-
Αν αυτο πάει εδώ η κάπου αλλου δεν ξέρω αλλά ειναι περίεργο και θέλω να δω άν το έχει παρατηρησει και κάποιος άλλος που πηγαινοέρχεται απο Ηράκλειο στο Ρέθυμνο και το αντίστροφο. Αναφέρομαι στο σημείο που βρίσκεται η χωματερη του Ηρακλειου, κάπου 2-3 χιλιόμετρα πριν τα συνορα με το Ρέθυμνο. Κάθε φορά που περνάω από εκεί, είτε από Ηράκλειο είτε απο Ρέθυμνο, και ανεξάρτητα με τί αμάξι είμαι ακούω ένα περίεργο θόρυβο λες και περνάνε αεροπλάνα, κάτι σαν δυνατο βουιτο που ακούγεται μέσα στο αμάξι.
Προσοχη δεν ειμαι μαστουρωμένος, δεν ειμαι μεθυσμένος ούτε κάτι άλλο. Όλοι που περνάμε από εκει ακούμε τον ίδιο θόρυβο. Οχι δεν ειμαστε ολοι μαστουρωμενοι!!!!!!!!!
Τί μπορει να ειναι αυτος ο θόρυβος άραγε? Έχει κάποιο περίεργο πετρωμα απο κάτω τοσημειο εκείνο, έχει να κάνει μήπως με την μορφολογία των λοφων που βρίσκονται δεξιά κι αριστερα? Αυτον το θόρυβο δεν τον έχω ακουσει πουθενα αλλου!!! Μόνο σε εκείνο το σημειο!
κάτι μου λέει ότι πολλοί θα νομιζουν ότι 'παιρνω' κάτι που ειναι ...χαλασμένο αλλά δεν πειράζει
-
Είναι ''άγριο'' το οδόστρωμα !!
-
Πέρασα προχθες το βράδυ απο την εθνικη οδο στο ύψος των στροφων πριν τη Λυγαρια και με περίμεν μια ευχάριστη εκπληξη. Έχουν βάλει πάνω στη διπλη γραμμη αυτα τα φωσφοριζοντα π@π@ράκια - δεν ξέρω πώς τα λένε. Σε συνδιασμο με τον μηδενικο φωτισμο που υπαρχει είναι πολύ χρησιμα στις στροφες γιατί επιτέλου μπορει ένας που δεν ξέρει το δρόμο να βλέπει πώς πάει ο ... δρόμος. Έχουν μπει βέβαια τέτοιοα και σε αρκετά μεγάλο μέρος του δρόμου.
Κάτι ειναι κι αυτο.
-
Μάτια γάτας!
-
Και αλλού έχουν κατά καιρούς μπει αλλά όταν έφυγαν από την επαφή με τους τροχούς των αυτοκινήτων δεν επανατοποθετήθηκαν ποτέ, με αποκορύφωμα φυσικά την παραλιακή κατά μήκος του λιμανιού. Ελπίζω εδώ να έχουν περισσότερη φροντίδα.
-
Να τοποθετουνται ΣΩΣΤΑ!!!! Και η ασφαλτος να εχει την σωστη πιοτητα!!!! Σε αλλα μερη δεν βγαινουν ευκολα... Ο τοποθετητης εχει εγγυητικη για την καλη ποιοτητα.... στην παραδωση του εργου θα πρεπει να τα αντικαθιστα αυτα που εφυγαν.... Αμαν πια με τις κακοτεχνιες που οδηγουν στην επαναπληρωμη για το ιδιο αντικειμενο.... Το κρατος- υπηρεσιες θα πρεπει να φοβουνται κατι πριν υπογραψουν παραλαβη.... Ο τοπικος τυπος ισως ειναι μια βοηθεια και απειλη σε αυτη την κατευθηνση...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το Πολιτιστικό Κέντρο!!!!
Που να το ξέρω ρεεε?
Έχει βουίξει ο τόπος!!!
Δεν έχει άδικο ο Κώστας, εδώ και δύο έτη κατασκευάζεται δίπλα ακριβώς υπόγειο πάρκινγκ μεγάλης χωρητικότητας (200 θέσεων αν θυμάμαι καλά).
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
ό
Δεν έχει άδικο ο Κώστας, εδώ και δύο έτη κατασκευάζεται δίπλα ακριβώς υπόγειο πάρκινγκ μεγάλης χωρητικότητας (200 θέσεων αν θυμάμαι καλά).Παύλο το υπόγειο πάρκινγκ είναι στα υπόγεια του πολιτιστικού κέντρου. Δεν κατασκευάζεται δίπλα αλλά από κάτω. Το έργο έχει καθυστερήσει γιατί αποφάσισαν να αλλάξουν το σύστημα θέρμανσης/ψύξης του κτηρίου από συμβατικό σε γεωθερμικό...
-
Δε ξέρω αν αυτή η επίσημη δικαιολογία που αφήνουν να διαρρεύσει...
-
Ταξικάκι στη Σητεία σήμερα το πρωί. Εκτός από τις απίστευτα ενδιαφέρον πινακίδες που ειδα - τώρα ξέρω όλοι θα τρεξετε στο ανάλογο θέμα - είδα κάτι απίστευτο. Πρίν τη Σητεια, περίπου 10-15 χιλιόμετρα, κατασκευαζεται μια απίστευτη αερογέφυρα - η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ελλάδα απο ότι μου είπαν, αν δεν μου τα φουσκωσαν. Η αλήθεια ειναι ότι ειναι τεράστια και μάλιστα όχι ευθεια, έχουν ήδη πέσει οι κωλονες και 2 πλάκες. όταν με το καλό ολοκληρωθει αυτη η γέφυρα μαζι με την νέα διάνοιξη που γίνεται στην περιοχη, θα έχουμε έναν ωραιότατο δρόμο που θα διευκοληνει τους αδηγους σε αφάνταστο βαθμο!!!
Να πώ ακόμα ΚΑΙ για το νέο αεροδρόμιο - ψιλοάσχετο - που ηδη κατασκευαζεται και για τον μηκους 2 περίπου χιλιομέτρων αεροδιάδρομο που έχει κατασκευαστει.
Μπράβο στη Σητεια, μπραβο στη Σητεια, μπράβο στη Σητεια!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ταξικάκι στη Σητεία σήμερα το πρωί. Εκτός από τις απίστευτα ενδιαφέρον πινακίδες που ειδα - τώρα ξέρω όλοι θα τρεξετε στο ανάλογο θέμα - είδα κάτι απίστευτο. Πρίν τη Σητεια, περίπου 10-15 χιλιόμετρα, κατασκευαζεται μια απίστευτη αερογέφυρα - η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ελλάδα απο ότι μου είπαν, αν δεν μου τα φουσκωσαν. Η αλήθεια ειναι ότι ειναι τεράστια και μάλιστα όχι ευθεια, έχουν ήδη πέσει οι κωλονες και 2 πλάκες. όταν με το καλό ολοκληρωθει αυτη η γέφυρα μαζι με την νέα διάνοιξη που γίνεται στην περιοχη, θα έχουμε έναν ωραιότατο δρόμο που θα διευκοληνει τους αδηγους σε αφάνταστο βαθμο!!!Να πώ ακόμα ΚΑΙ για το νέο αεροδρόμιο - ψιλοάσχετο - που ηδη κατασκευαζεται και για τον μηκους 2 περίπου χιλιομέτρων αεροδιάδρομο που έχει κατασκευαστει.
Μπράβο στη Σητεια, μπραβο στη Σητεια, μπράβο στη Σητεια!!!!!!!!!Γενικά η διαδρομή Παχειά Άμμος - Σητεία (& πέρα από αυτή, έως Φοινικόδασος & Ζάκρο - Ξερόκαμπο), είναι από τις ομορφότερες & οδηγικά πιο ενδιαφέρουσες (όμορφα χωριά & πολλές στροφές , αρκεί να μην πέσεις σε κίνηση, ΚΤΕΛ & βραδυκίνητα κονβόι τουριστών... προσπέραση δε γίνεται εύκολα). Όταν με το καλό ολοκληρωθούν τα έργα που γίνονται (& προς το Φοινικόδασος), θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο, με όφελος ως προς την ταχύτητα, την άνεση & την ασφάλεια.
(Το προηγούμενο καλοκαίρι: Νύχτα, Παχειά Άμμος - Παλαίκαστρο, σε 55'. Με ένα ρημάδι Astra G 1.4... αξέχαστη εμπειρία...).
-
πρόβλεψη για να γίνει αυτοκινητόδρομος υπάρχει στην γέφυρα..??? η παλι..???
-
Μπράβο στη Σητεια, μπραβο στη Σητεια, μπράβο στη Σητεια!!!!!!!!!
Τα Μπράβο στη Σητεία δεν τα κατάλαβα. Μετά από τόσα χρόνια εγκατάλειψης από αυτούς που ψήφιζαν και ψηφίζουν ακόμα με ποσοστό της τάξης του 60%, τους θυμήθηκε κάποιος (άλλος). Αυτό είναι όλο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μπράβο στη Σητεια, μπραβο στη Σητεια, μπράβο στη Σητεια!!!!!!!!!
Τα Μπράβο στη Σητεία δεν τα κατάλαβα. Μετά από τόσα χρόνια εγκατάλειψης από αυτούς που ψήφιζαν και ψηφίζουν ακόμα με ποσοστό της τάξης του 60%, τους θυμήθηκε κάποιος (άλλος). Αυτό είναι όλο.
Απολύτως σωστός ο meco. Πήγα κι εγώ ο καλοκαίρι που πέρασε. Ο δρόμος είναι άψογος για ανήσυχους οδηγούς αλλά για καθημερινότητα και τουρίστες, μακρύς κι επικίνδυνος. Φαντάσου ότι ο πεθερός μου είχε φύγει 1 ώρα πριν από εμένα από το Ηράκλειο και το 'έπιασα' στη Μυρσίνη (και με 2 παιδιά που κοιμόταν μέσα...). Θέλει πάρα πολύ δουλειά και πολλά χρόνια για να ισιώσουν οι στροφές...
-
Προσυπογράφω και εγώ.
Αυτό το έρμο το 'Ανατολικό μπλοκ' είναι η πλέον αδικημένη γωνιά της Κρήτης από όλες τις πλευρές
-
ωραία δλδ επειδη το Λασιθι ήταν - είναι - ξεχασμένο τόσα χρόνια δεν πρεπει να γίνουν έργα ποτέ?
Δεν πρέπει να χαιρομαστε πού κάτι γίνεται? -
ωραία δλδ επειδη το Λασιθι ήταν - είναι - ξεχασμένο τόσα χρόνια δεν πρεπει να γίνουν έργα ποτέ?
Δεν πρέπει να χαιρομαστε πού κάτι γίνεται?Μην το πηγαίνεις στο άλλο άκρο, αυτά είναι έργα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Φυσικά και χαιρόμαστε που γίνονται αλλά η ένσταση του meco ήταν για τα πολλά μπράβο. Το ότι γίνεται κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους προσκυνάμε κιόλας....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν πρέπει να χαιρομαστε πού κάτι γίνεται?Μην το πηγαίνεις στο άλλο άκρο, αυτά είναι έργα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Φυσικά και χαιρόμαστε που γίνονται αλλά η ένσταση του meco ήταν για τα πολλά μπράβο. Το ότι γίνεται κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους προσκυνάμε κιόλας....
Αν ειναι έτσι Κώστα τα μισα έργα - και παραπάνω - που γινονται ή έχουν ηδη γίνει έπρεπε να ειχαν γίνει πριν 20 ή 30 χρόνια.
Ας μην τα βλέπουμε όλα με την άσχημη τους μεριά. Το ποιός κυβερναει ή ποιός κυβερνουσε παλιά δεν μου λέει και πολλά άλλωστε δεν μιλαμε περί πολιτικης σε αυτο το θέμα. Είναι σημαντικα έργα αυτα για το νομό για τον Β.Ο.Α.Κ. γενικότερα. όχι ότι διαφωνω ότι ειναι ξεχασμένος νομός και όσα άλλα ειπώθηκαν αλλά βλέπω την ουσία!!! Γινονται έργα!!!
-
Δεν βάζω ούτε ανθρώπους, ούτε πολιτική στη μέση!
-
Δεν πρέπει να χαιρομαστε πού κάτι γίνεται?Φυσικά και χαιρόμαστε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.
Απλά έδωσες τα μπράβο σου στη Σητεία και κατ΄επέκταση στους κατοίκους της για κάτι που δεν το αξίζουν. Ήταν στην απομόνωση για τόσες δεκαετίες και ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ για αυτό. Αυτό ήθελα να καυτηριάσω με το post μου.
Οδικο δικτυο Κρητης, κυκλοφοριακα κλπ!!!