-
Εγω παντως οταν κατεβηκα τον Φεβρουαριο ειχα βγαλει εισιτήριο επιστροφης για την τελευταια βραδυνη και αφου τελειωσα πολυ νωριτερα αλλαξα την πτηση για πολυ νωριτερα (πληρωσα 15€ νομιζω,αλλα γλυτωσα ολη την αναμονη) .
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επίσης να ρωτήσω τα πάρκινγκ (ιδιωτικά κ δημόσια) που αναφέρατε σε τι τιμές κυμαίνονται;
4-4,5€ (όλη μέρα)
Τίποτα δηλαδή, συγκρίνοντας με τις τιμές της Αθήνας.
Αν προσφέρουν και κάποια ασφάλεια ίσως είναι κ καλύτερα εκεί, γιατί δε θα είναι δικό μου το αυτοκίνητο.@BILL33 όσον αφορά την aegean ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά για εισητήρια ακριβότερα από τη δικιά μου κατηγορία. Βέβαια ίσως αν είμαι νωρίτερα στο αεροδρόμιο- και έχουν διαθεσιμότητα- να μου επιτρέψουν να πετάξω.
Πάντως μάλλον θα κλείσω με την πτήση των 20.00, αν ακόμα έχουν τις ίδιες τιμές γιατί προλαβαίνω. Δε χρειάζομαι ταξί κλπ, άρα θεωρώ ότι αν τελειώσω στο νοσοκομείο 18.30, θα είμαι στην ώρα μου στο αεροδρόμιο. -
http://www.patris.gr/articles/167428
Πέρασε κανείς απο το νέο παραλιακό?
Θα γίνει σφαγή!!!! -
Μισοτελειωμένο έργο αφού δεν συνδέετε με καμία οδική αρτηρία της Νέας Αλικαρνασσού. Απλά τελειώνει σε σοκάκια!!! Σίγουρα το κλείσιμο της οδού είναι κυκλοφοριακό έγκλημα. Επίσης σίγουρο είναι ότι κάποια συμφέροντα κρύβονται από πίσω.
-
http://www.patris.gr/articles/168136
Δεν έφταναν όλα τα άλλα έχουμε και τις κακοτεχνίες. Άρπα κόλλα είμαστε τελικά!!!
-
Αν ειναι αληθεια εστω και τα μισα απο αυτα που καταγγελει η επιβλεπουσα μηχανικος θα επρεπε να εχει ανακατευθει η επιθεωρηση δημοσιων εργων και να τους εχει στειλει εισαγγελεα..... ολους που εμπλεκονται στην παρακολουθηση του συγγεκριμενου εργου και τις πληρωμες του.... Αλλα φαινεται εκει στην Κρητη ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ...... Ο κοσμος πρεπει να καταγγελει για να κινητοποιηθουν λιγο οι ελεγκτικοι μηχανισμοι....
-
Καλά και αυτή καλή μηχανικός είναι. Στην περιβόητη έκθεσή της μόνο για τα φώτα τους σηματοδότες και τη σήμανση βλέπεις σχολιασμό. Καμία αναφορά δε γίνεται σε κακές υποδομές αποστράγγισης υδάτων κ.λ.π.
-
Ισως δεν ηταν αυτα στην δικη της εργολαβια...... βλεπεις ειναι τοσο μπερδεμενα μερικες φορες τα αντικειμενα της εργολαβιας...... Και αυτο ειναι Μ...κια της υπηρεσιας η μεθοδευση για να μην βγαινει ακρη στις ευθυνες μετα......
-
Έγινε κι αυτο. Μπήκαν επιτέλους (?) και στην παραλιακή οδό φανάρια. Με άλλα λόγια μπορούμε να πούμε...ο ορισμός του ΧΑΟΥΣ. Απο τότε που μπήκαν έχουν επαναστατήσει μέχρι και οι πέτρες, ειδικά οι επαγγελματίες φορτιγατζήδες. Κάθε μέρα που βάζω ραδιόφωνο όλο και κάποιος θα κάνει παράπονα. Φανταστείτε το καλοκαίρι που τα βαπόρια θα είναι φορτωμένα για τί μποτιλιάρισμα μιλάμε και πόσοι θα χάνουν το καράβι λόγω αυτων των φαναριών. Πέρασα κι εγώ χθες. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι κάτι τόσο τρομερό. Όμως αυτη η πόλη, εδω και χρόνια έχει αρχίσει να διώχνει τα αυτοκίνητα απο το κέντρο της πόλης. Αυτο με βρίσκει σύμφωνο. Διαφωνω όμως γιατι μας έχουν μείνει 2 δρόμοι που μπορούμε να κινηθούμε σχετικά γρήγορα. Ο παραλιακός και η εθνική οδός. Αφήστε μας τουλάχιστον αυτούς τους 2 δρόμους να μπορει ο κοσμάκις να κάνει τη δουλειά του. Ένα άσχημο που είδα στην παραλιακή είναι έξω απο το ΚΤΕΛ. Υπάρχει διασταύρωση που σωστά μπήκε φανάρι χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και φανάρι για τους πεζούς. 100 μέτρα πιο πριν έχει γίνει ξεχωριστη διάβαση για πεζούς. Γιατι κύριοι το κάνατε αυτο? Γιατί μας ταλαιπορείτε άδικα?
Ο χειμώνας θα είναι ένα πολύ καλό δείγμα γραφής για το τί θα επακολουθήσει το καλοκαίρι και ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Οδικο δικτυο Κρητης, κυκλοφοριακα κλπ!!!