-
Πολύ κιμπάρικο έγινε το τόπικ!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ξέχασα τη φώτο της αλυσίδας του μπέμπηAυτος πιο πολυ για Bebi Cent μου κανει
-
-
Στάχτη στα μάτια...Προφανώς και ο Κούκος έχει πέσει κάτω από τα γέλια...
-
Απότι βλέπω καρφώνεστε απο μόνοι σας ορισμένοι ως ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ Ε ...τοτε τι άλλω να πω VOILA!
Εγω δεν ειπα κάτι τέτοιο αλλα για να το λέτε προσπαθώντας με φτηνό χιούμορ να αποστομώσετε μάλλον έτσι θα είναι!
Αντε γειααααα!!!! -
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας.
Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι.
Δώσε θάρρος του κιμπάρη να σ' ανέβει στο κρεβάτι.....και άλλες παροιμίες...
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
Απότι βλέπω καρφώνεστε απο μόνοι σας ορισμένοι ως ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ Ε ...τοτε τι άλλω να πω VOILA!Αμαν παιδιά μας κατάλαβαν!
*'Κι έτσι, ο πεθερός μου , σαν κιμπάρης που ήταν, αποχώρησε και άφησε τους κάγκουρες στην άγνοιά τους...' *κλπ κλπΘα μπορούσαμε να το κάνουμε σε συνέχειες...πχ αρχικά ο πεθερός ήταν κιμπάρης, μετά έγινε κάγκουρας (από κάποιο χτύπημα στο κεφάλι ίσως.. ), μετά αποχώρησε , μετά μπορεί να τον ξαναφέρουμε να διδάξει τον λόγο του Θεού, της κιμπαροσύνης δηλαδή, μετά θα πολεμήσει με τα γυμνά του χέρια τους κάγκουρες που θα προσπαθούν να του φάνε την Πηνελόπη-γυναίκα, αποκαθιστώντας την τάξη....
κλπ κλπ
-
Απότι βλέπω καρφώνεστε απο μόνοι σας ορισμένοι ως ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ Ε ...τοτε τι άλλω να πω VOILA!
Εγω δεν ειπα κάτι τέτοιο αλλα για να το λέτε προσπαθώντας με φτηνό χιούμορ να αποστομώσετε μάλλον έτσι θα είναι!
Αντε γειααααα!!!!Έγω ένα θα πω,
ΕΥΓΕ νέε μου για την τοποθέτησή σου, την ώρα και το μέρος που επέλεξες να την εκφράσεις.
Αποκέντρωση από το alfa romeo forum ΤΩΡΑ
Χαβαλέ μπορεί να έχουν και άλλα topics.
-
Κύλισε ο κιμπάρης και βρήκε το MGF του.
-
Πωλειται MGF Κιμπάρικο. Ευκαιρία. Κιμπάρης ιδιοκτήτης. Φυλασσόμενο σε κιμπάρικο γκαράζ.
-
Ειρήνη υμείν εντάξει εντάξει!
Δεν μου αρέσει η έντονη αντιπαλότητα και η ειρωνεία είπα την αποψή μου λέγοντας βάσιμα επιχειρήματα και όχι πορωμένες μονοδιαστατες απόψεις. Προσέξτε όμως Ο χαβαλές στο φορουμ είναι επικίνδυνος γιατι μετά έρχονται οι προσωπικές προσβολές και χοντραίνει το πράγμα
Είναι γνωστο ότι το MG ξεπερνάει σε στύλ όλα αυτα που έχετε εσείς.
Ετσι είναι απλά και δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέστεΤην λέξη κιμπάρης απόσο γνωρίζω δεν την χρησιμοποιούν τόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα
και γιαυτο σας έκανα την παράθεση με την ετυμολογία της.Για το αστέιο παράδειγμα γέλασα και εγώ.
Να μην φευγουμε απο το θέμα μας
Και δεν ξέρω κατα πόσο υπάρχει κάποιος administrator εδω να επιβλέπει ?
-
Ετσι είναι απλά και δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέστεΦιλε μου για αμαξια μιλαμε, οχι για επιπλο.
Αν για εσενα το στιλ εχει μεγαλυτερη αξια, απο το ιδιο το αμαξι τοτε τι να πω.
-
Φιλε μου Το στυλ έχει μεγάλη σημασία για μένα και για συγκεκριμένο κόσμο.
Το στυλ πρέπει να είναι παντού στην ζωή μας
Δεν περιορίζεται απλά σε συγκεκριμένα αντικείμενα.
Αν ήθελα να πάω στον καρτοδρομο να κάνω χρόνους.
Ναι θα έπερνα ενα mx-5 ή Μr-2 όπως και τα θαυμασα βλεποντάς τα όπως και τις ικανότητες των οδηγών βέβαια.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα για να υπάρχει αντιπαλότητα.
Ειπα οτι το αυτοκίνητο αυτό είναι κιμπάρικο, και ότι εμφανισιακα απο μέσα ή απέξω δεν μου αρέσουν το τελευταίο mr-2 και το miata . Κάπιοι το ειδαν έτσι και άρχισαν τις φτηνοειρωνείεςΑπο εκεί και πέρα το mg το γουστάρω και το αγαπάω σαν συνέχεια του προηγούμενου αγγλικού αυτοκινήτου μου.
-
Φιλε μου Το στυλ έχει μεγάλη σημασία για μένα και για συγκεκριμένο κόσμο.
Το στυλ πρέπει να είναι παντού στην ζωή μας
Δεν περιορίζεται απλά σε συγκεκριμένα αντικείμενα.
Αν ήθελα να πάω στον καρτοδρομο να κάνω χρόνους.
Ναι θα έπερνα ενα mx-5 ή Μr-2 όπως και τα θαυμασα βλεποντάς τα όπως και τις ικανότητες των οδηγών βέβαια.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα για να υπάρχει αντιπαλότητα.
Ειπα οτι το αυτοκίνητο αυτό είναι κιμπάρικο, και ότι εμφανισιακα απο μέσα ή απέξω δεν μου αρέσουν το τελευταίο mr-2 και το miata . Κάπιοι το ειδαν έτσι και άρχισαν τις φτηνοειρωνείεςΑπο εκεί και πέρα το mg το γουστάρω και το αγαπάω σαν συνέχεια του προηγούμενου αγγλικού αυτοκινήτου μου.
Δε σε ειρωνευομαι πουθενα.
Απλα για εμενα και για πολλους άλλους εχει σημασια το ιδιο το αμαξι και οχι το στιλ του.Ασε που το στιλ ειναι προσωπικο θεμα του καθενος, και εμενα προσωπικα το καλουπι του MG μου φαινεται άλλης δεκαετίας.
-
Στην αντίληψη του στυλ ο καθένας έχει την ελευθερία του.
Το αυτοκίνητο όταν το βλέπεις απέξω ή κάθεσαι μέσα θα πρέπει να σου δημιουργεί αισθήματα.
Το ρετουσαρισμένο ρετρο όπως το MG σε κάποιους όπως εμένα αρέσει.
Το εντελώς νεο καλούπι κάθε δεκαετία είναι μια άλλη άποψη, η συνήθης άποψη
και αυτο που επιβάλει η πλειοψηφία του κόσμου σαν αγοραστέςΕμένα πχ μου την σπάνε τα φινιστρίνια στα mx-5 και τα απρόσωπα φανάρια τους.
και θεωρω οτι το mr-2 έχει πολύ γουρλωμένα φανάρια και άσχημο πίσω μέρος.
Εχει γίνει μια προσπάθεια να μοιάξει στο boxer.Εάν βάλεις ενα συγκεκριμένο body-kit βελτιώνεται η κατάσταση και τότε μόνο έρχεται η αισθητική ισσοροπια.Βέβαια θεωρώ οτι το LE 500 της MG όντας μάλιστα και πιο ακριβό θα ζοριστεί πάρα πολύ με το ΜΚ3 ΜΧ-5 το οποίο έχει ωριμάσει απο κάθε άποψη.
-
Αν θέλεις κάτι πραγματικά κυριλέ, αρχοντικό για να απολαμβάνεις μια γρήγορη διαδρομή τότε το MG εκπληρώνει με διαφορά τον σκοπό αυτο. Αν θέλεις ατελείωτο στύλ κάτι το διαφορετικό και ψαγμένο με παράδοση.Εδώ θα διαφωνήσω. Κάτι πραγματικά αρχοντικό, ψαγμένο και με παράδοση είναι αυτό:
Ποιότητα στο δέρμα, τρεις (ναι τρεις!) θέσεις, ποιοτικό ξύλινο τιμόνι φόρο τιμής στην τεράστια βρετανική ναυτική παράδοση και να το δεις να στρίβει, άλλο πράμα! Όχι σαν κάτι πισωκίνητα παιχνιδάκια που πουλάνε μερικοί για αυτοκίνητα! Πραγματικά κιμπάρικο!Στα σοβαρά τώρα, αν θες να στρίβεις με στυλ και όχι με σταθερότητα, ασφάλεια και ρυθμισιμότητα, εμένα δε μου πέφτει λόγος...
Δεν μου αρέσει η έντονη αντιπαλότητα και η ειρωνεία είπα την αποψή μου λέγοντας βάσιμα επιχειρήματα και όχι πορωμένες μονοδιαστατες απόψεις.
[...]
Ετσι είναι απλά και δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέστεΠοια ακριβώς; Εγω μόνο προκλητικές και μάλιστα πορωμένες και μονοδιάστατες απόψεις όπως την παραπάνω είδα. Και φυσικά απόψεις όπως αυτές: Τα δύο ιαπωνικά δε βλέπονται, το MX5 είναι σούπα (δηλαδή;), έχουν και τα δύο τραγικό εσωτερικό, είναι για παντηλίκια, σβουριλίκια και καγκουριές.
Μην ταϊζετε το troll, αφήστε εμάς να το ταϊσουμε, πάρτε τα ποπ κορν σας και ... καλή προβολή!
-
To MG (T)F έχει για εμένα δύο αισθητικά προβλήματα:
-
Φαίνεται πολύ ψηλό, ειδικά η απόσταση από το δρόμο μοιάζει μεγάλη. Οι θόλοι έπρεπε να είναι πιο ψηλά στο αμάξωμα.
-
Έχει πολύ ογκώδες εμπρός μέρος. Παρ'όλο που ο κινητήρας είναι στο κέντρο δίνει την εντύπωση πως άνετα χωρις αλλαγές θα μπορούσε να έχει τον κινητήρα μπροστά ή και να είναι και εμπροσθιοκίνητο.
-
-
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά λοιπόν, άρχισε να διατυπώνεις πιο σοβαρά τα επιχειρήματά σου. Θα σεβόμουν όλα όσα είπες αν τα διατύπωνες ως προσωπική σου άποψη. Αλλά επιχειρήματα του στυλ 'είναι γνωστό τοις πάσει' και 'έτσι είναι όσο και να χτυπιέστε' [που δεν είδα και κανέναν να χτυπιέται, χιούμορ για τον κιμπάρη κάναμε], δε μου δείχνουν ακριβώς παραδοχή της υποκεικενικότητας του καθενός.
Από τη μια λες ότι τα MG είναι πιο στυλάτα και όμορφα, θέτοντάς το ως αξίωμα και με υφάκι:
Ετσι είναι απλά και δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέστεαλλά από την άλλη μας λες ότι είναι υποκειμενικό
Στην αντίληψη του στυλ ο καθένας έχει την ελευθερία του.
Κανένας δεν έχει να χωρίσει τίποτα, όπως λες κι εσύ. Αλλά το να θες να παρουσιάσεις ξαφνικά το MG ως την 250 GTO των μικρών roadster αξιωματικά [γιατί αν είναι υποκειμενικά, τότε πολύ καλά κάνεις], ε, μας χτύπησε κάπως
-
Επίσης, να αναφέρω και κάτι σχετικό-άσχετο...
Όταν το thread είχε μείνει στο 2003, το MR-2 είχε διπλάσιες ψήφους από το MX-5 στην ψηφοφορία. Από χτές που ο φίλτατος a_savvidis το ξέθαψε, το MX-5 ισοφάρισε
-
Ο καθένας εχει την ελευθερία να πιστευει οτι αντικειμενικά το ΜΧ-5 ειναι καλύτερο απο MG.
MR2, MX5, MG TF160