-
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen, Κosmocar A.E., ανακοίνωσε τις τιμές του νέου Golf R32. Το τετρακίνητο μοντέλο διαθέτει κινητήρα V6 χωρητικότητας 3,2 λίτρων, τεχνολογίας FSI, με απόδοση 250 ίππους και διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματο τύπου DSG.
Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται 8 αερόσακοι, συστήματα αντιολίσθησης και ευστάθειας, αυτόματος κλιματισμός και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.
Αναλυτικά οι εκδόσεις του νέου Golf R32 έχουν ως εξής:Eκδόσεις Τιμή (σε ευρώ)
3,2 4Motion 3θυρο 40.200
3,2 4Μοtion 5θυρο 41.200
3,2 4Motion 3θυρο DSG 42.400
3,2 4Μοtion 5θυρο DSG 43.400
-
φοβαμαι μονο μην κρεμεστε παλι κατω απο τα @@@@ το φοκους........ (δεν γνωριζω αλλα το περιμενω)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
φοβαμαι μονο μην κρεμεστε παλι κατω απο τα @@@@ το φοκους........ (δεν γνωριζω αλλα το περιμενω)Το R32 από το Focus ST;
Χμμμ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
φοβαμαι μονο μην κρεμεστε παλι κατω απο τα @@@@ το φοκους........ (δεν γνωριζω αλλα το περιμενω)
Το R32 από το Focus ST;
Χμμμ...
τουλαχιστον στα προηγουμενα μοντελα.......... οχι απλα κρεμοταν το γκολφ αλλα ανοιγε και το στομα......
-
Το R32 από το Focus ST;
Χμμμ...
τουλαχιστον στα προηγουμενα μοντελα.......... οχι απλα κρεμοταν το γκολφ αλλα ανοιγε και το στομα......
Για το IV Golf μιλάς ;
Χαίρω πολύ
-
Το R32 από το Focus ST;
Χμμμ...
Για το IV Golf μιλάς ;
Χαίρω πολύ
οχι γιατι μερικοι μερικοι (αντε ονοματα δεν λεω, να μην θιξω οικογενειες και υπολειψεις) αλλα λεγανε........
-
Το R32 από το Focus ST;
Χμμμ...
Για το IV Golf μιλάς ;
Χαίρω πολύ
οχι γιατι μερικοι μερικοι (αντε ονοματα δεν λεω, να μην θιξω οικογενειες και υπολειψεις) αλλα λεγανε........
Προσωπικά το GTI IV δε μου αρέσει. (μόνο 'γρήγορο' ήταν)
-
Το R32 από το Focus ST;
Χμμμ...
Για το IV Golf μιλάς ;
Χαίρω πολύ
Προσωπικά το GTI IV δε μου αρέσει. (μόνο 'γρήγορο' ήταν)
για το R32 μιλαω.....
-
TECHNIK MHN ASXOLISE PROSPATHEI NA KANEI POLEMO OPOS EKANE KAI STO VWCLUB GR AS TO PAREI PROTA KAI META AS ERTHEI NA ME BREI LOGIA EXOUME AKOUSEI POLLA PRAKSEIS 0
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
TECHNIK MHN ASXOLISE PROSPATHEI NA KANEI POLEMO OPOS EKANE KAI STO VWCLUB GR AS TO PAREI PROTA KAI META AS ERTHEI NA BREI LOGIA EXOUME AKOUSEI POLLA PRAKSEIS 0εσυ για την ωρα κανεις μια τουμπα να στρωσει το τσερβελο σου και μετα ξαναμιλας......
-
OTAN TO PAREIS ELA NA ME BREIS MEXRH TOTE EXEIS DIKAIOMA NA TRAGOUDAS MHN PERIMENEIS ALLH APANTHSH MOU EIPAME OTAN ME TO KALO TO PAREIS ELA
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
OTAN TO PAREIS ELA NA ME BREIS MEXRH TOTE EXEIS DIKAIOMA NA TRAGOUDAS MHN PERIMENEIS ALLH APANTHSH MOU EIPAME OTAN ME TO KALO TO PAREIS ELAεχω ακουσει οτι καμια φορα το κομπλεξ ειναι μεταδοτικο...........
δεν προκειτε να σου κανω παρεα...... -
24 εκατ. πωλήσεις για το Golf
Μια σημαντική επέτειο γιόρτασε την προηγούμενη εβδομάδα η Volkswagen. Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε πως έχουν ήδη παραχθεί 24 εκατ. Golf. Το αυτοκίνητο που συμπλήρωσε τον αριθμό ρεκόρ πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα.Πρόκειται για ένα κόκκινο Golf με κινητήρα πετρελαίου 2 λίτρων. «Το Golf είναι στην κορυφή των ταξινομήσεων στις χώρες της δυτικής Ευρώπης και έχει τις περισσότερες πωλήσεις από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο του VW Group» δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στη διάρκεια των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν με αφορμή το γεγονός.
Το Golf κατασκευάζεται τώρα σε 7 εργοστάσια της Volkswagen σε όλο το κόσμο: Βόλφσμπουργκ, Μόσελ, Βρυξέλλες, Σεράγεβο, Ερζεγοβίνη, Νότια Αφρική, Κίνα και Βραζιλία.
Η επιτυχία του μοντέλου ξεκίνησε το 1974. Το 2002, οι πωλήσεις του Golf ξεπέρασαν ακόμα και αυτές του Σκαραβαίου. -
Μην τσακώνεστε παίδες!
Φίλε VW GOLF R32 , γίνεται να μην ποστάρεις το ΙΔΙΟ ποστ σε 2 διαφορετικά τόπικς ΚΑΘΕ φορά?
-
OTAN TO PAREIS ELA NA ME BREIS MEXRH TOTE EXEIS DIKAIOMA NA TRAGOUDAS MHN PERIMENEIS ALLH APANTHSH MOU EIPAME OTAN ME TO KALO TO PAREIS ELA
εχω ακουσει οτι καμια φορα το κομπλεξ ειναι μεταδοτικο...........
δεν προκειτε να σου κανω παρεα......Μην σε μέλει ποπολάρε.... δεν κινδυνεύεις εσύ αγόρι μου, είσαι μασίφ!!!
Κόλαση το R32, και όταν το Focus πιάσει τι 1/5 των πωλήσεων του Golf μετά από κάποια χρόνια, (αν συνεχίσει η παραγωγή του όπως στο τόσο επιτυχημένο Golf) τότε έλα να μιλήσεις...
-
φοβαμαι μονο μην κρεμεστε παλι κατω απο τα @@@@ το φοκους........ (δεν γνωριζω αλλα το περιμενω)popol@ros, μην το λες αυτό. Εγώ έχω διαβάσει συγκριτικό ανάμεσα σε γρήγορα hatchback (Focus RS, Leon Cupra R, Audi S3, 147 GTA και Golf R32 και οι Αγγλάρες έβγαζαν τελευταίο παρακαλώ το focus και πρώτο το Golf...
Με αυτό δεν θέλω να πω ότι το R32 ήταν το κορυφαίο σπορ hatcback αλλά σίγουρα δεν ήταν για τα μπάζα...
To προηγούμενο R32 ήταν το καλύτερο IV. Πόσο μάλλον το καινούριο αυτό, που βασίζεται σε καλύτερο πλαίσιο και γεωμετρία αναρτήσεων.Μαρίνο (GolfR32) και Γιάννη (popol@ros) σας γνωρίζω και τους δύο το ίδιο και έχω καλή γνώμη και για τους δυο σας. Μην αναλώνεστε σε ανούσιες κόντρες εξαιτείς μίας παρεξήγησης που είχε γίνει παλιότερα. Υπόλοιποι φίλοι του forum ο GolfR32, είναι για τη VW ότι είναι και ο sakiss για τη AlfaRomeo. Μπορούμε να του το συγχωρήσουμε αυτό όπως έχουμε κάνει και στο Σάκη.
Και εσύ Μαρίνο μην κάνεις το ίδιο πραγμα ποστ σε παραπάνω από ένα topic. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. -
se euxaristo meco (mixalh) gia ta kala sou logia
ego den eipa kati to asximo oute prosbala kanenan eipa me thn euxh mou na to parei kai na erthei na me brei -
To R32 ειναι μ$^αρα...Εγω το ειδα στην εκθεση αυτοκινητου και μου αρεσε παρα πολυ..κ η τιμη του ειναι μαματη και ειναι και πολυ σπορ σε συγκριση με το Α3 3.2....
Τρομερη ποιοτητα κατασκευης και 4κουνα.....
Ειναι πραγματι υπεροχο...
-
27ο Ράλλυ Κρήτης...
Δύο Golf στις πρώτες θέσεις και συνολικά 3 στην 5άδα...
Για κοίτα που τα πάνε καλά και στους αγώνες...
Όλα τα αποτελέσματα εδώ:
http://www.rally.gr/view04/online/oc.as ... e_cup_id=0 -
auta einai gousta bravo sta paidia syxaritiria
VW FORUM