-
Παιδιά τα θερμότερα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από εμένα!
Αν και δυστυχώς δεν μπόρεσα τελικά να έρθω... (γυναίκες... τώρα τι smiley να βάλω; ή ;;; )
Και γινόταν στο σπίτι μου...
Δεν πιστεύω να είναι το τελευταίο, έτσι;;;
-
Πάντως απ' ότι κατάλαβα ο Πρόεδρος του 4ΤF Θεσσαλονίκης,στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!...Ωραίο το σάντουϊτς Αντρέα?...Μου φύλαξες καθόλου?!!...........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως απ' ότι κατάλαβα ο Πρόεδρος του 4ΤF Θεσσαλονίκης,στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!...Ωραίο το σάντουϊτς Αντρέα?...Μου φύλαξες καθόλου?!!...........I rest my case (yeah right!!!)
-
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ!!! Πάντα επιτυχίες!!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Οδηγός, συνοδηγός, ομάδα υποστήριξης και αυτοκίνητο σε ένα κομμάτι...Πως το καταφέρατε αυτό; Καλά οδηγός και συνοδηγός πες έφτασαν χέρι χέρι, τα αυτοκίνητα πως τα κάνατε ένα κομμάτι;
Τι άλλο να πω; Παιδιά να τους εκατοστίσετε τους τερματισμούς και πάντα να τους διασκεδάζετε έτσι.
Χίλια μπράβο σε όλους σας. -
Χίλια μπάβο και λίγα είναι για όλη την ομάδα,και καλή συνέχεια...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Παιδιά τα θερμότερα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από εμένα!Αν και δυστυχώς δεν μπόρεσα τελικά να έρθω... (γυναίκες... τώρα τι smiley να βάλω; ή ;;; )
απευθυνσου στον ολυμπιο και ζητα του αυτο που βαραει το κεφαλι του με ενα σφυρι!
(τσ τσ τσ!) -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΗΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΕΠΕΤΕΥΧΘΗΣΑΝ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ....ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.
Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...!!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αν και δυστυχώς δεν μπόρεσα τελικά να έρθω... (γυναίκες... τώρα τι smiley να βάλω; ή ;;; )
απευθυνσου στον ολυμπιο και ζητα του αυτο που βαραει το κεφαλι του με ενα σφυρι!
(τσ τσ τσ!) -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΗΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ....ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.
Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...!!!Μα κυριε οδηγέ περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις απο μέσα. Το απέξω το ζούμε, στο απο μέσα έχουμε κενό.
Τέλος πάντων όταν κατέβει η αδρεναλίνη σε ανεκτά όρια μας γράφεται όσα νοιώσατε.Αναμένουμε... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως απ' ότι κατάλαβα ο Πρόεδρος του 4ΤF Θεσσαλονίκης,στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!...Ωραίο το σάντουϊτς Αντρέα?...Μου φύλαξες καθόλου?!!...........Α,όλα κι'όλα!!!
Τά καλά παιδάκια,πρέπει νά τό τρώνε όλο τό φαί τους Νίκο!!!
Αλλά,ο Αποστόλης πρέπει νά καβαντζάρισε καμιά εικοσαριά ακόμα!!! -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...!!!Μα κυριε οδηγέ περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις απο μέσα. Το απέξω το ζούμε, στο απο μέσα έχουμε κενό.
Τέλος πάντων όταν κατέβει η αδρεναλίνη σε ανεκτά όρια μας γράφεται όσα νοιώσατε.Αναμένουμε...Μήν τόν πιέζεις βρέ Αγγελε!!!Πού νά προλάβει νά ποστάρει τώρα τό παιδί;
Από τή μία έχει νά υπογράψει αυτόγραφο στό Σουμάχερ,από τήν άλλη κάτι συζητήσεις μέ τόν Προβερά,καταλαβαίνεις τώρα!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως απ' ότι κατάλαβα ο Πρόεδρος του 4ΤF Θεσσαλονίκης,στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων!...Ωραίο το σάντουϊτς Αντρέα?...Μου φύλαξες καθόλου?!!...........
Α,όλα κι'όλα!!!
Τά καλά παιδάκια,πρέπει νά τό τρώνε όλο τό φαί τους Νίκο!!!
Αλλά,ο Αποστόλης πρέπει νά καβαντζάρισε καμιά εικοσαριά ακόμα!!!Α ώστε ετσι ο Παγουράς ε?!!
Την μία 'έφερα-μπακλαβά-γιατι-η-μπουγάτσα-δεν-τρώγεται-κρύα' και την άλλη καβατζάρει ότι σάντουϊτς κυκλοφορεί στην περιοχή!
Και διαδίδει και ψευδείς ειδήσεις ότι -και καλά- κάποιος έφαγε στα Γιάννενα!!!Α ρε μεγάλε Αντρέα....συνήλθες?Η ακόμα με το χαμόγελο Ανατόλια (απο αυτί σε αυτί) είσαι?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α ρε μεγάλε Αντρέα....συνήλθες?Η ακόμα με το χαμόγελο Ανατόλια (απο αυτί σε αυτί) είσαι?!!
Κανονικότατα Νίκο.
Από χτές τό πρωί,ξαναέγινα...ο μπακάλης τής γειτονιάς!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τέλος πάντων όταν κατέβει η αδρεναλίνη σε ανεκτά όρια μας γράφεται όσα νοιώσατε.Αναμένουμε...Μήν τόν πιέζεις βρέ Αγγελε!!!Πού νά προλάβει νά ποστάρει τώρα τό παιδί;
Από τή μία έχει νά υπογράψει αυτόγραφο στό Σουμάχερ,από τήν άλλη κάτι συζητήσεις μέ τόν Προβερά,καταλαβαίνεις τώρα!!!Μαααααααλιστα....... Και τα κανάλια έξω απ'το σπίτι του τι ήθελαν ???? Κάτι ανάλογο φαντάζομαι Έχουμε υπομονή πάντως,πάρε το χρόνο σου ,απλά ζηλεύουμε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλά,ο Αποστόλης πρέπει νά καβαντζάρισε καμιά εικοσαριά ακόμα!!!
Άλλος ειναι ο δράστης, Ο Απόστολος μόνο τσιγάρα έκανε...πολλάααααααααααααα....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κανονικότατα Νίκο.Από χτές τό πρωί,ξαναέγινα...ο μπακάλης τής γειτονιάς!!!Είσαι όμως 'Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ στις 5/9/2004' όχι όποιος και όποιος μπακάλης!!!!
Να βάλεις και καμία φωτό απο τον αγώνα μεγάλη κορνιζαρισμένη... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(τσ τσ τσ!)Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω...
-
την φωτό την βλέπετε τελικά βρε παιδιά ή μόνο εγώ την βλέπω...
το αλμπουμ είναι κοινό για όλους, δεν έχω βάλει περιορισμούς!!!
για ενημερώστε pls... -
Εγώ δεν τη βλέπω
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)