-
Ετοιμάζομαι για τεστ ντράιβ του golf Gti και του GT. Δεδομένου ότι προέρχομαι από 75 ταπεινά άλογα έχω το αγχάκι μου. Θα ζητήσω να βλέπω και την στιγμιαία κατανάλωση σε κάποια στιγμή...
Επίσης, διάβασα κάπου στο φόρουμ ότι ετοιμάζεται δυνατότερος κινητήρας στο golf Gti? αν ναι, από πότε??
Πάντως είναι χλίδα τα άτιμα. Μπήκα και στο φόκους στ και έμοιαζε μισό κλικ πιο ψεύτικο. Εκτός από τα άριστα ρεκάρο...
-
Επετειακό GTi για τα 30χρόνια του Golf GTi, με +30 άλογα, διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα (κατά 99%, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) και οι ίδιες ζάντες σε μαύρο χρώμα όμως.
Από Σεπτέμβριο στην Ελλάδα με τιμή 32-35K σύμφωνα με εγκάθετες πηγές.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επετειακό GTi για τα 30χρόνια του Golf GTi, με +30 άλογα, διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα (κατά 99%, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) και οι ίδιες ζάντες σε μαύρο χρώμα όμως.Από Σεπτέμβριο στην Ελλάδα με τιμή 32-35K σύμφωνα με εγκάθετες πηγές.
Και έκδοση με 230 άλογα ο 2.0Τ!
Τα άλογα από ΦΠΕ τα βρήκαν;
Φωτό έχουμε;
-
-
Ο κινητήρας των 230 θα διατίθεται στο μη επετειακό gti?
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ο κινητήρας των 230 θα διατίθεται στο μη επετειακό gti?Koιτα, οι πληροφοριες λενε οτι ηδη το GTi απο τις αρχες του χρονου βγαζει πλεον 210αλογα. Οποτε λογικα δε θα μπει ο 230.
Απο την αλλη, κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος πλεον για τις εκδοσεις κινητηρων της VW.
-
http://www.gtiracingthegame.com/index_en.htm
Για κολλημένους. Δεν θα σας προσπεράσει αυτοκίνητο άλλης μάρκας. -
To είδα να διαφημίζεται στο Steam, φαίνεται να έχει πολύ καλα γραφικά τουλάχιστον... Απο gameplay όμως;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο κινητήρας των 230 θα διατίθεται στο μη επετειακό gti?
Koιτα, οι πληροφοριες λενε οτι ηδη το GTi απο τις αρχες του χρονου βγαζει πλεον 210αλογα. Οποτε λογικα δε θα μπει ο 230.
Απο την αλλη, κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος πλεον για τις εκδοσεις κινητηρων της VW.
Που εχεις ακουσει οτι θα βγαζει 210 αλογα;
Μπορεις να παρεθεσεις το αρθρο σε παρακαλω. Ειναι σημαντικη πληροφορια αυτη που λες...και αυτοι που θελουν να παρουν GTI το ξανασκεφτονται...ωστε να το παρουν απο τον Ιανουαριο και μετα...
-
ειπα οτι ηδη βγαζει, οχι οτι ΘΑ βγαλει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειπα οτι ηδη βγαζει, οχι οτι ΘΑ βγαλειΔηλαδη το GTI τωρα εχει 210 αλογα;;
Αυτο λες;;
-
Eτσι λενε οι κακες γλωσσες....
Για το μοτερ του Skoda RS λενε 215. -
Ποιες κακες γλωσσες; Το GTI βγαζει 200 αλογα...το ΑΝ ΘΑ βγαλει 210 δε το ξερουμε.
Γιαυτο σε ρωτησα πριν...ΘΑ βγαλει 210; Και που το διαβασες;
Και μου λες οτι οχι ΘΑ βγαλει...ΒΓΑΖΕΙ ΗΔΗ! Αλλα το GTI βγαζει 200 αλογα!
Τωρα λες...οτι ετσι λενε οι κακες γλωσσες!
Τι απ’ολα συμβαινει; Με μπερδεψες...
-
Εχω γραψει ξεκαθαρα: 'Koιτα, οι πληροφοριες λενε οτι ηδη το GTi απο τις αρχες του χρονου βγαζει πλεον 210αλογα. Οποτε λογικα δε θα μπει ο 230. '*
- δυναμομετρησεις παιδιων που εχουν το μοτερ αυτο σε Golf & Octavia.
Δεν εχω επισημη ενημερωση, αυτο που εχω προερχεται απο κατοχους.
-
και φυσικα, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι αν ειναι οντως 210 ή 200...
ειδικα οταν μπορεις ευκολα να το φθασεις 230-250.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και φυσικα, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι αν ειναι οντως 210 ή 200...ειδικα οταν μπορεις ευκολα να το φθασεις 230-250.
To ευκολα ειναι σχετικο...αλλο να ερχεται εργοστασιακα με 10 παραπανω...και αλλο να πας να τρεχεις να δωσεις 10 αλογα παραπανω με καποια λεφτα επιπλεον!
Τελοσπαντων...θα δουμε...
-
για τα 10 παραπανω αλογα το εργοστασιο δεν εχει αλλαξει κατι περα απο επαναπρογραμματισμο* του εγκεφαλου.
επομενως οταν αποφασισει κανεις να το πειραξει δεν εχει καμια διαφορα ειτε εχει 200 ειτε 210...
και φυσικα το κοστος του προγραμματος ειναι ακριβως το ιδιο.
ηδη η επετειακη εκδοση βγαζει 230...
-
Μπορέι καποιος να με βοηθήσει στην επιλογή ανάρτησης (αμορτισέρ-ελατήρια) για Golf IV 1.4;
Ψάχνω για λύση οικονομική, δε θέλω να χαμηλώσω το αυτοκίνητο ούτε θέλω ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση -
Για σας παιδια Νομιζω οτι αυτη η ερωτηση επρεπε να γινει εδω [Ειμαι νεος στο forum και στο pc και δεν ξερω].Θα εκτιμουσα οποιδηποτε γνωμη και εμπειρια για τα παραπανω αυτοκινητα και στο Variant και auto. Το3.2 κυκλοφορει?
-
Ο κολλητός μου έχει ένα πόλο 1,4 8βάλβιδο του 99. Το πήγε για σέρβις και τους είπε για ιμάντα. Από εκεί του είπανε πως αλλάζει στα 90000 χλμ. Ο φίλος μου έχει ~70000. 7 χρόνια όμως χωρίς αλλαγή. Στο βιβλιαράκι δεν λέει τίποτα. Τι παίζει τελικα;
VW FORUM