-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
JoeyJ GTi υπάρχουν αρκετά στο τελωνείο. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα δεν έχουν Xenon. Εσύ για τι χρώμα ενδιαφέρεσαι και με τι εξοπλισμό? Manual ή DSG?
Μαλλον για κοκκινο ή μπλε manual...απλα καποια εξτρα οπως το πακετο καθρεπτων,το mp3,συναγερμος,πολυλειτουργικο τιμονι κλπ. μπορουν να μπουν σε ετοιμοπαραδοτο(αν δεν τα εχει)?
Συναγερμός και mp3 ναι. Ηλεκτρικά αναδιπλώμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες και χειριστήρια στο τιμόνι πρέπει να τα έχει από το εργοστάσιο.
Γνωρίζω πάντως έμπορο που τα παραγγέλνει έτσι (ηλ.αναδιπλ.καθρέπτες +κάτι άλλα μικροαξεσουάρ)+ηλιοροφή+Xenon+υποβραχιόνιο για να τα έχει ετοιμοπαράδοτα.
Σε κόκκινο είναι εφικτό να το βρεις ετοιμοπαράδοτο. Σε μπλε λίγο δύσκολο.
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Youtube Videoεεεε από βγαίνει το ...μωρό σκαθάρι???
-
μπ3 τουλαχιστον εργοστασιακο (δηλαδη to rcd500) δεν ειμαι σιγουρος αν μπορουν να το βαλουν εδω και πιθανοτατα σταν ανταλλακτικο θα χρειωθει περισσοτερο απο το να το παραγγειλεις...
αν μιλαμε για after market mp3 (δηλαδη να σου βαλουν μια οποιαδηποτε πηγη να παιζει και mp3) τοτε ειναι τουλαχιστον κουτο να παρεις πολυλειτουργικο τιμονι γιατι θα αχρειστευτουν οι λειτουργιες του ραδιοφωνου και δε το θεωρω πιθανο να σου βαλει ο εισαγωγεςνα σου βαλει ειδικο ανταπτορα..
παρηγγειλε το μωρε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και το αμαξακι οπως ακριβως το γουσταρεις! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
JoeyJ GTi υπάρχουν αρκετά στο τελωνείο. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα δεν έχουν Xenon. Εσύ για τι χρώμα ενδιαφέρεσαι και με τι εξοπλισμό? Manual ή DSG?
Μαλλον για κοκκινο ή μπλε manual...απλα καποια εξτρα οπως το πακετο καθρεπτων,το mp3,συναγερμος,πολυλειτουργικο τιμονι κλπ. μπορουν να μπουν σε ετοιμοπαραδοτο(αν δεν τα εχει)?
Συναγερμός και mp3 ναι. Ηλεκτρικά αναδιπλώμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες και χειριστήρια στο τιμόνι πρέπει να τα έχει από το εργοστάσιο.
Γνωρίζω πάντως έμπορο που τα παραγγέλνει έτσι (ηλ.αναδιπλ.καθρέπτες +κάτι άλλα μικροαξεσουάρ)+ηλιοροφή+Xenon+υποβραχιόνιο για να τα έχει ετοιμοπαράδοτα.
Σε κόκκινο είναι εφικτό να το βρεις ετοιμοπαράδοτο. Σε μπλε λίγο δύσκολο.
mp3 θα παίζουν όλα από δω και πέρα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΩΠ!
το εξηγεις λιγοα αυτο?
θα βαζουν σαν στανταρ το rcd500? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΩΠ!
το εξηγεις λιγοα αυτο?
θα βαζουν σαν στανταρ το rcd500?όχι, το RCD 300 θα παίζει πλέον και mp3
-
ΩΠ!
το εξηγεις λιγοα αυτο?
Γλιτωνουμε 500τοσα ευρω!!!!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ΩΠ!
το εξηγεις λιγοα αυτο?
Γλιτωνουμε 500τοσα ευρω!!!!
Επίσης να προσέξεις των αριθμό των ηχείων. Κάποια GTi φέρουν 8 ηχεία πλέον.
Προσωπικά με το ποσό που ανέφερες παραπάνω (περίπου 500€), έχω μπει στον πειρασμό να χτυπήσω από ebay το παρακάτω:
-
αν προσεξεις οι πωλητες των ειναι απο μαλαισια και αν δεις feedback ολοι τους ψιλοκυνηγουν γιατι δεν τους εχουν στειλει το καρτελακι με τον κωδικο και κατι τετοια ομορφα... χρειαζεται και την κεραιουλα για το gps...
χρειαζεται λιγακι προσοχη.. -
tm σωστά αυτά που γράφεις, αλλά τα συγκεκριμένα τα έβαλα ενδεικτικά επειδή είχαν αρκετές photos και έπαιζαν στην τιμή που ανέφερα.
Έχω βρει ανά διαστήματα στο ebay το συγκεκριμένο από πωλητές από Γερμανία με τις ζελατίνες (ολοκαίνουργιο) και σε τέτοια απίστευτη τιμή, από users που έχουν υψηλή βαθμολογία. Απλά όπως καταλαβαίνετε αυτά εξαφανίζονται άμεσα. Όποιος προλάβει...
Σωστό και το σχόλιο σου για την κεραία.
-
Επιγραμματικά η ιστορία έχει ως εξής : έκλεισα ένα Golf στα τέλη Μαρτίου 2007 στην Καρέντα. Ο πωλητής μου είπε αρχικά ότι το αργότερο σε 3 , ποοοόλυ βαριά σε 3.5 μήνες θα έχω το αυτοκίνητο. Μου είπε μάλιστα (γιατί πήγα και συστημένος, τρομάρα μου, ότι υπάρχει πιθανότητα να το 'σπρώξουν' λιγάκι στην Κοσμοκαρ ουτως ώστε να φύγει γρήγορα η παραγγελία από Ελλάδα και έτσι να πάρει καλή εβδομαδα παραγωγής από Γερμανία) Και ξεκινάνε οι ζεμπεκιές από εκεί και έπειτα...
Επικοινωνώ μετά από 10 ημέρες και μου λέει ότι όντως 'προχώρησε' το θέμα στην Κοσμοκάρ και ότι έχω εκτιμώμενη εβδομάδα παραγωγής την 18 ( 7 με 11 Μαίου) , δηλαδή θα έχω συνολικό χρόνο αναμονής το πολύ 2.5 μήνες. Μάλιστα αυτό το νούμερο το είδα με τα μάτια μου στον υπολογιστή του πωλητή. Στην πραγματικότητα όμως μου είπε η εβδομάδα μάλλον θα είναι η 21. Παντα υπάρχει μια μικρη καθυστέρηση στην εκτιμώμενη εβδομάδα.Έχει καλώς λέω.
Περνάνε οι μέρες, φτάνει η 21η εβδομάδα (21 Μαίου) επικοινωνώ πάλι και μαθαίνω ότι η 21η εβδομάδα είναι η εβδομάδα αλλαγής μοντέλου χρονιάς και έτσι θα πάρω μοντέλο 2008. Καλό αυτό λέω, προτού ακούσω τη συνέχεια. Λογω όμως αυτής της αλλαγής θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις και έτσι μάλλον πάμε για 22η-23η εβδομάδα για παραγωγή. Έχει καλώς (ξανα)λέω...
Φτάνει και η 23 εβδομάδα όπου τελικά μαθαίνω ότι πιθανολογούμενη εβδομάδα αλλά όχι επιβεβαιωμένη είναι η 27 και το αυτοκίνητο θα είναι Ελλάδα τέλη Ιουλίου τελικά. Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι η VW γερμανίας έχει κάνει μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελιών για την Ελλάδα.
Συνολικά δηλαδή μιλάμε για χρόνο παράδοσης 4 μήνες + , χωρίς φυσικά αυτό να είναι και απόλυτα σίγουρο !! Φυσικά δεν είναι και κάτι τραγικό (αυτοκίνητο αγοράζω όχι κίνητο) η τόσο μεγάλη αναμονή, απλά με ενοχλεί η κοροιδία. Μου φαίνεται κάπως παράδοξο 2.5 μήνες μετά την παραγγελία να μην έχω πάρει επιβεβαιωμένη εβδομάδα παραγωγής...
Εγώ πιστεύω ότι την παραγγελία μου θα την οδηγεί σε λίγες μέρες κάποιο λαμόγιο με καλές γνωριμίες στην Καρέντα ή στην Κοσμοκαρ και εγώ θα περιμένω την παραγγελία του για να έρθει τέλη Ιουλίου!
Πιο απλά για να μην σας κουράζω πιο πολύ έχει κλείσει κάποιος/α από εσάς Golf στα τέλη Μάρτη-αρχές Απριλίου? Αν ναι, τι εβδομάδα παραγωγής του έχουν δώσει ή ποια περίπου εβδομάδα του έχουν πει ότι θα παραλάβει.
Θέλω να δω αν όντως υπάρχει καθυστέρηση από VW γερμανίας και απλά είμαι άτυχος ή αν όντως έχει παιχτεί κάτι πίσω από την πλάτη μου στην αθάνατη Ελλαδάρα μας ! Smile
-
ΩΠ!
το εξηγεις λιγοα αυτο?
Μηπως ξέρεις αν γίνεται αναβαθμιση ή αντικατασταση σε εμας που πηραμε το παλιο RCD 300 χωρις MP3? Κι αν ναι με τι κοστος?
-
Ως κάτοχος TSi να σας θυμίσω ότι τα επιπλέον χρήματα που πληρώνεις στην VW για τη διαφορά RCD 300 με RCD 500 δεν είναι μόνο για να έχεις τη δυνατότητα αναπαραγωγής mp3. Είναι και τα επιπλέον ηχεία στις πίσω πόρτες και απ' όσο ξέρω μέχρι πριν δύο μήνες τουλάχιστον τα αυτοκίνητα δεν είχαν ούτε τις καλωδιώσεις για πίσω ηχεία χώρια την απαιτούμενη αλλαγή της επένδυσης στις πίσω πόρτες. Επιπλέον το RCD 500 είναι εξάδισκο χωρίς να χάνεις καθόλου χώρο. (Επειδή το RCD 300 κατασκευαζόταν για λογαριασμό της VW από δύο προμηθευτές να σημειωθεί ότι του ενός προμηθευτή η έκδοση είχε τη δυνατότητα αναπαραγωγής mp3. Το λάθος για εμένα το έκανε η VW που δεν έβαλε στις ελάχιστες προδιαγραφές τη δυνατότητα αναπαραγωγής mp3 έν έτει 2006)
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ΩΠ!
το εξηγεις λιγοα αυτο?
Μηπως ξέρεις αν γίνεται αναβαθμιση ή αντικατασταση σε εμας που πηραμε το παλιο RCD 300 χωρις MP3? Κι αν ναι με τι κοστος?
Δε γνωρίζω αν μπορεί να γίνει κάποια αναβάθμιση στο ήδη υπάρχον rcd 300 (πέραν της εξόδου i-pod)
....εκτός κι αν 'χαλάσει' τυχαία και αντικατασταθεί με mp3
-
ΩΠ!
το εξηγεις λιγοα αυτο?
Δε γνωρίζω αν μπορεί να γίνει κάποια αναβάθμιση στο ήδη υπάρχον rcd 300 (πέραν της εξόδου i-pod)
**
....εκτός κι αν 'χαλάσει' τυχαία και αντικατασταθεί με mp3**Καλο!
Γμτ πρεπει να σκεφτω καμια ιδεα πως να 'χαλασει' τυχαια... -
Καλο!
Γμτ πρεπει να σκεφτω καμια ιδεα πως να 'χαλασει' τυχαια...Μπορείς επίσης να πιάσεις τον υπεύθυνο του service, να τον καλοπιάσεις και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα για να χαλάσει 'μόνο του'.Όχι τίποτε άλλο αλλά σκέψου να καταλάβουν ότι το χάλασες εσύ και δεν χάλασε μόνο του?
ΥΓ:Προσωπικά δε θα το πείραζα, μιας και ο χρυσός κανόνας (του μηχανικού) λέει:' ό,τι δουλεύει, δεν το πείράζουμε'
ΥΓ2:Η cd-έρα παίζει mp3 αλήθεια?
-
Γμτ πρεπει να σκεφτω καμια ιδεα πως να 'χαλασει' τυχαια...
Παράξενο που το αναφέρεις, και όλως τυχαίως θυμήθηκα ένα ανηψάκι μου που μου είχε χώσει σε ένα video κάτι πλαστικά παιχνίδια κι ένα μπεγλέρι (το οποίο ακουμπούσε πάνω στην κεφαλή).
Αντίστοιχα, τα cd δεν είναι και πολύ ανθεκτικά, πέφτουν σάλτσες επάνω, γρατζουνίζονται, τέτοια άσχημα πράγματα...
-
απ. υγ2: ναι παιζει mp3 αληθεια..
ηταν μεγαλο διλημα.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
απ. υγ2: ναι παιζει mp3 αληθεια..
ηταν μεγαλο διλημα..Μήπως τότε θα ήταν πιο φρόνιμο να βάλει μία εργοστασιακή σιντιέρα? (αλήθεια, πόσο μπορεί να πάει για να μπει μετά?Ψήνομαι βασικά να το βάλω στης μάνας μου:))
Βέβαια το άλλο θα είναι τσάμπα, μιας και θα αλλαχτεί στην εγγύηση.
VW FORUM