-
Το δίλιτρο απο το 1.6?
Ειδικα με το φλωρεμα που έφαγε το νεο Rs δεν νομιζω Αλεξανδρε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το δίλιτρο απο το 1.6?
Ειδικα με το φλωρεμα που έφαγε το νεο Rs δεν νομιζω ΑλεξανδρεΤο φλώρεμα πως προκύπτει χωρίς να το δούμε καν; Ούτε εμένα μου αρέσουν τα τούρμπο αλλά είναι RS και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κορυφαίο όπως κορυφαίο είναι και το Megane RS τούρμπο. Επίσης πέρνα μια βόλτα από τα Μελλοντικά και δες για το επερχόμενο Clio Williams.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το δίλιτρο απο το 1.6?
Ειδικα με το φλωρεμα που έφαγε το νεο Rs δεν νομιζω ΑλεξανδρεΤο φλώρεμα πως προκύπτει χωρίς να το δούμε καν; Ούτε εμένα μου αρέσουν τα τούρμπο αλλά είναι RS και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κορυφαίο όπως κορυφαίο είναι και το Megane RS τούρμπο. Επίσης πέρνα μια βόλτα από τα Μελλοντικά και δες για το επερχόμενο Clio Williams.
Αλεξανδρε κοιτα
Ειναι μονο διπλοσυμπλεκτο, ειναι μονο πενταθυρο, ο κινητηρας του δεν ειναι το πρόβλημα μου , τετραπιστονα φρενακια δεν έχει όπως το παλιο, έχει προγραμμα για να ακους ήχο απο αλλα μοτερ ( ) και Cup θα βγει (ισως και όχι ) αλλα δεν ξερω τι αλλαγες θα έχει.Σε πρώτη φαση σε σχέση με το παλιο απλο Rs ειναι φλωρικο
Βεβαια μπορει να βγει το Cup και να μπορει να κυνηγιέται με το μεγαλο Rs.Μακαρι να δουμε κατι τετοιο αλλα με τα γαλλακια έχω αρχισει σε πολλα πραγματα να χανω τις ελπιδες μου -
Όλες οι Ferrari είναι διπλοσύμπλεκτες. Που θες να καταλήξεις με αυτό; Ε το πεντάθυρο το τρώμε... ειδικά από τη στιγμή που είναι κρυφές οι πίσω χειρολαβές. Αλλά διαφορά στο βάρος και στην ακαμψία δεν θα έχει μεγάλη με ένα υποθετικό 3θυρο. Εδώ πολλά αγωνιστικά είναι 4θυρα και 5θυρα... Το πρόγραμμα για τον ήχο είναι η παραδοχή της Renault ότι ένας τούρμπο δεν θα έχει ποτέ τον ήχο ενός ατμοσφαιρικού. Είναι optional όμως, δεν το βάζεις αν δεν θέλεις. Cup φυσικά και θα βγει, όπως και ακόμα πιο σκληροπυρηνικό Williams! Επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι ελαφρύτερο από το προηγούμενο. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν τον τουμποκινητήρα (που μας βολεύει βέβαια στο Ελλάντα), εγώ σε όλα τα άλλα βλέπω πρόοδο.
-
Από το 2015 είσοδος για την VW στην κατηγορία 'φθηνό αυτοκίνητο'.
Στα πρότυπα της Dacia-Renault , το μοντέλο εισόδου υπολογίζεται στα 6000€ και θα αφορά ένα σεντάν με μήκος 4,20m.
Θα ακολουθήσει και έκδοση van με 5-7θέσια διάταξη πάνω στο ίδιο πάτωμα.
http://www.autobild.de/artikel/vw-plant-drei-neue-preisbrecher-3668618.html
http://www.autoblog.gr/2012/10/13/volkswagen-developing-a-budget-brand-wants-to-compete-with-dacia/ -
...Όλες οι Ferrari είναι διπλοσύμπλεκτες...Αυτό το έχω απορία εδώ και καιρό. Έστω ότι είμαι πιουρίστας και θέλω το παλιό, καλό χειροκίνητο εξατάχυτο του μουλαριού στην 458, ας πούμε. Μπορώ να το κάνω ειδική παραγγελία;
Συγγνώμη για το εξωτοπικό.
-
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
...Όλες οι Ferrari είναι διπλοσύμπλεκτες...
Αυτό το έχω απορία εδώ και καιρό. Έστω ότι είμαι πιουρίστας και θέλω το παλιό, καλό χειροκίνητο εξατάχυτο του μουλαριού στην 458, ας πούμε. Μπορώ να το κάνω ειδική παραγγελία;
Συγγνώμη για το εξωτοπικό.
Οχι δε μπορεις. Το χτενι πέθανε. Λογικο καθοτι το ημιαυτοματο ειναι παντου ανωτερο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Οχι δε μπορεις. Το χτενι πέθανε. Λογικο καθοτι το ημιαυτοματο ειναι παντου ανωτερο.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SMS ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΩ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ
Δία εσύ;
Κρίμα πάντως. Οι πιουρίστες (φαντάζομαι κανένα ποσοστό 0.01% των πωληθέντων μουλαριών) να φύγουν, να πάνε αλλού.
-
Ποιος λεει οτι το ημιαυτοματο ειναι λιγοτερο πιουρ; Ταχυτερο και πιο αγριο απο το χειρικινητο και επιτρεπει και καλυτερο ελεγχο του οχηματος.
-
Δεν έχει νόημα να μπούμε σε μία τέτοια συζήτηση. Το πιουρ της υπόθεσης είναι ότι το χειροκίνητο δίνει περισσότερο την αίσθηση ελέγχου πάνω στο αυτοκίνητο. Καλύτερα να μην μπούμε σε συγκρίσεις.
-
Ψευδαισθηση ελεγχου πες καλυτερα. Εξαλλου τα σοβαρα ημιαυτοματα δεν αλλαζουν σχεση χωρις εντολη απο τον οδηγο. Εχεις παντα τον ελεγχο του τι γινεται.
-
Εντάξει μωρέ, καταλαβαίνεις τι εννοώ τώρα. Εννοώ το κούμπωμα του κιβωτίου, το παίξιμο με το συμπλέκτη, τα ανεβάσματα, τα κατεβάσματα, οι διπλοσυμπλεκτιές και ό,τι άλλο έκανες μόνος σου, το οποίο αναλαμβάνει πλέον το ίδιο το κιβώτιο. Συμφωνώ ότι αυτό είναι ένα βήμα μπροστά, αλλά προτιμώ το χειροκίνητο.
-
-
-
http://www.inews.gr/112/epivevaiosi-gia ... nitira.htm
-
hot lap με πολο....
τα μυαλα μας σε λιγο θα γινουν ΖΕΛΕ!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
hot lap με πολο....τα μυαλα μας σε λιγο θα γινουν ΖΕΛΕ!!!
E καλα με τοση κινηση και διακοπες δεν ειναι και πολυ hot αλλα τεσπα... για 1-2 λεπτα γρηγορα σχετικα πηγαινει ο τυπας...
-
Ναι αλλά οδηγεί πόλο και δεν δικαιούται να το βάζει στο ρίνγκ, ούτε να οδηγάει 'γρήγορα', μη σου πω ούτε να ανεβάζει βίντεο στο γιουτου!
-
Ο χρήστης Commissar έγραψε:
Ναι αλλά οδηγεί πόλο και δεν δικαιούται να το βάζει στο ρίνγκ, ούτε να οδηγάει 'γρήγορα', μη σου πω ούτε να ανεβάζει βίντεο στο γιουτου!Ξεκολλατε πια... Και Lada να οδηγουσε εχει δικαιωμα να το βαζει στο ring... Ελεος... Να ηταν κανα αμαξι πολης τυπου smart ή aygo τοτε ενταξει... Τρατζικ...
-
Χαχα! είρωνικά το έγραψα. γκόλφ έχω και εγώ
Περισσότερο ήταν απάντηση σ αυτό=> 'hot lap με πολο....'
VW FORUM