-
Γιά κοίτα ρέ!!!
Τό όνομά μου στό rally.gr!!!ΚΑΙ στό autopress!!!
Υ.Γ. Σάκη,μέ τά φθαρμένα λάστιχα τό φωτογράφησες ρέ;
-
Έτσι, με τα μάχιμα λάστιχα!!
-
Ως ένα από τα μέλη της αρχικής ομάδας (20 άτομα αν δεν κάνω λάθος) που δυστυχώς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων, να σας ευχηθώ και εγώ ότι καλύτερο, να το ευχαριστηθείτε πραγματικά και όταν βρεθείτε σε κάποιο αγώνα κοντά στην Αθήνα ελπίζω να τα πούμε και από κοντά.
Και πάλι κάθε επιτυχία, και μην μασήσετε με τις όποιες δυσκολίες προκύψουν.
-
Τελευταία νέα πριν τον αγώνα....
Το πρωί έγινε η δοκιμή του αυτοκινήτου. Όλα καλά.
Το βράδυ θα γίνει η ρύθμιση των φώτων και είμαστε έτοιμοι.
Σας αφήνω γιατί (ακόμα δεν το πιστεύω...) έχουμε αγώνα αυριο.!!! -
Για μια ακομη φορα σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες σας οπως επισης και το rally.gr για την δημοσιοποιησει τις προσπαθειας μας.
-
σε απευθείας σύνδεση με το αρχηγίο του TRF στην συμπρωτεύουσα...ο οδηγός είναι στα κέφια του!!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μάλιστα εκεί σας έκαναν και από ομάδα λέσχη!!!
Δεν μας έκαναν... είμαστε λέσχη αναγνωρισμένη από το κράτος.
-
Τό αυτοκίνητο πέρασε τόν τεχνικό έλεγχο τό πρωί,καί τώρα μπήκαμε στήν τελική ευθεία!!!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΑΑ!!! -
κύριε συνοδηγέ εσυ δε μας τίμησες όμως, όπως φυσικά και ο δικός μου συνοδηγός... σας έχουμε καλομάθει μου φαίνεται
αντε καλή εκκίνηση χωρίς σκοτούρες ε?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό αυτοκίνητο πέρασε τόν τεχνικό έλεγχο τό πρωί,καί τώρα μπήκαμε στήν τελική ευθεία!!!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΑΑ!!!Προσεκτικά μόνο γιατι είναι το 1ο ράλυ σας και θα γλυστράει λόγω βροχής!
Προέχει ο τερματισμός και η εμπειρία! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
κύριε συνοδηγέ εσυ δε μας τίμησες όμως, όπως φυσικά και ο δικός μου συνοδηγός... σας έχουμε καλομάθει μου φαίνεταιαντε καλή εκκίνηση χωρίς σκοτούρες ε?
Ετσι,έτσι!!!
Οι οδηγοί στό 'κουπί' καί οι συνοδηγοί στό 'ραχάτι'!!!
Υ.Γ. πού ρε δέν σας τίμησα; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσεκτικά μόνο γιατι είναι το 1ο ράλυ σας και θα γλυστράει λόγω βροχής!
Προέχει ο τερματισμός και η εμπειρία!Κάπταιν,από πού η πληροφορία γιά βροχή;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Προσεκτικά μόνο γιατι είναι το 1ο ράλυ σας και θα γλυστράει λόγω βροχής!
Προέχει ο τερματισμός και η εμπειρία!Κάπταιν,από πού η πληροφορία γιά βροχή;
Internet,αλλά ψάχνω να το επιβεβαιώσω!
-
Αντρέα μέχρι και την Κυριακή το πρωί δείχνει ασθενείς βροχοπτώσεις στην περιοχή (Θεσ/κη και Χαλκιδική)!
Προσέχτε!Για σήμερα το βράδυ η βροχή είναι σίγουρη!!!! -
Άντε ρε παίδες, καλή επιτυχία και καλή δύναμη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντρέα μέχρι και την Κυριακή το πρωί δείχνει ασθενείς βροχοπτώσεις στην περιοχή (Θεσ/κη και Χαλκιδική)!
Προσέχτε!Νίκο,έχουμε τό νούμερο 73,σύν τά πέντε κάπ πού θά προηγηθούν τού πρώτου.
Ελπίζω νά βρίσκουμε συνεχώς στεγνή άσφαλτο μπροστά μας,εκτός καί άν μας πιάσει βροχή μέσα στήν ειδική. -
Αντε! Εκτος από την πρωτιά, θα δοκιμάσετε πρώτοι και τα βρόχινα!!!!!!
-
Τις καλύτερες ευχές και απόμένα παιδιά. Καλούς τερματισμούς και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Χαρά μας θα είναι να μαθαίνουμε τα κατορθώματα σας. Ε4ξάλλου ότι και να κάνετε ανεξαρτήτου θέσης κατόρθωμα είναι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υ.Γ. πού ρε δέν σας τίμησα;
Δε μας τιμησες στον τεχνικό έλεγχο με την παρουσία σου, αλλά όπως και ο δικός μου είσασταν στην εργασία
-
Καλή δύναμη παίδες και καλή διασκέδαση...
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)