-
Μήπως σπάσει όμως;
-
Εγώ βλέπω 2 επικίνδυνα μοντέλα.
Σοβαρά τώρα, πολύ καλή γκάμα κινητήρων-ιπποδυνάμεων. Μπράβο στην VW.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει χαθεί μπάλα με τα ακρωνύμια και τα μοτέρ...1.4TFSi, 1.4TSi, 1.4FSi...
βγαίνει καινούριο Golf 1.4ts ts ts....
-
TO VW GOLF CLUB HELLAS ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ 4TROXOI ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤYΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ -
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Μία 'ηχητική' ερώτηση: τι ηχεία φοράει το Golf Plus (σε ίντσες); Ξέρει κανείς και τι μάρκας-ποιότητας είναι;
Υπάρχει κάποιο σχετικό link;
-
-
διακριτικότατο...
-
πιο όμορφο με τις 'μαύρες'
-
http://img178.imageshack.us/img178/853/ ... 048rg3.jpg
Μήν το πάρετε προσωπικά, ισχύει για όλα τα μοντέλα:
**
Κανένας βιομηχανικός κλάδος πλήν της ένδυσης (ρούχα) και του αυτοκινήτου δεν
έχει καταφέρει να 'παλαιώνει' τα μοντέλα της βάση μόνο και μόνο της όψης (μόδας).**a) Βλέποντας ένα ρούχο 5ετίας που βγήκε από το κουτί, καταλαβαίνεις ότι είναι
5ετίας μόνο και μόνο από την οπτική (μόδα).b) Ομοίως και στα αυτοκίνητα, κατάφεραν να συνδέσουν την οπτική με την παλαιότητα,
οπότε μοντέλα 5 ετών καταλαβαίνουμε ότι είναι παλιά μόνο και μόνο από την όψη.Το υπάρχον golf έκανε τον αισθητικό κύκλο του αλλά σε 2 χρόνια θα δείχνει παλαιότερο
των παλαιοτέρων, όπως και το focus που οδηγάω εγώ το ίδιο χάλια θα δείχνει. Φυσικά
είναι κρίμα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν πα να έχει μαύρες ζάντες, 240 άλογα και
διζωνικό κλιματισμό - θα φαίνονται οπτικά απ' έξω σαν να βγήκαν από την χρονομηχανή.Η opel έκανε μια καλή οπτική ανανέωση που θα κρατήσει άντε 3-5 χρόνια ακόμα, ομοίως
καλή έκανε και η citroen. Αλλά πάλι μιλάμε για 5 χρόνια μέγιστο. -
Το Edition 30 μπορεί να ξεκίνησε η διάθεσή του και στη χώρα μας, αλλά όποιος το παραγγείλει σήμερα, δεν πρόκειται να το παραλάβει πριν παρέλθουν τουλάχιστον 5 μήνες...
Αυτό το διάστημα αναμονής μου ανακοίνωσε πωλητής της εταιρείας σε ερώτησή μου...
-
Ούτε Civic να ήταν
μόνο που είναι περιορισμένης παραγωγής
-
... σε λιγες μερες .... ερχομαι!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... σε λιγες μερες .... ερχομαι!Με premium διαθέσεις;
Καλοτάξιδο!
-
θεεεεεεεεεεεεεεενκς!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... σε λιγες μερες .... ερχομαι!Τι να πούμε και μεις που θέλουμε τρεις μήνες!!!!!!!
Φαίνεται κάνει καλό καιρό στο Ingolstadt και δεν μαζεύονται από την αυλή να μου συναρμολογήσουν το Avant μου!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι να πούμε και μεις που θέλουμε τρεις μήνες!!!!!!!
Φαίνεται κάνει καλό καιρό στο Ingolstadt και δεν μαζεύονται από την αυλή να μου συναρμολογήσουν το Avant μου!!!το παρηγγειλα του Σταυρού (ανήμερα)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Φαίνεται κάνει καλό καιρό στο Ingolstadt και δεν μαζεύονται από την αυλή να μου συναρμολογήσουν το Avant μου!!!το παρηγγειλα του Σταυρού (ανήμερα)
Paso μεγάλε !!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
... σε λιγες μερες .... ερχομαι!
Φαίνεται κάνει καλό καιρό στο Ingolstadt και δεν μαζεύονται από την αυλή να μου συναρμολογήσουν το Avant μου!!!ήθελες εξοπλισμό
-
Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα στους κατόχους VW GOLF IV (αγορασμένο το 1999) για το πως έχουν αντιμετωπίσει, αν τους παρουσιάστηκε, τους πολλούς ενοχλητικούς τριγμούς της ανάρτησης ειδικότερα στις στροφές όταν το αμάξωμα παίρνει έστω κάποια μικρή κλίση και γενικότερα στις οποιεσδήποτε ανωμαλίες του εδάφους. Σημειώστε ότι το σύστημα ανάρτησης, ελατήρια, έμβολα κλπ έχει ελεχθεί σε ΚΤΕΟ και βρέθηκε εντάξει. Δοκίμασα μεθόδους όπως καλό πλύσιμο στους θόλους των φτερών και χρήση αρκετού WD 40 χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Κάποιος μπορεί να βοηθήσει;
-
Σινεμπλοκ ίσως;
VW FORUM