-
μπράβο σε όλα τα παιδιά του TRF!! Όταν το συζητάγαμε έλεγα κάπου μέσα μου, πολύ κουφό για να είναι πραγματοποιήσημο. Το κάνατε όμως.Καλή συνέχεια!!!!!
Υ.Γ ισχύει ότι μετά υπάρχει στερητικό σύνδρομο και θέλετε κιάλλο;(τη γιαγιά τελικά την πήρατε; )
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ δεν τη βλέπωΣυμφωνώ με το Βασίλη (στο είπα κιόλας!)
-
Μόλις έλαβα μία φωτό από τόν harriswrc (ευχαριστώ Χάρη)από τήν φουρκέτα στό εκκλησάκι τού Χολομώντα,αλλά δέν ξέρω πώς μπορώ νά τήν ανεβάσω.
Μπορεί κανείς νά μέ βοηθήσει;
Υπ'όψιν ότι είναι πολύ μεγάλη,καί μάλλον θέλει νά μικρύνει λίγο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μόλις έλαβα μία φωτό από τόν harriswrc (ευχαριστώ Χάρη)από τήν φουρκέτα στό εκκλησάκι τού Χολομώντα,αλλά δέν ξέρω πώς μπορώ νά τήν ανεβάσω.
Υπ'όψιν ότι είναι πολύ μεγάλη,καί μάλλον θέλει νά μικρύνει λίγο.Δες τα PM σου!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπ'όψιν ότι είναι πολύ μεγάλη,καί μάλλον θέλει νά μικρύνει λίγο.Δες τα PM σου!
Νά'σαι καλά Κώστα.
Ηρθε έτσι;Ρωτάω γιατί δέν τά πολυκαταφέρνω μέ τά e-mail. -
Λοιπόν αυτή είναι η φωτό του harriswrc που την έστειλε στον HUNTER και την ανέβασα εγώ!
Διακρίνουμε τον συνοδηγό (σαν άλλο πρωθυπουργό) να χαιρετάει τα πλήθη
-
Ναί Κώστα!!!Νά χαιρετάει τά πλήθη!!!
Οι μισοί από αυτούς,φυσικά μάς...κράζανε!!!
Ευχαριστώ γιά τόν κόπο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι μισοί από αυτούς,φυσικά μάς...κράζανε!!!
Ευχαριστώ γιά τόν κόπο.Αντρέα οι μισοί(?) συνοδηγοί θα θέλανε να κάνουν το ίδιο αλλά ντρέπονται! Υποτίθεται ότι 'διαβάζουν'
Κάτσε να σου δείξω μία από το παρελθόν....
http://194.219.59.99/assets/images/db_i ... ge-243.jpg
και με το αριστερό χέρι.....
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Υ.Γ ισχύει ότι μετά υπάρχει στερητικό σύνδρομο και θέλετε κιάλλο;
(τη γιαγιά τελικά την πήρατε; )
Ισχύει. Θέλω κι άλλο, θέλω κι άλλο...
Ο Ανδρέας δεν άφησε να πάρω διπλή ταρίφα...όταν κουβαλάς ένα πρόεδρο δεν μπορείς να παίρνεις κι άλλους. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αντρέα οι μισοί(?) συνοδηγοί θα θέλανε να κάνουν το ίδιο αλλά ντρέπονται! Υποτίθεται ότι 'διαβάζουν'
μόνο οι συνοδηγοί ντρέπονται ? για δείτε και μια εδώ απο το Κένταυρος....
http://www.galfas.gr/racing/races/2004/ ... hoto07.jpg
χεχεχεχε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι μισοί από αυτούς,φυσικά μάς...κράζανε!!!Γιατί ζηλεύανε που δεν μπορούν να είναι απο μέσα και να χαιρετάνε 'τα πλήθη'όπως αυτός ο τύπος,σ'αυτή τη φωτό και οι άλλοι πιο κάτω (glf) που ευχαριστιόνται και διασκεδάζουν αυτό που κάνουν ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Να σας κανω μια ερωτηση(με ολη μου την εκτιμηση)????
Γιατι με ανοιχτα παραθυρα?????
Μια σφιγκα ...ενα κλαδι σε μια μπουκα ....και ολα μπορει να πανε χαμενα!!!
(για την αεροδυναμικη στα πολλα δεν χρειαζεται να το αναφερουμε καθολου !!! ) -
σωστός ο φίλος. εκείνη ήταν η μόνη ειδική της χρονιάς που έχω οδηγήσει με ανοιχτό παράθυρο γιατί το... έγκλημα ήταν προμελετημένο (της χαιρετούρας). βλέπεις είχαμε την 1η θέση στα Ν/2 με πολύ διαφορά και έτσι πηγαίναμε για να τερματίσουμε...
-
Ρε παιδιά παρεξηγήσατε. Δε χαιρετάνε, απλά ιδρώσανε τα χέρια τους και τα έβγαλαν έξω από το παράθυρο να ξεϊδρώσουν. Τι δηλαδή, να τους πέσουν οι σημειώσεις;
-
Συγχαρητήρια και από μένα παιδιά.
-
γεια σου ρε θαναση, τωρα που ειδα το avatar, σε συνδιασα!
Ευχαριστουμε που ηρθες για να μας δεις και να μας γνωρισεις απο κοντα, αν και ημασταν ολοι ολιγον spaced!
-
Σωστός ο Αντρέας!!! Αμ πως!!!....Απ'εξω άνεση και απο μέσα εμφάνιση!!
Ολόκληρος Πρόεδρος....να μην χαιρετίσει τους ψηφοφόρους?!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ολόκληρος Πρόεδρος....να μην χαιρετίσει τους ψηφοφόρους?!!!Κάπταιν μου,στίς επόμενες εκλογές,τούς έταξα νά τούς φέρω θάλασσα στόν Χολομώντα!!!
Τί λές,θά πιάσει;Ο mirage ήταν στήν παραλία;
Γιατί δέν γνωριστήκαμε ρέ Θανάση; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ολόκληρος Πρόεδρος....να μην χαιρετίσει τους ψηφοφόρους?!!!Κάπταιν μου,στίς επόμενες εκλογές,τούς έταξα νά τούς φέρω θάλασσα στόν Χολομώντα!!!
Τί λές,θά πιάσει;Ο mirage ήταν στήν παραλία;
Γιατί δέν γνωριστήκαμε ρέ Θανάση;Οχι ρε Αντρέα!!...Λάθος επικοινωνιακό!!!....Περισσότερο χώμα για Ακροπολικές ειδικές τάζουνε σε τέτοια μέρη!!!! Βγάλε γρήγορα Δελτίο Τύπου!!!
-
Ναι ήμουν στην παραλία ( ήθελα να έρθω και στον τερματισμό άλλα τελικά δεν τα κατάφερα ). Γνώρισα τον tm τον DAP και τον Castor.
Δεν ήξερα ποιοι ήταν πλήρωμα και γινόταν ένας ψιλοπανικός με την προετοιμασία του αυτοκινήτου οπότε δεν πειράζει...μια άλλη φορά.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)