-
Και παλι ευχαριστω!
-
Να κάτι που δεν είχε ξανακουστεί για τους TSI.
-
Tο έγραψε το περιοδικό κανα δεκαπενθήμερο πριν αλλά δεν το παρέθεσα εδώ για να μην ξεκινήσω πόλεμο με τα vw fanboys. Είμαι μάλλον ο τελευταίος από τον οποίο θα θέλατε να το μάθετε...
Γνώμη μου πάντως ακόμα και για τυπικούς λόγους ν' απαιτήσετε έλεγχο του συστήματος από την αντιπροσωπεία και μακάρι το πρόβλημα ν' αποδειχθεί μικρότερο απ' όσο γράφτηκε.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για να τα 'σπρώχνουμε' στα αυτοκίνητα -
Και με τί είδους έλεγχο θα καταλάβουν αν είναι προβληματική η καδένα; Γιατί το άρθρο λέει ότι το κάνει σε κρύες εκκινήσεις, συνεπώς όταν το πας στο συνεργείο δε θα το κάνει και αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να ασχοληθούν
-
Καλά μην το κάνουμε και θέμα. Ότι και να είναι λινκ ελληνικού site με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θα μείνετε όλοι ντε και καλά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά μην το κάνουμε και θέμα. Ότι και να είναι λινκ ελληνικού site με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θα μείνετε όλοι ντε και καλά.Kαι στα γερμανικα http://www.autobild.de/artikel/vw-1.4-t ... 92135.html
-
Επειδή τις αντιπροσωπείες τις έχω άχτι γενικώς, σας λέω να επιμένετε πάνω στα δικαιώματα σας και να απαιτήσετε γραπτή βεβαίωση ότι το σύστημα ελέγχθηκε και λειτουργεί κανονικά. Λυπάμαι που το γράφω όμως όλοι κοιτάνε να στα πάρουνε με την αγορά, κάνουν υπομονή ή κερδίζουν χρόνο στην εγγύηση και σε κοπανάνε μετά. Με το χαρτί αυτό όσοι είστε στα όρια να λήξει η εγγύηση μπορείτε να τους κυνηγήσετε μετά.
-
Να κάτι που δεν είχε ξανακουστεί για τους TSI.Κι η δικια μου καδενα ακουγεται σα να κροταλιζει οταν τσουλαω με ελαχιστο γκαζι και λιγες στροφες...
Ετσι και βγαλει κατι, θα παω να την τριψω στη μουρη του αρχιμηχανικου μου, που οταν τον ρωτησα στον 1ο τεχνικο ελεγχο τι κανει ετσι, μου ειπε 'Η καδενα, παντα ετσι κανει ειναι φυσιολογικο και δεν αλλαζει' -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Και μένα το ίδιο κάνει......Βέβαια εγώ έχω πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο Κακά τα ψέματα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις
Εσυ εχεις πληρωσει το 6ταχυτο και τα μαλακα σου πλαστικα... Αντε και καμια μονωση παραπανω.
-
Δεν πειραζει, ειναι μαλακο αυτο το ενα, οταν οδηγας δεν το πιανεις ολη την ωρα να νιωσεις την ηδονη; Αρκει.
Να πατε και οι δυο για ελεγχο και να παρετε γραπτη την ετυμηγορια του μηχανικου.
-
Να κάτι που δεν είχε ξανακουστεί για τους TSI. -
Πέφτω από τα σύννεφα! Μα πώς, αφού η Vw έχει εξαλείψει όλα τους τα προβλήματα.
-
Το άρθρο παρα το ερωτηματικο του συγγραφέα για ανακληση δεν αποκλείει αντιδραση απο την εταιρία.
Αν υπάρχει θεμα σιγουρα θα το εξετασει. Δεν ξερω βεβαια αν η κλασική VWαπάντηση 'ετσι κανουν όλα' ... ειναι μια λύση!
Σαν προβλημα παντως -ισως μεμονωμενο- το έχω σκούσει και απο αλλες μαρκες αυτοκινήτου. Σε τελυταια γενια 5θυρης/3θυρης Corolla, σε προ f/l Mitsubishi Colt, σε Nissan Micra K12 κλπ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το άρθρο παρα το ερωτηματικο του συγγραφέα για ανακληση δεν αποκλείει αντιδραση απο την εταιρία.
Αν υπάρχει θεμα σιγουρα θα το εξετασει. Δεν ξερω βεβαια αν η κλασική VWαπάντηση 'ετσι κανουν όλα' ... ειναι μια λύση!
Σαν προβλημα παντως -ισως μεμονωμενο- το έχω σκούσει και απο αλλες μαρκες αυτοκινήτου. Σε τελυταια γενια 5θυρης/3θυρης Corolla, σε προ f/l Mitsubishi Colt, σε Nissan Micra K12 κλπ.μπορεί να έχεις δίκιο αλλά στα οικογενειακά corolla 2004 και colt 2008 reload μας δεν υπάρχει θέμα όπως επίσης δεν υπάρχει θέμα σε αντίστοιχα οχήματα γνωστών.Το κολτ βέβαια έχει 25000χλμ οπότε ίσως είναι νωρίς όμως το άλλο πάει για 100άρα! Για μίκρα δυστυχώς δεν ξέρω...
Μακάρι να έχεις άδικο και εγώ δίκιο.... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μακάρι να έχεις άδικο και εγώ δίκιο....+1. Γι'αυτο αναφέρω 'μεμονωμένα'
-
τι τρεχει με το group vw
από vlasis-b » 04/05/12 16:35γεια σε ολους, θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα σχετικα με τη vw και για τις αλλες μαρκες του group επειδη εδω και πολυ καιρο ακουω διαφορα σχετικα με το ποσο καλα ειναι αυτα τα αυτοκινητα και για να γινω πιο συγκεκριμενος ακουω σε συζητησεις, σε περιοδικα, στο ιντερνετ αλλα και στο φορουμ οτι τα αμαξια του γκρουπ δεν ειναι και τα πιο καλα πχ εχω ακουσει για τα συνγχρονιζε της 2ης ταχυτητας στο κιβωτιο απο τα golf 5, για τα αμορτισερ που σφυριζουν, για καταστραμενους συμπλεκτες και μοτερ χωρις ζορισμα και πολλα αρνητικα για τα dsg οτι δηλαδη χαλανε-μπλοκαρουν ειναι προβληματικα κτλ.
θα ηθελα τη γνωμη σας. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Καλό θα ήταν για να μην ξεσκισθεί το forum και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του(όπως γίνεται συνέχεια τώρα τελευταία) και για να μπορεί να ενημερωθεί σωστά κάποιος που θα μπει εδώ για να βρει παραπάνω πληροφορίες,να μη λέμε τι ακούσαμε και άλλα τέτοια αλλά να αναφέρουν όσοι έχουν ή είχαν αυτοκίνητο του γκρουπ τις διάφορες βλάβες που έχει/είχε παρουσιάσει.εχεις να πεις κατι σχετικα με την ερωτηση που εκανα ή θα κανεις τον εξυπνο? καταλαβαινω οτι θες να υπερασπιστεις το αμαξι σου και εγω το ιδιο κανω με το δικο μου.
ΛΕΣ οτι γραφω βλακιες ομως μπορω να σου δωσω ενα σωρο ΠΗΓΕΣ που να αναφερουν προβληματα με τα αμαξια του γκρουπ και επειδη δεν θελω να σε βαλω να διαβαζεις κοιτα βιντεακια στο youtube με τα προβληματικα dsg και θα καταλαβεις τι θελω να πω. -
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
Καλό θα ήταν για να μην ξεσκισθεί το forum και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του(όπως γίνεται συνέχεια τώρα τελευταία) και για να μπορεί να ενημερωθεί σωστά κάποιος που θα μπει εδώ για να βρει παραπάνω πληροφορίες,να μη λέμε τι ακούσαμε και άλλα τέτοια αλλά να αναφέρουν όσοι έχουν ή είχαν αυτοκίνητο του γκρουπ τις διάφορες βλάβες που έχει/είχε παρουσιάσει.
εχεις να πεις κατι σχετικα με την ερωτηση που εκανα ή θα κανεις τον εξυπνο? καταλαβαινω οτι θες να υπερασπιστεις το αμαξι σου και εγω το ιδιο κανω με το δικο μου.
ΛΕΣ οτι γραφω βλακιες ομως μπορω να σου δωσω ενα σωρο ΠΗΓΕΣ που να αναφερουν προβληματα με τα αμαξια του γκρουπ και επειδη δεν θελω να σε βαλω να διαβαζεις κοιτα βιντεακια στο youtube με τα προβληματικα dsg και θα καταλαβεις τι θελω να πω.Λεει καπου οτι γραφεις βλακιες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλό θα ήταν για να μην ξεσκισθεί το forum και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του(όπως γίνεται συνέχεια τώρα τελευταία) και για να μπορεί να ενημερωθεί σωστά κάποιος που θα μπει εδώ για να βρει παραπάνω πληροφορίες,να μη λέμε τι ακούσαμε και άλλα τέτοια αλλά να αναφέρουν όσοι έχουν ή είχαν αυτοκίνητο του γκρουπ τις διάφορες βλάβες που έχει/είχε παρουσιάσει.
εχεις να πεις κατι σχετικα με την ερωτηση που εκανα ή θα κανεις τον εξυπνο? καταλαβαινω οτι θες να υπερασπιστεις το αμαξι σου και εγω το ιδιο κανω με το δικο μου.
ΛΕΣ οτι γραφω βλακιες ομως μπορω να σου δωσω ενα σωρο ΠΗΓΕΣ που να αναφερουν προβληματα με τα αμαξια του γκρουπ και επειδη δεν θελω να σε βαλω να διαβαζεις κοιτα βιντεακια στο youtube με τα προβληματικα dsg και θα καταλαβεις τι θελω να πω.Λεει καπου οτι γραφεις βλακιες;
εγω παντως ετσι το καταλαβαινω,
ειδες bill γιατι ανοιξα καινουργιο τοπικ και δεν εγραψα εδω απο την αρχη -
Θα αλλαζε κατι αν ηταν ξεχωριστο θεμα;Αν ψαχνεις την μανουρα και την φασαρια θα την βρεις οπου και να το ανοιξεις.Για αυτο σου συνιστω ψυχραιμια
VW FORUM