-
Άκουσα (χωρίς να έχω προσωπική πείρα) ότι οι συστάσεις των τροχονόμων σε όσους οδηγούν στο Κέντρο της Αθήνας γίνονται πια μέσα από τα μεγάφωνα των περιπολικών (!)
Δεν μπορώ δυστυχώς να αποφύγω τον συνειρμό με τους πλανόδιους που διαλαλούν το εμπόρευμά τους ( 'Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω ...'). Άραγε αν αγοράσω και εγώ ντουντούκα, θα δικαιούμαι όταν δέχομαι σύσταση να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο;
Πέρα από την αισθητική του θέματος θα ήθελα τη γνώμη σας γενικότερα για το μέτρο. -
Άκουσα (χωρίς να έχω προσωπική πείρα) ότι οι συστάσεις των τροχονόμων σε όσους οδηγούν στο Κέντρο της Αθήνας γίνονται πια μέσα από τα μεγάφωνα των περιπολικών (!)
Δεν μπορώ δυστυχώς να αποφύγω τον συνειρμό με τους πλανόδιους που διαλαλούν το εμπόρευμά τους ( 'Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω ...'). Άραγε αν αγοράσω και εγώ ντουντούκα, θα δικαιούμαι όταν δέχομαι σύσταση να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο;
Πέρα από την αισθητική του θέματος θα ήθελα τη γνώμη σας γενικότερα για το μέτρο. -
Αν οι τροχονόμοι,αλλά και γενικώτερα οι αστυνομικοί,ασχοληθούν πιο πολύ με την πρόληψη παρά με την καταστολή..δεν θα με πειράξει και η ντουντούκα!
Θεωρώ οτι αν μπορεί απο το περιπολικό να σου συστήσει να βάλεις την ζώνη ή να σε προειδοποιήσει να μην παρκάρεις ή να σταματήσεις να μιλάς στο κινητό...είναι καλύτερα απο το να σε σταματήσει και να σου ρίξει κλήση! -
ωχ τι μου θύμισες τώρα!!!
Πριν από κανα χρόνο, στην είσοδο της Εθνικής στην Κηφισιά προχώραγα αμέριμνη μέσα στην κίνηση στην δεξιά λωρίδα. Οποτε ξαφνικά ακούω από κατι μεγάφωνα μια αγριοφωνάρα 'ΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ'
Μου κόπηκε το αίμα!!! Παιδιά ήταν απίστευτη η τρομάρα που πήρα!!! Μόνο που δεν τράκαρα! Τελικά η ντουντούκα δεν ήταν για μένα αλλά για ένα άλλο αυτοκίνητο.
-
μεγαλη φαση η ντουντουκα στα περιπολικα...σα ντελαληδες κανουν...
-
έχουν και τα καλά τους οι ντουντούκες
πριν ένα χρόνο περίπου στη άνοδο της Κηφισίας, διασταύρωση με την οδό Πεντέλης..ασημί (τι άλλο) Golf σταματαει στην αριστερή λωρίδα και περιμένει το φανάρι της καθόδου για να κάνει αναστροφή, μια κίνηση παράνομη, επικίνδυνη και άκρως εκνευριστικη για τους ανερχόμενους την αριστερή λωρίδα που έπρεπε να περιμένουν να παρανομήσει ο πιτσιρικάς με το καπελάκι ο οποίος μάλιστα έκανε και γκριμάτσες..όπου σαν από τα ουράνια ακούστηκε φωνή από ντουντούκα περιπολικού το πλήρωμα του οποίου αποφάσισε να κάνει τη δουλειά του
'εσυ με το Goooooooooooolf, τι θέλεις να κάνεις'
ήταν μια στιγμιαία δικαίωση για τους ταλαίπωρους της Κηφισίας που κατέβαζαν καντήλια στον αγενή πιτσιρικά αλλά αποτέλεσμα κανένα..επίσης χαίρομαι διότι το πληρωμα του περιπολικού σταμάτησαν τον πιτσιρικά, του έβαλαν τις φωνές και αφού τον έκαναν να μαζέψει σα βρεγμένος γάτος τον άφησαν να φύγει χωρίς κλήση...απόδειξη πως εκτός από εισπράκτορας η τροχαία μπορεί να συνετίζει και να διευκολύνει
-
δεν με χαλαει και ειναι και κατι που ηδη ισχυει απο χρονια σε αλλες χωρες!!!
γιατι οχι λοιπον και εδω.
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
ήταν μια στιγμιαία δικαίωση για τους ταλαίπωρους της Κηφισίας που κατέβαζαν καντήλια στον αγενή πιτσιρικά αλλά αποτέλεσμα κανένα..επίσης χαίρομαι διότι το πληρωμα του περιπολικού σταμάτησαν τον πιτσιρικά, του έβαλαν τις φωνές και αφού τον έκαναν να μαζέψει σα βρεγμένος γάτος τον άφησαν να φύγει χωρίς κλήση...απόδειξη πως εκτός από εισπράκτορας η τροχαία μπορεί να συνετίζει και να διευκολύνειΌλα τα άλλα καλά, αλλά εδώ διαφωνούμε.
Το να κάτσει και να τον βρίζει εμένα δεν μου λέει τίποτα, όπως δεν λέει τίποτα και στο νεαρό. Αντιθέτως, δείχνει κομπλεξισμό από την πλευρά του μπάτσου, αφού αν μέσα ήταν κανένας μεγαλοδικηγόρος ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα είχε σκύψει ήδη (πάνω στο πρόβλημα εννοώ
Μία μόνο λύση υπάρχει. Σταμάτημα, συνενόηση στον πλυθηντικό ανεξάρτητα από την ηλικία και οικονομική επιφάνεια του παραβάτη και κόψιμο κλήσης χωρίς καθυστερήσεις.
-
Αν κυκλοφορούσαν περισσότερο και τους βλέπαμε μόνο,πιστευω θα γλυτώναμε πολλά χαζά και επικίνδυνα που γίνονται καθημερινά.Όποτε χρειαζόταν ας βγάζανε και την ντουντούκα να μας κράξουν και λίγο.
Με ανησυχεί που δεν τους βλέπω περισσότερο και εκτός Αθηνών,δεν υπάρχουν ή τόσα 'σημαντικά'πρόσωπα προστατεύουν και αφήνουν τους'ασήμαντους' να κάνουν τους κεφαλιού τους??.
Ο φόβος φυλάει τα έρμα, δυστυχώς.
Χωρίς βούρδουλα ή μπαμπούλα μου φαίνετε πως οι περσσότεροι δεν καταλαβαίνουν μία. Πάλι δυστυχώς. -
Εγώ θέλω ο αστυνομικός να μιλάει στην ντουντούκα και ο άλλος να έχει τέρμα την μουσική!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγώ θέλω ο αστυνομικός να μιλάει στην ντουντούκα και ο άλλος να έχει τέρμα την μουσική!!Και τα φωτορυθμικά(γλομπος-φωτακια-φλασακια)αναμένα και να κανει ουι-ουι-ουι.
Χωρίς πλάκα, όσο μπορούμε να βλέπουμε με τέτοια διάθεση καταστάσεις που μας συμβαίνουν, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα.Νασαι καλά
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εγώ θέλω ο αστυνομικός να μιλάει στην ντουντούκα και ο άλλος να έχει τέρμα την μουσική!!
Και τα φωτορυθμικά(γλομπος-φωτακια-φλασακια)αναμένα και να κανει ουι-ουι-ουι.
Χωρίς πλάκα, όσο μπορούμε να βλέπουμε με τέτοια διάθεση καταστάσεις που μας συμβαίνουν, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα.Νασαι καλά
Σωστά!
Μερικά πράγματα επιβάλεται να τα παίρνουμε στην πλάκα!Φαντάσου τώρα περιπολικό με φάρο αναμμένο και προβολείς (γιατί αρκετοί τους έχουν ανοιχτούς στις τρομερές καταδιώξεις στην ομίχλη της ομόνοιας) και την ντουντούκα ... και μπροστά κανένα αυτοκίνητο με μοβ φωτάκια και προβολείς επίσης με τέρμα μουσική!
Η μία λατέρνα να κυνηγάει την άλλη!
ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΜΕ ... ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ (!)