-
Σε άγιο και μικρό μην τάξεις δε λένε. Μη περιμένετε να αφήσω το θέμα να ατονήσει. Τώρα που το έχω εμπεδώσει ποια ότι θα γίνει. Περιμένω νέα και ημερομηνίες. Όσοι μπορούν δεν είναι ο αριθμός που μετρά (σίγουρα υπάρχουν σημαντικά εμπόδια και υποχρεώσεις) αλλά η καλή διάθεση. Δεν μας κυνηγάει κανένας δείτε τα τεφτέρια σας και αποφασίστε πότε μπορείτε. Προσπαθήστε να μην χάσουμε μόνο τα καλά της εποχής. Καλά και σε καζάνι να μην προφτάσουμε να πάμε δεν χάλασε ο κόσμος.
-
Κατ' αρχήν λέμε για 18/10!Να δούμε πως θα πάει όμως και το οριστικοποιούμε!!
-
Αν υπάρχει η σκέψη για συνδυασμό με τον αγώνα δεν λέω όχι αλλά δεν θα μας μείνει καιρός για τίποτε άλλο σχεδόν.
Πέστε μου μόνο έγκαιρα για να μπορέσω να βρω τα χρειαζούμενα. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αν υπάρχει η σκέψη για συνδυασμό με τον αγώνα δεν λέω όχι αλλά δεν θα μας μείνει καιρός για τίποτε άλλο σχεδόν.
Πέστε μου μόνο έγκαιρα για να μπορέσω να βρω τα χρειαζούμενα.Ναι..ναι...για τον αγώνα!!Ετσι θα λέμε!!
Και αμα δούμε ειδική να μου τρυπήσεις τη μύτη!!
Βρε,σε μια ταβέρνα να μπούμε [μετά τις μπουγάτσες και πριν το γλυκό] και θα δεις αγώνα!!! -
Είπα και εγώ τι μου λένε τώρα?
-
Στις 18/10 με τίποτα, δηλώνω απών, λόγω ανωτέρας και επιβεβλημένης κατάστασης. Μόνο 1-2 Νοε το συζητω....λες?
-
εγώ έχω ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα να προτείνω...
18-19 Οκτωβρίου - Κρήτη
25-27 Οκτωβρίου - Ιωάννινα
1-2 Νοεμβρίου - Θεσσαλονίκη/Σέρρες
πως με βρίσκετε??? -
Ρένα,τό γύρο τού κόσμου σέ σαράντα μέρες,τό έχεις διαβάσει;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρένα,τό γύρο τού κόσμου σέ σαράντα μέρες,τό έχεις διαβάσει;Τι να διαβάσει ρε Αντρέα?!!...Η Ρένα μπορεί και να τον κάνει!!! Ολη η Ελλάδα δύο τετράγωνα που λέει κι ο tm!! Αυτοί είμαστε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι να διαβάσει ρε Αντρέα?!!...Η Ρένα μπορεί και να τον κάνει!!! Ολη η Ελλάδα δύο τετράγωνα που λέει κι ο tm!! Αυτοί είμαστε!!
Αντε λοιπών!!!ΟΡΜΑΤΕ!!!
-
ε...αυτό δεν λέμε? η κρήτη και η θεσσαλονίκη είναι τα σίγουρα για μένα τουλάχιστον [εκτός επαγγελματικού απροόπτου ], η ιδέα για Ιωάννινα είναι η καινούργια και δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει κανείς αλλά δεν χάνουμε τίποτε να την προτείνουμε...μια νέα 'παγκόσμια' συνάντηση
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι να διαβάσει ρε Αντρέα?!!...Η Ρένα μπορεί και να τον κάνει!!! Ολη η Ελλάδα δύο τετράγωνα που λέει κι ο tm!! Αυτοί είμαστε!!
Σωστά!!! Εδώ έφτασε στην άλλη άκρη....για λίγα χιλιόμετρα θα κολλήσει!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ έχω ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα να προτείνω...
18-19 Οκτωβρίου - Κρήτη
25-27 Οκτωβρίου - Ιωάννινα
1-2 Νοεμβρίου - Θεσσαλονίκη/Σέρρες
πως με βρίσκετε???Μια θεσσαλονικη θα γουσταρα σαν τρελλος! Γιαννενα τις ημερομηνιες που λες, ειναι αδυνατον, διοτι εχει πανηγυρι στη Ναυπακτο εκτος αν ειμαι Υδρα... Επισης κατι παιζει Νοεμβρη στην Ανω Χωρα Ναυπακτιας με καστανα και κατι τετοια πραγματα (λεει).. Πιστευω θα εχει ενδιαφερον! Το ειχε η Ναυτεμπορικη στο site της χθες...
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!! ΟΧΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!
(και εψαχνα να βρω τοπο πως να κοψω την αποταμιευση... ξερετε... μια κακια συνηθεια που μας μαθανε στο σχολειο και ξεκινησε με το ταχυδρομικο ταμιευτηριο....! Τωρα που το βρηκα το κολπο, ποιος μας πιανει!!! - Για Γαλλια, κανεις ???) -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σωστά!!! Εδώ έφτασε στην άλλη άκρη....για λίγα χιλιόμετρα θα κολλήσει!έχεε χάρη που λέει το ζώδιο μου...να προσέχω τα οικονομικά μου, αλλιώς ξαναερχόμουν άνετα
αλλά μάλλον τώρα είναι σειρά σου να έρθεις
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
έχεε χάρη που λέει το ζώδιο μου...να προσέχω τα οικονομικά μου, αλλιώς ξαναερχόμουν άνετα
Έλα βρε....στα οικονομικά θα τα χαλάσουμε?
Ενα εισητηριάκι......τζάμπα είναι!
Φτύστο και μπορεί να έρθω σύντομα για δουλειά....για 3-4 μέρες. Θα ενημερώσω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
έχεε χάρη που λέει το ζώδιο μου...να προσέχω τα οικονομικά μου, αλλιώς ξαναερχόμουν άνετα
Έλα βρε....στα οικονομικά θα τα χαλάσουμε?
Ενα εισητηριάκι......τζάμπα είναι!
Φτύστο και μπορεί να έρθω σύντομα για δουλειά....για 3-4 μέρες. Θα ενημερώσω.
Φυσικά και θα ενημερώσεις Φάνη ετσι?...Εχουμε νέα ταβέρνα στα Καλύβια!
-
Να έχετε υπόψη σας και το Θέρισο. Ιστορικό χωριό, με όμορφη διαδρομή που περνά μέσα από φαράγγι, και ΚΑΛΟ ΦΑΪ.
-
Τι έγινε παιδιά? Χαθήκαμε λίγο?
Για να αρχίσουμε να συμμαζευόμαστε, αν είναι οριστικό για τις 18/10 αναφέρετε ποιοι θα είναι σίγουρα στο καράβι για να μπορέσουν να γίνουν κάποιες προετοιμασίες. Για το μέσο μετακίνησης, τι θα χρειαστεί Mini Bus ή κανονικό λεωφορείο ή μήπως ποδήλατο.
Να φτιάξουμε τη λίστα με τους ταξιδιώτες λοιπόν. Τελικά θα έρθετε στο Ηράκλειο ή από κάπου αλλού?
Άντε να δούμε φως. -
Είντα λεωφορεία ροζονάρεις ωρέ Μανωλιό; Τα τουτού είντα τα'χομε;
-
Δεν πιστεύω η φίλοι που θα έρθουν από την υπόλοιπη Ελλάδα να πάρουν τα αυτοκίνητα τους για μια μέρα. Επίσης τα ΙΧ των «ντόπιων» που θα μπορούν να ακολουθήσουν τις κινήσεις όλης της ημέρας δεν πιστεύω να φτάνουν. Οπότε ένα Mini Bus με την συνδρομή ενός ή δυο ΙΧ είναι η καλύτερη λύση. Θέλω όμως να είναι σίγουρη η ημερομηνία και ο αριθμός της παρέας για να κάνω τις απαραίτητες κινήσεις. Μην νομίζεται ότι δεν θα έχει κίνηση τουριστική εκείνες τις μέρες και θα είναι εύκολη η εξασφάλιση κατάλληλου αυτοκινήτου. Έχω κάνει δυο προσπάθειες και δεν βρήκα ακόμα κάτι γιατί είναι λίγα και κλεισμένα εκείνες τις μέρες.
Φίλε Κουκ σαν συνδιοργανωτής παρακαλώ κατέγραψε τα άτομα και οριστικοποίησε την ημερομηνία.
Ο Μανόλης (Megane98Hp) λόγο εγχείρησης του πατέρα του εκείνες τις μέρες θα βρεθεί μαζί μας για λίγες ώρες μόνο.
Από τους «ντόπιους» έχουμε σίγουρα, Εγώ δυο άτομα και από ότι καταλαβένω και ο Skullone μόνος.
Γίνονται προσπάθειες να βρεθεί και καζάνι να μας δεχτεί όλο το τσούρμο αλλά δεν έχει ευοδωθεί ακόμα η προσπάθεια. Δεν θα βγάλουμε δική μας τσικουδιά βλέπεται και δέκα δεκαπέντε άτομα μαζί είναι πολλά.
Κάθοδος των Μυρίων του 4TF..στην Κρήτη!!