-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ή ίσως απλά να μη με νοιάζει βρε Αλέξανδρε!ελα ντε........
ειναι ενα ακομα λαθος που κανω.........εχω την εντυπωση οτι και οι αλλοι σε πολλα θεματα σκεφτονται οπως εγω...... ομως τελικα αποδεικνυεται το αντιθετο και ''προσγειωνομαι'' στην πραγματικοτητα.
-
Αλέξανδρε, έκανες ένα λαθάκι! Έχω μόνο δύο usernames... Αυτό που χρησιμοποιώ πάντα και το άλλο που το ξέρεις εδώ και καιρό, καθώς και ελάχιστα (επιλεγμένα και έμπιστα) άτομα στο φόρουμ, αλλά επειδή το χρησιμοποιώ για πολύ μικρές, καίριες παρεμβάσεις, θα παρακαλέσω να παραμείνει απόρρητο!
Κωνσταντίνε, δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι αυτές οι καίριες παρεμβάσεις που απαιτούν 'ειδικό' γιούζερνεϊμ και δεν μπορεί να τις 'υποστηρίξει' ο κωνσταντίνος που όλοι ξέρουμε(μερικοί και από κοντά) αλλά και ποιος είναι ο πυρήνας που αναφέρεις Άμα είναι να ανοίξουμε όλοι από καμιά δεκαριά, να βρίζουμε ανενόχλητοι όποιον μας τη σπάει, να υποστηρίζουμε ότι λέμε και στο τέλος να αλληλοσυγχαιρόμαστε μόνοι μας.
Είναι δυνατόν να έχουμε άλλο σοβαρό όνομα και άλλο για πλάκα; Τί είναι part time παιδική χαρά εδώ μέσα;Άμα είναι να ξέρουμε τις ώρες, να μην τρώμε το χρόνο μας δηλαδή
Τώρα ο αλέξανδρος, εκτός από το ηθικό μέρος, πολύ σωστά είπε και για το τυπικό, που καλό θα ήταν να το δεις βγάζοντας τα γυαλιά, αφού φιλοξενήσε εδώ όπως και όλοι μας
αυτό θα'πρεπε να σε νοιάζει -
Ή ίσως απλά να μη με νοιάζει βρε Αλέξανδρε!Εντυπωσιακη δήλωση
Αυτές οι 3468 δημοσιευσεις απο πιο κομμάτι είναι του ένός ή του άλλου.
Ομολογώ πως ο 'σεβασμός' που είχα για τους 'παλιούς' κλονίστηκε.Και μετά μιλάμε για καλά παραδείγματα και τέτοια.Η δημόσια ομολογία δεν μετριάζει την βαρύτητα του γεγονότος.Μάλλον είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λιγώτεροι απο τα νούμερα.ΚΡΙΜΑ -
Ή ίσως απλά να μη με νοιάζει βρε Αλέξανδρε!'Και υψωσας αυτου την δεξιαν,κατεβιβασεν ταυτην βιαιως επι το μεσον των σκελων και ανεκραξε:NAAAAAAA!!!!!!'
Ευχαριστουμε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ή ίσως απλά να μη με νοιάζει βρε Αλέξανδρε!
'Και υψωσας αυτου την δεξιαν,κατεβιβασεν ταυτην βιαιως επι το μεσον των σκελων και ανεκραξε:NAAAAAAA!!!!!!'
Ευχαριστουμε.από τα πιο ωραία 'μαλώματα' -καυτηριασμούς! Το έχω διαβάσει τόσες φορές και ακόμα γελάω!!ΤΡΟΜΕΡΟ!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ή ίσως απλά να μη με νοιάζει βρε Αλέξανδρε!
'Και υψωσας αυτου την δεξιαν,κατεβιβασεν ταυτην βιαιως επι το μεσον των σκελων και ανεκραξε:NAAAAAAA!!!!!!'
Ευχαριστουμε.KOΡΥΦΑΙΟ!!!!
-
Το 2ο username του skullone διαγράφτηκε. Είναι κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.[moderator]
-
Ή ίσως απλά να μη με νοιάζει βρε Αλέξανδρε!???????????????????????????????????????? '£$$ ^%& *£%'£
-
Επι της ουσιας του thread:
Συμφωνω στα περισσοτερα με τον alexastrag.
-Δεν μ'αρεσει η υποχρεωτικη εγγραφη, οταν δεν θελεις να δημοσιευσεις αλλα μονο να δεις. Δημιουργει σιγουρα πλασματικες εγγραφες και ΚΥΡΙΩΣ, ισως ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ πραγματικες εγγραφες. Ισως καποιοι, που φτανουν μεχρι το φορουμ και θελουν να δουν πως ειναι, αποφευγουν να εγγραφουν για διαφορους λογους. Ετσι ομως 'χανονται' ενδεχομενως καποια μελη που θα ηταν ενεργα, ενω σιγουρα 'κερδιζονται' πολλα 'εικονικα' μελη. Δεν θεωρω τους φιλους που δεν δημοσιευουν 'παριες', ουτε και θελω να εμποδιστουν με οποιονδηποτε τροπο. Απλα δεν βρισκω σκοπιμο να εγγραφονται υποχρεωτικα.
-Γιατι αραγε επιτρεπεται η 'κρυφη' κυκλοφορια μελων; Μπορει να απαντησει καποιος απο τους moderators;
-Χωρις να εχω ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις: Δεν μπορει να γινεται καποιος ελεγχος του σημειου προσβασης (IP ADDRESS???) ή του e-mail επιβεβαιωσης για να αποτρεπονται οι διπλες εγγραφες;
-Πιστευω οτι η διαγραφη των μελων μετα απο 1 χρονο χωρις login ειναι ευλογη. Αν καποιος ελειπε στην Αρκτικη, ας ανοιξει νεο κωδικο. Τα usernames ομως πρεπει να μενουν δεσμευμενα ισοβιως, για να μην υπαρχει συγχυση (εκτος κι αν ενα username δεν εχει κανει ποτε δημοσιευση).Το 4000 ή και 14000 δεν μου λεει τιποτα. Αυτο που εχει σημασια ειναι ο 'παλμος' και η διευρυνση των ενεργων μελων. Και στα δυο νομιζω οτι το φορουμ παει καλα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Επι της ουσιας του thread:
Συμφωνω στα περισσοτερα με τον alexastrag.
-Δεν μ'αρεσει η υποχρεωτικη εγγραφη, οταν δεν θελεις να δημοσιευσεις αλλα μονο να δεις.Για να πούμε και του στραβού το δίκιο αυτό είναι σωστό.
Το forum θα έπρεπε να είναι ελεύθερο για ανάγνωση σε όλο το κόσμο.
Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να επιτραπεί το 'post-άρισμα' χωρίς να είσαι εγγεγραμμένος. -
Kάτι σχετικό με τα 2πλα usernames:
Στο forum αυτό είχα γραφτεί αρχικά ως 'AlexDesign', αλλά μετά από κάμποσο καιρό που έκανα να ξαναμπώ δεν θυμόμουν τον κωδικό μου.
(προσπάθησα διάφορους πιθανούς κωδικούς αλλά τίποτα)Ξαναγράφτηκα λοιπόν ως 'Alex_Design'.
Αν θέλουν οι Mods ας διαγράψουν τον... παλιό μου εαυτό!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 2ο username του skullone διαγράφτηκε. Είναι κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.[moderator]Ποιο ηταν αυτο Κωστα? Πως το 'ανακαλυψατε'?. Ειχαμε και παλιοτερα εναν τυπο με 10+ ονοματα που εκανε φοβερα πραγματα, αλλα αυτος μας τελειωσε...
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
[...........................Ειχαμε και παλιοτερα εναν τυπο με 10+ ονοματα που εκανε φοβερα πραγματα, αλλα αυτος μας τελειωσε...
μην εισαι και τοσο σιγουρος γιαυτο.........ζει και βασιλευει και το φορουμ το παιδευει.......ακομα!!!!!!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Το 2ο username του skullone διαγράφτηκε. Είναι κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.[moderator]
Ποιο ηταν αυτο Κωστα? Πως το 'ανακαλυψατε'?. Ειχαμε και παλιοτερα εναν τυπο με 10+ ονοματα που εκανε φοβερα πραγματα, αλλα αυτος μας τελειωσε...
To δήλωσε ο ίδιος!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To δήλωσε ο ίδιος!!!OK, αλλα ποιο ηταν το username? Μπορουμε να ξερουμε?
ΥΓ.alexastrag σε αλλο χρηστη αναφερομαι εγω. Τελος παντων, ειναι πολλα τα λαμογια...
-
Γιατι δεν υπαρχει καμμια διαφημιστικη εκμεταλλευση του forum;Ουτε μια διαφημιση στις σελιδες του...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Γιατι δεν υπαρχει καμμια διαφημιστικη εκμεταλλευση του forum;Ουτε μια διαφημιση στις σελιδες του...Καλύτερα...
Δε θα μου άρεσε κάθε φορά που μπαίνω να μου ανοίγονται αυτά τα pop-up όπως αλλιώς τα λένε, windows.
Όσον αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που παραμένουν ανενεργοί, είομαι σύμφωνος, μετά από ένα χρόνο χωρίς post το μέλος να διαγράφεται από το φόρουμ και να δεσμεύεται και το όνομα χρήστη του, ώστε αργότερα, αν θέλει να ξαναμπεί, να μπορεί να μπει με το παλιό του όνομα.
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται καν αυτο το θεμα? Δηλαδη τι πειραζει αν γινουμε 4000 ή 40.000? Εχουν κανενα προβλημα οι servers? Εμεις που κυριως διαβαζουμε τα θεματα (ισως και πιο συχνα απο αλλους που γραφουν) αλλα δεν γραφουμε πολυ ειμαστε αρκετοι και δεν πρεπει να υπαρξει κανενα ξεσκαρταρισμα γιατι πολυ ευκολα μπορει να γινουν παρεξηγησεις και λαθος ενεργειες... Ταπεινη μου γνωμη..
-
Συμφωνώ. Με τόσο που γράφω θα μπορούσα να έχω 10 users και να κάνουν όλοι δημοσίευση καθημερινά. Από την άλλη όμως έκανα 5 μήνες offline και αν οι συνθήκες παρέμεναν ως είχαν θα έκλεινα χαλαρά το 12μηνο χωρίς forum. Και θα διαγραφόμουν επειδή λόγω ανάγκης έμεινα κάποιον καιρό εκτός; Θα ερχόμουν και θα έκανα φορμάτ όλους τους σέρβερ!!!
-
Θα μου επιτρέψουν (πιστεύω) τα μέλη του forum , επειδή 'άνοιξα' το θέμα
στις 31/08/2003 , να σημειώσω :Πιστεύω , πως η πλειοψηφεία του forum είναι τα 'σιωπηλά' μέλη , με τις
μηδενικές , ελάχιστες , λίγες , όπως θέλετε ορίστε το, δημοσιεύσεις.
Είναι 'σιωπηλά' μέλη σαν τους panark , acro , charmak66 , ethnikaras (να με συγχωρήσουν για την προσωπική αναφορά) , που για τον
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , συμμετέχουν διαβάζοντας και όχι γράφοντας.
Αυτό ας το έχουμε κατά νού ΕΜΕΙΣ οι πολύγραφοι , γιατί απλά μας ΚΡΙΝΟΥΝ !!!ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ , ΟΜΩΣ , ΤΑ 'ΣΙΩΠΗΛΑ' ΜΕΛΗ , ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ
ΜΠΡΟΣΤΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ . Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ.Και , όπως όλοι μας , πιστεύω πως γνωρίζουμε , το Forum έχει μία σημαντική εκκρεμότητα : την υλοποίηση της πρότασης του sirgus ,για
φιλανθρωπικό σκοπό.Εκεί , δεν πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΝΑΣ , 'σιωπηλός' ή όχι .
Αποστόλης Κ. Νούσιας,
Γιάννενα.
ΓΙΝΑΜΕ 6644 και 163.000 δημοσιεύσεις!!!