Ο χρήστης dotnet έγραψε:
........................ Ελπίζω να μην χαλαστεί το εξουσιοδοτημένο που θα του πάω τα τακάκια να μου τα βάλει.
Να 'στε καλά,
Μιχάλης
αυτο ειναι βεβαιο!!!!!!
εδω θα ηθελα να πω τι θα εκανα εγω σε μια τετοια περιπτωση
εαν λοιπον ηθελα αλλα τακακια [ ή οτιδηποτε αλλο που αφορα το αυτοκινητο μου] ειτε γιατι του κατασκευαστη τα θεωρουσα υπερβολικα ακριβα ειτε γιατι θα ηθελα κατι καλυτερο απο αυτα που δινει πρωτα θα ρωταγα ευγενικα στο εξουσιοδοτημενο εαν δεχονται να τοποθετησουν τακακια αλλου κατασκευαστη που θα τα προμηθευτω μονος μου!!!!
σε θετικη απαντηση [χλωμο το βλεπω] στην συνεχεια θα εκανα μια ερευνα αγορας και θα προχωρουσα!!!
σε αρνητικη απαντηση [μαλλον σιγουρο] θα πηγαινα σε εισαγωγεα after market υλικων τριβης απο οπου θα προμηθευομουν τα τακακια και θα του ζητουσα να μου υποδειξει συνεργατη του που θα μου τα τοποθετουσε εκτος και εαν ο ιδιος μπορουσε να το κανει αυτο [οπως ο SIROS [EBC] ή ο αντιπροσωπος της MINTEX κλπ κλπ]!!!!!
το βεβαιο ομως ειναι οτι ποτε μα ποτε [προσωπικη μου γνωμη βεβαια] δεν θα επαιρνα δυο σετ τακακια και θα εμφανιζομουν σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο ζητωντας να μου τα τοποθετησουν !!!!!!!
νομιζω οτι κατι τετοιο δεν ειναι σωστο και δικαιολογημενα τα σχολια για το ατομο μου που θα γινουν απο αυτους που ευγενικα μεν θα μου αρνηθουν απο μεσα τους ομως ή και μεταξυ τους θα μου τα σουρουν κανονικα!!!
και εγω επαγγελματιας ειμαι [ με αλλο αντικειμενο ] και κατι τετοιο δεν θα το δεχομουν ποτε αλλα δεν θα το επεδιωκα και για τον εαυτο ομως εις βαρος αλλου επαγγελματια!!!!