-
Ναι ο κινητηρας ειναι πολυ καλος. δεν ακουγεται πολυ (πχ λιγοτερο απο τον 1.5 της renault), κινει το αμαξι σβελτα, ειναι οικονομικος. Και προκειται για ενα χιλιοδοκιμασμενο μοτερ.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
και ερχεται πλεον με τη δεξαμενη adblue;
-
Δες στο site της vw αν αναφέρει adblue για το touran, το tiguan και το passat έχουν πάντως. Το κόστος είναι αμελητέο, θέλεις 13ε κάθε 10000χλμ περίπου.
Όσο αφορά το πρόγραμμα έχουν και η APR και η REVO , πολύ γνωστές εταιρίες και οι δύο.
-
καλησπέρα ,εχω ενα γκολφάκι 6 1400 tsi και αναρωτιεμαι αν κυκλοφορει κανενα αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο να βελτιώνει την κατανάλωση.
-
Ο χρήστης apostolos1983 έγραψε:
καλησπέρα ,εχω ενα γκολφάκι 6 1400 tsi και αναρωτιεμαι αν κυκλοφορει κανενα αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο να βελτιώνει την κατανάλωση.Λογικά αν γινόταν με πρόγραμμα θα το έβαζε η vw από μόνη της.
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
καλησπέρα ,εχω ενα γκολφάκι 6 1400 tsi και αναρωτιεμαι αν κυκλοφορει κανενα αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο να βελτιώνει την κατανάλωση.
Λογικά αν γινόταν με πρόγραμμα θα το έβαζε η vw από μόνη της.
Και όμως, τα περισσότερα προγράμματα (remaps) θεωρητικά βελτιώνουν έστω και ελάχιστα την κατανάλωση, καθώς επεμβαίνουν στους χάρτες closed-loop (τους cruising χάρτες) και αλλάζουν το target AFR, κάνοντάς το ελαφρά πιο φτωχό. Οπότε ακόμα και κατά 2-3% να φτωχύνουν το μείγμα, επειδή περνάμε σχεδόν το 95% του χρόνου σε αυτούς τους χάρτες, έχουμε μια ανάλογη οικονομία καυσίμου.
Μιλάμε βέβαια για τέτοια ποσοστά οικονομίας (δηλαδή 2,3 άντε 5%), οπότε π.χ. ένα αυτοκίνητο που θα έκανε 400χλμ με ένα ντεπόζιτο, θα μπορέσει (θεωρητικά πάντα) να κάνει 420χλμ...
-
Δε ξέρω, νομίζω οι εταιρείες θα ήταν διατεθειμένες να ξοδέψουν πάρα πολλά για να μπορέσουν να διαφημίσουν μείωση κατανάλωσης έστω και 5%.
-
Εμένα 95αρι πρόγραμμα μου έλιωσε πιστονι 3ου κυλίνδρου σε 1.4 tsi ea111(φπε για 50.000χλμ)
Δεν υπάρχει περίπτωση στο καινούργιο να το ξανακάνω
-
Αν εννοείς τον caxa 122ps εγώ σε golf είχα για 100000 χλμ πρόγραμμα revo χωρίς βλάβες.
-
Blg το δικό μου με τα 170hp
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Δε ξέρω, νομίζω οι εταιρείες θα ήταν διατεθειμένες να ξοδέψουν πάρα πολλά για να μπορέσουν να διαφημίσουν μείωση κατανάλωσης έστω και 5%.Τα εργοστασιακά προγράμματα έχουν να συμψηφίσουν πολύ περισσότερες παραμέτρους, κάποιες από τις οποίες δεν μας ενδιαφέρουν όταν κάνουμε remap (π.χ. ρύποι)
-
Και πάνω από όλα να προστατεύσουν τον κινητήρα.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Αν εννοείς τον caxa 122ps εγώ σε golf είχα για 100000 χλμ πρόγραμμα revo χωρίς βλάβες.Εχεις γνωμη για τα προγραμματα της apr στους tsi?
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι αλλά απ'όσο ξέρω είναι κορυφή μαζί με revo .
-
Πριν από ένα-δυο χρόνια είχα μπριζωθεί για πρόγραμμα και το έψαξα λιγάκι.
To revo στον 122 tsi ψιλοτσιτώνει το μοτέρ στα 155 άλογα. Το apr από την άλλη είναι πιο χαλαρό στα 135-140 άλογα περίπου δίνοντας όμως βαρύτητα στη ροπή του κινητήρα (+9 κιλά αν θυμάμαι σωστά)..
-
Αντιγράφω από Seat Forum:
Να ρωτήσω. Ο 1.8 TSI DSG 4x4 που φοράει το Leon Xperience είναι τόσο οικονομικός (για τα δεδομένα του - 6,5 lt σε μικτό κύκλο λέει, οκ παραπάνω θα είναι στην πραγματικότητα); Γιατί και στο review του Autogefuhl μιλάνε για 7 με 8 που μπορεί να πέσει παρακάτω. Και δεν είναι ο ACT κιόλας. Ξέρει κανείς κάτι για αυτόν τον κινητήρα από το group?
-
http://www.newsit.gr/kosmos/vw-anaklisi ... g/2324962/
Ανάκληση 57.600 οχημάτων VW Touareg 3λιτρων diesel που κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη ανακοίνωσε η εταιρεία, καθώς ανίχνευσε δύο παράνομα λογισμικά ελέγχου εκπομπών.
Η ανάκληση του μοντέλου Touareg τελευταίας γενιάς πετρελαιοκινητήρων Euro 6 παραγγέλθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ τα 25.800 από τα μοντέλα βρίσκονται στη Γερμανία.Όλα αυτά όταν η Volkswagen ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει σταματήσει να παραδίδει το Τ6 Multivan, καθώς διαπίστωσε ότι τα μοντέλα ντίζελ του συγκεκριμένου κινητήρα εκπέμπουν υπερβολικά επίπεδα οξειδίων του αζώτου.
Να σημειώσουμε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει προσαρμόσει στην παραγωγή του Touareg ειδικό λογισμικό για να περιορίσει ακόμη περισσότερο τις εκπομπές ρύπων.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πφφφφ! Μηχανικες, ηλεκτρικές κλπ τεχνικές πληροφορίες συνέχεια ....Ηλιολουστο ΣΚ και λίγο lifestyle δεν βλάπτει... [emoji12]
Η αγαπημένη Νατάσα Μποφιλιου αλλάζει λάστιχο στο Tiguan της. [emoji7]Έτοιμη να βγει στο βουνό για την επανάσταση ενάντια στην δικτατορία της Ε.Ε.....
Γελάνε και τα ραδίκια -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... reg-30-tdi
-
Σκάνδαλο που να μην εμπλέκονται οι Γότθοι υπάρχει ;
VW FORUM