-
ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΑΦΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΛΟΜΠΕΡ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΞΕΡΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ?ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
-
-
τα άθλια αυτά ιπτάμενα ποντίκια έχουν ΠΟΛΛΟΥΣ εχθρούς
-
Ο χρήστης DIMITRIS CHRISTOFORIDIS έγραψε:
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΛΟΜΠΕΡ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ.Κι ύστερα σου λέει το περιστέρι είναι το... σύμβολο της ειρήνης!!!
Εντωμεταξύ του κουρ@δες είναι αυτές ρε αδερφάκι; Μεταλλαγμένα τρώνε;;; Ούτε κόνδορες τέτοιο πράγμα!!!
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
τα άθλια αυτά ιπτάμενα ποντίκια έχουν ΠΟΛΛΟΥΣ εχθρούςΚαι πολλους φιλους. Μπες στη θεση τους και θα γινεις και εσυ.
-
Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που έχουν καταφέρει να κλωτσήσουν περιστέρι...
-
Καλά τα περιστέρια.... Από πελαργό την έπαθε κανείς ? Εκεί να δεις πίκρα....
-
Οι πελαργοί τουλάχιστον είναι λίγοι και χρήσιμοι... Τα περιστέρια όμως;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι πελαργοί τουλάχιστον είναι λίγοι και χρήσιμοι... Τα περιστέρια όμως;Έχεις φάει ποτέ περιστέρι με τραχανό ? Άλλο πράγμα....
-
Η φθορά του υλικού δεν μπορεί να συγκρίνεται με μια ζωή ρε παίδες!!
Τα περιστέρια κάνουν οτι έκαναν για χιλιάδες χρόνια (κ@@@@δες που ειπε και ο Petros!! ) τα αυτοκίνητα μας είναι τα νέα στο σύστημα!!
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
Οι πελαργοί τουλάχιστον είναι λίγοι και χρήσιμοι... Τα περιστέρια όμως;
Έχεις φάει ποτέ περιστέρι με τραχανό ? Άλλο πράγμα....
κλασσικό με το περιστέρι είναι βέβαια το πιλάφι...
-
Με στακοβούτυρο και πουρέ πρέπει να λέει το περιστέρι...
-
Άνοιξη, βραδάκι, έξω από το corte Γλυφάδα. Τύπος με 323i cabrio, ανοιχτή -φυσικά- με ξανθιά δίπλα, παρκάρει απ'εξω, την αφήνει ανοιχτή και προχωράει με ύφος -ξέρετε τώρα- μέσα
Ήταν όμως η ώρα που πέφει ο ήλιος... όταν πήγε να την πάρει τα ανοιχτόχρωμα δερμάτινα καθίσματα είχαν γίνει... καφέ, αφού υπήρχε ένα δεντράκι από πάνω
Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται...
-
η λυση ειναι να μην αφηνεις το αυτοκινητο κατω απο δεντρα
και ας ψηνεται απο τον ηλιο
-
Ε μα κι αυτός γυρεύοντας πήγαινε!
-
Πάντως εγώ σκοτώσει μια δεκαοχτούρα με το αυτοκίνητο, η οποία βρέθηκε σφηνωμένη στην ποδιά του αυτοκινήτου. Μάλιστα την είδα που πέρναγε από τα αριστερά αλλά δεν την είδα να βγαίνει από τα δεξιά. Ύπέθεσα ότι πέρασε από κάτω, αλλά το βράδυ μου λέει η μάνα μου: Καλά πάς για κυνήγι με το αυτοκίνητο ?
Βέβαι είμαι τυχερός δεν είχα καθόλου ζημιά, σε αντίθεση με γνωστό μου που πέτυχε γαϊδούρι (πραγματικό) στην ΝΕΟ Αθηνών Θεσ/νικης μετά την Χαλκίδα σε κλειστό υποτείθεται με σύρματα κομμάτι της Εθνικής Οδού (η Βmw 518 total loss) και το γαϊδούρι ανασφάλιστο φυσικά ενός άφραγκου γεράκου. Ο πιο γρήγορος τρόπος να χάσεις 15εκ. δρχ. σε ένα λεπτό. -
Με στακοβούτυρο και πουρέ πρέπει να λέει το περιστέρι...Τι μου θύμισες τώρα... Στάκα με αυγά μελάτα... κι η χοληστερίνη στα κόκκινα
-
Τώρα τι να σου πω; Κάνει και μια πείνα άλλο πράγμα!
-
Τώρα τι να σου πω; Κάνει και μια πείνα άλλο πράγμα!Καλά δεν το προχωρώ το θέμα. Αλλά αυτό το πιάτο μου έχει μείνει αξέχαστο.... παρέα με ντάκο πνιγμένη στο λάδι, κρητική κεφαλογραβιέρα με μέλι και σκαλτσούνια ,συνοδεύομενα από γίδα βραστή και σαλιγγάρια.......... Πάω για φαί...
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.