-
Επί της ευκαιρίας, μιας και μιλάμε για Golf, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί στο απερχόμενο μοντέλο ο δεξιός καθρέφτης είναι πολύ μικρότερος από τον αριστερό?
-
Γιατί τον είχανε μόνο για το παρκάρισμα. Το ίδιο ίσχυε και για τις Mercedes W124. Τελικά φαίνεται κατάλαβαν ότι βολεύει τον οδηγό να είναι μεγαλύτερος ο καθρέπτης του συνοδηγού, άσε που είναι και πιο φτηνό στην παραγωγή. Αντί να παράγουν δύο διαφορετικά σετ καθρεπτών, ένα για τα αριστεροτίμονα κι ένα για τα δεξιοτίμονα, βγάζουν τώρα πια ένα και απλώς αυτός του οδηγού (αριστερός ή δεξιός, ανάλογα τη χώρα) είναι πανοραμικός.
-
Μεγάλο λάθος και αρκεί να επισκεφτείτε μιά έκθεση VW για να καταλάβετε.Το θέμα έχει να κάνει αποκλειστικά με σχεδιαστικά τερτίπια!ο δικός μου δεξιός καθρέπτης με εμπειρία ήδη από 5 αμάξια στο παρελθόν στη ζωή μου κοιτά καλύτερα από οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχει δεξί μεγάλο!Και ο δικός μου είναι μισός!Τέλος πάντων.
Καλό αυτό με τον προσωπικό αριθμό!Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?Έρε γέλια που κάναμε ένα μήνα πριν...κάπου αλλού στο διαδύκτιο!
Πάντως ευτυχώς που ανακαλούνται κάποια αμάξια χάρη στη γερμανική τάση για τελειότητα που επικρατεί σε κάποιες μάρκες , γιατί αν ξεκινάγαμε με ανακλήσεις στα γαλλικά θα έπαιρναν όλο το αμάξι!Ξανασκεφτείτε το αγαπητοί εγγεγραμμένοι! -
Ο χρήστης Αθάνατος έγραψε:
Πάντως ευτυχώς που ανακαλούνται κάποια αμάξια χάρη στη γερμανική τάση για τελειότητα που επικρατεί σε κάποιες μάρκες , γιατί αν ξεκινάγαμε με ανακλήσεις στα γαλλικά θα έπαιρναν όλο το αμάξι!Ξανασκεφτείτε το αγαπητοί εγγεγραμμένοι!Διεγράφη κείμενο με αιχμές εναντίον άλλου μέλους του φόρουμ (moderator)
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
-
Ο χρήστης Αθάνατος έγραψε:
Μεγάλο λάθος και αρκεί να επισκεφτείτε μιά έκθεση VW για να καταλάβετε.Το θέμα έχει να κάνει αποκλειστικά με σχεδιαστικά τερτίπια!ο δικός μου δεξιός καθρέπτης με εμπειριά η΄δη από 5 αμάξια στο παρελθο΄ν στη ζωη΄μου κοιτά καλύτερα από οποιοδη΄ποτε αυτοκίνητο έχει δεξί μεγάλο!Και ο δικός μου είναι μισός!Τέλος πάντων.
Καλό αυτό με τον προσωπικό αριθμό!Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?Έρε γέλια που κάναμε ένα μήνα πριν...κάπου αλλού στο διαδύκτιο!
Πάντως ευτυχώς που ανακαλούνται κάποια αμάξια χάρη στη γερμανική τάση για τελειότητα που επικρατεί σε κάποιες μάρκες , γιατί αν ξεκινάγαμε με ανακλήσεις στα γαλλικά θα έπαιρναν όλο το αμάξι!Ξανασκεφτείτε το αγαπητοί εγγεγραμμένοι!Διεγράφη κείμενο με αιχμές εναντίον άλλου μέλους του φόρουμ (moderator)
Kαλα ρε φιλε τι παθιαζεσαι ετσι με την VW????
Μετοχες εχεις?
Δεν μπορουν και **παρα πολλοι δεν θελουν **να αγορασουν VW!
Αλλα και με το ζορι ντε και καλα να μας την βγαλεις ανωτερη απο τους υπολοιπους???
Σαν την διαφημιση 'αυτοκινητο ή Golf'!!!!!
Mην παθιαζεσαι με μια εταιρεια... -
Αφου καταλαβαίνετε...γιατι ψάχνεστε?
Μετα θα κλειδωθεί το θέμα και θα ψάχνουμε την αιτία πάλι! -
παρατήρηση 1η... οι ιδιοκτήτες VW έχουν την τάση να παθιάζονται λίγο
περισσότερο από τους άλλους. δεν συμβαίνει το ίδιο για άλλους VAG. έτσι είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις ένα γκολφάκια να προσπαθεί να αποδείξει ότι το ίμπιζα είναι από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας. (δεύτερο μετά το πόλο να υποθέσω?) Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε...Τι έγινε με τον ΣΧ και το απόλυτο συγκριτικό μεταξύ 206 ίμπιζα κλπ? Θα ήτα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και θα αποδείκνυε (κατά τη γνώμη μου) ότι όσα άλογα και να βγάλουν τα 'μικρά' δεν καλύπτουν τη διαφορά 200 κυβικών. Μπορεί να αποδειχτώ και λάθος, μιας και υπάρχει κλιμάκωση βάρος κλπ. Τι έγινε τελικά? Κι ας μη συμετάσχουμε οι αναγνώστες, ας το δούμε στο περιοδικό.
206 h ibiza??