-
[list:sm4ya1xn]Αμαν ρε Ανδρεα τι μου θυμισες τωρα...........Sirroco I με το μεγαλο φαρδυ φαναρι πισω...........το καρτ της εποχης [/list:u:sm4ya1xn][list:sm4ya1xn]Το θεμ;α της ποιοτητας ειναι πονεμενη ιστορια, παντως αν και απαντες στο βωμο του κερδους κανουν θυσιες, παρ ολα αυτα παραμενουν στην κορυφη![/list:u:sm4ya1xn]
-
[list:dohsd5xq]Παιδια λιγο ησυχια...ερχεται η Μισελ Μουτον..........Υποδεχτειτε την [/list:u:dohsd5xq][list:dohsd5xq]Κανονιστε κακομοιρηδες, ειδικα οι απ τον 'κατω΄οροφο να την στενοχωρησετε [/list:u:dohsd5xq]
-
εεεειιιιι είμαι κι εγώ εδώ με τον μικρό αδερφό Polo, κατα κόσμο 'ΠΕΡΙΚΛΗ'.
μας θέτε στην παρέα σας? -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:jlxhsm97]Παιδια λιγο υσηχια...ερχεται η Μισελ Μουτον..........Υποδεχτειτε την [/list:u:jlxhsm97]ε όχι και 'Μισελ' βρε Μάκη μου, Rene παρακαλώ
-
[list:3hbq818w]Καλως την καλως την.............το ρωτας?[/list:u:3hbq818w][list:3hbq818w]Αντε να δυναμωνει το team [/list:u:3hbq818w]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
[list:3xe01uos]Παιδια λιγο υσηχια...ερχεται η Μισελ Μουτον..........Υποδεχτειτε την [/list:u:3xe01uos]
ε όχι και 'Μισελ' βρε Μάκη μου, Rene παρακαλώ
[list:3xe01uos]Rene Michel Mouton [/list:u:3xe01uos]
-
καλως τη συντροφισα
mkiii έγραψε:
ειμαστε λιγοι κ καλοιμε μπριζωσες χτες....Θα το φτοιαξω το γκολφακι...Το ποτε δε ξερω
Ακουσε με, δε θα το μετανιωσεις
Ειναι ασυληπτο για μερικους ενα αυτοκινητο 10ετιας και πλεον να δειχνει το δρομο σε δηθεν κατασκευες του μαρκετινγκ.Ακομα και αμφανισιακα!!
Αυτο ειναι που τρελαινει μερικουςπες τα! πραγματικα μερικα αμαξια και τωρα να εβγαιναν θα ηταν πολυ ομορφα? Το μπαουλε mkiii δεν ειναι πολυ ωραιο? η 316 η προηγουμενη? το Α3? κουκλια. Και συγχρονα αεροδυναμικα ε? 0,33 το γκολφακι πριν 10 χρονια ε?
-
[list:3tnth499]Το πραγματικα ομορφο ειναι το διαχρονικο, το κλασικο [/list:u:3tnth499][list:3tnth499]Οι extreme σχεδιαστικες λυσεις ειναι για οσους θελουν να επιβληθουν μεσα απο αντικειμενα για προσωπικους τους λογους![/list:u:3tnth499][list:3tnth499]Στον τεχνικο τομεα βελτιωνουν παντα το παλιο και δεν διαγραφουν πετυχημενες συνταγες.Εξαλου ειναι και οι μοναδικοι tunerαδες που οι κατασκευαστες πινουν νερο στο ονομα τους.............ακομα και novitec [/list:u:3tnth499]
-
Το πραγματικα ομορφο ειναι το διαχρονικο, το κλασικο
Οι extreme σχεδιαστικες λυσεις ειναι για οσους θελουν να επιβληθουν μεσα απο αντικειμενα για προσωπικους τους λογους!αντε να το εξηγησεις σε αυτους που αγοραζουν (τι δεν θα πω) αρμανι και ασορτι αυτοκινητο
Παρακαλαω ο ενας στους 3 να το ξεμπουκωνει που και που, γιατι κριμα ειναι στο δρομο κρατανεκαι αλλοι που αγοραζουν γκολφ γιατι ειναι must..........
-
Για ολους:
θελουν να μπλεξουν τη μοδα με τα αυτοκινητα....
Ελπιζω να μεινει και ουσια καπου.... -
Geia sas golfakides kai apo emena.
Exo ena golf mkII na mpo stin parea sas? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το λουκέτο για το μπαούλο..δώρο απο μένα!!!Ευχαριστούμε Νίκο!!
Όσο για το 'μπαουλέ'.....αστείο ήτανε παιδιά....μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά
Είχαμε και Golf MkIII στην οικογένεια....αδύνατος κινητήρας (ως γνωστών....αλλά η μετατροπή ABT/Powerteam πολύ καλή για 85 ίππους), αλλά γενικά πολύ καλό αυτοκίνητο.
Γενικά έχουνε περάσει 'Ιταλοί', 'Γερμανοί' και 'Ιάπωνες' απο την οικογένεια. Ολοι έχουνε καλά και κακά.....
-
Ο χρήστης Spyros Panopoulos έγραψε:
Geia sas golfakides kai apo emena.
Exo ena golf mkII na mpo stin parea sas?[list:19gsqe4f]Καλως ηρθες Σπυρο.Η πορτα ειναι ανοιχτη για ολο το γκρουπ.[/list:u:19gsqe4f][list:19gsqe4f]Τι μοτερ φορας πανω?Για πες μας τι εχεις κανει.[/list:u:19gsqe4f][list:19gsqe4f]Τελικα καταρεουν οι φημες για μοναχικο οπαδο Η ομαδα μεγαλωνει [/list:u:19gsqe4f]
-
Kalimera Paidia
To moter pou forao tora einai 2ltro turbo. Den to exo vgalei akoma sto dromo, ala evelpisto na prolavo ta dragster sto eliniko.
Esy G60 ypotheto exeis minei me to G pano?
-
Kalimera PaidiaTo moter pou forao tora einai 2ltro turbo.
[list:1xq4277o]. Aμαααν........σκουρα τα πραγματα [/list:u:1xq4277o][list:1xq4277o]Το 16v μοτερ εχεις?[/list:u:1xq4277o][list:1xq4277o]Τι ακριβως το εχεις κανει?Εγω ναι εχω το G πρωτο σταδιο, τροχαλια-προγραμμα.[/list:u:1xq4277o]
-
ωχ αγριευουν τα πραγματα!
με βλεπω να βγαινω στη συγγρου να μαζευω χρηματα γιατι αλλιως με φαγατε λαχανοΠαμε γερα
-
[list:38x28l2d]Σπυρο, τωρα το εχω δει το site της υπογραφης σου [/list:u:38x28l2d][list:38x28l2d]Δικο σου ειναι?Μη μου πεις οτι το golfακι ειναι αυτο με τα 600αλογατα [/list:u:38x28l2d][list:38x28l2d]Απ οτι ειδα μοτερ απο G φορας πανω ρεκτιφιαρισμενο στα 2,2?[/list:u:38x28l2d][list:38x28l2d]Επιχειρεις να κανεις τα ιδια σε Ιταλο? [/list:u:38x28l2d]
-
ρε ΣΠυρο που ησουν κρυμμενος τοσο καιρο?
περιμενουμε λεπτομερειες.
για την ακριβεια καιγομαστεΠοιους ιταλους ρε μακη?
Εδω εσπασε ενα καινουργιο μοτερ μαζερατι και το ανοιξαν και βρηκαν στη καδενα κουκουτσια απο ελιες!!!!
τι λεμε τωρα -
Kalispera
Einai block 8v 2ltr kai me kapaki 16v k-jetronic.
-
KalisperaEinai block 8v 2ltr kai me kapaki 16v k-jetronic.
[list:3l0ucebh]To καπακι που βλεπω στη φωτο ειναι απο G60.Εκτος κι αν μιλας για αλλο αυτοκινητο!![/list:u:3l0ucebh][list:3l0ucebh]Αντε ρε Σπυρο, με το τσιγκελι θα στα βγαζω?Λεγε [/list:u:3l0ucebh]
VW FORUM