-
Ο χρήστης DIMITRIS CHRISTOFORIDIS έγραψε:
ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΑΦΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΛΟΜΠΕΡ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΞΕΡΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ?ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ας προσεχες και ας τις εβγαζες οταν τις πρωτοειδες!!!!
δεν φταινε τα πουλια που βαριομαστε να παρουμε ενα βρεμενο πανι και να τις βγαλουμε αμεσως ωστε τα οξεα που εχουν να μην καταστρεψουν το βερνικι.
εμεις φταιμε!!!!
τα αλλα για το φλομπερ τα προσπερνω γιατι ελπιζω οτι σαν αστειο ειπωθηκαν .........εαν παλι οχι τοτε αυτο ειναι ενα ακομα δειγμα του ανθρωπου που αλαζονικα νομιζει οτι αυτος ειναι υπερανω ολων των αλλων μορφων ζωης και μπορει να τις εξολοθρευει ειτε για την πλακα του ειτε ακομα και οταν του .........λερωνουν το αυτοκινητο του!!!!!!!!!!
για να μην πω για του αθλιους παπαδες που εβαλαν καρφια για να μη λερωνονται τα υπερπολυτελη και μεγαλοπρεπα ''μαγαζια'' τους απο τα περιστερια!!!!!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
-
Alex, συμφωνώ!
Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και οι κουκούλες. Επίσης ένα κέρωμα το χρόνο, κατά προτίμηση την άνοιξη, προστατεύει το χρώμα.
Τι σας φταίνε τα πουλιά αν εσείς βαριέστε να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας;!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ας προσεχες και ας τις εβγαζες οταν τις πρωτοειδες!!!!
δεν φταινε τα πουλια που βαριομαστε να παρουμε ενα βρεμενο πανι και να τις βγαλουμε αμεσως ωστε τα οξεα που εχουν να μην καταστρεψουν το βερνικι.
εμεις φταιμε!!!!
Νομίζω ότι, δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να κάθονται πάνω από το αυτοκίνητο συνέχεια και με ένα βρεγμένο πανάκι να περιμένουν πότε θα περάσει κάποιο περιστέρι ...
Και πλέον το 'πρόβλημα' έχει περάσει την στάθμευση κάτω από δέντρα και έχει προεκταθεί και σε ακάλυπτους χώρους ...
Αλήθεια δεν σας φαίνεται περίεργο που μία ολόκληρη Αττική έχει μαζέψει τόσα περιστέρια, σπουργίτια κλπ...κλπ... Καταλαβαίνουν ότι στην πόλη δεν τα κυνηγάει κανείς, φαϊ υπάρχει μπόλικο με τόσο σκουπίδι ... οπότε η Αττική και οι άλλες μεγάλες πόλεις είναι πλέον οικοσύστημα για αυτά τα είδη ...
Οσο αφορά το χρώμα του αυτοκινήτου ... δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα ... Οι θαμπάδες θα μένουν ... Η μόνη καταπολέμηση είναι το συχνό πλύσιμο με σαμπουάν με κερί και ο καθαρισμός των θαμπών σημείων με υγρό κερί κατα προτίμηση χρωματισμένο ...
-
τουλαχιστον ας εχουμε το νου μας και οταν βλεπουμε κουτσουλιες να τις καθαριζουμε αμεσως...τα περιστερια μας φταινε?
-
Υπαρχει ανοιγμενο παρομοιο θεμα απο τις 5/6/2003 με τιτλο 'κουτσουλιες'.
Βλεπω οτι λερωνομαστε με μπολικο λιπασμα.(σκατο ηθελα να γραψω αλλα ειμαι ευγενης.) -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
για να μην πω για του αθλιους παπαδες που εβαλαν καρφια για να μη λερωνονται τα υπερπολυτελη και μεγαλοπρεπα ''μαγαζια'' τους απο τα περιστερια!!!!!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Έχεις δίκιο!Άλλωστε η ζωή μας δεν είναι διαφήμιση όπου όλα κυλούν απροβλημάτιστα.
Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι:shit happens!!!!ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 1:30 Π.Μ.,ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΥΡΝΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!
-
Καλά μην τα θέλουν και δικά τους όλα τα κακόμοιρα τα πουλάκια. Πηγαίνεται να δείτε τι γίνεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με τα κολοπερίστερα . Απαγορεύεται να ταϊζεται τα πουλιά γράφουν όλες οι πινακίδες ( εννοώντας φυσικά κάτι για κάποιο συγκεκριμένο είδος). Είναι τυχαίο ότι κουβαλούν τόσα πολλά παράσιτα επάνω τους;
Είναι το πιο βρόμικο ζώο. Ψάξτε το και μόνοι σας. -
και τι να κανουμε ρε παιδια...αντιαεροπορικο να κουβαλαμε μαζι μας?
φανταζεστε να βγαινεις με το στινγκερ μες το μεσημερι απο το αμαξι? -
Ο χρήστης axios έγραψε:
Ôþñá ôé íá óïõ ðù; ÊÜíåé êáé ìéá ðåßíá Üëëï ðñÜãìá!
ÊáëÜ äåí ôï ðñï÷ùñþ ôï èÝìá. ÁëëÜ áõôü ôï ðéÜôï ìïõ Ý÷åé ìåßíåé áîÝ÷áóôï.... ðáñÝá ìå íôÜêï ðíéãìÝíç óôï ëÜäé, êñçôéêÞ êåöáëïãñáâéÝñá ìå ìÝëé êáé óêáëôóïýíéá ,óõíïäåýïìåíá áðü ãßäá âñáóôÞ êáé óáëéããÜñéá.......... ÐÜù ãéá öáß...
Áðï 'äù áðï åêåß ðÜëé óôï öáß ôï ìõáëü óáò
-
Πράγματι παιδιά, όλοι το λένε ότι το περιστέρι είναι το πιο βρώμικο πετούμενο. Ούτε τα όρνια που τρώνε ψοφίμια δε βρωμάνε τόσο.
-
Και σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι θα στι κουτσουλήσουν μόλις το πλύνεις!!! Εκεί να δεις πίκρα!!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και τι να κανουμε ρε παιδια...αντιαεροπορικο να κουβαλαμε μαζι μας?
φανταζεστε να βγαινεις με το στινγκερ μες το μεσημερι απο το αμαξι?Όχι αντιαεροπορικό, αλλά ένα αντιαρματικό θα σου είναι πάντα χρήσιμο (ένα Milan την ημέρα, τον καθένα -οδηγό- κάνει πέρα). Αλλά αυτή είναι μία άλλη κουβέντα νομίζω.
-
Ίσως θα ταίριαζε στα περιστέρια να εφαρμόσουμε το οθωμανικό δίκαιο...
-
Μπράβο ρέ παίδες!!!Νά σκοτώσουμε τά περιστέρια γιατί λερώνουν τό αυτοκίνητό μας,νά σκοτώσουμε τά σκυλιά πού κατουράνε τά πεζοδρόμιά μας,νά σκοτώσουμε τίς γάτες γιατί νιαουρίζουν ενοχλητικά όταν είναι ή εποχή τού ζευγαρώματός τους,καί νά μπούμε σέ μιά γυάλα νά συνεχίσουμε τήν αποστειρωμένη ζωή μας!!!
Αλήθεια,αυτούς τους ενοχλητικούς τύπους,πού βάζουν δυνατά τή μουσική τους,καί μέ ενοχλούν τί νά τούς κάνω; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπράβο ρέ παίδες!!!Νά σκοτώσουμε τά περιστέρια γιατί λερώνουν τό αυτοκίνητό μας,νά σκοτώσουμε τά σκυλιά πού κατουράνε τά πεζοδρόμιά μας,νά σκοτώσουμε τίς γάτες γιατί νιαουρίζουν ενοχλητικά όταν είναι ή εποχή τού ζευγαρώματός τους,καί νά μπούμε σέ μιά γυάλα νά συνεχίσουμε τήν αποστειρωμένη ζωή μας!!!
Αλήθεια,αυτούς τους ενοχλητικούς τύπους,πού βάζουν δυνατά τή μουσική τους,καί μέ ενοχλούν τί νά τούς κάνω;Μερικες φορες φταιμε και εμεις, δηλαδη: χτες το απογευμα γυρναγα απο το χωριο μου στην Τριπολη,υπαρχει ενα κομματι του δρομου περιπου 1,5 με 2 χλμ που ειναι ολο ευθεια και στην μεση επαιζαν 3 σκυλια.Εγω οταν τα πλησιασα αρχισα να κορναρω για να φυγουν και να επιβραδηνω αρκετα, ο απεναντι ερχομενος ομως ο οποιος τα ειχε δει και αυτος αντι να μειωσει ταχυτητα συνεχισε με την ιδια ταχυτητα και προσπαθησε την τελευταια στιγμη να τα αποφυγη με ζιγκ ζαγκ.Ευτυχως ολα ηταν αναιμακτα ΑΛΛΑ ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι οταν βλεπεις κατι μεσα στην μεση του δρομου και δεν μειωνεις ταχυτητα ή μηπως οι σκυλοι επρεπε να ξερουν οτι ο δρομος ειναι μονο για αυτοκινητα? ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΑΚΡΙΒΩΣ!!!
-
hunter get out of the car and shoot them in the head!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Kανείς νομίζω δεν επικροτεί την θέση της εξαφάνισης σκυλιών, γατιών περιστεριών και άλλων ζωντανών ... για να μην ενοχλούν τα αυτοκίνητα και την οδήγηση μας ...
Ολοι όμως νομίζω επικροτούμε την θέση, ότι από την στιγμή που ζούμε σε μία 'οργανωμένη' κοινωνία (τουλάχιστον έτσι λένε οι γνωστοί γκιόζηδες) ... θα έπρεπε ορισμένα πράγματα να είναι ποιο μελετημένα και ποιο αυστηρά θεσμοθετημένα ...Για παράδειγμα όταν κάποιοι πήραν την απόφαση να μαζέψουν τα αδέσποτα σκυλιά από την Αττική (τα οποία ήταν χιλιάδες, και πλέον επικίνδυνα σε πολλούς τομείς) ξεσηκώθηκαν κάποιοι που αυτο-ονομάζονται φίλοι των τετράποδων και ανέκοψαν την κίνηση αυτή ... Φυσικά μετά την ανακοπή της κίνησης, εξαφανίστηκαν οι τύποι, τα σκυλιά ανενόχλητα συνέχισαν, και με το δίκιο τους την ανεύρεση τροφής και ξαφνικά γίναμε σκυλούπολη, γατούπολη, περιστερούπολη, κλπ...κλπ...
Και το τελευταίο φοβερό ... διαμαρτυρίθηκαν κάποιοι πάλι, επειδή κάποιοι άλλοι πρότειναν τον αφανισμό ποντικιών που ξεπρόβαλαν κατά χιλιάδες, από την γη λόγω των Ολυμπιακών έργων... Αν είναι δυνατόν! ! ! Ετσι όπως πάμε για να ζήσουν αρμονικά όλα τα τετράποδα και δίποδα να σηκωθούμε να φύγουμε εμείς και να πάρουμε τα βουνά ... ή μάλλον, όχι τα βουνά γιατί και εκεί ζούνε άλλα ζωντανά ... καλύτερα να πάμε σε άλλο πλανήτη ... !!!
Νομίζω ότι σε όλα πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο αλλά και κάποια λογική συγκρότηση σε απόψεις , θέσεις και θεσμοθετήσεις ...
-
Το περιστέρι τι να κάνει, το πολύ να σου λερώσει το αυτοκίνητο. Ο Ανθρωπος όμως μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη...
-
Κάντε υπομονή!
Η επιστημονική ομάδα του Α.Μ.Α.Ν. teleshoping έχει την λύση.
Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με μία συστοιχία patriot και ένα radar μεγάλης ακριβείας.
Όποτε αναγνωρίζεται κουτσουλιά που έχει πορεία το αυτοκίνητο ο patriot εκτοξεύεται με στόχο να την αναχαιτίσει.
Αφού περάσει μέσα από την κουτσουλία και της αλλάξει την πορεία, συνεχίζει και καταστρέφει και τον μανιακό δολοφόνο που την έριξε (εκείνο το ιπτάμενο ποντίκι).
Σύντομα κοντά σας στην προνομιακή τιμή των
5345.34534.345.34523.45234523984570932647982376509872345097234572EUROP.S τα υπόλοιπα συστήματα που διαφημίζονται στο forum είναι απλές απομιμήσεις.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.