-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτες οι ιπποδυναμεις που αναφερεις ειναι με την απλη ή με την 100αρα μπετζινα?εχει σημασια πλην της τσεπης?
-
(εσυ πολυ μου μπαινεις τωρα τελευταια! )
και βεβαια.. να μπλεξω σε καμμια 'δυσκολη' κατασταση και να βρεθω ... λειψός απο άλογα? Να ξερω πως θα συμπεριφερθω!
Αλλο να ξερεις οτι κουβαλας πενηνταρικα στο πορτοφολι σου κι αλλο ... πεντά-ευρα! -
Τριαντάφυλλε όλα στα παλιά λημέρια σε βλέπω να τριγυρνάς...
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να χτυπήσεις το Scirocco πάντως...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τριαντάφυλλε όλα στα παλιά λημέρια σε βλέπω να τριγυρνάς...Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να χτυπήσεις το Scirocco πάντως...
μα ο ανθρωπος ειχε σιροκο...
-
ωωωωωωω τι του είπεεεεεεεεεεεεεεε....
(καιρό είχα να το πω αυτό )
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Niko ετοιμασου να παιρνεις συχνα το εταιρικο...σε ανεση/χωρους/λειτουργηκοτητα ειναι μιλια μπροστα απο την μπεμπα....
ειλικρινα το V ειναι ολοκληρωμενο οχημα...2 χρονια το εχω... 70χιλιαδες χλμ....Να είναι άνετο είναι η αλήθεια...αλλά από κρατήματα, επιδόσεις, πάτημα, στιβαρότητα, ποιότητα κλπ είναι μίλια μπροστά η BMW.
Το Golfάκι πάντως είναι πολύ καλό, όντως.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Niko ετοιμασου να παιρνεις συχνα το εταιρικο...σε ανεση/χωρους/λειτουργηκοτητα ειναι μιλια μπροστα απο την μπεμπα....
ειλικρινα το V ειναι ολοκληρωμενο οχημα...2 χρονια το εχω... 70χιλιαδες χλμ....Να είναι άνετο είναι η αλήθεια...αλλά από κρατήματα, επιδόσεις, πάτημα, στιβαρότητα, ποιότητα κλπ είναι μίλια μπροστά η BMW.
H ΒΜW είχε πάντα παράδοση σε αυτά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ωωωωωωω τι του είπεεεεεεεεεεεεεεε....(καιρό είχα να το πω αυτό )
Απο την 1η γυμνασιου?
Το γκολφ πραγματικα ειναι πολυ καλο αμαξι, ειναι ομως η προυπηρεσια σε καποια μοντελα, που παρα την χλιδη, καλητερη ασφαλεια, ευκολια στο να κινησε με πολυ υψηλες ΜΩΤ κλπ σε αναγκαζουν να πας σε προσθιοκινητο, ο 30φυλλος απλα ηταν αναγκασμενος να παει σε πισωκινητο
Αν θυμαμαι καλα ειναι και καρτιστας....οποτε ολα (τροπος του λεγειν ολα) τα αμαξια ειναι απλως οδοντοκρεμες
-
Βεβαίως έχω να πω ότι το το 1.4 FSI που έχω ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ και καίει αρκετά (περισσότερο από την 120i) αλλά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο άνετο είναι (το είπα αυτό ε?)
Κάτι αρνητικό...έχει κάπως περίεργη θέση οδήγησης, δε μπορώ να βολευτώ, δε νιώθω 'ρουφηγμένος' και 'κολλημένος' με το αυτοκίνητο, νιώθω ότι κάτι λείπει. Θα το συνηθίσω I guess...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να είναι άνετο είναι η αλήθεια...αλλά από κρατήματα, επιδόσεις, πάτημα, στιβαρότητα, ποιότητα κλπ είναι μίλια μπροστά η BMW.
λογικό, μιας και συγκρίνεις διαφορετικούς κινητήρες (και κόστος κτήσης).
Όσον αφορά το αμάξωμα, μπορώ να πω πως οι καινούριες ιδίως μπέμπες (ακόμη περισσότερο η σειρά 1) είναι πολύ στενές μέσα. Αυτό από την 1 κουπέ που μπήκα, την 1 5θυρη, έως και την 1 κάμπριο φίλης που μπήκα προχθές. Πίσω ζορίζονται λίγο τα πράγματα, αλλά και μπροστά αισθάνεσαι λίγο αλυσοδεμένος.
Εντιτ: Στην μπέμπα αυτό που εννοείς 'ρουφηγμένος',εγώ το εννοώ 'στριμωγμένος' απ' ότι κατάλαβα.
-
εγώ πάντως σε 1 δεν έχω ακόμα καταφέρει να μπω στη θέση του οδηγού. δεν το κυνηγάω άλλο βέβαια. είναι δεδομένο οτι δεν χωράω. αλλά την αίσθηση που μεταφέρει ο Νικος νομίζω οτι τη δίνουν κυρίως το ύψος του καθίσματος και η κονσόλα παρά ο μικρός χώρος
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Να είναι άνετο είναι η αλήθεια...αλλά από κρατήματα, επιδόσεις, πάτημα, στιβαρότητα, ποιότητα κλπ είναι μίλια μπροστά η BMW.
λογικό, μιας και συγκρίνεις διαφορετικούς κινητήρες (και κόστος κτήσης).
Όσον αφορά το αμάξωμα, μπορώ να πω πως οι καινούριες ιδίως μπέμπες (ακόμη περισσότερο η σειρά 1) είναι πολύ στενές μέσα. Αυτό από την 1 κουπέ που μπήκα, την 1 5θυρη, έως και την 1 κάμπριο φίλης που μπήκα προχθές. Πίσω ζορίζονται λίγο τα πράγματα, αλλά και μπροστά αισθάνεσαι λίγο αλυσοδεμένος.
Εντιτ: Στην μπέμπα αυτό που εννοείς 'ρουφηγμένος',εγώ το εννοώ 'στριμωγμένος' απ' ότι κατάλαβα.
Όχι, όχι, εννοώ ότι φοράς το αυτοκίνητο, ότι η θέση οδήγησης σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι ένα με το αυτοκίνητο. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι η 1 έχει bucket ενώ το Golf όχι.
Αυτό είναι το βασικό παράπονό μου, καλά βεβαίως δε χάλασε και ο κόσμος...κατά τ'άλλα το αυτοκίνητο έχει σίγουρα καλύτερους χώρους (μπροστά, το πορτ-μπαγκάζ το είδα ίδιο πάνω-κάτω) και είναι πιο άνετο στους κολωδρόμους μας.
Τέλος να πω, ότι ΔΕΝ είναι ακριβό το Golf για αυτά που προσφέρει. Είναι πολύ καλύτερο από τον ανταγωνισμό σε όλους τους τομείς...εκτός από το design.
-
Το νέο τεθωρακισμένο όχημα της VW ... -
τι μπουλντόγκ είναι αυτό ρε παιδιά? Μεγάλη ασχήμια
-
Χθες όπως έκανα ποδήλατο είχα δίπλο μου για λίγο ένα V GTI DSG και ο θόρυβος από τις 3 αλλαγές του κιβωτίου που έκανε δεν μου άρεσε καθόλου όπως το άκουγα απ΄ έξω.
είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο ή είναι τόσο δυνατά αυτά τα γκλακ - γκλακ? -
SWAT
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Χθες όπως έκανα ποδήλατο είχα δίπλο μου για λίγο ένα V GTI DSG και ο θόρυβος από τις 3 αλλαγές του κιβωτίου που έκανε δεν μου άρεσε καθόλου όπως το άκουγα απ΄ έξω.
είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο ή είναι τόσο δυνατά αυτά τα γκλακ - γκλακ?Γειά και χαρά σας, VWφιλοι
Οδήγησα ένα Golf GTI DSG και έπαθα πλάκα με την λειτουργία του κιβωτίου. Σκέφτομαι το επόμενο αυτοκίνητό μου να το πάρβω με DSG , η κάποια παρόμοια υλοποίηση. Εχει κανείς γράψει αρκετά χιλιόμετρα με DSG , γιά να μας πεί πως πάει όταν φορτώσει χιλιόμετρα και τι θέλει από συντήρηση. Είναι γιά μένα πολύ σημαντικά μιάς και γράφω πάνω από 40Κ τό χρόνο -
Ο χρήστης Subifan έγραψε:
είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο ή είναι τόσο δυνατά αυτά τα γκλακ - γκλακ?Γειά και χαρά σας, VWφιλοι
Οδήγησα ένα Golf GTI DSG και έπαθα πλάκα με την λειτουργία του κιβωτίου. Σκέφτομαι το επόμενο αυτοκίνητό μου να το πάρβω με DSG , η κάποια παρόμοια υλοποίηση. Εχει κανείς γράψει αρκετά χιλιόμετρα με DSG , γιά να μας πεί πως πάει όταν φορτώσει χιλιόμετρα και τι θέλει από συντήρηση. Είναι γιά μένα πολύ σημαντικά μιάς και γράφω πάνω από 40Κ τό χρόνοΜετά από 10.000km και 1 χρόνο συμβίωσης με το αυτοκίνητο, το κιβώτιο λειτουργεί το ίδιο ομαλά και ιδανικά όπως την πρώτη ημέρα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Δεν ήμουν υπερ των αυτόματων/ημιαυτόματων κιβωτίων, αλλά μετά την συμβίωσή μου με το dsg δεν το αλλάζω με τίποτα.
-
το δυνατο 'καπ καπ απ καπ κατ κατ καν γκαπ γκαπ' δεν μας ειπες αν ειναι φυσιολογικο, που ρωτησε ο cpp
-
Ασφαλώς και δεν είναι φυσιολογικό. Το συγκεκριμένο, τουλάχιστον από την περιγραφή, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε κάποιο πρόβλημα (ίσως και λίπανσης του κιβωτίου).
Το κιβώτιο όταν δουλεύει σωστά δεν παράγει κανέναν τέτοιο ήχο. Είναι εντυπωσιακά αθόρυβο και δύσκολα αντιλαμβάνεσαι (και ηχητικά) τις αλλαγές.
VW FORUM