για την αναξιοπιστια του MR2.
Ακουσατε κατι και χωρις αλλα στοιχεια βγαλατε ενα αμαξι αναξιοπιστο.
Για εμενα ο τροπος που μπορει ενα κεντρομηχανο να περασει τη δυναμη του στο δρομο ειναι πολυ ανωτερος απο οτιδηποτε αλλο.
Αν θελετε να με ακουσετε το MR2 ειναι αξιοπιστο (ειδικα τα facelift) παρα πολυ οικονομικο στη συντηρησή του.Απο εκει και περα μην μπλεκεται την elise γιατι ειναι αλλη κατηγορια, τοσο στην αγορα όσο και στη χρηση-συντηρηση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κιμπαριλίκι.
Eγκαθετίλα.
Ημιμάθεια
Πιστευεις οτι εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη για το MR2 απο εμενα?
-
MR2, MX5, MG TF160