-
Εγω δεν πήρα! Αλλά έχει ο syele! ...που μάλλον θα τις ανεβάσει ο Krus!!!
-
-
-
-
-
-
Κούκλα όντως! Αν και μωβίζουσα.
Νίκο ξέρεις τι λείπει τώρα για να στρώσει, έτσι? Λευκά φλασάκια και προβολείς ομίχλης. Και ίσως (ίσως) και πίσω φανάρια. Αν και γενικά είμαι αντίθετος με αλλαγές που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο είναι wannabe κάτι άλλο (επί του προκειμένου Μ3), τα λευκά φλασάκια στην 3άρα μου αρέσουν πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κούκλα όντως! Αν και μωβίζουσα.Νίκο ξέρεις τι λείπει τώρα για να στρώσει, έτσι? Λευκά φλασάκια και προβολείς ομίχλης. Και ίσως (ίσως) και πίσω φανάρια. Αν και γενικά είμαι αντίθετος με αλλαγές που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο είναι wannabe κάτι άλλο (επί του προκειμένου Μ3), τα λευκά φλασάκια στην 3άρα μου αρέσουν πάρα πολύ.
Ειδικά τα κίτρινα προβολάκια φαίνονται αρκετά παλιομοδίτικα. Γι' αυτό και άλλαξαν στο facelift του μοντέλου.
Λογικά θα είναι εύκολο και φτηνό να βρεθεί ένα ζευγάρι (ή μήπως όχι; )
-
Ξεθάψιμο:
90 ευρώ για βάψιμο πόρτας (+λίγο σφυρηλάτιση) είναι καλή τιμή ή μου φαίνεται;
Η δουλειά γίνεται και με μερικό βάψιμο με 30 ευρώ λιγότερα, αλλά χωρίς και πλήρως εγγυημένο αποτέλεσμα (έτσι λέει ο μάστορας δηλαδή) και θέλω να ξεφορτωθώ και ένα σημάδι που μου φιλοδώρησε κάποιος, ξεπαρκάρωντας...
Για 30 ευρώ διαφορά, προφανώς συμφέρει να την βάψω...
Δωρεάν συμβουλή: Ποτέ, ποτέ μα ποτέ μη κάνετε όπισθεν με ανοιχτή την πόρτα!
-
90e για σχετική φανοδουλειά πάνω στην πόρτα είναι κανονική τιμή.
-
Ένα εξάμηνο δεν έκλεισα με το αμάξι μου και κατάφερα να το χτυπήσω στο πίσω φτερό.
Εκτός από τη ζημιά στο χρώμα έχει γίνει και μικρή ζημιά στη λαμαρίνα.
Με τις φώτο που παραθέτω δεν φαίνεται τόσο το μέγεθος του προβλήματος απλά είπα να τις βάλω να δείτε στο περίπου.Μέχρι τώρα δεν είχα χρειαστεί φανοποιό και γιαυτό θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να μου προτείνεται κάποιον στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η ζημιά όπως τη βλέπετε πιστεύετε ότι μπορεί να φτιαχτεί χωρίς στόκο;
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να καταλάβετε αλλά έχει χτυπήσει λίγο.
Όσον αφορά τη βαφή ελπίζω ότι δεν θα φαίνεται η διαφορά του χρώματος γιατί το αυτοκίνητο είναι καινούριο και δεν έχει προλάβει να αλλοιωθεί ακόμα το χρώμα. -
στόκος θα πέσει σίγουρα. Άμα θα φαίνεται είναι αναλόγως του μάστορα.
-
Αγαπητέ gRim έχεις pm για να μην γίνει διαφημιση.
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
Μια που μιλάμε για βαψίματα, για ένα αμάξι (Punto) με 2-3 κλάσσικες μικρές γούβες περιφερειακά, πόσο ΠΕΡΙΠΟΥ λέτε να κάνει ένα ολικό βάψιμο;
Δεν περιμένω τιμή ακριβώς, αν κάποιος όμως ξέρει να μου πει στο περίπου, ας ενημερώσει. -
Στο περίπου από ότι έχω ακούσει γύρω στα 1000 ευρώ.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Μια που μιλάμε για βαψίματα, για ένα αμάξι (Punto) με 2-3 κλάσσικες μικρές γούβες περιφερειακά, πόσο ΠΕΡΙΠΟΥ λέτε να κάνει ένα ολικό βάψιμο;
Δεν περιμένω τιμή ακριβώς, αν κάποιος όμως ξέρει να μου πει στο περίπου, ας ενημερώσει.Θα το βάψεις από τα παράθυρα και κάτω. Το έχω βάψει 2 φορές για γρατζουνιές γύρω-γύρω και δεν είναι ακριβό (όχι καπό, όχι πορτ-μπαγκάζ). Στη πίσω κολόνα θα 'σβήσει' το χρώμα ο μπογιατζής ώστε να μη χρειαστεί να βάψει επάνω. Φυσικά θα βγουν χερούλια, καθρέφτες, φώτα, πλαστικά, προφυλακτήρες, ταπετσαρίες εσωτερικά. Αν το μαγαζί βγάλει αρκετά καλό χρώμα, κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει ότι το αμάξι είναι βαμμένο.
-
Δυστυχως πρεπει να βαψω και τον ουρανο γιατι ειναι χαλια. Πρεπει να βγουν και ταπετσαρίες ε; Τρεμω την εμφάνιση τριγμών...!
-
Το αμάξι μετά τον βαφέα/λαμαρινά τρίζει λιγότερο γιατί ότι είχε χαλαρώσει στο αμάξι και έτριζε, ξαναβιδώθηκε.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Δυστυχως πρεπει να βαψω και τον ουρανο γιατι ειναι χαλια. Πρεπει να βγουν και ταπετσαρίες ε; Τρεμω την εμφάνιση τριγμών...!Δεν είναι απαραίτητο να βγούν οι ταπετσαρίες για να βαφεί το αυτοκίνητο.
Εκτός από τα σημεία που έχουν βουλιάξει βέβαια..
Αναζήτηση φαναρτζή + Ερωτήσεις για βάψιμο