-
Τελικά Μαίρη, η ιδέα σου φαντάζει όλο και λιγώτερο τρελή!!!
Ποιός θα φτιάξει τα αυτοκόλλητα '4Τροχοί Forum Racing Team'? Τα καπέλα? Τις ομπρέλες?
-
Παιδιά έχω μείνει άφωνη πια! Είσαστε τρομεροί!!! Ποιος είπε οτι οι Ελληνες είναι διχασμένοι? Εαν συντονιστούν γίνονται θαύματα!!!
Σας ευχαριστούμε που βοηθάτε να κάνετε μία τρελλή ιδέα πραγματικότητα!!!!
-
Η κερκιδα παντως θα ειναι πανετοιμη με παρα πολυ κοσμο.Καταμερισμος αρμοδιοτητων,εθελοντες για θεσεις οργανωσης,παρατρεχαμενοι να ορισθουν-δηλωθουν για να ετοιμαζομαστε και πρακτικα.Ψυχολογικα ειμαστε ετοιμοπολεμοι
Καλη σας μερα. -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παιδιά έχω μείνει άφωνη πια! Είσαστε τρομεροί!!! Ποιος είπε οτι οι Ελληνες είναι διχασμένοι? Εαν συντονιστούν γίνονται θαύματα!!!Σας ευχαριστούμε που βοηθάτε να κάνετε μία τρελλή ιδέα πραγματικότητα!!!!
Να καταφερουμε μονο να αποφυγουμε το 'ολα στο παραπεντε'.Μπορουμε με τετοια ορεξη που βλεπω πως υπαρχει.Παμεεεεεεεεεεεεεεε,που λενε και οι εμπειροι
-
Το πρόγραμμα του 2003 είχε τους εξης ασφάλτινους αγώνες:
Αναβάσεις (Oκτώ)
Μάρτιος: ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ (ΑΛΑΛ) και ΡΙΤΣΩΝΑ(ΕΛΠΑ)
Μάϊος: ΚΥΜΗ(ΠΑΛΑΣ)
Ιούνιος: ΩΜΠΛΟΥ(ΑΟΠ) και ΑΙΓΕΙΡΑ (ΦΙΛΜΠΑ)
ΣΕΠ: ΠΟΡΤΑΡΙΑ (ΛΑΒ)
ΟΚΤ: ΑΓ.ΑΝΝΑ (ΑΛΦΑΛ)
ΝΟΕ: ΡΙΤΣΩΝΑ (ΑΛΑ)Μινι Ράλλυ (Οκτώ)
ΦΕΒ: ΠΑΛΑΣ
ΜΑΡ: ΑΤΤΙΚΟ(ΑΛΑ)
ΑΠΡ: ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΜΑΪ: ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
ΙΟΥΝ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΝΟΕ: ΛΑΜΙΑΣ και ΠΑΛΑΔΙΟΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤ (Οκτώ)
ΦΕΒ: ΑΛΦΑΛ
ΜΑΡ: ΛΑΜΑ
ΑΠΡ: ΑΟΠ
ΙΟΥΝ: ΑΟΛΑΠ
ΙΟΥΛ: ΑΛΑΜ(Αγρ) και ΑΛΑΚαλ.
ΟΚΤ: ΠΑΛΜΑ
ΝΟΕ: ΑΛΤΦαντάζομαι ότι περίπου στα ίδια θα κυμάινεται και του 2004. Να ξεχωρίσουμε 10? (τα κοντινότερα στην Αθήνα για να μην έχουμε διανυκτέρευση - τουλαχιστον προς το παρον). Για να ακούσω προτάσεις!!!
(Δημήτρη-rallysport σε ευχαριστώ για το πρόγραμμα!)
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Ποιός θα φτιάξει τα αυτοκόλλητα '4Τροχοί Forum Racing Team'? Τα καπέλα? Τις ομπρέλες?Ο σπόνσορας!!! Ο σπόνσορας!!!
Παντως μια και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το '4Τροχοί Forum ' προτείνω να βάλουμε 'Οι τρελλοί του Forum' ή μήπως 'Οι χοντροί του Forum'?
-
ωχ ...ήδη νιώθω το καρδιοχτύπι της πρώτης φοράς που θα βρεθώ στην αφετηρία, θα τα καταφέρω να περάσω αλόβυτη, να τερματίσω, να μην κάνω κάποια ζημιά στο αμάξι, να ικανοποιήσω όλους αυτούς που μας υποστήριξαν και βοήθησαν να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα...
ωχ...τι ευχάριστοι μπελάδες είναι αυτοί -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ωχ ...ήδη νιώθω το καρδιοχτύπι της πρώτης φοράς που θα βρεθώ στην αφετηρία, θα τα καταφέρω να περάσω αλόβυτη, να τερματίσω, να μην κάνω κάποια ζημιά στο αμάξι, να ικανοποιήσω όλους αυτούς που μας υποστήριξαν και βοήθησαν να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα...
ωχ...τι ευχάριστοι μπελάδες είναι αυτοίωχ ...ήδη νιώθω το καρδιοχτύπι της πρώτης φοράς που η Ρένα θα βρεθεί στην αφετηρία, αν θα τα καταφέρει να περάσει αλόβυτη, να τερματίσει, **να μην κάνει κάποια ζημιά στο αμάξι **, ωχ...τι μπελάδες είναι αυτοί
-
γιαννάκι πες αλεύριιιιι...η kamil σε γυρεύει
δεν το σχολιάζω τώρα...θα σε περιλάβω απο κοντά στα σφαλιαρίδια -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
γιαννάκι πες αλεύριιιιι...η kamil σε γυρεύει
δεν το σχολιάζω τώρα...θα σε περιλάβω απο κοντά στα σφαλιαρίδιαΓιαννη,αν δεν εχεις κρανος μπορω να σου δωσω ενα για την κακια την ωρα.Καλυψουουου
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Γιαννη,αν δεν εχεις κρανος μπορω να σου δωσω ενα για την κακια την ωρα.Καλυψουουου
Πριν το γράψω έβαλα και μια παραγγελία για σκάφανδρο καλού-κακού, έτσι να βρίσκεται ....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Γιαννη,αν δεν εχεις κρανος μπορω να σου δωσω ενα για την κακια την ωρα.Καλυψουουου
Πριν το γράψω έβαλα και μια παραγγελία για σκάφανδρο καλού-κακού, έτσι να βρίσκεται ....
Οχιιι σκάφανδρο!!!Κοίτα τα χόμπυ της!! Αερόστατο ή -αν θές- εισητήριο για Ουγκάντα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
'Οι χοντροί του Forum'?Κάποια βαριά σκέψη ταλαιπωρούσε το μυαλουδάκι σου για να γράψεις κάτι τέτοιο... Πού τους είδες!!! Υπάρχουν μόνο κάποιοι ολίγον εύσωμοι, τίποτε άλλο!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
**να μην κάνει κάποια ζημιά στο αμάξι **χμμ εγώ παντως θα πρότεινα καποια τιμωρία για όσους κάνουν ζημιά!
π.χ. αποχή από το φαγητό για 1 εβδομάδα!Μπορούμε επίσης να έχουμε διαβάθμιση της τιμωρίας.
π.χ. εαν η ζημιά είναι μεγάλη θα κάνει υποχρεωτική αποχή ενώ θα πρέπει να μαγειρεύει όλη την εβδομάδα παϊδάκια για τους υπόλοιπους!!! -
Δηλώνω επίσης πως μπορώ να αναλάβω την έκδοση επικοινωνιακού υλικού (σε αρκετές μορφές του), ίσως και τα αυτοκόλλητα.
Θα προσπαθήσω να βρώ και ευπαρουσίαστες καλλίγραμμες νεαρές υπάρξεις για να τα μοιράζουν στις εκκινήσεις ή όπου αλλού. (Άν ρωτήσει η γυναίκα μου να πείτε πως εσείς με ορίσατε εθελοντή, και εγώ δεν ήθελα, αλλά για το καλό της ομάδας κάτι έπρεπε να κάνω κι εγώ, ...κλπ...κλπ...)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
θα πρέπει να μαγειρεύει όλη την εβδομάδα παϊδάκια για τους υπόλοιπους!!!αυτό είναι εύκολο...ουσιαστικά η ψυσταριά κάνει όλη την δουλειά όχι εσύ...καλά μη βαράτε, πρέπει να παρακολουθείς το ψήσιμο...αλλά να βάλουμε κάτι δύσκολο στην προπαρασκευή όπως μουσακάς,παστίτσιο,μακαρόνια ογκρατεν, μελιτζάνες παπουτσάκια...κλπ.κλπ...και βέβαια το απαραίτητο γαλακτομπούρεκο...αυτή μάλιστα είναι τιμωρία
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αλλά να βάλουμε κάτι δύσκολο στην προπαρασκευή όπως μουσακάς,παστίτσιο,μακαρόνια ογκρατεν, μελιτζάνες παπουτσάκια...κλπ.κλπ...και βέβαια το απαραίτητο γαλακτομπούρεκο...αυτή μάλιστα είναι τιμωρίαΡένα βλέπω προετοιμάζεσαι για την τιμωρία, ήδη την έφερες στα μέτρα σου!!
Να ετοιμάζουμε φαναρτζήδες δηλαδή;; :>>>>
-
Συγνωμη για την ερωτηση αλλα Μαιρη γιατι αναφερεσε μονο σε ασφαλτινους αγωνες ;
Αυτο σημαινει οτι αποριπτετε η προσφορα του Λαμπη γιατι απο οτι ξερω το Favorit ειναι χωματινο.
Επισης γιατι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει το 4Τforum απο την στιγμη που συμμετεχουμε σε κανονικους αγωνες με λισανς και ολα τα σχετικα; -
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Ρένα βλέπω προετοιμάζεσαι για την τιμωρία, ήδη την έφερες στα μέτρα σου!! Να ετοιμάζουμε φαναρτζήδες δηλαδή;; :>>>>αντε βρε αμέσως ...απλά μερικές ιδέες είπα...
πλάκα-πλάκα θα βάλω τον father να αναλάβει το catering!!! τι σόι chef ήταν τόσα χρόνια!!! θα δίνουμε παραγγελεία 2 ημέρες πρίν και κάθε αγώνας θα κλείνει με το πατροπαράδοτο τσιμπούσι [βλέπε Γαλάτικο χωρίο]...άσχετα πως θα τα έχουμε πάει στον αγώνα γιατι το γεγονός και μόνο οτι θα έχουμε πάρει μέρος πρέπει να γιορτάζετεΥΓ. στον πατέρα μου βέβαια δεν είναι απαραίτητο να του πούμε τι γιορτάζουμε και ιδίως όταν θα είναι η σειρά μου να τρέξω τον θέλω ακόμα ζωντανό
-
Τωρα καταφερα να διαβασω για την πολυ ωραια αυτη προταση-προσπαθεια (διακοπες, υποχρεωσεις κλπ).
Φανταζομαι ειμαι εκπροθεσμος, αλλα δεν πειραζει. Οπου και οπως μπορω να βοηθησω θα το κανω!Μονο θα προτεινα πρωτα να συμφωνηθουν καποια πιο διαδικαστικα-θεωτηρικα θεματα και υστερα να αρχισουν συζητησεις για την επιλογη του αυυτοκινητου.
(κυριε Λαμπη.. ειστε τρομερος! συγχαρητηρια).Ας υπολογιστουν πρωτα τα διαφορα εξοδα του καθε αγωνα, οπως
-συμμετοχες
-ελαστικα, βενζινες και αλλα αναλλωσιμα,
-τυχον ζημιες (μικρες ή μεγαλες)
-φαγητα και μεταφορικα απο τον καθεναΦορμες, κρανη κλπ, δεν θα ειναι προβλημα. Αν δεν βρεθουν καπου να περισσευουν, μπορουν να αγοραστουν 2 φορμες οι οποιες θα χρησιμοποιουνται απο ολους τους αγωνιζομενους.
-Ας παρθει επισης και μια αποφαση για την περιπτωση που καποιος θελησει να εγκαταληψει το εγχειρημα, ή που καποιος προκαλεσει μια σημαντικη ζημια στο αυτοκινητο, ωστε να δουμε αν τελικα ειναι ευφικτο ενα τετοιο εγχειρημα.
-Καθως επισης και κατι αλλο που επισης προαναφερθηκε, και αφορα στην αδεια του αυτοκινητου.Τελος, νομιζω οτι για ενα χαμηλο συνολικο κοστος δεν πρεπει να υπολογιζουμε στην οποια απλοτητα του αγωνιστικου ή της συμμετοχης, αλλα στη βοηθεια ολων μας απο εδω, ωστε με διαφορες προσφορες ή καλυτερες τιμες να μην ξεπεραστει το οικονομικο οριο που προ-υπολογιστηκε.
Υστερα ερχονται ολα τα αλλα. Τι αγωνιστικο θα επιλεγει, για τη χρηση, σε ποιοους αγωνες θα παρει μερος κλπ.
Να'μαστε καλα να βοηθησουμε και καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες στο εγχειρημα!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)