-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
A ΚΑΙ ΤΟ FOCUS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ
ΕΧΕΙ
το 1600;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕΧΕΙ
το 1600;
ΝΑΙ
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ΟΔΗΓΙΚΑ (επιδοσεις, οδικη συμπεριφορα, φρενα) το Golf απεχει πολυ απο το Focus?
Απευθυνομαι σε αυτους που εχουν οδηγησει και τα δυο.@pik. σαν απτη ποιοτητα πλαστικων νομιζω το Golf ειναι αρκετα μπροστα απο το Focus. Βεβαια ειναι και πιο ακριβο.
Για αλλους τομεις δε γνωριζω.Tα έχω οδηγήσει ΚΑΙ τα δύο. Τα έχω πιέσει αρκετά/πάρα πολύ ΚΑΙ τα δύο και δεν έχω καταλάβει και τίποτα το σπουδαίο σαν διαφορά.
Για να το γράφουν όμως τα περιοδικά που τα έχουν οδηγήσει περισσότερο κάτι θα ξέρουν...Γιάννη τώρα έχουν και τα focus χωρίς ESP πίσω δισκόφρενα???
Αρχικά δεν είχαν πάντως! Του φίλου είναι 1.6 και έχει ταμπούρα πίσω. -
παιδια αποφασιστηκε...Γκολφ...1.6 σπορτλαιν με τα 115.
οι λογοι πολλοι...
1.αντιπροσωπεια Φορντ εναντι Βολκσβαγκεν...(τουλαχιστον εδω...)
2.για να παρεις με πισω δισκοφρενα και αλλα αξεσουαρ το Φοκους θα πληρωσεις παραπανω και απο το Γκολφ
3.ποιοτητα πλαστικων Φοκους...
4.πισω φωτα Φοκους.
5.ελαφρα πιο ελαφρυ τιμονι το γκολφ και για να ειμαι ειλικρινης για μενα καλυτερα γιατι το θελω σαν εργαλειο...για να κενταω εχω την Μπεμπα Μπλανς
6.μετα απο την Μπεμπα το Γκολφ μοιαζει πιο οικειο...σαν πινακας οργανων χειριστηρια κλπ...αντε ευχομαι να μας βγει καλο...σαν ενα
ΤΟΥΟΤΑ Καρινα που ειχαμε...(δυσκολο?)ευχαριστω ολους σας....
να ειστε καλα -
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΟΔΗΓΙΚΑ (επιδοσεις, οδικη συμπεριφορα, φρενα) το Golf απεχει πολυ απο το Focus?
Απευθυνομαι σε αυτους που εχουν οδηγησει και τα δυο.@pik. σαν απτη ποιοτητα πλαστικων νομιζω το Golf ειναι αρκετα μπροστα απο το Focus. Βεβαια ειναι και πιο ακριβο.
Για αλλους τομεις δε γνωριζω.Tα έχω οδηγήσει ΚΑΙ τα δύο. Τα έχω πιέσει αρκετά/πάρα πολύ ΚΑΙ τα δύο και δεν έχω καταλάβει και τίποτα το σπουδαίο σαν διαφορά.
Για να το γράφουν όμως τα περιοδικά που τα έχουν οδηγήσει περισσότερο κάτι θα ξέρουν...Γιάννη τώρα έχουν και τα focus χωρίς ESP πίσω δισκόφρενα???
Αρχικά δεν είχαν πάντως! Του φίλου είναι 1.6 και έχει ταμπούρα πίσω.Αρα meco απο αυτο που λες καταλαβαινω οτι οι διαφορες για το μεσο ή για τον σβελτο οδηγο ειναι πολυ μικρες. Μονο ο πολυ απαιτητικος θα καταλαβει τη διαφορα και σε οριακες συνθηκες.
Επομενως φιλε pik. αν δεν εχεις τετοιες απαιτησεις και δινεις και σημασια στα πλαστικα ισως το Golf να ειναι καλυτερη επιλογη.
Edit: Τωρα ειδα το post σου. . Καλοταξιδο και καλα km! Ποτε το παιρνεις? Περιμενουμε εντυπωσεις!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παιδια αποφασιστηκε...Γκολφ...1.6 σπορτλαιν με τα 115.αντε ευχομαι να μας βγει καλο...σαν ενα
ΤΟΥΟΤΑ Καρινα που ειχαμε...(δυσκολο?)ολα καλα! αυτο το τελευταιο τι το θελες....
εξωτερικα μου αρεσει πιο πολυ το γκολφ, δε πιστευω ομως το φοκους να χει την ιδια αισθηση με το γκολφ στο δρομο...1-1 για μενα...αλλα επειδη μου αρεσει το εξωτερικο του αμαξιου να μου φαινεται ομαλο και πρωτοτυπο στο ματι αν δεν ξεχωριζει με τη ριζοσπαστικοτητα του θα επελεγα γκολφ! ( )
σε σχεση με το φοκους 1, το φοκους 2 μου μοιαζει απο αλλη εποχη...
-
απλα ειπα να βγει αξιοπιστο και καλο σαν το ΤΟΥΟΤΑ...το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ποτε μην λες ποτε...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
απλα ειπα να βγει αξιοπιστο και καλο σαν το ΤΟΥΟΤΑ...το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ποτε μην λες ποτε...εχε το νου σου και για τα σερβις του...
-
ναι ναι...τα εχω υποψην ολα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ναι ναι...τα εχω υποψην ολα....το φανταζομουν αφου εχεις και μπιμερ...
-
ΕΧΕΙ
Το Golf ΕΧΕΙ πλέον +2 χρόνια εγγύηση, σύνολο 4,
με μια μικρή επιβάρυνση.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΕΧΕΙ
με μια μικρή επιβάρυνση.
το φοκους εχει 5 με απεριοριστα χιλιομετρα και 5 χρονια οδικη βοηθεια.......neeeeext
-
το φοκους εχει 5 με απεριοριστα χιλιομετρα και 5 χρονια οδικη βοηθεια.......neeeeext
Γιάννη άσε και για την δήθεν εγγύση της Ford έσω ακούσει ένα σωρό γραφικά.
Εγγύηση σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις φασαρία για να σου καλύψουν μία βλάβη πριν την 4ετία??? -
Ο χρήστης technik έγραψε:
με μια μικρή επιβάρυνση.
Κανε το λιγο ποιο λιανα... στο site της VW δεν λεει κατι. +2 χρονια με τι κοστος? Το μικρη επιβαρυνση μπορει να ειναι και 200 μπορει και 700.... Για πες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
με μια μικρή επιβάρυνση.
Κανε το λιγο ποιο λιανα... στο site της VW δεν λεει κατι. +2 χρονια με τι κοστος? Το μικρη επιβαρυνση μπορει να ειναι και 200 μπορει και 700.... Για πες...
ενδιαφερουσα κινηση...
τι καλυπτει και ποσο κοστιζει?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με μια μικρή επιβάρυνση.
ενδιαφερουσα κινηση...
μετά τη βόμβα του technik κι επειδή μ'ενδιαφέρει, πήρα και ρώτησα
δυστυχώς -για την ώρα- αφορά μόνο καινούρια αυτοκίνητα κι όχι αγορασμένα ενός έτους Καλύπτει ότι και η εργοστασιακή κι ενδεικτικά για Golf -ανεξαρτήτως κυβισμού- είναι 310 ευρώ.
Δεν θα διαφημιστεί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν θα διαφημιστεί
Μυστικο θα το κρατησουν? Μη το μαθει ο κοσμος και το θεωρησει αρνητικο ε?
-
Μπα!!! Χαλασε η VW... προσφερει option με κατω απο 600 ευρω?
Σοβαρα τωρα, πολυ καλη κινηση που χρειαζοταν... Σιγουρα τωρα θα μπορει να παρει κεφαλι και στις πωλησεις απο αλλους ανταγωνιστες.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μετά τη βόμβα του technik κι επειδή μ'ενδιαφέρει, πήρα και ρώτησα
δυστυχώς -για την ώρα- αφορά μόνο καινούρια αυτοκίνητα κι όχι αγορασμένα ενός έτους Καλύπτει ότι και η εργοστασιακή κι ενδεικτικά για Golf -ανεξαρτήτως κυβισμού- είναι 310 ευρώ.
Δεν θα διαφημιστεί
Μαλακία που δεν ισχύει και για αυτοκίνητα εώς 2 ετών.
Ιδια φήμη ακούστηκε και για την Citroen [σφίγγουν οι κ.λοι φαίνεται] αλλά ρώτησε ο Νικόλας [n_olympios] στα κεντρικά και δεν ξέρουν τίποτα.Μάλλον και αυτό δεν θα διαφημιστεί.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με μια μικρή επιβάρυνση.
ενδιαφερουσα κινηση...
-Επέκταση εγγύησης (+2 χρόνια), καλύπτει **ΟΤΙ **καλύπτουν και τα πρώτα 2.
-**Απεριόριστα **χιλιόμετρα
-Ενδεικτικά, 310 για Golf (όπως είπε και ο lkar), ρώτησα επίσης:
Α3...340
A4...450
VW FORUM