-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Κυκλοφόρησε ποτέ polo 1.4 fsi?!?!Ναι με 80hp αντι 75 του απλου
-
Δεν νομιζω να ήταν fsi.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν νομιζω να ήταν fsi.http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen ... .932009.29
1.4 L straight-4 16-valve petrol Fuel Stratified Injection, 86 PS (62 kW) (FSI-badged model)
-
Δεν έχω δει ποτέ μου polo με fsi πίσω. Ήρθαν Ελλάδα;
-
H wiki δεν λεει!
-
Αναβιωσαν το σιροκο,μηπως ειναι καιρος και για καμια αναβιωση στυλ corrado? Βασικα αν θελατε να αναβιωσει η vw ενα μοντελο της ποιο θα ηταν αυτο?
Κατι σε τετοιο στυλ...ισως..
-
Η wiki βλακείες λέει... Προφανώς έχει κάνει λάθος γιατί λέει για fsi 86ps. Αν κάνετε κλικ στο main article αναφέρει μόνο 1,4 16v 75 και 100.
-
ρε παιδια εχω ενα passat 1.4t.
στις αλλαγες λαδιου αυτο που εχω δει στην εδω αντιπροσωπια ειναι οτι μου βαζουν λαδια 15w-40.
προφανως της εταιριας.
σε αντιστοιχους κινητηρες ειτε passat η golf -tiguan τι λαδια σας βαζουν εσας? -
Ο χρήστης chrisstyle έγραψε:
στις αλλαγες λαδιου αυτο που εχω δει στην εδω αντιπροσωπια ειναι οτι μου βαζουν λαδια 15w-40.
προφανως της εταιριας.
σε αντιστοιχους κινητηρες ειτε passat η golf -tiguan τι λαδια σας βαζουν εσας?Σε εμένα 5w-30 και νομίζω ότι ισχύει σε όλους τους TSI.
Αν δεν κάνω λάθος γράφει μέσα στο manual.
Λάδια πηγαίνω δικά μου -
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αναβιωσαν το σιροκο,μηπως ειναι καιρος και για καμια αναβιωση στυλ corrado? Βασικα αν θελατε να αναβιωσει η vw ενα μοντελο της ποιο θα ηταν αυτο?Κατι σε τετοιο στυλ...ισως..
Αμαξαρα .Ελπιζω να βγει
-
Ο χρήστης chrisstyle έγραψε:
προφανως της εταιριας.
σε αντιστοιχους κινητηρες ειτε passat η golf -tiguan τι λαδια σας βαζουν εσας?1.4t = VW 504, συνήθως 5-30, αν όντως βάζουν 15-40 σου ρημάξανε τον κινητήρα!
-
Και μετά την εξαγορά της Porsche από την VW (42% έως το τέλος του έτους),
ο CEO Winterkon της VW θέλει 3 νέα μοντέλα για την Porsche ώστε να 2πλασιάσει τις πωλήσεις της έως το 2013http://www.germancarzone.com/automotive ... anned.html
-
**
VW and Audi Models Recalled Over Two Separate DSG Problems **http://carscoop.blogspot.com/2009/08/vw ... r-two.html
-
πρεπει να εγινε χαμος στη αμερικη, εκει δε μασανε..
ελπιζω να λυθουν τα προβληματα και να γινει ανακληση και στη χωρα μας, γιατι ο κοσμος τραβιεται και οι εδω αντιπροσωπειες κανουν τους μαλακες και λενε οτι ολα ειναι μια χαρα
-
κι εγω ακουω και διαβαζω διαφορα σχετικα,αλλα νταξει μεχρι να παρει επισημες διαστασεις το θεμα μπορει και να σε πουνε φιδολογο.Ας ελπισουμε πως δε θα ταλαιπωρηθουν οι ιδιοκτητες
-
εμενα φιλος μου ακουει θορυβους και ο παζαρο του ελεγε πώς δεν τρεχει τιποτα , οι karentαδες μολις το ακουσαν το θεωρησαν πολυ σοβαρο αλλα τελικα του ειπαν οτι ετσι ειναι και οτι δεν εχουν καμια εντολη απο γερμανια (ακομα το ψαχνανε) και το παλικαρι ζει με την αμφιβολια..
να σου πω κατι ειναι και θεμα σε ποια αγορα εισαι.
τα παλια ΤΤ ειχαν προβλημα στο ταμπλω (δεικτες βενζινης θερμομετρα κτλ) μαζευτηκαν λοιπον αν θυμαμαι καλα σε αμερικη και αγγλια οι καταναλωτες και απαιτησαν να φτιαχτουν τα αυτοκινητα τους και ας ηταν εκτος εγγυησης (γιατι το προβλημα εμφανιζοταν μετα απο καιρο)τελικα επειδη εκει οι καταναλωτικες οργανωσεις δεν αστειευονται και οι μαγαζατορες δε σε αντιμετωπιζουν σαν σκατο δεχτηκαν οι αντιπροσωποι να αλλαξουν ολα τα ταμπλω και ας μην ειχαν εντολη απο γερμανια
στην ελλαδα φυσικα κουβεντα..μαλιστα εχω φιλο με παλιο ΤΤ που εμεινε απο βενζινη γιατι ο δεικτης οταν ειναι ανοικτο δεν πεφτει κατω απο το 1/3 και ευτυχως που υπαρχει ο υπολογιστης ταξιδιου να υπολογιζει απο κει τι εχει..
(το ταμπλω κανει κανα 800αρι)τι να λεμε τωρα οτι στην ελλαδα τον παιζουν??παει ο φιλος μου με το golf στη καρεντα και του λενε:καλα σου παρεδωσαν αυτοκινητο στην αλλη αντιπροσωπεια χωρις update??
ενω αυτοι που μου πουλησαν ιουλη μηνα αυτοκινητο που ειχε παραχθει το δεκεμβρη και το update του ειχε βγει απο τον ιανουαριο (και παλι καλα που πηγα νωρις για λαδια γιατι μου ειπαν οτι ηταν σημαντικο) ειναι καλυτεροι..
μου εβαλαν 5 λιτρα λαδι αντι για 4.5 και μου λενε οτι το νεο φιλτρο τους τραβαει περισσοτερο..
αντε και στο διαολο
-
Έλα μην κάνεις έτσι, υπάρχουν και χειρότερα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έλα μην κάνεις έτσι, υπάρχουν και χειρότεραευτυχως , λεω ξανα ευτυχως, που περα απο φιλτρα και λαδια κανενας δεν εχει χρειαστει να βαλει περισσοτερο χερι στο αυτοκινητο μου
και πειτε μου ο,τι θελετε για αξιοπιστια και tsi που σκανε
ο καθενας κρινει με τις εμπειριες του και γω πλεον σταματησα να ξημεροβραδιαζομαι στα συνεργεια και εγινα επιτελους ανθρωπος
δεν ειναι τυχαιοι οι μυθοι που κυκλοφορουν και περα απο οποια μαλακια κανει που και που η vw υπαρχουν αλλοι που δε σταματανε ποτε..
-
Στις αντιπροσωπείες πάντως οι μπάμιες βάζουν παραπάνω λάδι κατά κανόνα. Εμένα μου είχαν βάλει 4 λίτρα αντί για 3.5 και ο δείκτης λαδιού ξεπερνούσε τρελά το όριό του. Ευτυχώς που τα έβγαλα αμέσως.
Δεν ξαναπάω σε αντιπροσωπεία για σέρβις με τπτ. -
εγω ρε φιλε τα αφησα γιατι στη ουσια ειναι 300 ml παραπανω (στα 4.7 φτανει max απλα σου λεει βαζε 4.5 για να εισαι αναμεσα) και σκεφτηκα οτι θα τα καψω αμεσα οπως μια αλλη φορα που μου εκανε το ιδιο ο φιλοσιδης.
ισως επρεπε να παω να τα ρουφηξουν , αλλα το εχεσα και τωρα μπορει και να εχουν καει..
την αλλη φορα θα τους πω 4,5 και αν τους αρεσει αν εχει προβλημα θα το συμπληρωσω μονος μου..
η ψευτικη ιστοριουλα με το φιλτρο μου φανηκε τελειως γτπεσυ βγηκες απο την εγγυηση, εμενα επειδη με τρομοκρατησε ο πασχος με τα αντι-γερμανικα του τρολαρισματα εκανα επεκταση αν και μαλλον τσαμπα λεφτα..
εδω και κανα 2μηνο ειμαι στην επεκταση για αυτο παω ακομα εκει , μετα οπως εχω ξαναπει εχω ετοιμη τη μαστορατζα μου
VW FORUM