-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
??? ??? Δηλαδή εννοείς ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο? Πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα?Ναι αυτο εννοω. Μια απλη σκεψη ειναι και πολλα με οδηγουν σε αυτο στο συμπερασμα.ο φιλος PG220 φαινεται σκεφτεται το ιδιο.Ας περιμενουμε να μας επιβεβαιωσει-διαψευσει το φιναλε της χρονιας και μετα το συζηταμε.
-
Ε, καιρός είναι να το πάρει κι ο Μοντόγια!
-
O Μιχαλακης θα το πάρει ρε παιδια. Απλα μερικές φορές γίνεται καλός και αφήνει τους αλλους να κερδίζουν. Ή μήπως γίνεται κακός που τους αφήνει να ελπίζουν?
Michael Shumacher -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
??? ??? Δηλαδή εννοείς ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο? Πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα?
Ναι αυτο εννοω. Μια απλη σκεψη ειναι και πολλα με οδηγουν σε αυτο στο συμπερασμα.ο φιλος PG220 φαινεται σκεφτεται το ιδιο.Ας περιμενουμε να μας επιβεβαιωσει-διαψευσει το φιναλε της χρονιας και μετα το συζηταμε.
Ρε παιδιά, αρκετές φορές έχει περάσει από το μυαλό μου η ιδέα ενός στημένου πρωταθλήματος, αλλά μετά σκέφτομαι τα εξής:
α) Για ποιους λόγους θα συμφωνούσαν οι ομάδες να στήσουν το πρωτάθλημα υπέρ του Schumacher; Καλά η Ferrari, αλλά οι υπόλοιποι;
β) Πολλά τα λεφτά που παίζονται... ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλά τα λεφτά που παίζονται.
γ) Εκτός αν εννοείτε ότι και το 2003 θα μπορούσε να είναι μία χρονιά όπως το 2002, με τη Ferrari να κόβει κώλους και απλά έπρεπε να το κάνουν να δείχνει πιο... 'αληθοφανές' για να μαζέψουν τον κόσμο στις πίστες και στις τηλεοράσεις τους πάλι. Οπότε, δε μιλάμε απλά για στημένο πρωτάθλημα, αλλά για ένα θεατρινίστικο θέαμα που θα έπρεπε να μας αηδιάζει! Πάντως, αυτά δεν είναι εντελώς παράλογα (για εμάς τους Έλληνες, γιατί άμα τα πεις σε κανένα Άγγλο, θα σε πάρει με τις τομάτες - δεν ξέρουν αυτοί από τέτοια ) γιατί είναι όντως αξιοπερίεργη η βελτίωση της Williams, σχεδόν απίστευτο το γεγονός ότι η MP4/17 που πέρισυ σερνόταν, φέτος χτυπάει στα ίσα το Γερμανό κτλ. Τέλος πάντων, επειδή συμφωνώ ότι δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος να το συζητήσουμε, ανοίγω (με την άδειά σας φυσικά) ένα νέο thread, με σχετικό τίτλο για να ανταλλάξουμε εκεί τις απόψεις μας. Θέλω πολύ να διαβάσω άλλη μία αντιπαράθεση του migf1 και του mschumacher!!! Χάρη, Γιάννη, σας περιμένουμε! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θέλω πολύ να διαβάσω άλλη μία αντιπαράθεση του migf1 και του mschumacher!!! Χάρη, Γιάννη, σας περιμένουμε!Ωχ, ωχ, ωχ παλι ωρες μπροστα στην οθονη! Χαρη, Γιαννη και σια χαλαλι σας, keep on!
Παντως θα ηθελα καποια στιγμη να σχολιαζουμε και καποια πιο τεχνικα θεματα γιατι ολοι διαβαζουμε ξενα περιοδικα και φορουμ και φανταζομαι εχετε αποψη
-
Montoya
-
schumacher... έχει πιο πολύ μυαλό από Montoya, αν και δεν τον συμπαθώ, και πιστεύω οι τεχνικές του γνώσεις είναι πολύ μπροστά...
-
Schunacher.
-
Schumacher of course...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θέλω πολύ να διαβάσω άλλη μία αντιπαράθεση του migf1 και του mschumacher!!! Χάρη, Γιάννη, σας περιμένουμε!
Ωχ, ωχ, ωχ παλι ωρες μπροστα στην οθονη! Χαρη, Γιαννη και σια χαλαλι σας, keep on!
Παντως θα ηθελα καποια στιγμη να σχολιαζουμε και καποια πιο τεχνικα θεματα γιατι ολοι διαβαζουμε ξενα περιοδικα και φορουμ και φανταζομαι εχετε αποψη
Χεχε... δεν τσιμπάω, δεν τσιμπάω σε ότι αφορά αντιπαράθεση με τον Γιάννη
Πάντως σε γενικές γραμμές αν έχω να πω κάτι το λέω (και θα το λέω )
Σε ότι αφορά τα πιο τεχνικά θέματα, δεν έχω καμία αντίρρηση να το κάνουμε (αλήθεια, όταν λέτε 'τεχνικά', σε ποιούς τομείς αναφέρεστε?). Είναι ένα από τα πολλά αδύνατα σημεία μου και είμαι πρόθυμος να ρουφήξω σαν σφουγγάρι Εντάξει ξέρω κι εγώ 5-10 πράγματα, όχι όμως σε μεγάλο βάθος.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καταρχήν πιστεύω ότι η ψηφοφορία θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου (πριν ξεκινήσει το Ουγγρικό GP) ώστε να είναι πιο δίκαιη. Διότι αλλίως κάποιος μπορεί κάλλιστα να περιμένει να γίνουν και οι επόμενοι δύο αγώνες και μετά να ψηφίσει με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.Σωστος ο ripper! Αν η ψηφοφορια κλεινει μετα απο 2 GP ποιος ο λογος να ψηφισω τωρα?
Anyway, εγω εχω πονταρει στον JPM οταν ειχε αποδοση 9.00 οποτε πιστευω πως μπορει! -
Μιας που το θεσατε, η 'τεχνικη' ενημερωση επιβαλλεται...
-
Θερμοί χαιρετισμοί σε όλα τα μέλη του forum.
Ψηφίζω ανεπιφύλακτα και συναισθηματικότατα Kimi ανεξάρτητα με τις πραγματικές πιθανότητες που έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
-
- Αν δεν υπάρξουν άλλα μηχανικά προβλήματα τότε ο Michael θα το πάρει. 2. Αλλωστε είναι 'σειρά' της Williams για ένα μηχανικό πρόβλημα...
Κανένας δεν είπε πως αν έσκαγε το λάστιχο του Montoya και όχι του Michael τότε το πρωτάθλημα 2003 θα ήταν ιστορία με 17 πόντους διαφορά από Kimi και 20+ από όλους τους υπόλοιπους (και του Montoya) - Θυμάστε το 2000 την εκπληκτική προσπέραση του Hakkinen στο Spa; Τι έγινε μετά; 4/4 νίκες με σαφώς κατώτερο μονοθέσιο από του Hakkinen...
- Θυμάστε ότι φαίνοταν από το πρόσωπο του Michael στην εκκίνηση της Suzuka; Θυμάστε τις φάτσες όλων στα pits της Ferrari μα ΟΛΩΝ;;; Θυμάστε τους τιφόζι στην Ιταλία να προσεύχονται;;; (Υπάρχει και σχετικό ανέκδοτο: Τι προσεύχονταν οι τιφόζι εκεί;;; Απάντηση: ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ). Τέλος θυμάτε κανείς την φάτσα του Ross Brawn όταν βγαίνει από τα pits o Hakkinen και ο Michael είναι μόνος για λίγο (πρέπει να κάνει pit-stop) και ψιλοβρέχει και πρέπει να πάρει απόφαση τι λάστιχα να του βάλει;;; Ειδικά αυτήν την τελευταία σκηνή δεν θα την ξεχάσω.
Νομίζω πως πάλι τα ίδια θα δούμε, και επίσης ότι το Πρωτάθλημα θα ξεκαθαρίσει (όχι θα κριθεί) στην Monza
- Αν δεν υπάρξουν άλλα μηχανικά προβλήματα τότε ο Michael θα το πάρει. 2. Αλλωστε είναι 'σειρά' της Williams για ένα μηχανικό πρόβλημα...
-
Δηλαδη gsina τι ψηφιζεις?
-
Προς Yannis-ChalkiRacingClub και ripper: Η προθεσμια πηγε τοσο αργα για να προλαβουν και οι παραθεριστες.
Οσο για το ποτε θα ψηφισει καθενας εξαρταται απο το ποσο τον ενδιαφερει το δωρο. Αν θελετε να εχετε τις καλυτερες πιθανοτητες ψηφιστε προς το τελος. Αν δεν σας ενδιαφερει και τοσο, ψηφιστε οσο το δυνατο νωριτερα για να εχετε τη χαρα της δυσκολοτερης προβλεψης.
-
Δηλαδη gsina τι ψηφιζεις?
Schumacher
-
Montoya
-
montoya
-
Σε συνεργασία με το περιοδικο (φυσικά!) ψηφίζουμε για το ποιός πιστεύουμε οτι θα είναι Πρωταθλητής φετος.Απο τους νικητές, θα κληρωθούν τρείς (3) που θα οδηγήσουν ενα καλο καρτ δωρεάν.
Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη, στις 23:59
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πέρα απο την ψήφο σας, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το δηλώσετε κιόλας με post,για να μπορέσουμε να ξέρουμε ποιός ψήφισε τι!Montoya
Προβλέψτε τον Πρωταθλητή - Αποτελεσματα κληρωσης!