-
Αν πίσω δεν υπάρχει ταμπουράκι για χειρόφρνο τότε κατά πάσα πιθανότητα τότε χρειάζεται ειδικό εργαλείο για το πιστόνι της δαγκάνας ή τέλος πάντων είναι πιο ζόρικη διαδικασία να το σπρώξει κανείς μέσα καθώς πρέπει να περιστραφεί ταυτόχρονα.
-
καμία πρόταση για τακάκια σε aygo με καλό money for value (toyota θέλει 57+17 εργατικά) ? είναι φυσιολογικό να θέλουν αλλαγή στα 25,000 χλμ / 3 χρόνια ? (χρήση πόλης)
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
καμία πρόταση για τακάκια σε aygo με καλό money for value (toyota θέλει 57+17 εργατικά) ? είναι φυσιολογικό να θέλουν αλλαγή στα 25,000 χλμ / 3 χρόνια ? (χρήση πόλης)Ψάξε εδώ για τιμές, υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
http://www.google.gr/search?sourceid=na ... f%84%ce%b1
-
ok, πέρα από τις τιμές έχει νόημα να βάλω κάτι επώνυμο (επειδή φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι δίνουν ότι ποιό φθηνό που το λένε imitation ή το γνήσιο (ή να το γράψω 'γνήσιο' toyota.
μιας και μου έβαλες την ιδέα του google βρήκα μερικά
http://www.car.gr/parts/view/645267/ GALFER 49 EUR
http://www.ecarparts.gr/shop/details/446/ΤΑΚΑΚΙΑ-peugeot-107--citroen-c1?pop=0 PEUGEOT / BOSCH 36
MINTEX 18 !
http://www.car.gr/parts/view/1054950/ TOYOTA 45 -
Στο κια πικαντο,τωρα με την πολυ ζεστη,τα φρενα μπλοκαρουν χωρις να πατησω φρενο,και το αμαξι φρεναρει μονο του.Μου εφαγε τις δισκοπλακες πισω,και τα τακακια.Παω σε εναν μαστορα σημερα μου λεει οτι φταιει το σεβρο.Παω σε εναν αλλο μου λεει οτι φταιει η τρομπα,και οτι εχουν παρουσιασει προβλημα τα πικαντο εκει αλλα η αντιπροσωπεια,δεν εχει κανει καποια ανακλιση.Το πικαντο ειναι μοντελο 2005 εχει 32000.χλμ.Τελικα τι μπορει να ειναι?
-
Ανοιξε καποιος ανθρωπος του θεου να δει τους οδηγους των δαγκανων αν θελουν καθαρισμα και γρασσακι? Το αμαξι το εχει φαει ακινησια.
Επισης λογο ακινησιας να φανταστω στο αμαξι δεν εχεις κανει τιποτα απο σερβις. Θες λογικα πληρη αλλαγη υγρων φρενων, και το παραπανω που σου πα στις δαγκανες.
-
Ο χρήστης vallid έγραψε:
Στο κια πικαντο,τωρα με την πολυ ζεστη,τα φρενα μπλοκαρουν χωρις να πατησω φρενο,και το αμαξι φρεναρει μονο του.Μου εφαγε τις δισκοπλακες πισω,και τα τακακια.Παω σε εναν μαστορα σημερα μου λεει οτι φταιει το σεβρο.Παω σε εναν αλλο μου λεει οτι φταιει η τρομπα,και οτι εχουν παρουσιασει προβλημα τα πικαντο εκει αλλα η αντιπροσωπεια,δεν εχει κανει καποια ανακλιση.Το πικαντο ειναι μοντελο 2005 εχει 32000.χλμ.Τελικα τι μπορει να ειναι?Ακόμα καλύτερα από ότι σου προτείνει ο cson να πας σε φρενά να σου κάνει service στις δαγκάνες ( να τις βγάλει να αφαιρέσει τα έμβολα και να αλλάξει τα O Ring και τα προστατευτικά λάστιχα, να καθαρίσει και να γρασσάρει τους οδηγούς της δαγκάνας, με λίγα λόγια να σου βάλει ένα νέο σετ επισκευής δαγκανών και να σου αλλάξει τα υγρά των φρένων. )
-
Ο χρήστης vallid έγραψε:
Στο κια πικαντο,τωρα με την πολυ ζεστη,τα φρενα μπλοκαρουν χωρις να πατησω φρενο,και το αμαξι φρεναρει μονο του.Μου εφαγε τις δισκοπλακες πισω,και τα τακακια.Παω σε εναν μαστορα σημερα μου λεει οτι φταιει το σεβρο.Παω σε εναν αλλο μου λεει οτι φταιει η τρομπα,και οτι εχουν παρουσιασει προβλημα τα πικαντο εκει αλλα η αντιπροσωπεια,δεν εχει κανει καποια ανακλιση.Το πικαντο ειναι μοντελο 2005 εχει 32000.χλμ.Τελικα τι μπορει να ειναι?Μήπως ξεχνας το χειροφρενο;Γιατί να κολλάνε τα πίσω φρένα μόνο;
-
Απο γνωστο πηγα σε εναν μηχανικο στις κουκουβαουνες στο σπιτι του,και μου ειπε οτι ειναι το σεβρο.Ο αλλος φρενας ειναι στα Ν.φιλαδελφεια.και μου ειπε η τρομπα.Το σαββατο του εκανα γενικο σερβις,και δεν ειχε κανενα προβλημα.Σημερα μου το παρουσιασε οταν ανεβαινα το ποταμι.Το χειροφρενο ηταν ενταξει,αλλα το αμαξι ξαφνικα αρχισε να κοβει απο μονο του.Τα φρενα ειχαν αναψει.Το αφησα κανα τεταρτο να κρυωσει,και ολα καλα αλλα τα τακακια και τους δισκους τους μαμησε.Θα παρω αυριο τηλ,αντιπροσωπεια και βλεπουμε.Ευχαριστω για τον κοπο να γραψετε.
-
Στη Φιλαδελφεια σε ποιον πηγες? Εκει μενω. Το εψαξε κανεις ή ετσι στο ειπαν πανω στη κουβεντα?
-
ριξτε μια ματια και στη ντιζα του χειροφρενου.
-
Τελικα η αιτια ηταν η αντλια[τρομπα] φρενου.Σε πολλα πικαντο παρουσιασε προβλημα στον χρονο,σε αλλα στα πεντε χρονια,και σε αλλα ποτε.Ηταν μια παρτιδα ελατωματικη.Κοστος αγορας μαζι με τοποθετηση,και εξαερωση,180 ευρω.cson,ο φρενας στα Ν.Φιλαδελφεια ειναι ο Κοντος.
-
Τελικα που το φτιαξες? Τις δαγκανες τις κοιταξατε?
Ο Κοντος εχει πολυ αναδουλεια και οποιος παει τον ψιλογδερνει. Ειχα παει για να μου τορνισει λιγο τις ολοκαινουριες δισκοπλακες γιατι καποια ειχε στραβωσει και δεν δεκτηκε. Μου βγαλε ενα κοστουμι για καινουριες δισκοπλακες καινουρια τακακια και εργασια 200 ευρω, εξαφανιστηκα. Τελικα το ψτιαξα αλλου με 30 ευρω. -
cson ολοι αναδουλεια εχουν.Μεταμ/ση πηγα σε εναν Βασιλη,δεν λεω κατι αλλο μην φανει και καλα διαφημιση.Το ειδε ηξερε και το προβλημα στα πικαντο,και σε δεκα λεπτα ηρθε ενα μηχανακι με την αντλια.Συνολικα εκανε μια ωρα να την αλλαξει,εκανε ελεγχο στις δαγκανες,τα τακακια και οι δισκοπλακες εχουν ακομη λιγο ψωμι.Αλλαξε και υγρα.Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανει,αλλα τωρα ολα καλα.
-
Θα με κανεις να διαφωνισω οτι εχουν ολοι αναδουλεια. Αλλο οτι εχει πεσει η δουλεια και αλλο το 'βαραω μυγες'. Οι τιμιοι ακομη και στις μερες μας εχουν μονιμα ουρα απο αμαξια. Επισης και οι απατεωνες εχουν προσωρινα ουρα απο αμαξια.
Εν τελη ολα καλα. -
Έχω ένα KIA pro Ceed 1.4 (109hp) του 2008 και πρέπει να αλλάξω δίσκους και τακάκια μπροστά.. Καμία αξιόπιστη επιλογή μέχρι 100-120 ευρώ έχει κάποιος να προτείνει;; Εγώ της Bosch έχω τσεκάρει και μου φαίνεται συμφέρουσα επιλογή
-
Ο χρήστης marbela έγραψε:
Έχω ένα KIA pro Ceed 1.4 (109hp) του 2008 και πρέπει να αλλάξω δίσκους και τακάκια μπροστά.. Καμία αξιόπιστη επιλογή μέχρι 100-120 ευρώ έχει κάποιος να προτείνει;; Εγώ της Bosch έχω τσεκάρει και μου φαίνεται συμφέρουσα επιλογήθεωρώ ότι τα μαμά εργοστασιακά της Κορεάτικης εταιρίας Mobis είναι ανώτερα από πολλά βαρειά Ευρωπαϊκά ονόματα.
-
Αυτά όμως στα προμηθεύει μόνο το service της αντιπροσωπείας;; Γιατί σκοπεύω να τα πάω εγώ στο μάστορα μου και με μία γρήγορη αναζήτηση δεν τα βρίσκω κάπου στο internet
-
Ο χρήστης marbela έγραψε:
Αυτά όμως στα προμηθεύει μόνο το service της αντιπροσωπείας;; Γιατί σκοπεύω να τα πάω εγώ στο μάστορα μου και με μία γρήγορη αναζήτηση δεν τα βρίσκω κάπου στο internetΘα πας σε καταστημα ανταλλακτικων hyundai,kia daewoo (αν εισαι Αθηνα πες μου να σου πω) και θα παρεις τα γνησια Mobis, ειναι οτι καλυτερο.
-
Στέκει πως μετά απο 9 χρόνια τα τακάκια θέλουν αλλαγή ανεξάρτητα από τα χλμ; (αυτοκίνητο subaru forester 2006)
Αναζητηση βοηθειας (περι φρενων)