-
Καλά βρέ 'ματζεστίξ'(MAGIK),την εικόνα του ωκατερίναμπέλλατσιτσιξ δέν θά τήν 'ρίξεις',νά δώ καί εγώ τί παίζει;
Υ.Γ.Αυτή η κατάληξη -τσιτσιξ,πολύ μου άρεσε!!!Λέτε νά σημαίνει κάτι; -
Βασικά είναι Οκαταρινεταμπελατσιτσίξ (στα Ελληνικά) και προέρχεται από ένα Ιταλικό τραγούδι που πήγαινε 'O Catarinetta bella, chi, chi'.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βασικά είναι Οκαταρινεταμπελατσιτσίξ (στα Ελληνικά) και προέρχεται από ένα Ιταλικό τραγούδι που πήγαινε 'O Catarinetta bella, chi, chi'.ΞΕΣΑΛΩΝΩ
ΞΕΣΑΛΩΝΕΙΣ
ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ
ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΜΕ
ΞΕΣΑΛΩΝΕΤΕ
ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ολοι σε αυτο το θρεντ. -
Τα συγχαρητήρια στη Ρένα που είχε την ιδέα να φτιάξει αυτό το μουρλοθέμα να χαλαρώνουμε!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλά βρέ 'ματζεστίξ'(MAGIK),την εικόνα του ωκατερίναμπέλλατσιτσιξ δέν θά τήν 'ρίξεις',νά δώ καί εγώ τί παίζει;
Υ.Γ.Αυτή η κατάληξη -τσιτσιξ,πολύ μου άρεσε!!!Λέτε νά σημαίνει κάτι;Ο MAGIK είναι ο Πανοραμίξ,ο Δρυίδης Μάγος!!
-
παντως εισαστε απαραδεκτοι...
ειμαι ο μοναδικος που εχω κατοχηρωσει χαρακτηρα του συγκεκριμενου κομικ σε αυτο το φορουμ πολυ πριν να ανοικτει το θεμα και κανενας δεν μου το αναγνωρισε
και περιμενα απο το υπευθυνο γραφειο να μου αποδωσει τα δικαιωματα μου αλλα ματαια -
βρε αλέξη εσύ κάνεις για τον σιδηρουργό, αυτόν τον πώς τον λένε, τον μπρατσαρά [με τα συνχωρήσεως] όχι για τον οβελίξ...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε αλέξη εσύ κάνεις για τον σιδηρουργό, αυτόν τον πώς τον λένε, τον μπρατσαρά [με τα συνχωρήσεως] όχι για τον οβελίξ...Ε οχι και Οβελίξ ο Αλέξης!!! Σιδηρουργός,μάλιστα!!
Κωνσταντίνεεεεε!!!...Ονομα γρήγορα!! -
Αυτοματίξ! Ο Οβελίξ ήταν λιθοξόος, κατασκευαστής μενίρ.
-
καλα εισαστε τρελοι
με εχετε δει ποτε να ξυνω το αυτι μου με το δεξι μου ποδι ?? -
Θα το κάνεις κι αυτό... Αν δε θες να βάλουμε κανέναν Ιντεφίξ να οδηγεί το αυτοκίνητό σου!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ωχωχωχ μου τη πεσανε ολοι !!! Καλα ρε μη βαρατε !!!
Αποδεικτικα στοιχεια δεν εχω να σας δειξω ... αλλα πιστεψτε με οτι falbala πρεπει να ειναι η peugeot !!!
Της αρμοζει αυτη η φιγουρα πως να το κανουμε δηλαδη!!!
Αν την φτάσεις οδηγώντας , ότ(αν) θα την προσπερνάς, πάρε φωτο!
να ' μαι και εγώ.......
να διαβάσω και τα υπόλοιπα και έρχομαι!!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγω παντως για το
ρολο της falbala
προτεινω ανεπιφυλακτα
PEUGEOT1425Με βάση όσα έχω ακούσει, μάλλον θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει να κρίνω ιδίοις όμμασι και ιδίαις χερσί. (Αν δηλαδή είναι όσο τρυφερούδι είναι και η Φαλμπαλλά)
μήπως μιλάτε χωρίς τον ξενοδόχο???
πως ξέρετε και οι δυο πως είμαι????
εκτός και αν με έχετε δει!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αν δηλαδή είναι όσο τρυφερούδι είναι και η Φαλμπαλλά
εσύ τώρα υπονοείς κάτι για την salome κι εμένα???Ρένα μην δίνεις σημασία!!!!
προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια μεταξύ των τριών μας για να πάψουμε να έχουμε κοινό μέτωπο!!!!αλλά δεν ξέρουν από γυναικεία αλλυλεγγύη (κάτι λάθος έκανα όπως το έγραψα )
-
Οι χρήστες μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 82130 άρθρα
Εχουμε 3653 εγγεγραμμένους χρήστεςKαι με τρείς γυναίκες μέσα δείτε τι έγινε.....
Κάπου αρχίζουν να εξηγούνται τα μεγάλα γεγονότα της Ιστορίας..(Τρωϊκός πόλεμος κ.λ.π.) -
Ο χρήστης predator έγραψε:
παντως εισαστε απαραδεκτοι...
ειμαι ο μοναδικος που εχω κατοχηρωσει χαρακτηρα του συγκεκριμενου κομικ σε αυτο το φορουμ πολυ πριν να ανοικτει το θεμα και κανενας δεν μου το αναγνωρισε
και περιμενα απο το υπευθυνο γραφειο να μου αποδωσει τα δικαιωματα μου αλλα ματαιαpredator, μη μου κολλάς για Οβελίξ...
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
αλλά δεν ξέρουν από γυναικεία αλλυλεγγύη (έτσι είναι καλή μου, δεν ξέρουν οτι Γυναίκες Ενωμένες ποτέ Νικημένες
-
Συγγνώμη, αλλά αν εγώ είμαι ο ψαράς .... και ο predator ο σιδηρουργός .....
Άντε γειά σας παιδιά .....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αλλά δεν ξέρουν από γυναικεία αλλυλεγγύη (
έτσι είναι καλή μου, δεν ξέρουν οτι Γυναίκες Ενωμένες ποτέ Νικημένες
θα το μάθουν σύντομα!!!!!
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ