-
Αν θυμάμαι το Golf III είχε βγει 2 εξάμηνο του 1991 (μαζί με τον κλασικό του αντίπαλο το Astra - GTI η VW, GSI η Opel μιλάμε για χρόνια άλλα!!!). Για πωλήσεις τουλάχιστον στην Ελλάδα δε νομίζω να είχε αυτές που έκανε το Golf IV. Ο VR6 ήταν γνωστός από το Golf II και απαγορευμένος για την ελληνική φορολογία. Το Golf III GTI αν δεν ήταν 2λιτρο νομίζω ότι θα είχε στην Ελλάδα καλύτερες πωλήσεις. Σχετικά με το Golf II GTI (που ήταν μπροστά για τότε αρκετά σε σχέση με τον ανταγωνισμό) νομίζω ότι αυτό το μεγάλο βήμα τώρα το κάνει η VW όχι όμως με το λογότυπο GTI αλλά με το TSI και το GT άσχετα αν έχω τις επιφυλάξεις μου για την αξιοπιστία του. Σχετικά με την τετρακίνηση δεν ξέρω αν ήταν εργοστασιακά ή φτιαγμένα, υπήρχαν και τα Golf II με G60 μοτέρ ή VR6 αν και νομίζω ότι ήταν με το G60.
-
Καλημέρα σας.
Εχθές οδήγησα το 1.4 TSI SportLine. Θα ήθελα να σας κάνω 1 ερώτηση σχετικά με τις αναρτήσεις: μου φάνηκαν σκληρές για τα δεδομένα μου (είχα μία ιστορία στη μέση και με κουράζουν). Σίγουρα, είναι καλύτερα για την εθνική. Επειδή σκέφτομαι για το Plus, η HighLine (που δεν έχω βρει πουθενά να κάνω test drive) έχει πιο ξεκούραστες αναρτήσεις; Ξέρω ότι δεν έχει sport αναρτήσεις, αλλά τι σημαίνει αυτό;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ελπιζω να στριβουν με ...79 σε τεστ αντιλόπης
λεω και γω...θα αφηνατε κατι να πεσει κατω;....
-
kouasimodos
σημαινει οτι οι αναρτησεις του ειναι πιο μαλακες, αρα πιο ανετες. -
Ο χρήστης powergs έγραψε:
... Σχετικά με την τετρακίνηση δεν ξέρω αν ήταν εργοστασιακά ή φτιαγμένα, υπήρχαν και τα Golf II με G60 μοτέρ ή VR6 αν και νομίζω ότι ήταν με το G60.Εργοστασιακά είχαν βγει τότε η έκδοση ραλλύ με τον G60 και χαμηλώματα, φουσκώματα, φτερά και η έκδοση country (νομίζω 1800 με 90 άλογα) με σηκώματα, προστατευτικές ποδιές και τη ρεζέρβα από πίσω σαν τζίπ. Έχω δει ένα τέτοιο συμπαθέστατο να κυκλοφορεί στη Σκύρο.
Δέχομαι ότι πρέπει να υπάρχουν πολλά μοντέλα και ότι σε όλα αναλογούν και κάποιοι ευχαριστημένοι πελάτες αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω τα πλεονεκτήματα του Plus.... Υποθέτω τα καθίσματα θα είναι λίγο πιο ψηλά οπότε ο παπούς σου δεν θα λυγίζει πολύ τα γόνατά του και θα έχεις και λίγο παραπάνω χώρο για να φοράει και το ημίψηλό του.... Άντε να μπορείς να βαζοβγάζεις μωρά από το καθισματάκι τους χωρίς να σκύβεις πολύ. Για όλα αυτά πληρώνεις κάτι παραπάνω για να πάρεις μια ογκώδη φούσκα με ψηλό κέντρο βάρους και αυξημένη μετωπική επιφάνεια (άρα και κατανάλωση). Προφανώς οι ανάγκες μου είναι διαφορετικές, ή επιλέγω να τις καλύψω διαφορετικά, αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι του βρήκε μια γνωστή μου νέα, ελεύθερη και με όρεξη για εκδρομές... (άβυσσος η ψυχή των γυναικών...)
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=54572
premium ο όμιλος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=54572premium ο όμιλος
Σε executive cars εκθεση.............. VW πως σου ακούγεται????
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=54572premium ο όμιλος
λές να φέρει τους TSI στην Audi ;;;
-
Λέτε να ήταν οι σπασμένοι TSI η αφορμή για νέο-ειδικό χώρο δοκιμών
σε θερμοκρασίες από -40 έως +150 βαθμους κελσίου? -
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=54572
premium ο όμιλος
μην τους καταργήσει από τη VW επειδή κόβουν πωλήσεις από την Audi
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=54572
premium ο όμιλος
μην τους καταργήσει από τη VW επειδή κόβουν πωλήσεις από την Audi
μην του λες τέτοια γιατί θα ξαναπάει μπουζούκος για να ξεδώσει από την στενοχώρια...
-
Αληθευει αυτο που ακουσα οτι το καλοκαιρι θα ερθει Passat με τον 1.8Τ.
Ενδιαφερεται ο father να δωσει το 1.6 για το 1.8Τ αν ειναι αληθεια -
Ποιο ήταν το πρώτο μοντέλο που είχε φορέσει dsg; Μήπως είναι audi και κακώς το γράφω εδώ;
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Ενδιαφερεται ο father να δωσει το 1.6 για το 1.8Τ αν ειναι αληθειατον 1.8ΤFSi εννοείς?
αυτός θα μπαίνει μόνο στα Audi ή είναι ιδέα μου...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενδιαφερεται ο father να δωσει το 1.6 για το 1.8Τ αν ειναι αληθειατον 1.8ΤFSi εννοείς?
Δεν ξερω.
Χθες μου λεει οτι θα το δωσει για να παρει το 1.8 που θα ερθει το καλοκαιρι. Και επειδη εφευγα εκεινη την ωρα δεν συζητησα παραπανω -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Δεν ξερω.
Χθες μου λεει οτι θα το δωσει για να παρει το 1.8 που θα ερθει το καλοκαιρι. Και επειδη εφευγα εκεινη την ωρα δεν συζητησα παραπανωto 2007 bgenei 1,6 TSI me 210hp alla oxi se passat
auto me to 18TFSI edw to ematha -
σε ποια θα μπει ο 1,6 ΤSi?
θα κλαψουνε μανουλες παλι....
χωρια που μαλλον 220+ θα ειναι...
-
Nαι, θα κλάψουνε αυτοί που θα τον αγοράσουν αφού θα σπάσει
-
Στα TSi έγινε η αρχή..
-
Φωτιά στην άσφαλτο
VW FORUM