-
-
Είπε κανείς τπτ για ραφές?
http://www.dodge.com/en/charger/features/interior.htmlseating -->next future
-
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Tα flat-bottom τιμόνια, παρεπιπτόντως, είναι εντελώς άβολα, αν χρειαστεί να τα στρίψεις πάνω από μισή στροφή.
Το ίδιο είχα ακούσει - διαβάσει κι'εγώ... μέχρι που βρέθηκα πίσω απο flat-bottom σε ορεινή - spirited - διαδρομή και δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα... αντιθέτως.
Βασικά εξαρτάται απο τον τρόπο οδήγησης του καθενός.
Εαν έχεις συνηθίσει να το αφήνεις να γυρνάει τρελλό και να το στοπάρεις με το ένα χέρι (και στο άλλο το μπεγκλέρι), τότε είναι δύσχρηστο.
Εαν λειτουργείς και με τα 2 ή με το ένα μόνιμα κολημένο επάνω (ή αλλιώς wax-on wax-off style ) δεν θα προβληματίσει.Προφανώς και χρησιμοποιώ τα δυο χέρια στο τιμόνι, τι είμαι, νταλικιέρης; Το πρόβλημα ξεκινάει σε κλειστές στροφές, όταν αναγκάζεσαι να μετακινήσεις το χέρι πάνω στη στεφάνη του τιμονιού και η παλάμη 'βρίσκει' στο γωνιώδες μέρος. Στα VW δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα, όσο στο Audi TT πχ., που είναι περισσότερο 'κομμένο'.
Γούστα είναι, εμένα δε με βολεύει πάντως.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Tα flat-bottom τιμόνια, παρεπιπτόντως, είναι εντελώς άβολα, αν χρειαστεί να τα στρίψεις πάνω από μισή στροφή.
Το ίδιο είχα ακούσει - διαβάσει κι'εγώ... μέχρι που βρέθηκα πίσω απο flat-bottom σε ορεινή - spirited - διαδρομή και δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα... αντιθέτως.
Βασικά εξαρτάται απο τον τρόπο οδήγησης του καθενός.
Εαν έχεις συνηθίσει να το αφήνεις να γυρνάει τρελλό και να το στοπάρεις με το ένα χέρι (και στο άλλο το μπεγκλέρι), τότε είναι δύσχρηστο.
Εαν λειτουργείς και με τα 2 ή με το ένα μόνιμα κολημένο επάνω (ή αλλιώς wax-on wax-off style ) δεν θα προβληματίσει.Προφανώς και χρησιμοποιώ τα δυο χέρια στο τιμόνι, τι είμαι, νταλικιέρης; Το πρόβλημα ξεκινάει σε κλειστές στροφές, όταν αναγκάζεσαι να μετακινήσεις το χέρι πάνω στη στεφάνη του τιμονιού και η παλάμη 'βρίσκει' στο γωνιώδες μέρος. Στα VW δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα, όσο στο **Audi TT **πχ., που είναι περισσότερο 'κομμένο'.
Γούστα είναι, εμένα δε με βολεύει πάντως.
τα γούστα θέλουν υποχωρήσεις.
-
Αυτό λέω ρε Χρήστο, προτιμώ να γουστάρω οδηγικά, παρά οπτικά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό λέω ρε Χρήστο, προτιμώ να γουστάρω οδηγικά, παρά οπτικάβέβαια το ΤΤ το παίρνεις και με τα 2 τιμόνια
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Είπε κανείς τπτ για ραφές?http://www.dodge.com/en/charger/features/interior.htmlseating -->next future
Ούτε ένα δεσμό μπορείς να βάλεις σωστά. Φαντάσου με εργαλείο στο χέρι τι ζημιά μπορείς να κάνεις.
-
μα τόσο άσχετοι είναι αυτοί στο VAG που έβγαλαν αυτό το τιμόνι;;;;;;;
δε μπορώ να το οδηγήσω ούτε με τη σκέψη αν έχει τέτοιο τιμόνι...
προτιμώ να του βάλουν joystick...
[edit]
dmcrc
-
Γιατί, δεν έχει κάνει ποτέ η φάου βε εργονομικά λάθη δλδ; Μην είσαι τόσο απόλυτος. Κάποιος είπε ότι δεν τον βολεύει στην οδήγηση, δεν έθαψε το golf.
-
έχεις δίκιο...
έκανα edit το post μου...
όμως...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Ειναι φλατ για να μη βρισκει η κοιλια.Ή για να μην βρίσκουν τα...@@
Στα VW δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα, όσο στο Audi TT πχ., που είναι περισσότερο 'κομμένο'.
Τι να σου πω, στου ΤΤ το φλάτ βρέθηκα και σχεδόν το είχα ξεχάσει...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
βέβαια το ΤΤ το παίρνεις και με τα 2 τιμόνια
Άλλο για το μπροστά μέρος και άλλο για το πίσω; Τι σου κάνει η ενεργητική τετραδιεύθυνση...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
βέβαια το ΤΤ το παίρνεις και με τα 2 τιμόνια
Άλλο για το μπροστά μέρος και άλλο για το πίσω; Τι σου κάνει η ενεργητική τετραδιεύθυνση...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Είπε κανείς τπτ για ραφές?
http://www.dodge.com/en/charger/features/interior.htmlseating -->next future
Ούτε ένα δεσμό μπορείς να βάλεις σωστά. Φαντάσου με εργαλείο στο χέρι τι ζημιά μπορείς να κάνεις.
Εσύ άσε τις ραφές και διάβασε στους 4Τ στην αλληλογραφία.
Ενας δικός σας (ενδέχεται να τον αναζητεί πλέον το μαύρο σκοτάδι) σιτροενάκιας μιλάει για κάτι τσίγκους.Ακουσες τπτ?
μπουαααααχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ακουσες τπτ?
Στα δικά μου όχι. Δεν έχω αγοράσει τους 4Τ αυτού του μήνα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ακουσες τπτ?
Στα δικά μου όχι. Δεν έχω αγοράσει τους 4Τ αυτού του μήνα.
τα πόστ τα διαβάζεις όμως σε 1msec
-
Είμι γρήγουρους ιεγώ. Αμ πουώς!
-
Στις φώτο που υπάρχουν σε αυτό το link http://www.km77.com/00/volkswagen/golf/g03.asp είναι πολύ όμορφος ο συνδυασμός του σκούρου ταμπλώ με τα μπέζ υπόλοιπα (καθίσματα, πλαινά θυρών, κάτω μέρος ταμπλώ, πάτωμα).
Γνωρίζει κανείς πως πρέπει να παραγγελθεί το αυτοκίνητο για να έρθει έτσι? Δηλαδή υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένους συνδυασμούς εξωτερικού χρώματος και χρώματος καθισμάτων? Είναι κάποιο από τα δέρματα που δίνει η vw αυτό το μπεζ? Αρκεί να το παραγγείλεις πχ μαύρο με μπεζ δέρματα για να έρθει έτσι ή πρέπει να ζητήσεις να είναι και τα υποόλοιπα σε αυτό το χρώμα?
Υπάρχει κάποιος κάτοχος εδώ που να το έχει αγοράσει ακριβώς έτσι για να μου πει πως ακριβώς το παρήγγειλε?
Ευχαριστώ.
-
υπαρχει μπεζ δερμα που μπορεις να βαλεις στο γκολφ, παραγγελια παει μαζι με θερμαινομενα καθισματα και ηλεκτρικη ρυθμιση της στηριξης μεσης.
παει, ομως, με συγκεκριμενα χρωματα εξωτερικα...
π.χ. στο λευκο δεν υπαρχει η δυνατοτητα για μπεζ δερμα...οταν λες τα υπολοιπα, ποια ακριβως εννοεις?
-
Εννοώ αυτά που γράφω στην παρένθεση δηλαδή πλαινά θυρών, κάτω μέρος ταμπλώ, πάτωμα ....
Με λίγα λόγια αν το παραγγείλεις με μπέζ δέρματα θα έρθει έτσι όπως στις φώτο ή πρέπει να ζητήσεις ρητά να είναι έτσι και τα 'υπόλοιπα' (και αν δεν το ζητήσεις έρχονται σε γκρί)
Ξέρουμε αν υπάρχει ο συνδυασμός αυτός σε TSI ή GT?
VW FORUM