-
Εκτιμηση μου ειναι παντως πως οι τιμες του νεου Αστρα θα ειναι αναμεσα σε αυτες του Γκολφ και των ποιο φτηνων ανταγωνιστικων μοντελων. Πιστευω πως θα αξιζει τα λεφτα του... αν και θα ηθελα να το δω απο κοντα για μια καλυτερη γνωμη. Ποιο καλη εκδοση παντως απο αποψη χρηματων-αποδοσης μου ακουγεται ο 1.8
Οσον αφορα το νεο Focus, οοοοοταν θα βγει... και αν δεν εχει τελικα το σχημα που εχουμε δει (μπλιαααχχχ)... τοτε ισως πετυχει και αυτο Παντως αν και εγω περιμενα εναγωνιως το επερχομενο Focus, κατι με κανει να πιστευω πως τελικα δεν αξιζει να το περιμενει κανεις... ειδικα οταν υπαρχουν τα καταπληκτικα Mazda 3 και Golf. Η αισθηση που περνω απο την Ford ειναι too little, too late... θα φανει ομως... αντε να δουμε...
-
To αστρα και σε έκδοση caravan
To focus και σε έκδοση caravan
To golf και σε έκδοση caravan
-
Οι τιμές και ο εξοπλισμός του νέου astra στην έκδοση 1,4 θα είναι:
Η/Τ
ΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ
ΗΛ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΜΠΡΟΣ
ΗΛΕΚΤΡ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧ
ΗΛΕΚΤΡ ΚΑΘΡ ΘΕΡΜ
ΑBS
4ΑΒ14.257 ΕΥΡΩ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
16'' ΖΑΝΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛ
ΡΑΔΙΟ CD ΜP3
6 ΑΒ15.057 ΕΥΡΩ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ
ΑΙΣΘ ΒΡΟΧΗΣ
ΑΥΤ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΩΤΩΝ
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜ 16''
ΧΕΙΡΙΣΤ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
COMPUTER ΤΑΞΙΔΙΟΥ16.357 ΕΥΡΩ
Να τονίσω ότι όλες οι εκδόσεις επιβαρύνονται με:
380 ευρω - μεταλλικό χρώμα
94 ευρω - εξοδα πινακιδας
146 ευρω - τελη κυκλοφοριας
163 ευρω ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!!! -
Loipon apo ta osa lene i texniki tis Ford to kenurgio focus tha prosanatolisti se alo koino. Diladi to design tha gini pio sovaro kai tha mimithi liga pragmata apo to mondeo. Ara pistevo oti tha apagoiteftoume apo to new focus. Tora to mazda den me exei pisi kai to golf to theoro aparadekto. To kenurgio astra einai arketa kalo alla thelo na do kai tin trithiri ekdosi . Kai ego theoro oti to meganII einai me diafora to kalitero tis katigorias.(me ta dika mou kritiria)
-
Να και το ASTRA CABRIO
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
163 ευρω ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!!!
Καλοοοοοοοοοοοο.... Ξερεις τι απαντησει σηκωνει οταν θα σου το ξεφουρνισουν εε?
Πειτε μου που ειναι να παω να σας το φερω εγω!
-
Το νέο Astra θα έρθει στην Ελλάδα σε 4 εκδόσεις :
-Essentia 1.4 (14.257)
-Enjoy 1.4 (15.057) 1.6 (16.557)
-Elegance 1.4 (16.357) 1.6 (17.857) 1.8 (19.157)
-Cosmo 1.4 (17.257) 1.6 (18.757) 1.8 (20.057) 2.0 - 200HP (26.257)Επίσης θα υπάρχουν 2 κινητήρες diesel 1.7 - 100HP και 1.9 - 150HP, όπως επίσης και κάποιες ειδικές τιμές λανσαρίσματος για τα έξτρα συστήματα :
Έκδοση Enjoy : ECC+Ζάντες 16'+Αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα+Cruise Control = 770 Euro
Έκδοση Elegance 1.4 : ESP+Χαμηλωμένο σασί με δισκόφρενα πίσω+Cruise Control = 540 Euro
Έκδοση Cosmo 1.4 : ESP+Cruise Control = 440 Euro
Έκδοση Cosmo+Elegance 1.6&1.9 : IDSPlus+ESP+Switch Sport Mode+Speed Sensitive streering+Cruise Control = 900 Euro.
-
Άρχισε να πουλιέται το Astra?
-
Επισημως μου ειπαν απο την OPEL θα ερθει στις 23. Παντως δεχονται ηδη παραγγελιες και τα πρωτα αυτοκινητα θα κυκλοφορησουν στους δρομους γυρω στα τελη Απριλιου. Η τιμη ακουγεται πολυ καλη αν και προς το παρον δεν ισχυουν ατοκοι διακανονισμοι (ισως επειδη ειναι ακομα ανεπισημη η αφιξη του). Δε μου αρεσε καθολου αυτο με τα εξοδα μεταφορας (ενταξει ρε παιδια, το εμπεδωσαμε, ειναι πιο φτηνο απο το Golf, δε χρειαζονται μαρκετινιστικα κολπα...) αλλα τα φραγκα ειναι καλα σε καθε περιπτωση. Επειδη σκοπευω ν’ αλλαξω το Κορσακι (που σημειωτεον περαν του περιεργου τιμονιου μ’ εχει αφησει 3 χρονια ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ και κυριως μακρια απ’ τα συνεργεια!) για κατι μεγαλυτερο και -κυριως- πιο ταξιδιαρικο, θα το σκεφτω σοβαρα. Το Golf ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΚΡΙΒΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΔΥΝΑΜΟ (1.4) και για τον επερχομενο FSI μαλλον θα απαιτειται ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Θα το σκεφτομουν σοβαρα αν εκαναν μια γερη εκπτωση αμα τη αφιξει του νεου κινητηρα. Το Focus μου αρεσει πολυ, εχω ακουσει τα καλυτερα, αλλα ο 1.4 ειναι εξισου προβληματικος με του Golf. Ελπιζω να διορθωσουν το προβλημα στο καινουριο. Ετσι θα μπω σε σοβαρο διλημμα το καλοκαιρι (αν δεν κανω την ταρζανια με το Astra ως τοτε!). Το Mazda καλο, χρυσο αλλα εμφανισιακα δε μου λεει τιποτα και τ’ αμαξι ειναι σαν την γυναικα: Η καλυτερη του κοσμου να ‘ναι αμα δε σε εμπνεει αστο να παει στο διαολο!
-
Το ΜAZDA 3 το πεντάπορτο δε μου λέει τίποτα αισθητικά.
Κάτι έχει στο τελείωμα , στο πίσω μέρος και το χαλάει.
Το Astra πρέπει να το δώ κι από κοντά όταν βγεί, αλλά πιστεύω έχει γίνει υπερβολική χρήση γωνιών και ακμών...
Αντίθετα το GOLF, παρά το γεγονός ότι στην αρχή μου ήταν αδιάφορο, σιγά-σιγά βλέποντάς το πιο συχνά στους δρόμους, αρχίζει και μου αρέσει. -
Κατά τη γνώμη μου το sedan Mazda είναι πολύ ωραίο. Δεν το περίμενα αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.....
http://a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/ ... 7886-E.jpg
http://a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/ ... 7891-E.jpg
http://www.protegeclub.com/photo/data/5 ... 3_Ext1.jpg -
To sedan, συμφωνώ μαζί σου, το βρίσκω όμορφο.
Το μικρό δεν μου αρέσει.
Επίσης κάτι άλλο που με χαλάει στα νέα MAZDA, είναι τα ασημί φωτιστικά σώματα πίσω, α λά LEXUS IS -
το 4πορτο μαζντα ειναι σαφως πιο ομορφο ,ειδικα οταν το ειδα σε κιτρινο χρωμα που εφερε εντονα στο νου το rx8
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το Astra πρέπει να το δώ κι από κοντά όταν βγεί, αλλά πιστεύω έχει γίνει υπερβολική χρήση γωνιών και ακμών...
Αντίθετα το GOLF, παρά το γεγονός ότι στην αρχή μου ήταν αδιάφορο, σιγά-σιγά βλέποντάς το πιο συχνά στους δρόμους, αρχίζει και μου αρέσει.....Αντίθετα το GOLF, παρά το γεγονός ότι στην αρχή μου ήταν αδιάφορο, σιγά-σιγά βλέποντάς το πιο συχνά στους δρόμους, αρχίζω να το συνηθίζω. (Άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο!)
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αντίθετα το GOLF, παρά το γεγονός ότι στην αρχή μου ήταν αδιάφορο, σιγά-σιγά βλέποντάς το πιο συχνά στους δρόμους, αρχίζει και μου αρέσει.....Αντίθετα το GOLF, παρά το γεγονός ότι στην αρχή μου ήταν αδιάφορο, σιγά-σιγά βλέποντάς το πιο συχνά στους δρόμους, αρχίζω να το συνηθίζω. (Άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο!)
Σίγουρα είναι διαφορετικό.
Το MAZDA 2 όμως ακόμα δεν το έχω συνηθίσει -
Η τιμή του Golf 1.4 FSI, 90hp ειναι......... 15850 ευρω (για το 5θυρο 16650)! Κι εγω εχω μια απορια: το νεο Astra (5θυρο) με αντιστοιχο εξοπλισμο εχει 14250. Το οποιο σημαινει μια χαωδη διαφορα των 2400 ευρω. Ποσο καλυτερο ειναι ενα Golf απο ενα Astra και θελουν να μου πιασουν τον κ...; Ας πουμε οτι ειμαι φανατικος γερμανοφιλος, δεν εχω λεφτα για BMW και Audi και δεν μπορω να περιμενω το νεο Focus. Ας πουμε οτι εχω ηδη Opel και ειμαι και πολυ ευχαριστημενος (σημαντικα τα βιωματα στην επιλογη νεου αυτοκινητου). Ας πουμε ομως οτι για να δοκιμασω και τη VW λεω να δω και το Golf (και λογω οσων κολακευτικων εχω ακουσει κατα καιρους για την παρτη του). Πειτε μου, στο θεο σας, εσεις θα τα δινατε τα extra 2400 (αν θεωρησουμε οτι σας περισσευουν) και μετα δε θα θεωρουσατε οτι σας επιασαν κορόιδο; Μηπως τελικα οι τιμες της VW στο Golf (αλλα και το Polo) δεν ειναι παρα μια επιδειξη ματαιοδοξιας που ξεκινα κι απο το οτι εχει δημιουργησει ενα κοινο που την ακολουθει οπωσδηποτε αλλα απο καποια στιγμη και μετα σταματα να το σεβεται; Μηπως (και λογω των δυσμενων οικονομικων συνθηκων) τα... νταβατζιλικια του ειδους τελειωσανε και γι’ αυτο οι πωλησεις του αυτοκινητου δεν πλησιαζουν καν τις αρχικες προσδοκιες; Μηπως τελικα ενα σιγουρα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αυτοκινητο που ομως πιανει πολυ χαμηλο συντελεστη στο value for money ειναι καταδικασμενο στην αποτυχια; Εγω παντως κερατιατικα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Εσεις;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ποσο καλυτερο ειναι ενα Golf απο ενα AstraΕίσαι σίγουρος ότι πρόκειται για αυτοκίνητα με ίδιο εξοπλισμό? Η διαφορά είναι σημαντική....
Η αλήθεια είναι ότι αίσθηση(τελείως υποκειμενικό κριτήριο) που αποκόμιζα από το Golf IV εγώ και από αυτά που άκουγα από ιδιοκτήτες ήταν πολύ καλύτερη του άλλου. Βέβαια είναι δύσκολο να το κοστολογήσεις αυτό.... Και δε σημαίνει ότι δεν νομίζω ότι η VW ειδικά στην Ελλάδα εκμεταλλεύεται την κατάσταση.... Δεν έχω δεί τα νέα μοντέλα αλλά για τα προηγούμενα μοντέλα θα δεχόμουνα να είναι πιο ακριβό το Golf αν και μάλλον δεν θα το πλήρωνα (γιατί θα αισθανόμουνα λίγο κορόιδο...). Τελικά θα εκνευριζόμουνα και θα απέρριπτα και τα δύο...και θα περίμενα το Focus!
Στη θέση σου όμως, με καλά βιώματα από Όπελ δεν τίθεται καν θέμα, Όπελ! -
Και οι φήμες λένε ότι το νέο Opel Astra θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό σε τιμή.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ποσο καλυτερο ειναι ενα Golf απο ενα Astra
Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για αυτοκίνητα με ίδιο εξοπλισμό? Η διαφορά είναι σημαντική....
Ο εξοπλισμός ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αντιστοιχος! Διαφερουν μονο στο οτι το Golf εχει 8 αντι 6 αεροσακους και το ASTRA R/CD! Για το Focus συμφωνω, αλλα τα 75 αλογα (αν ισχυσει) με χαλανε. Και να προσθεσω οτι οι πρωτες γνωμες που διαβασα για το ASTRA ειναι εξοχως ενθαρρυντικες... Οπως καταλαβαινετε ψαχνω ενα λογο για να με βαλει η VW σε διλημμα και δεν βρισκω!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν έχω δεί τα νέα μοντέλα αλλά για τα προηγούμενα μοντέλα θα δεχόμουνα να είναι πιο ακριβό το Golf αν και μάλλον δεν θα το πλήρωνα (γιατί θα αισθανόμουνα λίγο κορόιδοΕπισης απ' οτι θυμαμαι τα προηγουμενα μοντελα ειχαν παραπλησια τιμη... Γι' αυτο σας λεω: ειναι πραγματι αποριας αξιον...
Νέο Ford Focus vs Opel Astra vs VW Golf vs Mazda 3